ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η ακρίβεια συνθλίβει και η ΑΗΚ στις τσέπες μας

Η ένοχη σιωπή ΝΙΚΑΡΟΥ - ΠΗΛΕΙΔΟΥ - κομμάτων - συντεχνιών - Το φάντασμα της Γιολίτη επανεμφανίστηκε στην Βουλή

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

ΦΟΒΕΡΟ: Μα είναι δυνατό να είναι τόσο ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ που να ρουφούν το αίμα των πολιτών, να ταλαιπωρούν χιλιάδες ανθρώπους για να αποκομίσουν περισσότερα χρήματα. ΒΛΑΚΕΙΑ θα μου απαντήσετε αυτά που επισημαίνω, αφού όταν δεν έχει ούτε ιερό ούτε όσιο, όλα θα τα κάνεις για να γεμίσεις τους λογαριασμούς σου. Και σε τι διαφέρουν όλοι αυτοί από τους ΚΛΕΦΤΕΣ που κυνηγάει η αστυνομία. Α, μπα. Σίγουρα χειρότεροι γιατί ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ και λένε ψέματα. Γιατί μιλάμε για τεράστιο ψέμα και παραμύθι ότι αυξήθηκαν οι τιμές των προϊόντων λόγω του πολέμου στην Ουκρανία.

H ANOXH TOY NIKAΡOY – Η ΕΝΟΧΗ ΣΙΩΠΗ ΚΟΜΜΑΤΩΝ - ΣΥΝΤΕΧΝΙΩΝ

Καλά τι εισάγουμε από την Ουκρανία; Απορρυπαντικά, γάλα αλλαντικά ή τι τέλος πάντων που οδήγησε σε ΑΝΕΞΕΛΓΚΕΤΕΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ. Ε, μα όταν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας παρουσιάζεται καθησυχαστικός και μας λέει ότι τα πάντα βαίνουν ομαλώς γιατί έτσι δείχνουν οι αριθμοί, προφανώς δεν πήγε με το καρότσι στις υπεραγορές για να ψωνίσει. Αλλά και οι αρμόδιοι του Υπουργείου Εμπορίου περί άλλων τυρβάζουν και ΣΙΩΠΟΥΝ ΕΝΟΧΑ μπροστά στην κλοπή…

Μετατράπηκε σε ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ, που στόχο έχει μια ομάδα ανθρώπων - υπό την ψηλή εποπτεία ΝΙΚΑΡΟΥ – ΠΗΛΕΙΔΟΥ και άλλων Υπουργών - να λεηλατούν το χρήμα και να απομυζούν τους πολίτες. Χωρίς αιδώ και κυρίως άνευ κάποιας ΤΙΜΩΡΙΑΣ ή φόβου για έλεγχο από τους ΔΗΘΕΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ μας, που είναι η Κυβέρνηση, συντεχνίες και τα κόμματα, δρουν ανεξέλεγκτα. Η ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ μετέτρεψε τους πολίτες σε ζητιάνους, αφού κατάντησαν ΔΟΥΛΟΠΑΡΟΙΚΟΙ χωρίς προοπτική να αναπνεύσουν. Η μόνη αντίδραση των πολιτών είναι ΣΑΜΠΟΤΑΖ σε όσους πωλούν ακριβά, και περιορισμό των αγορών στα απαραίτητα για να επηρεαστούν τα κέρδη τους. Μην περιμένετε από ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΥΣ που έτυχε να είναι σε Κυβερνητικά πόστα ή να κατέχουν αξιώματα να συμμεριστούν τον πόνο σας.

ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΤΑ ΚΑΥΣΙΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΣΙΠΑ;

Αν οι αυξήσεις των αγαθών χωρίς τεκμηρίωση συνιστούν ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΑ, τότε αυτό που συμβαίνει με τα καύσιμα μπορεί να χαρακτηριστεί και η απόλυτη τρέλα. Μιλάμε για ΚΛΟΠΗ που γίνεται με την συνέργεια της κυβέρνησης, η οποία και απορροφά μεγάλο μέρος των κερδών, λόγω ΦΠΑ. Έτσι ξαφνικά οι εταιρείες πετρελαιοειδών έβαλαν αυξήσεις στα καύσιμα, γιατί είχαν πληροφορίες ότι θα επιβάλλονταν και από τις πετρελαιοπαραγωγές χώρες. Καλά πως προμηθεύονται τα καύσιμα και μόλις γνωστοποιηθούν οι τιμές αμέσως βάζουν αυξήσεις; Με αεροπλάνα; Έλεος δηλαδή.

Η ΓΕΛΟΙΑ ΕΠΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΠΟΝΣΟΡΕΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ

Άσε δεν θα αναφερθούμε στους δήθεν ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ μας που είναι το πλέον σύντομο ανέκδοτο της ιστορίας του τόπου, όπως η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ. ( ΕΠΑ). Φοβερό πραγματικά δηλαδή να βλέπουν εξόφθαλμα τα ΚΑΡΤΕΛ των εταιρειών και αυτοί να πίνουν καφέδες στα γραφεία και να εισπράττουν 5-6 χιλιάδες τον μήνα χωρίς να κάνουν απολύτως τίποτε. Τρομερή ιστορία η ΑΝΟΧΗ των εποπτικών αρχών στο Κυπριστάν, ξεπέρασε κάθε όριο. Ούτε στην Μαδαγασκάρη, το Μάλι και την νήσο Άου-Άου δεν συμβαίνουν όλα αυτά. Μόνο στο Κυπριστάν μπορεί να ανεχόμαστε τέτοιου είδους καταστάσεις. Χωρίς να ΛΟΓΟΔΟΤΟΥΝ σε κανένα και χωρίς κάποιος να τους ενοχλεί. Ε, μα βλέπετε οι εταιρείες πετρελαιοειδών είναι ΜΕΓΑΛΟΙ ΕΥΕΡΓΕΤΕΣ των κομμάτων. Πως θα συντηρούν τους κομματικούς στρατούς.

ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Δ.Σ ΤΗΣ ΚΛΕΦΤΡΑΣ ΑΗΚ;

Άλλη ΚΛΟΠΗ είναι αυτή που επιτελείται από την ΑΡΧΗ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ ΚΥΠΡΟΥ (ΑΗΚ). Η οποία κατέστη και επίσημα η ΚΛΕΦΤΡΑ της κοινωνίας , αφού ανεξέλεγκτα τα αρπάζει από τις τσέπες των πολιτών. Τελικά υπάρχει διορισμένο Διοικητικό Συμβούλιο στην ΑΗΚ ή έβαλαν τον ζωτικότερο ημικρατικό οργανισμό στον ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΠΙΛΟΤΟ και έγειραν πίσω, απολαμβάνοντας τους μισθούς τους, χωρίς να κουνούν το δακτυλάκι. Δεν ακούσαμε μετά από τόση φασαρία κάποιον του Δ.Σ, Πρόεδρο-Αντιπρόεδρο να βγει έστω να δώσει μια εξήγηση λόγω υπευθυνότητας. Μα τι γλαστρούλες ευωδιαστές είναι όλοι τους.

Δεν φτάνει που η ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΑΜΕΛΕΙΑ της ΑΗΚ οδήγησε σε ΠΝΙΓΜΟ των βασανισμένων πολιτών, αφού δεν μερίμνησαν να έχουμε φτηνό ρεύμα με οποιοδήποτε τρόπο , παρά μόνο μετέρχονται τρικ για να παραπλανήσουν τον πολίτη. Βάζουν το περιβόητο Υ(υπολογισμένη) μέτρηση και βάζουν ότι τους κατέβει. Έλεος δηλαδή. Μα ούτε στην Ουγκάντα τέτοια πράγματα. Όσα κόψει ο νους τους χρεώνουν τον καθένα, και βάζουν και κάμποσες χρεώσεις, μέχρι και για μέτρηση της κατανάλωσης που δεν κάνουν, κοινωνική πολιτική, ΑΠΕ. Και μετά μου λένε ότι είναι υπερβολή που την αποκαλούμε ΚΛΕΦΤΡΑ ΑΗΚ. Με αποδείξεις είναι τέτοια. Όπως π.χ η ΑΤΗΚ να μου χρεώνει τηλεφωνήματα που δεν έκανα γιατί έτσι υπολόγισαν με το μάτι. Μα δεν είναι ΤΡΕΛΑ όλο αυτό;

