ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πορεία Αναστασιάδη εντός και εκτός για να κλείσει το Κουτί της Πανδώρας και να ορίσει διάδοχο

Βρισκόταν σε περίοδο έντονης περισυλλογής έως και απογοήτευσης λόγω PANDORA PAPERS

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

• Μην τρομάξετε δελφίνοι και λοιποί ενδιαφερόμενοι. Η ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ του Προέδρου της Δημοκρατίας εντός και εκτός συνόρων και η επιχείρηση για υλοποίηση των έργων και επίλυση των προβλημάτων, ανάγεται στην προσπάθεια του να ΑΝΑΔΟΜΗΣΕΙ ως και καλλωπίσει την ΥΣΤΕΡΟΦΗΜΙΑ του, η οποία πλήγηκε από τις αποκαλύψεις των PANDORA PAPERS. Σε καμία των περιπτώσεων δεν τίθεται το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας για Τρίτη φορά.

• Ο ΝΙΚΑΡΟΣ χρησιμοποιεί την παλιά δοκιμασμένη μέθοδο, η οποία τον ανέδειξε στην Προεδρία της Δημοκρατίας για 10 ετία και τον διατήρησε σε ηγετικά αξιώματα στο πολιτικό σκηνικό εδώ και μια 50 ετία. Κατέχει το άθλημα της πολιτικής προσέγγισης των ανθρώπων και αποκωδικοποίησε την ψυχοσύνθεση των Ευρωττοπουζοκυπραίων, οι οποίοι πρώτιστα ενδιαφέρονται για την τσέπη τους, δε δευτερεύων βαθμό με τα τοπικά και ειδικά προβλήματα και σε μεταγενέστερο στάδιο με οτιδήποτε έχει σχέση με το Εθνικό Θέμα. Αν δε στις εκστρατείες εντός προστεθούν και οι πορείες εκτός συνόρων σε κέντρα αποφάσεων, τότε η εικόνα του, ευελπιστεί ο Πρόεδρος Αναστασιάδης, θα βελτιωθεί αισθητά.

• Σύμφωνα με απόρρητη έκθεση πρακτόρων της ΞΥΠ, ο Νίκαρος βρισκόταν σε μια περίοδο έντονης περισυλλογής έως και απογοήτευσης από το άνοιγμα του κουτιού της Πανδώρας, θεωρώντας ότι αδικήθηκε από την έντονη κριτική, αλλά προφανώς ΜΕΤΑΝΟΙΩΣΕ και για την δραστηριότητα του δικηγορικού του γραφείου. Κάτι που μετέφερε τον πολιτικό διάλογο από τα έργα της Κυβέρνησης, στο θέμα των δράσεων των διαχειριστριών των επιχειρήσεων του, και της διοίκησης τους από προεδρικές θυγατέρες.

• Όπως μας έλεγε πράκτορας της ΞΥΠ, ο Νίκαρος ένοιωσε ότι πλήττεται ανεπανόρθωτα η εικόνα του και η πολιτική παρουσία του περιορίστηκε στα άκρως απαραίτητα , περνώντας από το στάδιο της ψυχικής αναστάτωσης και διαφόρων συνεπακόλουθων παλινωδιών . Μάλιστα σε σημείο που δεν ήθελε να διεκπεραιώνει το πρόγραμμα του και κλείστηκε στον εαυτό του. Όμως σε τέτοιες περιπτώσεις και για ειδικούς λόγους, δίνεται το ερέθισμα για ανασυγκρότηση και επαναφορά , κάτι που συνέβη και με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ο οποίος και επανήλθε.

• Το ερέθισμα δόθηκε από την επίσκεψη του στην Πάφο προ δεκαημέρου, όπου και του έγινε θερμή υποδοχή και του προσέφεραν αγάπη οι Πάφιοι που τον συγκίνησε. Όπως μας έλεγε και πράκτορας της ΞΥΠ που τον ακολούθησε σε όλη την επίσκεψη και σε όλες τις συναντήσεις, ο Νίκαρος ένοιωσε την ανάγκη να επανέλθει δριμύτερος, και προς τούτο συνέβαλε και η κατανάλωση με τους συνδαιτυμόνες του των απαραίτητων ζιβανιών, που αποτελεί σε κάποιες περιπτώσεις και την πανάκεια για κάθε νόσον και μαλακίαν.

• Έτσι την επομένη διέταξε τους στενούς τους συνεργάτες να οργανώσουν την αντεπίθεση για τον επόμενο ενάμιση χρόνο και την οιονεί δική του προεκλογική του εκστρατεία, αλλά προφανώς με άλλο στόχο και προσήλωση από τους άλλους Συναγεμρικούς, δηλαδή την αναβάθμιση της εικόνας του. Οι προτροπές – ΔΙΑΤΑΓΕΣ προς τους Υπουργούς και λοιπούς Κυβερνητικούς παράγοντες είναι η επίλυση όλων των προβλημάτων του λαού, πάντα στο μέτρο του δυνατού.

• Χρησιμοποιώντας την εν λόγω τακτική επιδίδεται το τελευταίο διάστημα σε συσκέψεις , συναντήσεις για επίλυση μειζόνων προβλημάτων, όπως το μεταναστευτικό, κατώτατο μισθό, επιχορηγήσεις αγροτών μέσω ΚΟΑΠ, Ακάμα, ενέσεις σε ευάλωτες ομάδες αλλά και επίλυση εξειδικευμένων προβλημάτων όπως το θέμα με το πολυκατάστημα ΕΡΑ Κόροιβος των φίλων του Πάφιων.

• Εκστρατεία όμως επεκτείνεται και στο εξωτερικό όπως η παρουσία του στην Γλασκώβη για την κλιματική αλλαγή, αλλά και η σύνοδος στο Παρίσι για την κλιματική αλλαγή που θεωρείται τεράστια επιτυχία της εξωτερικής πολιτικής.

• Όσοι δε ξέρουν από ανάγνωση του πολιτικού παιχνιδιού γνωρίζουν ότι ο μετρ του είδους Αναστασιάδης, δεν θα μπορούσε σε τόσο κρίσιμο διακύβευμα να απουσιάζει. Όπερ μεθερμηνευόμενο επιθυμεί διακαώς να δώσει το δακτυλίδι στον διάδοχο του και να ορίσει με τις πράξεις του και τις ενέργειες του σε ποιο θα παραδώσει τα κλειδιά του Προεδρικού. Προφανώς, θέλει να αφήσει παρακαταθήκη και όσοι επισημαίνουν ότι δεν θα αναμιχθεί ο Αναστασιάδης στην επιλογή του διαδόχου του, είτε τον γνωρίζουν επιφανειακά και ελάχιστα ή ενδεχομένως να ελαύνονται από άλλου είδους κίνητρα.

• Για να τελειώσουμε μ’ αυτή την ιστορία ο Νίκαρος θα ορίσει τον διάδοχο του και η άποψη του θα είναι ΒΑΡΥΝΟΥΣΑ ενδεχομένως και για αυτόν που θα είναι ο υποψήφιος του ΔΗΣΥ. Δύσκολα μπορεί κάποιος να τον παρακούσει και απομακρυσμένο είναι να μην θέλει και ο ίδιος να υποδείξει την δική του επιλογή. Φυσικά όλα στον κατάλληλο καιρό όταν και εφόσον υπάρξουν οι απαραίτητες συνθήκες κα προϋποθέσεις για να δώσει το δακτυλίδι.

• Εξάλλου δεν θα ήθελε να δει στον ΘΡΟΝΟ που θα κάθεται έως το 2023 για μια δεκαετία να ανέβει οποιοσδήποτε που να μην έχει ΕΠΙΡΡΟΗ πάνω του και να μπορεί και από το παρασκήνιο ενίοτε να παρεμβαίνει. Προσέξτε και το αξίωμα της στήλης. Η πολιτική, τα αξιώματα και η εξουσία είναι τα ισχυρότερα ναρκωτικά και δεν μπορεί κανείς, ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΝΑ ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΘΕΊ. Οπόταν, περιμένετε κινήσεις Νίκαρου, για να διαμορφωθεί και το πολιτικό παιχνίδι των προεδρικών εκλογών.

• Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Όταν το ψέμα , η λοιδορία και ο κανιβαλισμός υπεισέρχονται και στις τάξεις των επιστημόνων – επιδημιολόγων – εξουσιαστών που τους απασχολεί πάση θυσία η επικράτηση του υπερεγώ τους τότε θα έχουμε κακά ξεμπερδέματα. Και με την πανδημία μπορεί κάποια στιγμή να ξεμπερδέψουμε, αλλά η απογοήτευση από τους επιστήμονες που αντί να καθοδηγούν ορθά, επιδίδονται σε καβγάδες επικράτησης θα αφήσει τραύμα στην καθημαγμένη ψυχικά …κοινωνία. Καλημέρα στους Τσιιούτηδες, Καραγιάννηδες, Πανάδες, Κολιούς, Κωστρίκκηδες, Πέτρου και λοιπούς. Μην ξεχνάτε . Η επιστήμη δεν υπερβαίνει της ΘΕΙΑΣ ΔΙΚΗΣ .

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση

X