ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Πραξικόπημα» Ειρήνης Χ. - πλαστογράφος ακαδημαϊκός διδάσκει ηθική

Αναταραχή με την ανοχή της Προέδρου της Βουλής και καβγάδες με βουλευτές

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

 • Κατέλυσε δια συνοπτικών διαδικασιών τα κοινοβουλευτικά θέσμια προκαλώντας αναταραχή, προβληματισμό και εν γένει τρομερή αναστάτωση , η οποία και επεκτάθηκε στην ομαλή λειτουργία του Κοινοβουλίου. Η Αυτού Μεγαλειότης ΕΙΡΗΝΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΟΥ βουλευτής του ΑΚΕΛ και πάλι προκάλεσε την μήνη των συναδέλφων της, με την συμπαράσταση όμως και των συνοδοιπόρων της, που είναι στην προκειμένη, η φίλη της Πρόεδρος της Βουλής ΑΝΝΙΤΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, αλλά και εκπρόσωποι των Μέσων Μαζικής Εξημέρωσης, που την φιλοξενούν στις εκπομπές τους, για να αφήσει τις ΑΙΧΜΕΣ της και να βάλει ΠΑΡΟΥΤΗ στον Ναό της Δημοκρατίας.

ΥΦΑΡΠΑΣΣΕΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΛΛΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ - ΣΦΟΔΡΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΜΥΛΩΝΑ - ΣΙΖΟΠΟΥΛΟΥ

• Οι ενέργειες της βουλευτού του ΑΚΕΛ που προσομοιάζουν με αντίστοιχες πραξικοπηματικές, θα αποτελέσουν και σήμερα στην Ολομέλεια της Βουλής ΕΣΤΙΑ αντιπαράθεσης , αφού θα καταθέσουν δυο τουλάχιστον Πρόεδροι κοινοβουλευτικών επιτροπών την ΔΥΣΑΡΕΣΚΕΙΑ τους για την ΥΦΑΡΠΑΓΗ θεμάτων που θα έπρεπε να παραπεμφθούν προς συζήτηση στις δικές τους επιτροπές, όπως προνοούν και οι κανονισμοί του σώματος. Ο τρόπος δράσης της Ρένας του Χαμπή είναι πασίγνωστος στην πιάτσα. Εντοπίζει πιασάρικα θέματα και τα εγγράφει στην Επιτροπή ανθρωπίνων δικαιωμάτων που προεδρεύει για να αποκομίσει δάφνες και να κάνει και το αναμενόμενο σόου, μετά τηλεοπτικών συζητήσεων στα πάνελ, από τους επιφανειακούς τηλεαστέρες που την προβάλουν…

• Συγκεκριμένα ο ΠΑΥΛΟΣ ΜΥΛΩΝΑΣ Πρόεδρος της Επιτροπής Παιδείας της Βουλής ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΕ και θα το μεταφέρει και στην σημερινή Ολομέλεια της Βουλής, περί της υφαρπαγής του θέματος «της σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης στα σχολεία», που προφανώς και σαφέστατα θα έπρεπε να καταταχθεί ως καθαρά θέμα εκπαιδευτικό στην αντίστοιχη κοινοβουλευτική Επιτροπή. Όμως η ΡΈΝΑ ΤΟΥ ΧΑΜΠΗ αποφάσισε να το υφαρπάξει με την ανοχή – συνενοχή και βοήθεια της φίλης της Προέδρου της Βουλής, αλλά και της διεύθυνσης του σώματος.

• Ακόμη σφοδρά παράπονα θα ακούσει και από τον Πρόεδρο της Επιτροπής Άμυνας ΜΑΡΙΝΟ ΣΙΖΟΠΟΥΛΟ για την καταδρομική επιχείρηση της ΑΚΕΛικής βουλευτίνας η οποία και οικειοποιήθηκε το θέμα των προαγωγών των γυναικών υπαξιωματικών της Εθνικής Φρουράς. Φυσικά και γνωρίζει και από το στράτευμα η Ειρήνη Χ. Εξάλλου, είναι βουλευτής επί παντός επιστητού και φαίνεται ότι θεωρεί ότι υπό την σκέπη της μπορούν να μπουν όλα τα προβλήματα αφού με κάποιο τρόπο άμεσο ή έμμεσο, μπορούν να ειδωθούν και καταχθούν σαν θέματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Ε, ναι και για θέματα γουρουνιών, αποβλήτων, αν θέλει μπορεί να τα εντάξει στην Επιτροπή της. Όλα είναι ανθρώπινα δικαιώματα, αν δεν βρεις να φας καλό σουβλάκι λόγω κακής ποιότητας χοίρων είναι σοβαρή παραβίαση ανθρωπίνου δικαιώματος, γιατί σου προκαλεί ψυχική αναστάτωση.

• ΔΕΝ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ ΑΚΕΛ ΤΗΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΜΟΝΗ

• Α, και μην περιμένετε να στηρίξει την Ειρήνη Χ. το ΑΚΕΛ. Ου, περιμένουν την ώρα να την ξεφορτωθούν αφού είναι ξένο σώμα στο κόμμα και όπως μας έλεγε και ο κόκκινος σύντροφος της ΞΥΠ το ΑΚΕΛ δεν γουστάρει τους πραξικοπηματίες. Θα έχει όμως την θερμή συμπαράσταση της φίλης της βουλευτού των Οικολόγων ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ ΑΤΤΑΛΙΔΟΥ, ενώ και η Σούπερμαν του ΔΗΣΥ όταν καταλάβει ότι την εκμεταλλεύεται, θα αντιδράσει…

ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΟΣ – Η ΘΕΜΙΔΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ Η ΑΛΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΤΗΣ ΕΛΙΤ

• Πάμε και σε άλλο ωραίο που καταδεικνύει γιατί το Κυπριστάν πήγε στο βάραθρο. Καθηγητής Πανεπιστημίου καταδικάστηκε σε 7 μήνες φυλάκιση με τριετή αναστολή από δικαστήριο, γιατί βρέθηκε ένοχος στα αδικήματα της πλαστογραφίας, διακίνησης πλαστών εγγράφων, οικειοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες. ΦΟΒΕΡΟ. Και διαφαίνεται ξεκάθαρα πως ξεχωρίζει η ΕΛΙΤ του Κυπριστάν που είναι πάντα ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΑ.

• Κατ’ αρχήν ο δικαστής κατέδειξε με την ποινή, ότι η ΘΕΜΙΔΑ ενίοτε βλέπει και σκιές και δεν είναι εντελώς τυφλή, όπως μας την παρουσιάζουν... Δηλαδή η μισότυφλη Θέμιδα αν ήταν κάποιος φουκαράς που παρανόμησε, θα του έβαζε τόσο χαμηλή ποινή και μάλιστα χωρίς μέρα στην φυλακή, αφού είναι με αναστολή; Αυτή είναι η ισονομία κύριοι δικαστές που εφαρμόζεται; Όλοι εμείς οι μακάκες σας χορηγούμε από το αίμα μας με εκατομμύρια Ευρώ – δήθεν - για να έχουμε δικαιοσύνη, αλλά μάλλον κάτι άλλο μας προκύπτει. Μέρος άπαντες ενός συστήματος που ευνοεί συγκεκριμένους ανθρώπους. Η περιβόητη ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ γιατί δεν άσκησε έφεση για την υπερβολικά χαμηλή ποινή που επιβλήθηκε; Το ΑΝΩΤΑΤΟ ΔΙΑΚΑΣΤΗΡΙΟ, οι σοφοί της κοινωνίας δεν το πήραν χαμπάρι να κατσαδιάσουν τον δικαστή; Τέλος πάντων όλοι μέρος του κατεστημένου - ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ, που διαφεντεύει τις ζωές μας.

• ΤΟΝ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΛΟΠΗ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΝΑ ΔΙΔΑΣΚΕΙ

• Και για να διαλύσουν κάθε ανάχωμα προς τον κατήφορο, ο υποτιθέμενος ΦΑΡΟΣ της κοινωνίας που θα έπρεπε να ανάβει συνεχώς για να ΚΑΘΟΔΗΓΕΙ τους νέους, στην προκειμένη ΑΝΑΒΟΣΒΗΣΕ. Προσέξτε παρακαλώ τους καλοαναθρεμμένους της κοινωνίας, που οι μακάκες πληρώνουν 300 εκατομμύρια τον χρόνο για να μας το παίζουν ακαδημαϊκοί. Δεν ΕΔΙΩΞΑΝ τον εν λόγω καθηγητή και ΑΝΤΙΠΡΥΤΑΝΗ του Πανεπιστημίου Κύπρου, παρά μόνο του επέβαλαν μείωση μιας μισθολογικής βαθμίδας. Από Α16 τον έστειλαν στην Α15. Τα χάπια μου γρήγορα τα ακαδημαϊκά. Έλεος. Δηλαδή από τις 8-10 χιλιάδες Ευρώ τον μήνα θα παίρνει ΜΟΝΟ 6-7. Μάνα μου ρε μην πεινάσει... ΕΛΕΟΣ ΚΥΡΙΟΙ ΕΛΕΟΣ. Σημειώνεται ότι σε όλη την δημόσια υπηρεσία κάποιος που καταδικάζεται για ποινικό αδίκημα ΑΠΟΛΥΕΤΑΙ και χάνει όλα τα δικαιώματα του… Στον ιδιωτικό τομέα φυσικά καταστρέφεται εκτός της απόλυσης.

• Μετά απ’ αυτό γιατί ψάχνετε την διάλυση των πάντων σ’ αυτή την χώρα. Όλα ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΑ... Πουθενά δεν βρίσκεις φως και αποκούμπι.. Όλα κυλούν ομαλά στο ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ και ασχολούνται με δήθεν εκσυγχρονισμό, ακαδημαϊκές επιδόσεις. Μακακίας το ανάγνωσμα... Αλλά και ο βουλευτής του ΑΚΕΛ ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΙΔΗΣ που ανέδειξε το θέμα, όταν ο Διοικητής της ΞΥΠ του έδωσε πάσα για να πάρει τα εύσημα απλώς... σώπασε. Έτσι είναι τα κόμματα. Χωνευτήρι σκανδάλων και φωνές για το θεαθήναι. Αν δεν το δημοσιοποιούσαν Μυλωνάς – Α. Θεμιστοκλέους θα το προσπερνούσαμε κι αυτό…

• ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ - ΑΡΧΙΕΠΙΚΟΠΙΚΕΣ ΓΑ ΑΛΛΑΓΗ ΦΥΛΟΥ

• Όσον αφορά το θέμα της ΑΛΛΑΓΗΣ ΦΥΛΟΥ και του σχετικού νομοσχεδίου που θα συζητηθεί την ερχόμενη Τετάρτη στην Επιτροπή Νομικών της Βουλής, καλά είναι να ξέρουμε τις τοποθετήσεις και των υποψηφίων Προέδρων της Δημοκρατίας, αλλά κυρίως αυτές των διεκδικητών του Αρχιεπισκοπικού Θρόνου. Να ακούσουμε τις απόψεις τους για το εν λόγω θέμα, την τεκνοθεσία ομοφυλόφιλων ζευγαριών, τις εκτρώσεις. Μπορεί ελέω ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ να θεωρούνται θέματα χαμηλής πολιτικής, αλλά απασχολούν την κοινωνία. Και είναι ευκαιρία και εξαιτίας της συγκυρίας των εκλογικών αναμετρήσεων να ξέρουμε τις θέσεις του καθενός για να επιλέξουμε. ΟΙ ΖΟΓΚΛΕΡ των ΦΥΛΩΝ και η αντιμετώπιση τους είναι θέμα καυτό….

• Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Μου άρεσε που δεν σέβονται κανένα ο ΖΟΥΚΕΜΠΕΡΓΚ και ο ΜΑΣΚ. Ε, αφού τους κάνατε δισεκατομμυριούχους και γίνατε ΥΠΟΔΟΥΛΟΙ τους μέσω των εφευρέσεων τους - facebook – twitter - θα γίνουν ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ και θα απολύουν εργαζόμενους. Οπόταν εμείς που απέχουμε απ’ αυτά τα καφενεία δικαιωθήκαμε έστω και αργά…Α, χα, χα.

• ΥΓ: Μαγειρεύουν πυρετωδώς στο ΡΙΚιστάν Μιχαηλίδης – Τσώκος - Μιχαήλ και θα μας σερβίρει το ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑ απόψε ο ΑΝΤΡΕΑΣ ΚΗΜΗΤΡΗΣ. Να προσέξουν όμως μπας και το έδεσμα τους είναι επικίνδυνο και θα χρειαστεί να το αποβάλουμε εμείς και να προκαλέσουν απέχθεια στην κοινωνία. Α, και φτιάξτε τις κονκάρδες του υποψηφίου που έχετε στο πέτο. Στράβωσαν και θα σας βγάλουν κανένα μάτι…

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση

X