ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Προεδρικές: Γυναικεία λύση (Ερατώ Κ.- Ειρήνη Χ.- Ερωτοκρίτου Χ.) για αντιπολίτευση

Εκπλήξεις σε Α΄ και Β΄ γύρο ετοιμάζει το ΕΛΑΜ

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

• Τι να σου κάνουν οι άνθρωποι. Ψάχνουν και ψάχνονται. Αναζητούν την λύση που θα τους οδηγήσει στην εξουσία. Μέχρι στιγμής ΑΔΙΕΞΟΔΟ. Τα κουκιά δεν βγαίνουν, οι ψηφοφόροι δεν επιστρέφουν στο μαντρί, οι πολιτικές διαφορές εντείνονται. Τα εσωκομματικά προβλήματα… διευρύνονται και αποτελούν τροχοπέδη για την επίλυση της δυσεπίλυτης εξίσωσης που τιτλοφορείται «συνεργασία αντιπολίτευσης για τις Προεδρικές εκλογές».

• Ο πλέον δύσκολος παράγοντας της εξίσωσης είναι ο κοινός υποψήφιος που θα γίνει αποδεκτός, από ΑΚΕΛ-ΔΗΚΟ, που εκτός από την συνένωση των δυνάμεων θα είναι εκλέξιμος και κυρίως αποδεκτός. Στα πλαίσια αυτά και οι διαβουλεύσεις και οι συζητήσεις περί του υποψηφίου εντείνονται και πληθαίνουν, αφού θα πρέπει να εξευρεθεί η χρυσή τομή που να ενώνει τα δυο κόμματα. Δεν αναφερόμαστε στην ΟΥΡΑ της συνεργασίας που ονομάζεται Οικολόγοι, αφού θ’ ακολουθήσουν το ΑΚΕΛ στην όποια επιλογή του, ακόμη και αν στηρίξει εμπρηστή δασών…

• Το τελευταίο διάστημα και στο τραπέζι των διαβουλεύσεων έπεσε η ιδέα για να προχωρήσουν με ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΛΥΣΗ, αφού το παράδειγμα της εκλογής της ΑΝΝΙΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ στην Προεδρία της Βουλής προβάλλεται ως παράδειγμα που μπορεί υπό προϋποθέσεις να ακολουθηθεί. Κανείς δεν το αποκλείει, αλλά πρέπει να βρεθεί και η κατάλληλη, που θα συγκεντρώνει την στήριξη και των δυο κομμάτων. Άστε που για την καθεμιά παρουσιάζονται αντιδράσεις, περισσότερο από τα ίδια τους τα κόμματα λόγω εσωκομματικών συσχετισμών και άλλων λοιπών διαμαχών.

• Η λύση των 3 Ε , μοιάζει και με την ονομασία της εταιρείας που παρασκευάζει την περίφημη ΚΟΚΑ-ΚΟΛΑ και μπορεί να γίνει ο συνειρμός, αφού οι γυναίκες πάνε με όλα, οπόταν και για την Προεδρία, φαίνεται να συζητείται στο παρασκήνιο. Όπως μας ενημέρωσε κορυφαίος πράκτορας της ΞΥΠ, στην λίστα υπάρχουν τρία ονόματα γυναικών που απασχολούνται στην πολιτική. Πρόκειται για την πρώην Υπουργό Εξωτερικών και Μεταφορών ΕΡΑΤΩ ΚΟΖΑΚΟΥ-ΜΑΡΚΟΥΛΗ, που στην σχετική δημοσκόπηση της Καθημερινής συγκέντρωσε το ψηλότερο ποσοστό αποδεκτικότητας από όλες τις γυναίκες, η βουλεύτρια του ΑΚΕΛ ΕΙΡΗΝΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΟΥ και η Αναπληρωτής Πρόεδρος βουλεύτρια ΔΗΚΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΥ.

• Η Ερατώ ήταν πάντα στο τραπέζι της αντιπολίτευσης και έχει τις δικές της πιθανότητες για να επιλεχθεί αν και - κυρίως στο ΑΚΕΛ - θεωρούν, ότι δεν μπορεί να αντεπεξέλθει στον σκληρό προεκλογικό αγώνα, καθότι υπέρμετρα χαμηλών τόνων. Από την άλλη η Ειρήνη Χαραλαμπίδου έχει το αντίθετο πρόβλημα, δηλαδή η εκρηκτικότητα της φοβίζει, ενώ και στο ΑΚΕΛ έχει περισσότερες αντιπάθειες, παρά στο ΔΗΚΟ. Η ανάρτηση της περί της τραγικότητας 3 δεξιών υποψηφιοτήτων (Φούλης-Χριστοδουλίδης-Παμπορίδης) για τις Προεδρικές και η αριστερά να στηρίζει ένα εξ αυτών, έδωσε έναυσμα για συζητήσεις τόσο εντός ΑΚΕΛ όσο και στους υπόλοιπους αντιπολιτευτικούς χώρους. Η έκπληξη στον εν λόγω κατάλογο είναι η Χριστιάνα Ερωτοκρίτου, που διαθέτει ισχυρούς δεσμούς και άριστες σχέσεις με το σύνολο της ηγεσίας του ΑΚΕΛ, το οποίο δεν την αποκλείει εκ προοιμίου, αλλά συναντάει ισχυρές αντιδράσεις εντός ΔΗΚΟ.

• Βλέπετε τα συναγωνιστικά μαχαιρώματα είναι στην ημερησία διάταξη και αρκετοί ΔΗΚΟικοί ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΟΥΝ σε καμία περίπτωση την Χριστιάνα, λόγω εσωκομματικών και άλλων αντιπαραθέσεων. Ακόμη η Χριστιάνα Ε. πρέπει να ξεπεράσει και τον σκόπελο που λέγεται κονκλάβιο Πρίγκιπα, που κατέληξε στο συμπέρασμα ότι θα συμπορευτούν με το ΑΚΕΛ, ΜΟΝΟ αν στηρίξουν ΝΙΚΟΛΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ, διαφορετικά θα ψάξουν για άλλες λύσεις. Ο πράκτορας της ΞΥΠ που διαχειρίζεται το αρχείο της υπηρεσίας (έχουμε και τέτοιο σε κάποια γωνιά του πολυδαίδαλου εγκεφάλου), μας πληροφόρησε-υπενθύμισε, ότι η Χριστιάνα ήταν ένα βήμα πριν στηριχθεί από ΑΚΕΛ-ΔΗΚΟ για την Προεδρία της Βουλής, αλλά και πάλι υπεισήλθαν τα προσωπικά συμφέροντα και ατζέντες και κατά συνέπεια προέκυψε το ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΦΙΑΣΚΟ της νεώτερης πολιτικής ιστορίας των δυο συνεργαζομένων κομμάτων, που εκμεταλλεύτηκε άριστα ο Φούλης και ανέδειξε την Αννίτα Δ. στο δεύτερο τη τάξει πολιτειακό αξίωμα.

• Θα παρακολουθούμε τις εξελίξεις και θα ενημερώνουμε, αν και μόλις έφθασε πληροφορία από πράκτορα της ΞΥΠ και για άλλο υποψήφιο που προαλείφεται για να αποτελέσει τον συνδετικό κρίκο της αντιπολίτευσης. Θα το ψάξουμε και θα σας ενημερώσουμε... προσεχώς.

• Περνάμε και στο ΕΛΑΜ που κατά τους εκλογολόγους-πολιτικολόγους (καλημέρα σε ΝΑΣΙΟ ΟΡΕΙΝΟ – ΓΙΑΝΝΟ ΚΑΤΣΟΥΡΙΔΗ), πλέον αποτελεί με τα ποσοστά του ΡΥΘΜΙΣΤΗ των εκλογών και που εν πολλοίς θα καθορίσει το αποτέλεσμα των Προεδρικών με την διοχέτευση του ποσοστού του προς κάποιο υποψήφιο, αφού το 8% συν είναι σημαντικό ποσοστό που χρειάζεται κάθε δελφίνος για να το προσθέσει στην εξίσωση του. Όπως μας έλεγε πράκτορας της ΞΥΠ που φοράει και το μαύρο του πουκαμισάκι, καθότι το εν λόγω χρώμα είναι και στην μόδα, στο ΕΛΑΜ ετοιμάζονται για εκπλήξεις στον Α’ και Β’ γύρο των Προεδρικών εκλογών.

• Ενθαρρυμένοι από την υιοθέτηση των πολιτικών τους περί του μεταναστευτικού και την έντονη πλέον δράση τους στο Κοινοβούλιο- ιδιαίτερα από την Προεδρία της Επιτροπής Δημογραφικού που είναι ιδιαίτερα θορυβώδης και παραγωγική-θέλουν να παίξουν σημαντικό ρόλο στις Προεδρικές. Πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι στον Α’ γύρο θα έχουν τον δικό τους υποψήφιο, καταρρίπτοντας όπως λένε οι ΕΛΑΜίτες όσα παρεισφρέουν στο πολιτικό παρασκήνιο περί στήριξης άλλου υποψηφίου, χωρίς να καταγράψουν καθόλου την δική τους παρουσία.

• Πάντως ο πράκτορας της ΞΥΠ με τα μαύρα μας πληροφορεί ότι όσα διοχετεύονται εντέχνως ότι κάποιοι εκ των υποψηφίων, ιδιαίτερα του ΔΗΣΥ, τους έχουν στο χέρι μάλλον είναι προϊόν εσωκομματικών παραπλανήσεων και άκρατου ευσεβοποθισμού. Οι αιθεροβάμονες θα προσγειωθούν από την στάση του ΕΛΑΜ που προφανώς για να στηρίξουν οποιονδήποτε θα πρέπει ΔΗΜΟΣΙΑ να υιοθετήσει αρκετές εκ των πολιτικών τους θέσεων…». Τα υπόλοιπα επί της σκηνής και ας μην βάζουν από τώρα μαύρες πλερέζες κάποιοι που μας θεωρούν δεδομένους», αναφώνησε ο ΕΛΑΜίτης και έφθασε η φωνή σε Πινδάρου-Προεδρικό και λοιπά κομματικά στέκια και αρχηγεία.

• Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Θυμάστε όταν έδωσε την άδεια για το εμβόλιο ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων, πανηγύρια που έκαναν τα Μέσα Μαζικής Εξημέρωσης και οι επιδημιολόγιοι-εξουσιαστές; Τώρα που δόθηκε άδεια για το φάρμακο κατά του ιού λες και τους κακοφάνηκε στα κανάλια και τους επιστήμονες και ούτε καν το αναφέρουν. Ωσάν να έχουν εκατοντάδες εμβόλια στις αποθήκες και οσονούπω θα λήξουν ή εκατομμύρια ράπιτ- τεστ που δεν θα χρειαστούν…

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση