ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πρίγκιπας VS Λεωνίδου-Σιζόπουλος VS Χαννίδης, θρύψαλα η συνοχή ελέω Αββακούμ

Ο αναπεπταμένος πέλεκυς του Ησαία – οι μετρ του ξεπλύματος – οι αντιπαραθέσεις κομματικών κονκλαβίων-βουλευτών

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΥΜΝΙΑ – ΟΙ ΜΕΤΡ ΤΟΥ ΞΕΠΛΥΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΚΡΙΝΟΥΝ ΕΞ ΙΔΙΩΝ ΤΑ ΑΛΛΟΤΡΙΑ

• Ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθο βαλέτω, η εν πολλαίας αμαρτίαις περισούσα γυνή κατά τις Ευαγγελικές ρήσεις, αλλά και το σύγχρονο άσμα του τεράστιου τραγουδοποιού ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΚΟΡΚΟΛΗ, «σκόνη και θρύψαλα θα γίνομαι μαζί σου/θυμήσου όμως πόσο ξέχασες θυμήσου», περιγράφουν εν ολίγοις την κατάσταση των κομμάτων που βρέθηκαν αίφνης να ασχολούνται και με Εκκλησιαστικά θέματα, επιχειρώντας να αποπροσανατολίσουν από τα πραγματικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η κοινωνία και φέρουν ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ, αλλά κυρίως για να στρέψουν την προσοχή κάπου αλλού έτσι ώστε να μην διαφαίνεται η ΠΟΛΙΤΙΚΗ τους ΓΥΜΝΙΑ, αλλά και τα διογκωμένα εσωκομματικά τους προβλήματα εν όψει των διπλών εκλογών του Ιουνίου, με τις δημοσκοπήσεις να τους παροτρύνουν να ζητήσουν ΑΦΕΣΗ ΑΜΑΡΤΙΩΝ, από πολίτες και Εκκλησία. Οι φωνές πιστών και κομματικών ότι ΔΙΑΛΥΣΑΤΕ το σπίτι σας (κόμματα) και τώρα ασχολείστε υποκριτικά, με Θεούς και δαίμονες είναι μια άλλη πτυχή της όλης ιστορίας.

• Κι επειδή δεν θέλουμε να συμμετέχουμε στον κυκεώνα και την περιρρέουσα που δημιουργήθηκε, όπου κάθε πικραμένος λέει ότι του κατέβει και οι πάντες έγιναν γνώστες περί των εκκλησιαστικών, ενώ ο καθένας έχει και την δική του πληροφορία για να διανθίσει την κουβέντα στους καφενέδες και στις κοινωνικές συνάξεις, θα μεταφέρουμε τις δικές μας εκδοχές βάσει των πληροφοριών της ΞΥΠ και των ειδικών αναλύσεων τις οποίες έχουν προβεί πράκτορες. Να αρχίσουμε με το ΘΕΜΕΛΙΑΚΟ το οποίο αποκρύβουν άπαντες οι κομματάρχες. ΟΙ ΜΕΤΡ του ΞΕΠΛΥΜΑΤΟΣ χρήματος μέσω μαύρων σακουλών και λοιπών εισφορών και χρημάτων, που παίρνουν από επιχειρηματίες και εμπλεκόμενους στην πολιτική, ας μην κρίνουν λοιπόν, εξ ιδίων τα αλλότρια. Οι πρώτοι διδάξαντες το ξέπλυμα, ας μην κατηγορούν και υποψιάζονται τους άλλους κι ας δουν τα σπίτια τους, γιατί και αμαρτωλοί είναι και πολλούς λίθους πρέπει να ρίχνουν οι πολίτες σ’ αυτούς και ο ένας στον άλλο…

Ο ΗΣΑΙΑΣ ΥΠΑΚΟΥΣΕ ΣΤΗΝ ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ – ΜΜΕ ΓΙΑ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΣΗ

• Πάμε παρακάτω. Οι σχέσεις μας με τον ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΤΑΜΑΣΟΥ ΗΣΑΙΑ είναι ανύπαρκτες και λέμε ευθαρσώς ότι στις πρόσφατες Αρχιεπισκοπικές εκλογές δεν είμαστε εκ των υποστηρικτών του. Ωστόσο, αυτό που ΚΡΑΥΓΑΖΕΤΕ όλοι οι αγανακτισμένοι πολίτες, οι παντογνωστες δημοσιογράφοι και λοιποί πολιτικοί διαλαλούν και τσιριλούν ότι το επιθυμούν διακαώς, το έκανε πράξη και μάλιστα με οδυνηρό τρόπο. Ήτοι τον ΑΝΑΠΕΠΤΑΜΕΝΟ ΠΕΛΕΚΥ που κανείς δεν τολμά να κατεβάσει – κάποιοι από το συνεχές κράτημα έπαθαν τενοντίτιδα - για να κόψει κεφάλια και να σταματήσει τα σκάνδαλα ο Ταμασού Ησαίας το πραγματοποίησε και μάλιστα με ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΟΣΤΟΣ για τον ίδιο και για την όποια καριέρα του. Όλοι δεν φωνάζουμε ότι στο Κυπριστάν υπάρχει ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ και κανείς δεν τιμωρείται και ότι άπαντες την γλιτώνουν; Τώρα που βρέθηκε κάποιος Ιεράρχης να πατάξει τα σκάνδαλα και να οδηγήσει στην δικαιοσύνη όσους ενδεχομένως – μέχρι να καταδικαστούν στο δικαστήριο είμαστε υποχρεωμένοι να περιμένουμε- να προέβαιναν σε κλοπές και άλλα ηθικά παραπτώματα που δεν έχουν σχέση με το σχήμα τους, πάλι τον κατηγορούμε ανυπερθέτως;

• Δηλαδή τι φωνάζουν όλοι και δεν αναγνωρίζουν ότι ο Μητροπολίτης, ίσως λόγω σχήματος, τρόμου για τα επερχόμενα, αλλά και προφανώς ΔΙΚΩΝ του ΛΑΘΩΝ, αφού αυτός επέλεξε και εξέθρεψε τους Αρχιμανδρίτες της Μονής του ΟΣΙΟΥ ΑΒΒΑΚΟΥΜ (Μεγάλη η Χάρη του και ιδιαίτερα θαυματουργός, να μην το ξεχνάμε εμείς όλοι οι αμαρτωλοί που παριστάνουμε τους όσιους) ΑΡΓΗΣΕ να πατάξει γρηγορότερα τα σκάνδαλα για να μην σκανδαλιστεί περαιτέρω το ποίμνιο; Ε, καλά οι πολιτικοί, Κυβερνήσεις κόμματα που τα σκάνδαλα τα τροφοδοτούν και τα διατηρούν για χρόνια και ταλαιπωρούν τους πολίτες με την αχαπαροσύνη και την κατασπατάληση του δημοσίου χρήματος, δεν είναι ΕΝΟΧΟΙ που τα συγκαλύπτουν και φταίει αυτός που – έστω και με κάποια καθυστέρηση - τα αποκάλυψε; ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ.

ΣΤΕΛΕΧΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΘΡΟΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ-ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΔΗΣΥ

• Όσο για τ’ άλλα με τους Θρονικούς επιτρόπους και την παρουσία του Προέδρου του ΕΛΑΜ ΧΡΗΣΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ στην Μητρόπολη την μέρα των γεγονότων, μάλλον αποκαλύφθηκε η ΔΙΑΤΑΡΑΓΜΕΝΗ ΣΥΝΟΧΗ εντός των κομμάτων, όπου με μια και μόνο αφορμή παρουσιάζονται τα προβλήματα. Να επισημάνουμε εκ πρώτης ότι στην Θρονική επιτροπή μετέχουν άνθρωποι απ’ όλα τα κόμματα, κοινοτάρχες της περιοχής που πρόσκεινται σε ΑΚΕΛ-ΔΗΣΥ και άλλα άτομα που κρίνει ο Μητροπολίτης ότι μπορούν να βοηθήσουν το έργο της Εκκλησίας. Κάνοντας διερεύνηση οι πράκτορες της ΞΥΠ, επισημάνουν ότι η πλειοψηφία των μελών της Θρονικής επιτροπής ανήκουν στον ΔΗΣΥ, και ακολουθούν ΑΚΕΛ-ΕΔΕΚ-ΔΗΚΟ. Μα πέστε μου ξεχάσατε ότι το ΑΚΕΛ ΣΤΗΡΙΞΕ ΔΗΜΟΣΙΑ στις Αρχιεπισκοπικές εκλογές τον ΗΣΑΙΑ; Τώρα γιατί ο ένας ή ο άλλος εκλέγηκε είναι και θέμα Ησαία.

Ο ΧΑΝΝΙΔΗΣ ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΣΙΖΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ Η ΕΔΕΚ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΓΙΑ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΟ

• Την απάντηση σ’ αυτούς όλους – ιδιαίτερα όμως στον Πρόεδρο της ΕΔΕΚ ΜΑΡΙΝΟ ΣΙΖΟΠΟΥΛΟ - έδωσε ο Αντιπρόεδρος του κόμματος του ΜΑΡΙΟΣ ΧΑΝΝΙΔΗΣ, ως μέλος της Θρονικής επιτροπής επισήμανε ότι όλοι μετέχουν με την προσωπική τους ιδιότητα και όχι την κομματική. Προηγήθηκε έντονη αντιπαράθεση Χαννίδη με τον Πρόεδρο της ΕΔΕΚ αλλά και το κονκλάβιο του (ΜΟΡΦΑΚΗΣ ΣΟΛΩΜΟΝΙΔΗΣ-ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ) για την ανακοίνωση που εξέδωσαν και μεταξύ άλλων κατηγορούν και σαν ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΟ τον Μητροπολίτη Ταμασού. Αν θελήσει ο δικηγόρος του Ησαία και Πρόεδρος του Παγκύπριου δικηγορικού συλλόγου ΜΙΧΑΛΗΣ ΒΟΡΚΑΣ, που ήταν παρών και αυτός στην Μητρόπολη το επίμαχο βράδυ, θα μπορεί να καταχωρήσει αγωγή λιβέλου κατά της ΕΔΕΚ.

• Μα να λένε οι πρασινοφρουροί ότι θα πρέπει να διοριστεί ειδικός γραφολόγος για να διαγνώσει αν η επιστολή που δόθηκε στην δημοσιότητα όπου καταγράφεται η εκλογή του Προέδρου του ΕΛΑΜ από την 1η Νοεμβρίου ως θρονικού επιτρόπου είναι πλαστή; Α, πα, πα αυτοί δεν έχουν όρια. Φυσικά, τους έβαλε στην θέση τους ο Αντιπρόεδρος τους Μ.Χαννίδης που δήλωσε σήμερα το πρωί στο κρατικό ραδιόφωνο ότι ήταν παρών όταν εκλεγόταν τον Νοέμβριο ο Χρήστου. Κι αυτό μια απόδειξη ότι η ΕΔΕΚ περιήλθε στα χέρια ανθρώπων που ενεργούν βεβιασμένα και κυρίως ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΑ για να δικαιολογήσουν τις αδυναμίες και τις αστοχίες τους και συμπαρέσυραν την άλλοτε κραταιά περήφανη ΕΔΕΚ, στην ΑΝΥΠΟΛΗΨΙΑ.

Ο ΠΡΙΓΚΙΨ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΣΚΛΗΡΟΣ ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΟΥ

• Στο δε ΔΗΚΟ, όπου κατόπιν συμβουλών των επικοινωνιολόγων του (ε, μα κάτι πρέπει να του πουν κι αυτοί να δικαιολογήσουν τα παχυλά τους συμβόλαια) ο ΝΙΚΟΛΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ επιχείρησε να μας το παίξει σκληρός και αδίστακτος. Σιγά Πρίγκιπα μου μην πάθεις κανένα λουμπάγκο από την σκληράδα στις κινήσεις της κεφαλής. Αν θέλεις μαγκιές να το παίξεις αλλού και ιδιαίτερα εντός του κόμματος σου. Όπου οι πλείστοι δεν σου υπακούν γιατί υπάρχει ΨΥΧΙΚΗ διάσταση και απόσταση αφού είσαι κλεισμένος στο Πριγκιπάτο με τους αυλικούς, όπου και σε παρασύρουν στο βάραθρο.

• Αυτή την φορά εισέπραξε ΑΡΝΗΣΗ από τον Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο του ΔΗΚΟ ΠΑΝΙΚΟ ΛΕΩΝΙΔΟΥ, για να συγκατανεύσει στην εγγραφή θέματος από τον ΑΡΙΣΤΟ ΔΑΜΙΑΝΟΥ και το ΑΚΕΛ, περί των χειρισμών της Αστυνομίας σε σχέση με τα διαδραματισθένα στην Μονή Οσίου Αββακούμ. Και φάνηκε το ΠΑΡΑΔΟΞΟ έως και ΓΕΛΟΙΟ. Ο Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΔΗΚΟ που παρίστατο στην συνεδρία της Επιτροπής Νομικών ήταν ΕΝΑΝΤΙΟΝ της εγγραφής του θέματος και οι ΝΙΚΟΣ ΤΟΡΝΑΡΙΤΗΣ, πρόεδρος της Επ. Νομικών και ο Α. ΔΑΜΙΑΝΟΥ, να εξαγγέλλουν ωσάν και είναι εκπρόσωποι του Πρίγκιπα, ότι όλοι – πλην ΕΛΑΜ – επιθυμούν να συζητηθεί το θέμα στην Βουλή. Α, πα, πα. Άσε που ο Λεωνίδου είχε και την ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ των βουλευτών του σκληρού ΔΗΚΟ (ΖΑΧΑΡΙΑ ΚΟΥΛΙΑ-ΠΑΥΛΟΥ ΜΥΛΩΝΑ-ΧΡΥΣΑΝΘΟΥ ΣΑΒΒΙΔΗ) δημιουργώντας ενός είδους συνεργασίας κατά συνθήκη, που ενδεχομένως να ΕΠΕΚΤΑΘΕΙ!!! Άου τα χάπια μου τα ΔΗΚΟικά – ιδιαίτερα αυτά που έχουν έκδοχα Πριγκιπικά.

ΑΝΝΙΤΑ ΟΙ ΜΑΥΡΟΦΟΡΕΜΕΝΟΙ ΣΕ ΓΥΡΕΥΟΥΝ

• Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Ακόμη να τελειώσουμε αναφέροντας ότι και ο ΔΗΣΥ τελεί υπό ΠΛΗΡΗ ΣΥΓΧΥΣΗ , αφού γνωρίζει ότι τα πλείστα μέλη και στελέχη του – καθότι θρησκευόμενοι- δεν επιθυμούν την ανάμειξη των κομμάτων σε θέματα της Εκκλησίας, ενώ προσπαθεί να ρίξει και ευθύνες στο ΕΛΑΜ. Είπαμε ΑΝΝΙΤΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, θα τους χρειαστείς τους μαυροφορεμένους το 2028 (ακούω ότι σου ετοιμάζουν και εκπλήξεις που θα στου βγάλουν ξινά τα ταξιδάκια και θα σου μείνουν οι αναμνήσεις των θαυμαστών, για να σε παρηγορούν), οπόταν κάνε κράτει. Πάντως καλού-κακού στην γαλάζια πολυκατοικία της Πινδάρου ετοιμάστε και τα μαύρα σας χαπάκια, γιατί μ’ αυτά που θ’ ακούσετε, θα χρειαστούν πέραν των χημικών σκευασμάτων και διασωληνώσεις.

• ΥΓ Προφανώς σ’ αυτή την σαπουνόπερα όπως εξελίσσεται αναβίωσαν και οι προτιμήσεις και τα πάθη των Αρχιεπισκοπικών εκλογών…

• ΚΟΥΙΖ: Με εισήγηση του Τμηματάρχη Υψηλής πολιτικής καθιερώνουμε καθημερινό γρίφο για όλων των ειδών λύτες. Ποιος λοιπόν βουλευτής φέρει το προσωνύμιο «τραβάτε με τζιαι ας κλαίω».

• ΥΓ: Ο πολιτικάντης αφιερώνει στην ΘΕΛΚΤΙΚΟΤΑΤΗ ΚΑΛΛΙΠΥΓΟ που του έδωσε ανάσες και οξυγόνο, το άσμα «Θεσσαλονίκη μου μεγάλη φτωχομάνα / που βγάζεις τις καλύτερες φοιτήτριες (παράφραση δημοσιογραφική αδεία)».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση