ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πώς Χριστοδουλίδης - Νίκαρος έκαναν την κουμέρα Λουκία… εκατομμυριούχο

Ο Αρχηγός Αστυνομίας διέταξε για τελικό Κυπέλου…υπάκουσε η Κουκκίδου

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ. Χρόνια Πολλά σε όλους…

ΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΣ- ΣΥΝΤΑΓΗ ΝΙΚΑΡΟΥ - ΝΙΚΧΡΙ

Τι ψάχνουν εναγωνίως οι παίκτες του τηλεπαιχνιδιού του ΑΝΤ1 «ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος» τις απαντήσεις σε ερωτήσεις του Γρηγόρη Αρναούτογλου, για να κερδίσουν χρήματα. Υπάρχουν απλές μέθοδοι, παρά να τρελαίνονται στο διάβασμα για να αποκτήσουν εγκυκλοπαιδικές γνώσεις. Να μεριμνήσουν να είναι κουμπάροι του ΝΙΚΑΡΟΥ που είναι ο πολιτικός πατέρας του ΝΙΚΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗ. Αν δε έχουν και καταγωγή από την Λεμεσό, ιδιαιτέρως αν συναντήθηκαν ή είναι γείτονες ή φίλοι και γνωστοί με συγκεκριμένη οικογένεια ή αν ψώνιζαν από υπεραγορά με προσφορές, τότε θεωρείται επιπρόσθετο προσόν.

Αυτή είναι η συνταγή για να ξεπεράσουν σε διάστημα 22 χρόνων, όσος και ο μισός εργασιακός βίος ενός βασανισμένου ανθρώπου, έσοδα πέραν του ενάμιση εκατομμυρίου Ευρώ. Και επειδή αυτή η ιστορία μπορεί και να προκαλέσει αρκετές παρενέργειες, θα αναφωνήσουμε εκ των προτέρων. ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΜΟΥ ρε τα ΧΑΠΙΑ μου, τα προεδρικά. Παρεμπιπτόντως χαιρόμαστε που ο ΑΡΗΣ Λεμεσού εισήγαγε σε ανακοίνωση του το σύνθημα περί της κατανάλωσης χαπιών μέσω του φίλου μου και κορυφαίου αθλητικογράφου ΚΩΣΤΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ. Το κάνουμε δε για να μην αναφωνήσει ο Σπιλέφσκι την Κυριακή το άλλο σύνθημα «τζιαι μια φορά ο ΑΡΗΣ».

Πάμε όμως στο προκείμενο για να τεκμηριώσουμε ότι δεν θα γλιτώσουμε την ευρύτατη κατανάλωση χαπιών επί προεδρίας Χριστοδουλίδη. Πάντως ο ΝικΧρι απέδειξε περίτρανα ότι είναι γνήσιο πολιτικό τέκνο του ΝΙΚΑΡΟΥ και άξιος συνεχιστής του, αφού συνέχισε αδιαλείπτως την πρακτική του που μετατράπηκε σε δόγμα «ότι δεν κουτσ(χ)ιούν διορισμό». Μάλιστα ο ΝικΧρι μετεξέλιξε την εν λόγω πολιτική στάση αφού προσέθεσε νέες πινελιές, όπως να διορίζεις κάποιους την τελευταία στιγμή , οι οποίοι να αποδεικνύεται ανεπαρκείς και τελικά να βάζεις, όποιον σου ΥΠΟΔΕΙΞΕΙ ο ΝΙΚΑΡΟΣ.

Η ΓΚΑΦΑ ΟΛΚΗΣ ΜΕ ΜΙΧΑΛΑΚΗ – ΤΟ ΚΟΝΚΛΑΒΙΟ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΙΚΗ

Αναφερόμαστε προφανώς στον διορισμό του ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΜΙΧΑΗΛ στην Επιτροπή Δημόσιας Υπηρεσίας που έγινε το Σάββατο και ανακλήθηκε την Κυριακή, λόγω ελλείψεων του βιογραφικού του. ΓΚΑΦΑ ΟΛΚΗΣ λέγεται, αφού οι παρατρεχάμενοι του ΝικΧρι αντί να ελέγξουν το βιογραφικό του ως όφειλαν περί άλλων τυρβάζουν. Αυτή είναι η δουλειά σας κ. ΕΙΡΗΝΗ ΠΙΚΗ αρχι - κονκλαβιούχε του Προεδρικού και δεν έχετε ΜΟΝΑΔΙΚΗ αποστολή να το παίζετε Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης. Να ελέγχεται μαζί με το υπόλοιπο κονκλάβιο τους διορισμούς και να παραδίνετε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ΚΑΘΑΡΕΣ ΛΥΣΕΙΣ. Πολύ γρήγορα αποδείχθηκε ότι το ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΙκό ΚΟΝΚΛΑΒΙΟ είναι ιδανικό μόνο για τις πανηγύρεις του Κατακλυσμού και του Αρακαπά. Η αλαζονεία κυρίευσε τους πάντες στον λόφο και η διολίσθηση είναι συνεχής. Κάτι δεν πάει καλά εκεί ΝικΧρι… Μπας και σας χάκαραν τους εγκεφάλους; Όσο για τον Μιχαλάκη έκανε παγκόσμιο ρεκόρ. Έγινε πολιτειακός αξιωματούχος για 12 ώρες. Πλέον είναι ο επονομαζόμενος δωδεκάωρος.

ΑΥΤΟΠΑΓΙΔΕΥΤΗΚΕ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΕ ΤΟΝ ΝΙΚΑΡΟ ΓΙΑ ΚΟΥΜΕΡΑ ΛΟΥΚΙΑ

Κι αφού έκανε την γκάφα και ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης που ΟΦΕΙΛΕ να γνωρίζει (όπως κατέγραψε στο πόρισμα για το ΜΑΡΙ ο τεράστιος νομικός ΠΟΛΥΣ ΠΟΛΥΒΙΟΥ) και πάλι ΑΥΤΟΠΑΓΙΔΕΥΤΗΚΕ, αφού θα έπρεπε να διορίσει κάποιον στην ΕΔΥ, διαφορετικά θα παρανομούσε, λόγω της νομοθεσίας που προβλέπει ότι η αναπλήρωση μέλους, γίνεται εντός 45 ημερών. Δουλειές της τελευταίας στιγμή δεν γίνονται, αφού δεν θα μπορούσε την ώρα του ΚΑΛΟΥ ΛΟΓΟΥ να διόριζε κάποιον ο ΝικΧρι. Οπόταν, θα έπρεπε να διορίσει νωρίτερα. Τότε πήρε τηλέφωνο ο ΝΙΚΑΡΟΣ και του πρότεινε την κουμέρα του ΛΟΥΚΙΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ, η οποία προ ολίγων ημερών αποχαιρέτισε τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη αφού έληγε η θητεία της ως Πρόεδρος της ΕΠΑ.

Μόλις ακούσαμε από πράκτορα της ΞΥΠ ότι ανακοινώθηκε ο διορισμός της κ. Χριστοδούλου άναψαν τα λαμπάκια του Διοικητή, ο οποίος και αμέσως, ως οφείλουν όλοι οι επικεφαλής μυστικών υπηρεσιών (εμείς δεν έχουμε και την Γενική Διεύθυνση του ΥΠΕΞ) να κάνουν, αρχίσαμε τον έλεγχο. Και επειδή η μακρά ενασχόληση μας με το αντικείμενο, μας προσέφερε ευρεία γνώση προσώπων - καταστάσεων, τότε κάναμε την σχετική ταυτοπροσωπία και αφού γλιτώσαμε το εγκεφαλικό πασχαλιάτικα, αναφωνήσαμε. ΕΛΕΟΣ – ΕΛΕΟΣ. Λυπηθείτε όλους αυτούς που πίστεψαν σε εσάς για την ΑΛΛΑΓΗ κύριε Πρόεδρε Χριστοδουλίδη.

Διόρισε λοιπόν την κ. ΛΟΥΚΙΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ κουμέρα του ΝΙΚΑΡΟΥ, ο οποίος προφανώς πήρε τηλέφωνο τον ΝικΧρι και του είπε: «Αγάπη μου έκανες λάθος μην μαραζώνεις. Βάλε την Λουκία και είναι καλή κορού». Αν δε η Πική και το κονκλάβιο έψαξαν το βιογραφικό της κυρίας και συναίνεσαν μαζί με τον ΝικΧρι στον διορισμό, αυτός είναι ο ορισμός του λήμματος ΝΕΠΟΤΙΣΜΟΣ. Η ΞΥΠ, έκανε την σχετική έρευνα και σας παρουσιάζει πόσα θα καρπωθεί από το κράτος η ΛΟΥΚΧ σε διάστημα 22 χρόνων. Για να μην ζαλιστούν εργαζόμενοι δεν θα κάνουμε συγκρίσεις περί των δικών τους απολαβών.

ΠΩΣ ΘΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ Η ΚΟΥΜΕΡΑ ΛΟΥΚΙΑ

Προσέξτε. Η ΛΟΥΚΧ. διετέλεσε για 7 χρόνια μέλος του Εφοριακού Συμβουλίου, με ετήσιο μισθό 40805 Ευρώ, ήτοι μάζεψε 285635. Για 10 χρόνια Πρόεδρος της Επιτροπής Προστασίας Ανταγωνισμού (ναι αυτής της ΕΠΑ που περιμένουμε ακόμη να πατάξει τα καρτέλ) όπου κάθε χρόνο έπαιρνε 76372 και συνολικά 763720!!! Κι επειδή η κυρία δεν συμπλήρωσε το ενάμιση εκατομμύριο διορίστηκε και ως μέλος της ΕΔΥ, με απολαβές κάθε χρόνο 58142 και αν παραμείνει 5 χρόνια θα πάρει 290710. Όσοι δεν ζαλιστήκατε, να σας πούμε και το συνολικό ποσό ( παρακαλούμε να μας συγχωρέσετε αν κάναμε κάποιο λάθος, αλλά τέτοια ποσά, οι περισσότεροι εξ ημών και υμών, ούτε γραπτώς δεν τα
βλέπουμε) ανεβαίνει στο 1.340.065 (τα πέντε Ευρώ θα κεράσει καφέδες στους Προεδρικούς). ΑΣΥΛΛΗΠΤΑ ΠΟΣΑ . Ποια χάπια. Γρήγορα διασωλήνωση.

Αυτά ακούσατε από την κοινωνία όταν περιοδεύατε Πρόεδρε μας; Να προκαλείται τους βασανισμένους πολίτες με τους διορισμούς των
εκατομμυριούχων; Και για να καταλάβουμε. Θα είστε συνεχιστής του ΝΙΚΑΡΟΥ; Ξέρετε στην πολιτική η ΠΤΩΣΗ, ενίοτε είναι ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΘΟΡΥΒΩΔΗΣ.

ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΤΟ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ Η ΚΟΥΚ ΣΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

Τώρα μετά απ’ αυτά τι να πεις ρε φίλε μου για την χαμογελαστή και άνευ αποχρώντος λόγου, Υπουργό Δικαιοσύνης - Δημόσιας Τάξης ΑΝΝΑ
ΠΡΟΚΟΠΙΟΥ-ΚΟΥΚΚΙΔΟΥ. Το κορίτσι παρέδωσε το ήμισυ του χαρτοφυλακίου της στον Αρχηγό Αστυνομίας ΣΤΥΛΙΑΝΟ ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ.
Ε, μα πως. Όταν μας λέει ότι για το ΟΧΙ στην διεξαγωγή του τελικού Κυπέλου Ελλάδας στο Κυπριστάν, αποφάσισε ο Αρχηγός, τότε παραπέμπει σε εκχώρηση αρμοδιοτήτων. Άσε που για τέτοιας υψίστης σημασία θέματα, σε σοβαρά - ευνομούμενα κράτη, παίρνει θέση και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας (είχε άλλες έγνοιες…) και η αποποίηση ευθυνών για να έχει ήσυχο το κεφάλι του έχει και παρενέργειες.

ΠΩΣ ΘΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ- ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΑΣ ΚΑΠΟΙΑ ΔΙΕΘΝΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ;

Τρελαίνομαι δε όταν υποστηρίζουν την απόφαση και αθλητικογράφοι που θα έπρεπε να στηρίζουν το αντικείμενο ενασχόλησης τους, που τους προσφέρει εργασία. Δηλαδή ΟΛΟΙ σας αποφασίσατε ότι το ΚΥΠΡΙΣΤΑΝ δεν μπορεί να διοργανώσει κάποιο τελικό της ΟΥΕΦΑ- ΦΙΦΑ-FIBA ή οποιασδήποτε άλλης αθλητικής ομοσπονδίας; Ε, μα κάθε ομάδα θα φέρει και τους φιλάθλους της, οπόταν το κράτος μας παραδέχεται ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ να αστυνομεύσει και να διοργανώσει τέτοιες διοργανώσεις. Τότε μείνετε στην ΜΙΖΕΡΙΑ σας, γιατί χώρες όπως η ΜΑΔΑΓΑΣΚΑΡΗ, το ΜΑΛΙ, η νήσος ΆΟΥ- ΆΟΥ θα έκαναν πάρτι για τέτοιες διοργανώσεις. Όπως θα έλεγε και η Αννούλα Κουκκίδου με την προηγούμενη της ιδιότητα ως διεθνολόγος, οδηγείται την χώρα στην

ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ και την ΑΠΑΞΙΩΣΗ. Κι όλα αυτά γιατί έτσι εσύγκοψε όπως λένε και στο χωριό του ο Στυλλής του Παπά Θεωρή. Φτάνει για σήμερα ήπιαμε πολλά χάπια… Στέρησαν την απόλαυση από τους Ε/Κ φίλαθλους να παρακολουθήσουν τις αγαπημένες τους ομάδες, παραπέμποντας σε εποχές ΡΙΚ όπου περιέγραφαν μόνο το Β’ ημίχρονο των αγώνων ή μόνο στιγμιότυπα από αγώνες του Ελλαδικού πρωταθλήματος βλέπαμε μόνο στα σινεμά, στα αλήστου μνήμης «επίκαιρα». Δεν θα αναφερθούμε τις επιπτώσεις για τον τουρισμό από
την κάθοδο χιλιάδων φιλάθλων, την εικόνα που δίνουμε στους ξένους ότι είμαστε ΦΟΒΙΚΟΙ και όλα τα συναφή…

Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Το λίκνισμα των κοριτσιών είναι μια φανταστική και ονειρώδης ενέργεια των θηλυκών που ενίοτε παρασέρνει. Αλλά για να λικνιστούν οι ΡΙΚατζούδες, πόσα ξόδεψε το κουβαραστράδικο του ΘΑΝΑΣΗ ΤΣΩΚΟΥ και ενέκριναν οι θυμωθκιάρηδες του Δ.Σ του ιδρύματος (Πρόεδρο θα διορίσει ο ΝικΧρι μετά από τον κατακλυσμό) για να φέρουν τον κορυφαίο ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΠΑΣΗ να τραγουδήσει στην Πλατεία Ευρώπης στην Λάρνακα, για τις ανάγκες της Πασχαλινής κονσέρβας που μετέδωσαν; Μιλάμε από τους πιο ακριβοπληρωμένους αοιδούς και έδωσαν χρήματα των μακάκων φορολογούμενων για να κάνουν το κέφι τους τα κοριτσάκια του ΡΙΚ. Το θέμα ποιος θα τους ελέγξει; Ο στενομάκρουλος ΥΠΕΣ, πολιτικός προϊστάμενος του ιδρύματος ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΙΩΑΝΝΟΥ; Α, μπα. Ότι έχει σχέση με μπίζνες τον ΕΞΙΤΑΡΕΙ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση

X