ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πολλαπλές συντάξεις: Αποθέωση της πολιτικής λαμογιάς - Ομερτά κομμάτων

Ο κόσμος καίγεται με τους λογαριασμούς ρεύματος και Υπ. Εμπορίου - ΑΗΚ τσακώνονται…για το υπερεγώ-ναρκισσισμό τους

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

 Η ΑΠΟΤΥΠΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΚΡΕΟΡΓΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ

• Αποτελεί την ΑΠΟΤΥΠΩΣΗ της λειτουργίας του επονομαζόμενου συστήματος που ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΥΕΙ τις ζωές των πολιτών και κυριολεκτικά η δράση του στα εν λόγω θέματα- συντάξεων-εφάπαξ και όλα τα συναφή που έχουν σχέση με το χρήμα- συνίστανται στην ΚΟΡΥΦΑΙΑ του πράξη. Με ερμηνείες που θα ζήλευαν και οι κορυφαίοι ΗΘΟΠΟΙΟΙ του είδους, οι βουλευτές της Επιτροπής Οικονομικών επιχείρησαν να ΚΑΤΑΚΡΕΟΥΡΓΗΣΟΥΝ με δικολαβισμούς, αλχημείες και όλων των ειδών αερολογίες τις προτάσεις νόμου που θα τους επηρέαζαν την ζωή τους, αλλά και των υπολοίπων συναδέλφων τους που αφυπηρέτησαν στο παρελθόν και αποτελούν ΧΟΡΗΓΟΥΣ των κομμάτων. Προφανώς, στην ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΡΑΞΗ του συστήματος, που η Βουλή έχει πρωτεύοντα ρόλο (πλην μεμονωμένων εξαιρέσεων βουλευτών), δεν θα μπορούσαν να μην συμμετέχουν και οι πάντα έτοιμοι - ΠΡΟΘΥΜΟΙ λειτουργοί του Υπουργείου Οικονομικών και της Νομικής Υπηρεσίας να τους εξυπηρετήσουν. Επωφελούνται εμμέσως κι αυτοί αφού θα πάρουν μέσω των ΒΟΛΕΜΕΝΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ που κάποια στιγμή θα γίνουν και Υπουργοί τις προαγωγές τους και τα συνεπαγόμενα χρήματα.

• Αν κάποιος βιντεοσκοπούσε την χθεσινή συνεδρία της Επ. Οικονομικών, θα διαπίστωνε την ΚΑΤΑΝΤΙΑ του πολιτικού συστήματος, αφού οι βουλευτές επιχειρούσαν να δικαιολογήσουν τους λειτουργούς του Υπουργείου Οικονομικών, της Νομικής Υπηρεσίας, του Γενικού Λογιστηρίου που δεν ήταν ΣΙΓΟΥΡΟΙ, αν ίσχυε ο νόμος του 1980, βάσει του οποίου ΑΝΑΣΤΕΛΛΟΝΤΑΙ οι συντάξεις πολιτειακών αξιωματούχων (Προέδρων Δημοκρατίας- Βουλής, Υπουργών, Υφυπουργών και βουλευτών). Κι όμως αντί να εφαρμόζουν τον νόμο συνέχιζαν να καταβάλουν και σύνταξη και μισθό, επικαλούμενοι (ΑΟΡΙΣΤΕΣ που δεν γνώριζε κανείς) γνωματεύσεις της Νομικής Υπηρεσίας. Όπερ μεθερμηνευόμενο έδιναν χρήματα κατά παράβαση του νόμου. ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ σε βάρος της κοινωνίας που ΒΟΛΟΔΕΡΝΕΙ. Ποιος θα τους κάτσει στο σκαμνί να λογοδοτήσουν; ΜΟΝΟ Η ΚΑΛΠΗ θα τους συνεφέρει...