ΟΙ ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ ΣΥΝΤΕΧΝΙΑΚΟΙ ΤΗΣ ΑΗΚ

Ε, με αυτή την ΑΚΥΒΕΡΝΗΣΙΑ βρήκαν πρόσφορο έδαφος και οι συντεχνίες της ΑΗΚ να ΕΚΒΙΑΣΟΥΝ. Προσέξτε γιατί απειλούν με απεργίες και μην ακούτε φληναφήματα και μασκαραλίκια που σας αραδιάζουν οι συντεχνιακοί για να αγγίξουν την ευαισθησία της κοινωνίας. Εξάλλου, τόσα χρόνια έβλεπαν που οδηγείτο η ΑΗΚ και απλώς ΣΙΩΠΟΥΣΑΝ γιατί ΒΟΛΕΥΟΝΤΑΝ. Τώρα μας το παίζουν και ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ. Λοιπόν στην Επιτροπή Οικονομικών ΣΥΜΦΩΝΗΘΗΚΕ από ΟΛΕΣ τις συντεχνίες το συνταξιοδοτικό που θα καλύψει όσους δημόσιους υπαλλήλους προσλήφθηκαν μετά το 2012 και δεν είχαν ωφελήματα, όπως οι συνάδελφοι τους, γιατί η διακυβέρνηση της αριστεράς συναίνεσε μέσω του μνημονίου στους ΚΕΦΑΛΑΙΟΚΡΑΤΕΣ της τρόικα, προς αφαίρεση ωφελημάτων από εργαζόμενους.

Όμως οι συντεχνίες της ΑΗΚ αντιδρούν γιατί έχουν δικό τους συνταξιοδοτικό στο οποίο προσφέρει περισσότερα στους υπαλλήλους της, από όσα προνοεί το νομοσχέδιο και θα πάρουν οι υπόλοιποι συνάδελφοι τους στον δημόσιο τομέα. Μάλιστα. Προφανώς αντιλαμβάνεστε ότι δεν τα βάζει από την τσέπη του, ούτε ο ΝΙΚΑΡΟΣ, ούτε το ΑΟΡΑΤΟ Δ.Σ της ΑΗΚ, ούτε οι συντεχνιακοί στο εν λόγω ταμείο. Όλοι εμείς οι μακάκες-μπαμπουίνοι μέσω των λογαριασμών συνεισφέρουμε για να παίρνουν οι εργαζόμενοι τους μισθούς τους. Και δεν αρκούνται με όσα θα πάρουν οι άλλοι δημόσιοι υπάλληλοι, αλλά θέλουν επιπρόσθετα γιατί πρέπει και οι συντεχνιακοί να δικαιολογήσουν το καθισιό που τους παρέχεται από την ΑΗΚ, δήθεν για συνδικαλιστικούς λόγους. Και δεν νοιώθουν τον πόνο των πολιτών που διάγουν δύσκολο χειμώνα λόγω και των αυξήσεων της ΑΗΚ; Λέγεται και ΘΡΑΣΟΣ αυτό. Αλλά ποιος θα πει κάτι. Να χάσουν ψήφους ;

Αυτά για να μην ακούτε παραμύθια, αππωμάρες και μαγκιές. Πώς το λέει και η λαϊκή θυμοσοφία. Ξένα οπίσθια χίλια χτυπήματα. Καλά έτσι το λένε στην ΑΗΚ οι εξευγενισμένοι, εμείς οι χώρκατοι το λέμε διαφορετικά…

 

 

Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Αμάν το φάντασμα της ΕΜΙΛΥΣ ΓΙΟΛΙΤΗ επανεμφανίστηκε. Με το θέμα που προέκυψε στο Κοινοβούλιο για το αλήστου μνήμης νομοσχέδιο για ειδικό δικαστήριο που θα παρέχει δικαίωμα προσφυγής στους δανειολήπτες, το οποίο η Μηλού μας ως Υπουργός Δικαιοσύνης αποδέχτηκε την μια μέρα και την επομένη το απέσυρε για να ξεσηκώσει το Κοινοβούλιο και να δώσει ΑΦΟΡΜΗ στον ΝΙΚΑΡΟ να την απομακρύνει από το Υπιουργιλίκι. Τότε δυσαρεστήθηκε και η Γιολίτη με τις προεδρικές θυγατέρες του, που την πρότειναν να αναλάβει το πόστο. Τι μαγικές στιγμές περνάμε στο Κυπριστάν. Με τα χάπενινγκ μας, τα σόου και όλα τα συναφή… Όσον αφορά το νομοσχέδιο που θα προστατέψει τους καταναλωτές περιμένουμε τον Πρόεδρο της Επιτροπής Νομικών ΝΙΚΟ ΤΟΡΝΑΡΙΤΗ να το βάλει εγκαίρως στην ατζέντα προτού κλείσει η Βουλή και πάλι… για διακοπές.

ΥΓ1. Τελικά ούτε οι ΣΑΛΑΜΙΝΑΙΟΙ ψηφίζουν Μαυρογιάννη; Και σεις κόκκινα τέκνα αναφωνεί ο ΣτεφΣτεφ στον ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΖΑΜΙΑ

ΥΓ2: Κάτι μυρωδιές αναδύονται από το μαγειρείο του ΡΙΚ. Για να δούμε τι θα μας σερβίρουν απόψε από το κουβαραστράδικο. Ελπίζουμε να μην προκαλέσουν στομαχικές διαταραχές.

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση