ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Προεκλογικές κατασκοπείες - ΑΚΕΛικά μπράβο στον Νουρή

Φωτογραφίζουν και μεταφέρουν στα επιτελεία προς εκφοβισμό και άγρα ψήφων

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

Μετεξελίχθηκε η προεκλογική εκστρατεία και το πολιτικό παιχνίδι. Εξάλλου σε τέτοιου είδους κορυφαίες αναμετρήσεις διακυβεύονται πάρα πολλά, με κυριότερα εκείνα που οδηγούν τους ανθρώπους να μετακομίζουν την ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ τους στο σκονισμένο ράφι της ψυχής τους (ουάου έγραψε ο ποιητής, αφού κι αυτός άφησε κάποια ράφια εντελώς ατημέλητα που γέμισαν αράχνες). Η ΔΟΞΑ και το ΧΡΗΜΑ είναι τα κυριότερα αγαθά που ταλαιπωρούν αυτή την περίοδο αρκετές εκατοντάδες ανθρώπους που εποφθαλμιούν πολιτειακά αξιώματα, θέσεις και το συνεπαγόμενο χρήμα.

ΟΙ ΕΥΡΩΤΤΟΠΟΥΖΟΚΥΠΡΑΙΟΙ ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΙ ΚΑΙ Η ΔΡΑΣΗ ΤΟΥΣ

Η χρονική ή αν θέλετε ιστορική συγκυρία να διεξάγονται δυο παράλληλοι προεκλογικοί αγώνες ανέπτυξε σε εμφανέστερο βαθμό, ένα νέο είδος ανθρώπων. Των επονομαζόμενων προεκλογικών Ευρωττοπουζοκυπραίων κατασκόπων. Εκείνων δηλαδή που παρακολουθούν τους αντιπάλους, για χάρη του αφεντικού και μεταφέρουν με πάσα λεπτομέρεια και με στοιχεία στο επιτελείο προς έρευνα και αξιολόγηση. Δοσίλογους τους έλεγαν σε άλλες περιστάσεις όταν ψεύτικα, το παίζουν υπερασπιστές για να καταδώσουν φίλους - ομοϊδεάτες - ομόσταβλους. Ε, δεν συνιστά ενός είδους προδοσία;

Αν δεν έπαιρνε διαστάσεις το θέμα τότε και η ενασχόληση μας θα ήταν απλώς επιφανειακή. Στην προκειμένη όμως, ιδιαίτερα για τις Προεδρικές, η κατάσταση ξέφυγε με αποτέλεσμα να υποχρεώσουν την ΞΥΠ να προβεί σε έρευνα επί του αντικειμένου. Και σε εκθέσεις πρακτόρων της υπηρεσίας (ελπίζω να είναι κατανοητή η διαφορά μας με τους συγκεκριμένους, γιατί εμείς έχουμε άλλη αποστολή), καταγράφεται με λεπτομέρεια ο τρόπος δράσης που ανάγεται σ’ αυτές παλαιολιθικών εποχών ψυχρού πολέμου. Αν και η κατασκοπεία είναι πάντα στην ημερησία διάταξη, τώρα μετεξελίχθηκε με τα βαν, τα PREDATOR και τους σύγχρονους διαβόλους που κρατάμε στα χέρια μας, αφού όλα αυτά τα τεχνολογικά μέσα, εκσυγχρόνισαν ακόμη και αυτή την ιδιαιτέρως ενδιαφέρουσα υπόθεση.

ΠΑΡΙΣΤΑΝΤΑΙ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟΓΡΑΦΟΥΝ ΜΕΤΑΦΕΡΟΝΤΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Τι κάνουν λοιπόν οι νεοφανείς κατάσκοποι. Το παίζουν χειροκροτητές ενός υποψηφίου, παρίστανται στις συγκεντρώσεις και κάνουν τους φανατικούς υποστηρικτές, με φωνές και συνθήματα που λέει και το άσμα, αλλά έχουν αποστολή. Βιντεογραφούν, φωτογραφίζουν, καταγράφουν κάθε κίνηση των παρευρισκομένων, υποκλέπτουν συνομιλίες με τους κατά συνθήκη ομόσταβλους τους και επιχειρούν ν’ ακούσουν τα πάντα που θα εκφέρει ο υποψήφιος με τους υποστηρικτές του. Έτσι διαμορφώνουν πλήρη εικόνα και προχωρούν στα περαιτέρω.

ΨΑΝΟΥΝ ΤΡΟΠΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΑΝΕΡΟΥΝ ΣΤΟ ΜΑΝΤΡΙ ΤΑ ΑΠΟΛΩΛΟΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ

Ακολουθεί η ετοιμασία έκθεσης - δεν είναι ανάγκη να είναι γραπτή αφού όλα καταγράφονται στον εγκέφαλο και προσθέτουν πάντα και την απαραίτητη σάλτσα - την οποία παραδίδουν στον μάστρο. Το δε οπτικοακουστικό υλικό το δίνουν στους επιτελείς, οι οποίοι προβαίνουν σε ανάλυση των δεδομένων. Κι επειδή το Κυπριστάν, προσομοιάζει σε μέγεθος πληθυσμού, με μια σύναξη επετειακή συμμαθητών ενός δημοτικού σχολείου των ΗΠΑ, γνωρίζουν άπαντες τους παριστάμενους με το όνομα και την διεύθυνση τους. Εξάλλου με αρκετούς είναι και φίλοι… Οπόταν, εισερχόμαστε στο δεύτερο στάδιο που είναι η ανάλυση των δεδομένων και ο διαχωρισμός των εργασιών που ανατίθενται στον κάθε επιτελάρχη. Να ανακαλύψει τρόπους για να επαναφέρει το απολωλός πρόβατο στο γαλάζιο ή κόκκινο μαντρί από όπου διέφυγε. Έργο ιδιαίτερα δύσκολο και επίπονο αλλά ενίοτε που φέρνει αποτελέσματα.

Εξάλλου, η ζωογόνος πηγή των πολιτικών είναι το ΡΟΥΣΦΕΤΙ οπόταν και κάποιους εξ αυτών θα βοήθησαν. Η επαφή αρχίζει φιλικά και επεξηγούνται οι λόγοι της επιστροφής στα πάτρια εδάφη, εν συνεχεία όμως χρησιμοποιούνται αν δεν αποδώσουν τα ήπια μέτρα, πιο σκληρές μέθοδοι. ΑΠΕΙΛΕΣ και ΕΚΒΙΑΣΜΟΙ. Πάντα κάτι θα γνωρίζουν ότι θα επιθυμεί ο ψηφοφόρος, τα παιδιά του εγγόνια του και οι συγγενείς του. Το σλόγκαν «θα μας χρειαστείτε κάποτε» επικρατεί. Ωστόσο, οι μέθοδοι δεν είναι πάντα αποδοτικοί, γιατί ορισμένοι εξαγριώνονται και βρίζουν, αλλά μπήκε στον εγκέφαλο τους ο σπόρος της αμφιβολίας. Σου λέει ο άνθρωπος μπας και τους χρειαστούμε. Κι εδώ υπεισέρχεται η ρήση του μέγιστου φιλόσοφου ΛΩΡΗ του νεώτερου ότι «σημαντική επιτυχία στον άνθρωπο, που φτάνει στα όρια της ευτυχίας είναι να μην τους έχει ανάγκη κι αυτούς και κανένα για να πουλήσει την ψυχή του»

ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΑΚΕΛ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΤΟΥ ΝΟΥΡΗ;

Πάμε και σε άλλα ωραία που έχουν ΥΠΟΒΑΘΡΟ και άξονα την ζωογόνο πηγή που σας περιγράψαμε πιο πάνω. ΤΟ ΡΟΥΣΦΕΤΙ. Αν κάποιος από την Νιγηρία, το Μαλάουι ή το Κογκό επισκεπτόταν το Κοινοβούλιο του Κυπριστάν, πέραν φυσικά από την έκπληξη του και τις αναμνήσεις από την πατρίδα, αφού θα διαπίστωνε ότι το κτήριο και οι χώροι της δικής τους Βουλής είναι κατά παρασάγγας καλύτεροι, και άκουγε την συζήτηση στην Επιτροπή Οικονομικών για τον προϋπολογισμό του Υπουργείου Εσωτερικών θα έβγαζε ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ.

