ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πόλεμος στον Αχιλλέα Δ.- 140 χιλ. για λιμουζίνες Υφ. Πολιτισμού - Πρόνοιας

Οι γιατροί της ΠΑΣΥΚΙ σπρώχνουν στην ιδιωτικοποίηση νοσοκομείων και προβαίνουν σε αντιπερισπασμό

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

ΕΠΗΡΕΑΖΕΤΑΙ ΒΑΣΕΙ ΔΗΜΟΣΚΟΉΣΕΩΝ Η ΠΟΡΕΙΑ ΑΧΙΛΛΕΑ Δ. ΑΠΟ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ
• Αντιμετώπισε διαφορετικών κατευθύνσεων και προσανατολισμών διάδικους στην μακρόχρονη καριέρα του, οι οποίοι χρησιμοποιούσαν όλα τα θεμιτά και αθέμιτα μέσα για να τον νικήσουν στις δικαστικές διαμάχες. Τέτοιου είδους όμως διάδικους και κυρίως τα μέσα που χρησιμοποιούν για να τον ΕΞΟΝΤΩΣΟΥΝ, δεν αντιμετώπισε στην καριέρα του. Αν δε ληφθεί υπόψη και το γεγονός ότι όλοι ήταν παρά κάτι συνεργάτες του, τότε το σοκ για τον υποψήφιο για την Προεδρία της Δημοκρατίας ΑΧΙΛΛΕΑ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ είναι τεράστιο.

• Ούτε ο Όμηρος με τους Λαιστρυγόνες και τους Κύκλωπες δεν μπορούσε να περιγράψει την επίθεση που δέχτηκε το τελευταίο διάστημα ο Αχιλλέας Δ., με αποτέλεσμα η υποψηφιότητα του να δεχτεί πλήγματα που θα αφήσουν σημάδια και στην πορεία του προς τις εκλογές. Ήδη σύμφωνα με πράκτορες της ΞΥΠ, στις φανερές και αφανέρωτες δημοσκοπήσεις που διενεργούνται το τελευταίο διάστημα, η υποψηφιότητα Αχιλλέα φαίνεται να επηρεάζεται από την πολεμική που δέχεται κυρίως από το ΑΚΕΛ, από το οποίο αντλούσε σημαντικό αριθμό ψήφων . Όπως μας πληροφορούν οι πράκτορες μας η δυναμική της υποψηφιότητας Αχιλλέα Δ. φαίνεται να ΜΠΛΟΚΑΡΕΤΑΙ, κυρίως γιατί έπιασε τόπο η προπαγάνδα του ΑΚΕΛ που οδήγησε αριθμό αριστερών ψήφων στον ΑΝΤΡΕΑ ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗ, υποκλέπτοντας τους από τον μεγαλοδικηγόρο…

• ΤΟ ΑΚΕΛ ΔΙΟΧΕΤΕΥΕΙ ΠΕΡΙ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΕΚ

• Όπως καταγράφεται στον προεκλογικό αγώνα, το ΑΚΕΛ έριξε στην μάχη το χαρτί των επαγγελματικών δραστηριοτήτων του Αχιλλέα Δ. και ιδιαίτερα σε κάποιες υποθέσεις όπου ως εκπρόσωπος Τουρκοκυπρίων, διεκδίκησε περιουσίες που διαμένουν προσωρινά Ελληνοκύπριοι. Οι εν λόγω περιπτώσεις στο Πέρα Χωρίο Νήσου και αλλού, αφού περιβλήθηκαν με το ανάλογο περιτύλιγμα διοχετεύτηκαν σε ομάδες του πληθυσμού και η προπαγάνδα έπαιξε τον δικό της ρόλο στην προκειμένη περίπτωση, συνδυαζόμενη και με αναφορές σε άλλες δικηγορικές δραστηριότητες του υποψηφίου για την Προεδρία της Δημοκρατίας, ιδιαίτερα σε θέματα προσφυγών στο ΕΔΑΔ.

Η υποψηφιότητα Αχιλλέα φαίνεται να επηρεάζεται από την πολεμική που δέχεται κυρίως από το ΑΚΕΛ

• ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ Ο ΑΧΙΛΛΕΑΣ Δ. ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΝΑΙΝΑΙΚΙΣΤΑΝ

• Ωστόσο, όπως πληροφορούμαστε από το επιτελείο Αχιλλέα Δ. ο δικηγόρος παρουσιάζεται ιδιαίτερα ΕΝΟΧΛΗΜΕΝΟΣ και ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ αλλά δεν καταθέτει τα όπλα και θα κάνει την δική του αντεπίθεση και μάλιστα θα επιδιώξει, όπως καταγράψαμε και στο παρελθόν να κυνηγήσει ψήφους από το ΝΑΙΝΑΙΚΙΣΤΑΝ. Ήδη με τα εγκαίνια του κεντρικού του επιτελείου επί της Λεωφόρου Κένεντυ στην Λευκωσία, θα επιδιώξει ανάκαμψη και καταγραφή ευκρινέστερα του στίγματος του, παίρνοντας σημαντικό μέρος ψήφων , ώστε να μπορέσει να το ΕΞΑΡΓΥΡΩΣΕΙ στο δεύτερο γύρο των εκλογών.

ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΧΛΙΔΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΟΥΣ ΤΟΥ ΝΙΚΑΡΟΥ

• Ε, βέβαια. Βρισκόμαστε στο Πριγκιπάτο του Κυπριστάν και όλα βαίνουν ομαλώς, οπόταν γιατί να μην γίνει και επίδειξη της χλιδής και του αππώματος; Κάπως έτσι και στην περίπτωση των νέων λιμουζίνων που θα έπρεπε να προμηθευτούν οι νεοδιορισθέντες Υφυπουργοί Πολιτισμού ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΟΥΜΑΖΗΣ και Πρόνοιας ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΑΝΘΟΥΣΗ. Βλέπετε πρέπει να καταλάβουν χωρίς περιστροφές και καθυστερήσεις ότι πρόκειται για την εκλεκτή κάστα των ΑΡΙΣΤΩΝ του ΝΙΚΑΡΟΥ. Οπόταν και πρέπει να ξεχωρίσουν.

• Εξάλλου στους τομείς- χαροτφυλάκια τους όλοι είναι εκατομμυριούχοι και δεν έχουν προβλήματα. Και οι άνθρωποι του πολιτισμού, αλλά ιδιαίτερα όλοι εκείνοι που περιμένουν την πρόνοια του κράτους. Αυτοί να δείτε πόσα έχουν και απλώς ζητούν από την Τασούλα την Ανθούση κάποια Ευρωπουλάκια για να περάσουν τον καιρό τους και παρακαλούν για επιδόματα. Ε, πως θα τα κάνουν όλα αυτά οι νέοι Υφυπουργοί μας; Με τα ποδήλατα ή με αυτοκίνητα που στοιχίζουν λιγότερα χρήματα. Όχι για κανένα άλλο λόγο, αλλά για να μην προκαλούν και την κοινή γνώμη και ιδιαίτερα για να έχουν επαφή με όλους αυτούς που υποτίθεται θα εξυπηρετήσουν μέσω του χαρτοφυλακίου τους.

140 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΓΙΑ ΥΒΡΙΔΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ

• Κι όμως σ’ αυτούς τους δύσκολους καιρούς που η κοινωνία αγχώνεται, βασανίζεται και ψάχνει τρόπους να επιβιώσει λόγω των αυξήσεων των καυσίμων και άλλων αγαθών, η Κυβέρνηση ζήτησε αποδέσμευση κονδυλίου 140 χιλιάδων Ευρώ από την Επιτροπή Οικονομικώ,ν έτσι ώστε να αγοράσει δυο αυτοκίνητα για τους Υφυπουργούς Πολιτισμού και Πρόνοιας. Βλέπετε ο Γιαννάκης και η Τασούλα ιδρώνουν εύκολα και μόνο μέσα σε ΥΒΡΙΔΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ μπορούν να αποδώσουν καλύτερα.

• Με κάτι τέτοια καταδεικνύει η Κυβέρνηση Αναστασιάδη ότι βρίσκεται κάπου αλλού και ενδεχομένως να πιστεύει ότι είναι υπερβολές ότι η καθημαγμένη κοινωνία βρίσκεται σε κατάσταση αλλοφροσύνης, γιατί δεν γνωρίζει τι θα ξημερώσει η επόμενη μέρα. Επιδίδεται ο ΝΙΚΑΡΟΣ και η παρέα του σε ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΑΚΡΑΤΟΥ ΝΕΟΠΛΟΥΤΙΣΜΟΥ και ας βασανίζονται οι πολίτες. Αυτοί με τις λιμουζίνες και ο κόσμος στα βάσανα. Η Επ. Οικονομικών απέρριψε το κονδύλι και έμεινε το ερώτημα , ποιας μάρκας θα είναι τα αυτοκίνητα να αιωρείται…

• Ο ΑΚΕΛΙΚΟΣ ΚΟΥΜΑΣ ΣΠΡΩΧΝΕΙ ΠΡΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ ΜΕ ΑΠΕΡΓΙΕΣ

• Ξεκαθάρισε πλέον. Την ιδιωτικοποίηση των νοσοκομείων την επιδιώκει πάση θυσία η ηγεσία της Παγκύπριας Συντεχνίας Κυβερνητικών Ιατρών ( ΠΑΣΥΚΙ), με προεξάρχοντα τον Πρόεδρο της και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΑΚΕΛ, ΣΩΤΗΡΗ ΚΟΥΜΑ. Όταν σε μια τόσο ευαίσθητη περίοδο ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ να προβούν σε αντιπερισπασμό, γιατί το Υπουργείο Υγείας θα λειτουργήσει τα εφημερεύοντα ιατρεία, τότε οι στόχοι τους είναι πασιφανείς. Παίζουν τα παιχνίδια της ιδιωτικοποίησης και καλά είναι να το μάθουν ΟΛΟΙ οι εργαζόμενοι στα δημόσια νοσοκομεία και να μην επαναπαύονται , όπως τους αντίστοιχους επί εποχής CYPRUS AIRWAYS.

• Ρίχνουν και το παραμύθι της υποστελέχωσης και κλείνουν τα Τμήματα Πρώτων Βοηθειών, τα οποία είναι τα μόνα κερδοφόρα και εκείνα που κρατούν τις ισορροπίες από απόψεως επισκεψιμότητας ασθενών στα δημόσια νοσοκομεία Γιατί αν δεν το ακούσατε, πλέον οδήγησαν ο Κούμας και οι υπόλοιποι συντεχνιακοί, τους πολίτες στα ιδιωτικά νοσηλευτήρια εντός ΓΕΣΥ κατά 65 % και στα δημόσια έμεινε μόνο το 35 % με τους περισσότερους να είναι επισκέπτες των Πρώτων βοηθειών. Κι ενώ αυτοί οι κυβερνητικοί ιατροί παίρνουν χιλιάδες Ευρώ και σωρεία επιδομάτων, όπως επισήμανε ο Γενικός Ελεγκτής στην έκθεση του, ΑΠΟΣΙΩΠΟΥΝΤΑΙ τα πάντα από τα ΑΙΣΧΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, γιατί προτιμούν τις ψήφους των γιατρών και άλλων παραπλανημένων.

• Αλλά και ο ΟΚΥΠΥ και το Υπουργείο Υγείας. Παρουσιάστε επιτέλους τους συγκριτικούς αριθμούς ιατρών- νοσηλευτών και άλλων εργοδοτουμένων στα δημόσια νοσοκομεία σε σύγκριση με αντίστοιχα νοσοκομεία του εξωτερικού. Τι τους φοβάστε δηλαδή;

• Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Ξέρετε πότε κλείνουν τα σχολεία στην Γαλλία; Στις 6 Ιουλίου. Εμάς δάσκαλοι- καθηγητές ξεκουράζονται από τις 17 Ιουνίου και θα αναπαύονται για δυόμιση μήνες επί πληρωμή. Όταν επιστρέψουν θα θυμηθούν απεργίες, προβλήματα, τετράμηνα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση

X