ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ποιοι οι νέοι δερβέναγες (Γ.Δ) των Υπουργείων - Δικαστική - εκτελεστική εξουσία αγαπημένα πιτσουνάκια

Νομιμοποίησαν την αρπαγή των χρημάτων από καταθέτες - Οι κυρίαρχοι στα Υπουργεία και διορισμοί της επόμενης 10ετίας

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΟΥΝΤΑ ΔΟΧΕΙΑ - ΕΤΕΡΟΘΑΛΕΙΣ ΑΔΕΛΦΕΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ - ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ

  • Η δικαστική εξουσία κλείνει το μάτι στην… εκτελεστική. Μοιάζουν οι δυο εξουσίες σαν να είναι ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΟΥΝΤΑ ΔΟΧΕΙΑ ή ενδεχομένως αν γίνει και εξέταση γενετικού υλικού να προκύψουν και ΕΤΕΡΟΘΑΛΕΙΣ ΑΔΕΛΦΕΣ. Πάντως αποδεικνύεται ότι η δικαιοσύνης τελικά ανοίγει τα μάτια και βλέπει όταν πρόκειται για συγγενείς της, όπως καλή ώρα η αδελφή της εκτελεστική εξουσία την οποία και προστάτευσε από το έγκλημα που έκανε σε βάρος αθώων ανθρώπων.
  • Η σχετική απόφαση του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας εκδόθηκε εντελώς ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΑ την περίοδο των εορτών όταν οι καταταλαιπωρημένοι από φτώχεια, ψυχική αναταραχή και ταλαιπωρία ελέω πανδημίας και πολέμων πολίτες, θέλησαν να πάρουν μια ανάσα και να επιστρέψουν στην κανονικότητα, παραβλέποντας οποιαδήποτε προβλήματα ταλανίζουν την βασανισμένη τους ζωή στο Κυπριστάν. Και φυσικά η ΒΡΟΝΤΕΡΗ ΕΙΔΗΣΗ πέρασε και στα αζήτητα, αφού τα Μέσα μαζικής εξημέρωσης ούτε καν πήραν πρέφα ή έστω θέλησαν να προβάλουν. Εξάλλου δεν είναι στην ατζέντα τους ειδήσεις που δεν προσφέρουν φόβο και πανικό.

ΣΥΓΚΑΛΛΥΨΕ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΚΟΥΡΕΜΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ

  • Η απόφαση λοιπόν του Δικαστηρίου λέει ξεκάθαρα ότι οι ΚΟΥΡΕΜΕΝΟΙ ΚΑΤΑΘΕΤΕΣ δεν θα πάρουν τίποτε απολύτως. Καλά κύριοι Δικαστές, εμείς που είμαστε αδαείς περί του τρόπου λειτουργίας της εξουσίας σας, και χωρίς δικολαβισμούς και περιττές κουβέντες. Δεν συνιστά έγκλημα και κλοπή να πάρει κάποιος τις καταθέσεις ενός ανθρώπου από την Τράπεζα, χωρίς να τον ρωτήσει; Εσείς δηλαδή οι αδέκαστοι λειτουργοί της Θέμιδος πως προστατεύεται τους απλούς πολίτες που καταφεύγουν κοντά σας για να βρουν το δίκιο τους;
  • Που έφταιξε κάποιος άνθρωπος που εμπιστευόταν τις τράπεζες και την Κυβέρνηση που τον προστάτευε - υποτίθεται-, να χάσει τις καταθέσεις του που μάζεψε με κόπο και μόχθο και με οποιοδήποτε τρόπο θα λέγαμε εμείς; Κι όμως τον τιμωρείται. Αν αυτό είναι δικαιοσύνη τότε πλέον χάθηκε και αυτή η έννοια του όρου. Θα μας προβάλετε παραθυράκια νόμων και παραλείψεις δικηγόρων ή και άλλους δικολαβισμούς που ποσώς μας ενδιαφέρουν ως πολίτες. Μας αφήσατε ξεκάθαρα ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟΥΣ και αποδείξατε ότι και η Θέμις του Κυπριστάν ΑΝΕΒΛΕΨΕ και ΜΙΤΣΟΚΑΜΜΑ… αναλόγως.
  • Περιμένουμε κάποιο να μας εξηγήσει από τους κυρίους δικαστές που μας το παίζουν υπεράνω και θεοί επί της γης. Αν θεωρούν ότι αυτό τους τιμά τότε εμείς σιωπάμε. Φυσικά τους παρακολουθήσαμε και στην πρόσφατη συζήτηση περί μεταρρύθμισης της Δικαιοσύνης. Αλλοπρόσαλλες αποφάσεις, ήξεις αφήξεις και μόνο από καθέδρας και αφ’ υψηλού διαταγές. ΚΑΝΕΙΣ όμως δεν τολμά να τους πει μια λέξη. Ε, πώς να το κάνει. Αφού η πλειοψηφία βουλευτών, Υπουργών και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είναι δικηγόροι. Ίνα επιβεβαιωθεί το ρηθέν ότι ο κόρωνος ξεχωρίζει τους συγγενείς του και ιδιαίτερα δεν προβαίνει σε πράξεις που θα επηρεάσουν την όραση τους, πολύ δε περισσότερο αν γνωρίζει ότι προσποιούνται τους τυφλούς. Πόσο μάλλον να τους βγάλει το μάτι… Αν και δεν είναι αναγκαίο να επισημάνουμε ότι δεν μας κούρεψαν καταθέσεις. Εκτός των άλλων ως διαφανοκέφαλοι έχουμε καθαρό κρανίο και δεν χρειαζόμαστε τέτοιου είδους επιδαψιλεύσεις.

ΟΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ Γ.Δ – ΤΟ ΡΟΥΣΦΕΤΙ ΚΑΙ Ο ΝΙΚΑΡΟΣ ΠΟΥ ΔΙΟΡΙΣΕ ΓΑ ΕΠΟΜΕΝΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ

  • Πάμε και σε άλλο ένα θέμα που δεν δίνεται ιδιαίτερη σημασία, αλλά η έκβαση του καθορίζει εμμέσως πολλά σε σχέση με την ζωή των πολιτών. Αν υπάρχουν ΑΝΙΚΑΝΟΙ Γενικοί Διευθυντές Υπουργείων, δεν προχωρούν ομαλώς και τα απορρέοντα από την δράση τους, οπόταν ο πολίτης θα ταλαιπωρείται από την βραδυκίνητη δημόσια υπηρεσία. Έτσι για να μην τα βάζετε μόνο με όσους δημόσιους υπαλλήλους που είναι στην πρώτη γραμμή και απλώς εκτελούν διαταγές ανωτέρων και δη των Γ. Διευθυντών που καθορίζουν τις πρακτικές και τον τρόπο λειτουργίας του Τμήματος τους.
  • Λοιπόν, οι Γ.Δ είναι οι κυρίαρχοι στην δημόσια υπηρεσία και όπως τους ονομάσαμε και παλαιότερα και αναπαράχθηκε και από λειτουργούς της κρατικής υπηρεσίας είναι οι ΑΠΟΛΥΤΟΙ ΔΕΡΒΕΝΑΓΕΣ. Μέσω τους ή αν προτιμάτε με την δική τους μεθόδευση η Κυβέρνηση κατά πρώτον και κατά δεύτερο τα κόμματα, μπορούν να πετύχουν όλους τους αντικειμενικούς σκοπούς. Κυριότερος φυσικά όλων είναι το αγαπημένο άθλημα των πολιτικών που είναι το ΡΟΥΣΦΕΤΙ. Οπόταν ο Γ.Δ. πρέπει να ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ να είναι ΗΜΕΤΕΡΟΣ και κυρίως υπάκουος. Αν κάνει και σωστά την δουλειά του προς ευημερία του συνόλου των πολιτών, ε, αυτό είναι δευτερεύον. Μην τα ζητάμε και όλα…
  • Πάντως η Κυβέρνηση ΝΙΚΑΡΟΥ κατάφερε να διορίσει το σύνολο των Γενικών Διευθυντών κατά την διάρκεια της δεκαετούς θητείας της, οπόταν θα έχει τον έλεγχο ο ΔΗΣΥ και για τα επόμενα χρόνια. Είπαμε οι Υπουργοί είναι κατά το πλείστον ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, αφού μέχρι να καταλάβουν τον τρόπο λειτουργίας της δημόσιας υπηρεσίας θα αποχαιρετήσουν τον θώκο. Οπόταν χωρίς την στήριξη κατάλληλου Γ. Διευθυντή δεν έχουν πολλές πιθανότητες επιτυχίας. Βλέπετε ο Γ.Δ μπορεί να στήσει παγίδες, να κωλυσιεργεί και να βραχυκυκλώνει το έργο του Υπουργού, χωρίς και να έχει κάποιες επιπτώσεις.. Το μάξιμουμ να πάρει μετάθεση σε άλλο Υπουργείο. Α, χα.

Ο ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΓΕΝΙΚΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΟΡΙΣΕΙ Η ΕΔΥ

Η ΞΥΠ με κορυφαίο πράκτορα, που προσεχώς θα πάρει και προαγωγή λόγω της δράσης του και θα αναγορευτεί σε Τμηματάρχη Οικονομικών – πολιτικών και λοιπών δραστηριοτήτων, μας ενημέρωσε για την μάχη που θα δοθεί οσονούπω στην Επιτροπή Δημόσιας Υπηρεσίας (ΕΔΥ), που θα κληθεί να διορίσει τους Γ.Δ λόγω της κένωσης πέντε θέσεων… Οι δελφίνοι που προαλείφονται φυσικά για τα ψηλά αξιώματα έχουν κάνει την προεργασία τους και εμείς σας παρουσιάζουμε τον κατάλογο που θα έχει ενώπιον της η ΕΔΥ και για να μην κουράζονται οι άνθρωποι, τους λέμε και ποιους θα ανακηρύξουν απόλυτους δερβέναγες για να αντικαταστήσουν κάποιους που αφυπηρετούν ή για νέες ανάγκες, όπως Γ.Δ Υφυπουργείου Πολιτισμού.

  • Ο κατάλογος που μας ενεχυρίασε ο πράκτορας της ΞΥΠ περιέχει τους:
  • ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΟΥΤΣΟΥΛΗΣ: Διευθυντής Δημοσίων έργων και Πρόεδρος της ΠΑΣΥΔΥ
  • ΓΙΑΝΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ: Διευθυντής ΤΟΜ.
  • ΛΙΑΝΑ ΧΑΡΑΛΜΠΟΥΣ- ΤΑΝΟΥ: Αναπληρώτρια Γ.Δ Υφ. Ναυτιλίας- λειτουργός στον Φόρο εισοδήματος
  • ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΗΣ: Διευθυντής Τμήματος Στατιστικής
  • ΜΑΡΙΝΑ ΙΩΑΝΝΟΥ- ΧΑΣΑΠΗ: Αν. Γ.Δ Υφ. Κοινωνικής πρόνοιας- πρώην διευθύντρια τμήματος εργασιακών σχέσεων.

Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Ξέδωσαν οι πολίτες πήραν μια ανάσα και αποδείχτηκε ότι κάποιοι πρέπει να λογοδοτήσουν για την ταλαιπωρία δυο χρόνων που επισώρευσε χιλιάδες ψυχολογικά προβλήματα και κατέστρεψε πολλές ζωές.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση

X