Θα κατέτασσε τους παρευρισκόμενους βουλευτές του ΑΚΕΛ στην ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΥΣΗ και αν κάποιος του υποδείκνυε ότι αυτοί είναι η ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ τότε θα έριχνε αυτό το γνωστό μαύρικο χαχανητό. Χωρίς υπερβολή. Αν και λόγω της έλλειψης δημοσιογράφων που να καταγράφουν τα γεγονότα , παρά να περιορίζονται στις αρλούμπες των αξιωματούχων, κανείς δεν θα αντιλαμβανόταν οτιδήποτε και οι ΑΚΕΛικοί βουλευτές θα έκαναν την δουλειά τους χωρίς επιπτώσεις. Το δυστύχημα γι’’ αυτούς είναι ότι η ΞΥΠ πάει παντού , ιδιαίτερα ο Διοικητής της που κατοικοεδρεύει στο Κοινοβούλιο.

Λοιπόν με σειρά προτεραιότητας η βουλευτής του ΑΚΕΛ ΜΑΡΙΝΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ , που λόγω απουσίας του επικεφαλής ΑΡΙΣΤΟΥ ΔΑΜΙΑΝΟΥ ηγείτο της ομάδας των ΑΚΕΛικών, εξέφρασε την ικανοποίηση της για το έργο του ΥΠΕΣ , αλλά και τις ευχαριστίες της για την συνεργασία τους. Τα πρώτα κόκκινα χάπια γρήγορα αφού η Μαρίνα είναι και ανερχόμενο αστέρι. Ακολουθεί ο ΝΙΚΟΣ ΚΕΤΤΗΡΟΣ που συγχάρηκε τον συνονόματο του Νουρή και έδωσε τα ΜΠΡΑΒΟ του για το έργο του Υπουργείου. Φέρτε πιο δυνατά χάπια. Τα Μοσχοβίτικα. Ολοκλήρωσαν με τον ΒΑΛΕΝΤΙΝΟ ΦΑΚΟΝΤΗ, που ακολούθησε κι αυτός τον νούρο των υπολοίπων και με ήπιους τόνους υπέβαλε κάποιες ερωτήσεις στον ΝΟΥΡΗ για το έργο του που ούτε και η σύζυγος του δεν θα έβαζε. Αντίθετα ενδεχομένως να τον δυσκόλευε και λίγο. Δηλαδή είναι για να τρελαίνεσαι. Που πάει το ΑΚΕΛ;

ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΤΟ ΑΚΕΛ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΕΣ ΓΙΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ

Προφανώς συμφωνεί με τους χειρισμούς του ΝΙΝΟ για το μεταναστευτικό, την τοπική αυτοδιοίκηση, την πολεοδομία και όλους τους κλάδους που υπάγονται στον ΥΠΕΣ. Φαίνεται ότι ο ΝΙΝΟ τους έκανε αρκετά ρουσφέτια, κάποιοι λένε ότι συγκεκριμένη λειτουργός του ΥΠΕΣ ασχολείται επισταμένως με την υλοποίηση των επιθυμιών των ΑΚΕΛικών βουλευτών, έτσι και έριξαν στα μαλακά τον ΝΙΝΟ. Κατά τ’ άλλα περιμένουμε σωτηρία από την σκληρή αξιωματική αντιπολίτευση που θα πρέπει να ελέγχει ΑΔΥΣΩΠΗΤΑ την Κυβέρνηση, αλλά και το κόμμα του εργαζομένου λαού να σταθεί δίπλα από τους πολίτες που ταλαιπωρούνται από τυχόν αστοχίες του πολυδαίδαλου Υπουργείου Εσωτερικών.

Είπαμε. ΖΩΟΓΟΝΟΣ πηγή για τους βουλευτές το ρουσφέτι. Χωρίς αυτό δεν έχουν να προσφέρουν κάτι στην κοινωνία. Απλώς παίρνουν τους μισθούς…Άτιμο ρουσφέτι όλα για σένα. Διαλύεις και τα πλέον αγαθά κίνητρα.

 

Απίστευτο αλλά Κυπρισταντικό: Α, και επειδή δεν ρώτησαν οι βουλευτές. Πως εισήλθαν στις ελεύθερες περιοχές Τούρκοι από τα κατεχόμενα χωρίς έγγραφα της Κυπριακής Δημοκρατίας; Αυτοί που ζητούν να τους δοθούν ταυτότητες και διαβατήρια γιατί ο ένας τους γονιός είναι Τουρκοκύπριος. Μπορεί δηλαδή ο καθένας να μπαίνει από όπου θέλει και να διαμαρτύρεται; Θα το έκανε κάποιος π.χ στην Τουρκία ή έστω στα κατεχόμενα ή σε οποιαδήποτε άλλη χώρα; Τι μας έφταιξαν τότε οι Νιγηριανοί που μπαίνουν παράνομα;

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση

X