• Τριγύρω όλοι οι βουλευτές που διαρρηγνύουν τα ιμάτια τους σε άλλες στιγμές για περιττολογίες, τσιριλούν κυριολεκτικά για όλα τα θέματα, είτε αντιπολιτευόμενοι είτε συμπολιτευόμενοι είτε ελέω καμερών, αλλά επειδή τους αφορούσε όλους τους παρισταμένους που τα κόμματα τους συμμετείχαν στις κυβερνήσεις (πλην του ΕΛΑΜίτη ΣΩΤΗΡΗ ΙΩΑΝΝΟΥ και του ΣΤΑΥΡΟΥ ΠΑΠΑΔΟΥΡΗ) με φληναφήματα επιχειρούσαν να μεταφέρουν αλλού την συζήτηση. Δεν τους ΠΤΟΗΣΕ ούτε η παρουσία δημοσιογράφων (ομολογουμένως ο Διοικητής της ΞΥΠ, ένοιωσε για μια ακόμη φορά την ΑΙΣΧΡΟΤΗΤΑ του πολιτικού συστήματος και όπως λέμε και στο Παλαιχώρι, την ποθκιαντραποσύνης τους) και συνέχισαν με την ΣΙΩΠΗ τους, την ανοχή ή με λόγια του αέρα, να μεταθέσουν την θεσμοθέτηση των νομοθετημάτων περί ΚΑΤΑΡΓΗΣΗΣ των ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ και του ορισμού του 65ου έτους ως έτους καταβολής της σύνταξης τους αντί του 60ο, όπως συμβαίνει με όλους τους κοινούς θνητούς, ή για άλλα θέματα όπως να συντρέχουν συντάξεις με αξιώματα ή να παραχωρούνται συντάξεις ανεξαρτήτως ηλικίας αξιωματούχων.

ΘΕΛΗΣΑΝ ΝΑ ΒΑΡΧΥΚΥΚΛΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΒΕΡΩΦ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ…

• Κι επειδή η ΞΥΠ γνωρίζει το παρασκήνιο, να σας επισημάνουμε ότι το προηγούμενο διάστημα ηγετικό στέλεχος του ΔΗΣΥ, ΕΔΡΑΣΕ με αλλεπάλληλες συναντήσεις για να ΒΡΑΧΥΚΥΚΛΩΣΕΙ τις προτάσεις που προέρχονταν από τον τέως Πρόεδρο του ΔΗΣΥ ΑΒΕΡΩΦ ΝΕΟΦΥΤΟΥ, θεωρώντας ότι θα τον ΔΙΑΛΥΣΕΙ και δεν θα του αφήσει περιθώρια να σηκώσει κεφάλι και να επανέλθει στην ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΗΝΉ, ως προωθητής νομοθετημάτων, προς όφελος της κοινωνίας. Το ασίγαστο του ΠΑΘΟΣ που φτάνει στα όρια του ΜΙΣΟΥΣ, βρήκε πρόσφορο έδαφος και στα άλλα κόμματα (ΔΗΚΟ-ΑΚΕΛ-ΔΗΠΑ-ΕΔΕΚ) που όλοι μαζί με ΟΜΕΡΤΑ που προκύπτει σε θέματα κοινού χρηματικού ενδιαφέροντος, διακήρυξαν ότι θέλουν αλλαγές, αλλά σιγά-σιγά, όποτε γίνουν και κυρίως να μην τους επηρεάζει.

ΝΟΜΟΘΕΤΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ - Ο Γ. ΕΛΕΓΚΤΗΣ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΡΕΖΙΛΙ

• Προσέξτε και το σημαντικό. Για ΕΠΟΥΣΙΩΔΗ ΘΕΜΑΤΑ βάσει των κοινοβουλευτικών θεσμίων, θα πρέπει από τους βουλευτές να ΔΗΛΩΝΕΤΑΙ η σύγκρουση συμφέροντος και να απέχουν από την συζήτηση στις αρμόδιες Επιτροπές και στην ψήφιση στην ολομέλεια. Το συγκεκριμένο με τις συντάξεις και το όριο αφυπηρέτησης τους, το συζήτησαν μια χαρά και δεν ένοιωσε κάποιος την ανάγκη να δηλώσει επηρεασμένος. Στους γενετικούς τους αδένες και στις ωοθήκες τους οι πολίτες.

