ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ: ΟΧΙ Νίκαρου-Αννίτας-Γ. Ελεγκτή και πανδημία χωρίς... επιδημιολόγους

Λεηλασία του ανθρώπινου πόνου περί θανάτου 51χρονου δασκάλου

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

• Η περιρρέουσα ήταν πιεστική το τελευταίο διάστημα. Κυρίως λόγω των αδιεξόδων των κομμάτων να βρουν τους υποψηφίους που θα έδιναν σιγουριά νίκης, αλλά και άλλοι ελέω εσωκομματικών αντιπαραθέσεων. Κι όλα αυτά διανθισμένα με σχετική φαντασία και αρκετή μυθοπλασία που είναι οι αγαπημένες ενασχολήσεις και συναισθήματα και προαισθήματα αρκετών Ευρωττοπουζοκυπραίων, οδήγησαν στην κατασκευή σεναρίων περί του αγαπημένου θέματος των ημερών για τους παροικούντες στα κόμματα.

• Κι επειδή η ανάγκη των πάντων για επιβεβαίωση των δικών τους σεναρίων, ενίοτε καθίσταται από ενοχλητική έως και εμμονική, θα παραθέσουμε τις δικές μας πληροφορίες περί της κατάστασης που επικρατεί στο ΔΕΛΦΙΝΑΡΙΟ. Προφανώς δεν αναφερόμαστε στο λαϊκό αναψυκτήριο στο κλεινόν άστυ, αν και η κατάσταση με τους πολλούς σωτήρες - υποψηφίους τείνει να προσομοιάσει με επιθεωρήσεις που ανεβάζονται στο εν λόγω μαγαζί. Ωστόσο, το δικό (δελφινάριο) μας με τους δελφίνους που προαλείφονται για την Προεδρία της Δημοκρατίας, ενδεχομένως να ξεπερνά τα όρια της επιθεώρησης και της κωμωδίας και να φτάνει μέχρι και την αρχαία τραγωδία.

• Λοιπόν, κορυφαίοι πράκτορες της ΞΥΠ που ενημερώσαμε περί των διαρροών για επαναδιεκδίκηση του ΝΙΚΑΡΟΥ της Προεδρίας της Δημοκρατίας, λόγω και της κόντρας και του χάσματος που τείνει να δημιουργηθεί μεταξύ των δυο υποψηφίων που προέρχονται από τον ΔΗΣΥ και επιθυμούν να πάρουν το δακτυλίδι του διαδόχου, μας μετέφεραν την κατηγορηματική θέση του ιδίου του Προέδρου Αναστασιάδη: «Δεν υπάρχει περίπτωση». Εμείς σας το διατυπώνουμε φρέσκο - φρέσκο και Ισπανικό και όποιος θέλει... πιστεύει.

• Αν και ορισμένοι θα επιμένουν στις απόψεις τους και θα θεωρούν ότι ο Νίκαρος θα εμφανιστεί σαν ΜΕΣΣΙΑΣ για να συνενώσει τα δυο κομμάτια του Συναγερμικού παζλ, εντούτοις τέτοιο ενδεχόμενο είναι απομακρυσμένο. Όσο κι αν σαν 75άρης υπολείπεται δυο χρόνια από τον Πλανητάρχη Μπάιντεν και 5-6 από τον αείμνηστο ΓΛΑΥΚΟ ΚΛΗΡΙΔΗ όταν διεκδικούσε την Προεδρία της Δημοκρατίας, οι πληροφορίες μας λένε ότι οι ταλαιπωρίες και οι παλινωδίες με τα κουτιά της Πανδώρας και άλλα χαρτιά και πέιπερς, τον κούρασαν υπερβολικά.

• Δικαιολογίες υπάρχουν πολλές αν θέλει να μείνει, όπως η κατάσταση με τους Τούρκους, οι επικείμενες εξελίξεις στο Κυπριακό, κυρίως η ενδεχόμενη διάσπαση του ΔΗΣΥ, από την σύγκρουση των δυο Πάφιων (Αβέρωφ- Χριστοδουλίδης), αλλά και εφευρήματα της εποχής αλλά μάλλον δεν. Το δακτυλίδι θα το δώσει στον διάδοχο, αλλά αν ο ίδιος συνεχίσει να το φοράει μάλλον θα του προκαλέσει… οστεοπόρωση.

• Το αδιέξοδο δε στα κόμματα της αντιπολίτευσης για ΕΠΙΛΟΓΗ ΝΙΚΗΣ, οδηγεί σε αρκετά σενάρια που κάποια βλέπουν το φως της δημοσιότητας και ορισμένα είναι φαντασιώσεις της στιγμής και ενίοτε ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΕΣ και ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΑΟΡΑΤΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΩΝ, που θέλουν να καθορίζουν την πολιτική ζωή. Έτσι και πλασάρουν ως λύση στο πρόβλημα της εξεύρεσης αξιόπιστης υποψηφιότητας για τις Προεδρικές, ενίοτε την Πρόεδρο της Βουλής ΑΝΝΙΤΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ και άλλοτε τον Γενικό Ελεγκτή ΟΔΥΣΣΕΑ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ.

• Και οι δυο εν λόγω πολιτειακοί αξιωματούχοι μπορεί να έχουν ΒΛΕΨΕΙΣ και όνειρα να ανέλθουν στον Θρόνο της Δημοκρατίας, αλλά για διαφορετικούς λόγους είναι ΑΠΙΘΑΝΟ να υποδειχτούν. Αν και η Αννιτούλα με επικοινωνιολόγους στο πλευρό της να την ωθούν με ανοίγματα προς ΑΚΕΛ (βλέπε υπόθεση Λουκαίδη- Γεάδη), είτε με προσανατολισμό προς προβλήματα της κοινωνίας και ιδιαίτερα των γυναικών που αποτελούν και την πλειοψηφία του εκλογικού σώματος, δεν φαίνεται να θεωρεί η ίδια, ότι είναι η κατάλληλη στιγμή. Πάντως σημειώστε κάπου η Αννιτούλα θα μας προκύψει κάποια στιγμή και ΕΘΝΑΡΧΙΣΣΑ. Κι επειδή δεν είμαστε Έθνος να την πούμε Ευρωττοπουκυπραιάτισσα…

• Όσο για τον Γενικό Ελεγκτή ΟΔΥΣΣΕΑ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ παρά το ότι σε κάποιο στάδιο ήταν η πρώτη επιλογή, η υπερπροβολή στην προεκλογική των βουλευτικών εκλογών επέφερε και το συνεπαγόμενο κάψιμο του. Ο Ελλαδίτης επικοινωνιολόγος τον εργαλειοποίησε και τον συμπαρέσυρε μαζί και το ΔΗΚΟ σε αχαρτογράφητα νερά που έπνιξε ορισμένες εκ των επιθυμιών και βλέψεων τους.

• Πάμε και στο βάσανο μας. ΛΕΗΛΑΣΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΠΟΝΟΥ συνιστά η είδηση που πλάσαραν τα Μέσα Μαζικής Εξημέρωσης για 51χρονο δάσκαλο που πέθανε λόγω κορωνοιού και μάλιστα δεν πήγαινε στο νοσοκομείο κατά τους ευφάνταστους δημοσιογράφους. Καλά δεν υπάρχει Επίτροπος Προσωπικών Δεδομένων (καλημέρα κ. Ειρήνη Λοιζίδου), Επιτροπή Δεοντολογίας αλλά συνάμα τσίπα και ανθρωπιά;

• Αντιλαμβάνεστε ότι ο άνθρωπος έχει οικογένεια και φίλους και γνωστούς και δεν σας αφορά τι κάνει στην προσωπική του ζωή; Κι επειδή η Λάρνακα είναι μια πόλη εκατομμυρίων και υπάρχουν χιλιάδες δάσκαλοι και 51χρονοι που πέθαναν δεν θα αντιληφθεί κανένας περί ποιου ανθρώπου αναφέρεστε; Καλά δεν έχετε ενσυναίσθηση, όπως εσείς μας πλασάρετε τελευταίος για όλους τους άλλους ότι πρέπει να νοιώθουν; Ποιος σας δίνει αυτό το δικαίωμα να λέτε ότι δεν πήγαινε στο νοσοκομείο, ότι δεν εμβολιάστηκε και το λέτε με τέτοιο πάθος ωσάν και διέπραξε μεγάλο έγκλημα. Έλεος δηλαδή. Καταλαβαίνετε που πάτε και οδηγείται την κοινωνία; Στο διχασμό και την παράνοια.

• Να επαναλάβουμε και κάτι τελευταίο για να το αντιληφθείτε. Στην Συμβουλευτική Επιτροπή Επιστημόνων που παίρνει αποφάσεις για την πανδημία και εξουσιάζουν τις ζωές μας, αλλά και όσοι κυκλοφορούν στην πιάτσα μόνο ΔΥΟ εξ αυτών είναι επιδημιολόγοι με πτυχία και δοκτοράτα. Και συμπτωματικά στα κανάλια εμφανίζεται αραιά και που, μόνο ο ένας (ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΣ ΣΥΛΒΕΣΤΡΟΣ) γιατί η άλλη είναι Ιταλίδα και δεν μιλάει καθόλου Ελληνικά. Οι υπόλοιποι είναι άλλων ειδικοτήτων ιατροί και επιστήμονες. Οι Πανά και Κολιού παιδίατροι, ο Τσιούτης παθολόγος, ο Κωστρίκκης και ο Καραγιάννης μοριακοί ιολόγοι και ο Νικολόπουλος οδοντίατρος.

• Ενώ την ίδια στιγμή τον καθηγητή των επιδημιολόγων ΓΙΑΝΝΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ, τον φιλοξένησαν στις ΑΙΧΜΕΣ για λίγο διάστημα, γιατί δεν προσφερόταν στην εμπέδωση του φόβου και της τρομολογνείας που επιβάλουν τηλεπιστήμονες και ΜΜΕ. Είπε ο άνθρωπος ότι δεν είναι εναντίον των εμβολίων (η εμβέλεια τους τον προβληματίζει), αλλά πρέπει να μην συνεχιστεί η αναρχία των μέτρων, καθότι θα επιφέρει ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ προβλήματα και έμμεσους θανάτους και η Κύπρος πρέπει σταδιακά να επιστρέψει στην κανονικότητα.

• Την ίδια ώρα που ο μάστρε Κωστρίκκης και ο μάστρε Βωνιάτης τρομοκρατούσαν λέγοντας σαν προφήτες ότι θα γεμίσουμε κρούσματα. Διαφορετικές φιλοσοφίες. Όποιος θέλει ακούει τους ειδικούς και οι υπόλοιποι τους τρομολάγνους. Όλοι θα λογοδοτήσουν κάπου…

• Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Ταιριάζει απολύτως εδώ που το τοποθετούμε. Δηλαδή να συμφωνήσουμε και να υπερθεματίσουμε τις τοποθετήσεις του Πρόεδρου της ΠΑΣΥΚΙ ΣΩΤΗΡΗ ΚΟΥΜΑ (τον κριτικάραμε αγρίως) ότι είναι απαράδεκτο ο ΟΚΥΠΥ να ακυρώνει τα χειρουργεία - δήθεν για να προετοιμαστεί για άλλα κύματα. Και ποιος λέει είπε ο φίλος μου ο Κούμας ότι αυτά τα περιστατικά δεν θα εξελιχθούν σε σοβαρά. Ε, μα τι ενδιαφέρει τους ΟΚΥΠΥδες τι θα πάθουν από το ψυχολογικό ταρακούνημα της αναμονής οι άνθρωποι. Εξάλλου αυτοί δεν χρησιμοποιούν τα δημόσια νοσοκομεία.

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση

X