• Κι επειδή σε κάθε ΦΑΡΣΟΚΩΜΩΔΙΑ υπάρχει και το γέλιο (εμείς πάντως έπρεπε να κλαίμε με τους εκπροσώπους μας στο Ναό της Δημοκρατίας) τους ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΕ και τους ΡΕΖΙΛΕΨΕ ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΕΛΕΓΚΤΗΣ, χωρίς κανείς να ΤΟΛΜΗΣΕΙ να του πει να περιοριστεί στα καθήκοντα του, αναφέροντας το ΑΣΥΜΒΑΤΟ ΘΕΣΜΙΚΑ – ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΑ, ότι θα ετοιμάσει ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ (προς επεξήγηση νομοσχέδια ετοιμάζει η Κυβέρνηση και προτάσεις νόμου οι βουλευτές) και θα τους το παρουσιάσει σε 15 μέρες με το οποίο θα αναιρούνται όλες οι στρεβλώσεις. Και δεν βρέθηκε κάποιος να του πει μα που πάς ΟΔΥΣΣΕΑ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ και μπαίνεις σε ΞΕΝΑ ΤΑΡΑΦΙΑ. Α, μην ξεχάσουμε να επισημάνουμε ότι η απώλεια για το κράτος με τις πολλαπλές συντάξεις και άλλες στρεβλώσεις μπορεί να ξεπερνά τα 10 εκατομμύρια τον χρόνο. Για τους ΒΑΣΑΝΙΣΜΕΝΟΥΣ πολίτες ακόμη σκέφτεται η Κυβέρνηση ποια μέτρα στήριξης θα πάρει. Όσοι αφυπηρετούν στα 63, ΤΙΜΩΡΟΥΝΤΑΙ από το κράτος, αλλά οι βουλευτές είναι άλλη κλάση.

• Προφανώς και όταν ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ τα κόμματα στις επικείμενες εκλογές θα αναρωτούνται γιατί και θα ψάχνουν τα αίτια σε ΒΑΘΥΣΤΟΧΑΣΤΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ. Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ θα συνεχιστεί και στις επόμενες εκλογές. Ουφ πλέον. Τα χάπια μου τα ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ ρε…

ΧΩΡΙΣ ΤΣΙΠΑ ΤΣΑΚΩΝΟΝΤΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΥΦΑΡΙ ΤΗΣ ΤΣΕΠΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΥΠ. ΕΜΠΟΡΙΟΥ - ΑΗΚ

• ΠΑΛΙΜΠΑΙΔΙΖΟΥΝ επικινδύνως, αποδεικνύονται δε ότι δεν έχουν συναίσθηση του καθήκοντος και ΕΝΣΥΝΑΙΣΘΗΣΗ των προβλημάτων της βασανισμένης κοινωνίας. Κι όμως αφήνονται να επιδεικνύουν ΑΚΡΑΤΟ έως παθολογικό ΝΑΡΚΙΣΣΙΣΜΟ και ικανοποιούν το υπερεγώ τους, ο Υπουργός Εμπορίου ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ και το κρυπτόμενο Δ.Σ της ΑΗΚ. Σε μια εποχή που οι λογαριασμοί του ηλεκτρικού ρεύματος κατάντησαν ΕΦΙΑΛΤΗΣ για τους πολίτες, που τα ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ τους υποχρεώνουν να πληρώνουν τριπλάσια χρήματα από την κατανάλωση, λόγω ρύπων και προστίμων από Ε.Ε, ελέω αμέλειας τους, αυτοί συναντήθηκαν και τσακώθηκαν για την τήρηση ή μη πρακτικών των συνεδριών. Ε, μα δεν ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ και λίγο; Ξετσίπωτοι.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗΣ ΘΑ ΠΑΘΕΙ ΤΕΝΟΝΤΙΔΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΑΠΕΠΤΑΜΕΝΟ ΠΕΛΕΚΥ - ΘΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ ΔΥΝΑΙΜΙΚΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ;

• Παίρνετε ένα κάρο Ευρώ όλοι σας από τους λογαριασμούς – φόρους των μακάκων φορολογούμενων και θίχτηκε το ΥΠΕΡΕΓΩ σας, αντί να κάτσετε μέρα- νύχτα να βρείτε λύσεις για τα προβλήματα και να μειώσετε τις τιμές του ρεύματος; Το θέμα είναι ότι σας ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ όλοι. Κυβέρνηση – κόμματα. Κι αν οι πολίτες υπομένουν ΣΙΩΠΗΛΑ ας δράσει τουλάχιστον σ’ αυτό ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Ας τραβήξει κανένα αυτί και ας χτυπήσει και το χέρι του στο τραπέζι. ΕΠΙΤΕΛΟΣ ΝΙΚΟ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗ. Κάνε κάτι σε κρίσιμα θέματα που ταλανίζουν τους πολίτες. ΔΙΩΞΕ και κάποιους. Θα πάθεις τενοντίτιδα κραδαίνοντας συνέχεια ψηλά τον ΑΝΑΠΕΠΤΑΜΕΝΟ ΠΕΛΕΚΥ.

• Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Άρχισαν να ανοίγουν στόματα για την συμφωνία ή συναντίληψη ή κατανόηση για την Πύλα όπως την προσδιορίζει και ο βουλευτής του ΔΗΚΟ ΧΡΗΣΤΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ που ζητά εξηγήσεις για το περιεχόμενο της. Ο βουλευτής που ανήκει σε κόμμα της συγκυβέρνησης, διατυπώνει φωναχτά όσα οι άλλοι σιγοψιθυρίζουν λόγω του ΕΜΠΑΡΓΚΟ ΣΙΩΠΗΣ που επέβαλαν σε πολιτικούς – ΜΜΕ. Διερωτάται αν το ψευδοκράτος επιμένει ότι θα εκδίδει τις άδειες οικοδομής για τα νέα κτίσματα στην νεκρή - ουδέτερη ζώνη - που ειρήσθω εν παρόδω είναι έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας, που παραχωρήσαμε ευγενώς στους Τούρκους. Την ξεχωριστή συμφωνία που υπέγραψε το ψευδοκράτος με τα ΗΕ, γνωρίζει η Κυβέρνηση τι προνοεί, ιδιαίτερα στους κανόνες εμπλοκής που διαφήμιζε το ψευδοκράτος;

• ΥΓ1: Εκκολαπτόμενος πολιτικός ο προπονητής της Μικτής (αυτό το Εθνική είναι ψευδές αφού δεν είμαστε Έθνος) Κύπρου ΤΙΜΟΥΡ ΚΕΤΣΠΑΓΙΑ. Θα μπορούσε να είναι υποψήφιος για πολιτικό αξίωμα. Διατυπώνει ΕΥΦΑΝΤΑΣΤΕΣ ΑΤΑΚΕΣ για να δικαιολογήσει τα συντριπτικά αποτελέσματα και τις συντριβές με την διολίσθηση σε επίπεδα χειρότερα από αυτά των Νησιών Φαρόε και του Γιβραλτάρ. Και φυσικά, όπως οι πλείστοι πολιτικοί, οι δικές του ευθύνες παραμερίζονται ή αυτός δεν φταίει για τίποτε... Με τέτοια αποτελέσματα και ο ΑΠΟΠαλαιχωρίου θα έδιωχνε τον προπονητή.

• ΥΓ2: Ωωωω είδατε την ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΑΤΤΑΛΙΔΟΥ που εγκατέλειψε τους Οικολόγους; Α, πα, πα. Απώλεια για τους πράσινους, αλλά σας το είπαμε ότι από καιρό πρόβαρε την ΚΟΚΚΙΝΗ ΦΑΝΕΛΑ και αποτελούσε τον 16ο βουλευτή του ΑΚΕΛ. Φανταστήκατε δίδυμο ΕΙΡΗΝΗΣ ΧΑΡΑΛΆΜΠΙΔΟΥ- ΑλΑττα; Τα χάπια μου της ΣΤΕΦΑΝιαίας και άλλα κόκκινα χημικά παρασκευάσματα… όλοι μαζί στην κόκκινη πολυκατοικία αναφωνούν. : «Αλεξάνδρα είσαι τρέλα με την κόκκινη φανέλα»

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση