ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πλάτες Άριστου Δαμιανού - ΑΚΕΛ στον παράνομο ΚΙΣΑ τον προσκαλεί στην Βουλή για μεταναστευτικό

Κατέχουμε την απόφαση του Δικαστηρίου που κηρύττει παράνομη την ΚΙΣΑ - Δεν πάει στην Επ. Εσωτερικών ο Νουρής

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

• Φοβερό. Πολιτικοί του βεληνεκούς του βουλευτή του ΑΚΕΛ ΑΡΙΣΤΟΥ ΔΑΜΙΑΝΟΥ, που ανήκει στην τριάδα των σωματοφυλάκων (ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΣΕΤΦΑΝΟΥ-ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΟΥΚΑΙΔΗΣ) που διοικεί το κόμμα της αριστεράς, να υποπίπτει σε τέτοιου είδους σφάλματα είναι θλιβερό και συνάμα ενδεικτικό της σύγχυσης που βρίσκεται το κόμμα της αντιπολίτευσης. Η κατρακύλα είναι χωρίς σταματημό και το πλέον ανησυχητικό για τους συντρόφους είναι ότι βρίσκονται στο δικό τους ροζ συννεφάκι. ΤΑ ποσοστά τους διολισθαίνουν και αυτοί επιμένουν στην ΑΡΤΗΡΙΟΣΚΛΗΡΩΜΕΝΗ, παλαιολιθική τους πολιτική προσέγγιση, που τους οδηγεί κατευθείαν στο πολιτικό βάραθρο.

• Οι δημοσκοπήσεις – φανερές και αφανέρωτες που βρίσκονται καταχωνιασμένες στα κομματικά γραφεία-καταδεικνύουν ότι κάτι πρέπει να αλλάξει στο κόμμα, αλλά αυτοί επιμένουν με ψευτοδιεθνισμούς και λοιπές αρλούμπες του παρελθόντος και δεν αντικρίζουν την πραγματικότητα. Και η στυγνή πραγματικότητα καταδεικνύει ότι υπάρχει ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ με το μεταναστευτικό στον τόπο μας. Και οι παράτυποι και λοιποί μετανάστες δεν ζουν σε γειτονιές δεξιών μόνο, αλλά είναι παντού και το πρόβλημα είναι ορατό σε όλους τους πολίτες. Τελικά, ακολουθούν την πολιτική των «Ως δαμέ» και των ποτζιεί τζιαί ποδά – βολεμένων εθνοσωτήρων Αντρούλας Βασιλείου και Αλεξάνδρας Ατταλίδου; Μην ψάχνετε που πήγε το σοβαρό και σκληροτράχηλο ΑΚΕΛ. Βρίσκεται διασωλημένο στην εντατική…

• Ανεξαρτήτως κομματικής τοποθέτησης, ο Αρ. Δαμιανού θεωρείται από τους ανερχόμενους πολιτικούς αστέρες και προσέφερε ισορροπία στο πολιτικό σκηνικό, αφού με την τεκμηριωμένη κριτική του επανέφερε τους ζαλισμένους κυβερνώντες στα συγκαλά τους. Ακόμη, η παρουσία του στην Προεδρία της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Εσωτερικών αποτελεί εχέγγυο για την προώθηση σημαντικών νομοθετημάτων απαραίτητων για τον τόπο, όπως η μεταρρύθμιση στην τοπική αυτοδιοίκηση.

• Στο επίμαχο όμως περιέπεσε σε ΑΤΟΠΗΜΑ, παραβίασε τα κοινοβουλευτικά θέσμια και εν ολίγοις με βίαιο τάκλιν που είναι στα όρια της κόκκινης κάρτας, κατά την ποδοσφαιρική ορολογία που του αρέσει, προκάλεσε τραύμα στην αξιοπιστία του. Προσκάλεσε σε συζήτηση για το μεταναστευτικό την ΠΑΡΑΝΟΜΗ με απόφαση δικαστηρίου, Κίνηση για Ισότητα και Στήριξη, Αντιρατσισμό (ΚΙΣΑ). Επανέλαβε τα ίδια που έκανε παλαιότερα και η συνάδελφος του ΕΙΡΗΝΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΟΥ, που τελικά έμεινε ανεπανόρθωτα εκτεθειμένη.

• Νομικός στο επάγγελμα δεν προσδιόρισε τον κίνδυνο από την κλήση στο Κοινοβούλιο παράνομης με βούλα Δικαστηρίου οργάνωσης, καθότι δεν πληρούσε τους όρους της νομοθεσίας που ψήφισε μεταξύ άλλων και αυτός; Τι ανάγκη προκύπτει να μπει σ’ αυτό τον κυκεώνα και να δημιουργήσει ανύπαρκτα θέματα, υιοθετώντας τους ΚΙΣΑδες, που δεν παρέδωσαν ισολογισμούς για έξοδα και κυρίως έσοδα, κατάλογο μελών, προσδιορισμό ημερομηνιών Γενικών Συνελεύσεων και όλα τα συναφή που περιγράφονται στον νόμο; Δεν γνωρίζει ο Άριστος και το ΑΚΕΛ, ότι υιοθετώντας παράνομη οργάνωση κουβαλούν στις ΠΛΑΤΕΣ τους και τα ΑΜΑΡΤΗΜΑΤΑ τους; Με την ίδια λογική ας προσκαλέσουν σύνδεσμο λεσχατόρων, ναρκέμπορων, και λοιπών σωματείων και οργανώσεων που βάσει της ίδιας νομοθεσίας κηρύχτηκαν παράνομοι…

• Η ΞΥΠ προέβη σε μια μικρή έρευνα περί των αποφάσεων του δικαστηρίου για την ΚΙΣΑ και υπέστη σοκ όπως και άλλοι που είδαν διάφορα στοιχεία. Ο φίλος μου ο Άριστος και η επαγρύπνηση δεν έκαναν καμία έρευνα; Λειτουργούν ΚΟΥΤΟΥΡΟΥ και με το θυμικό; Εκτός κι αν θέλουν να προκαλέσουν ΡΗΞΗ με τον Υπουργό Εσωτερικών ΝΙΚΟ ΝΟΥΡΗ και να κρυφτούν πίσω από την ΑΝΑΤΙΝΑΞΗ της μεταρρύθμισης της τοπικής αυτοδιοίκησης. Πονηρός συνειρμός των πρακτόρων της ΞΥΠ, αλλά δεν βρίσκουμε λογική εξήγηση γιατί να προκληθεί κρίση από τον Άριστο Δαμιανού. Αν ήταν η Ειρήνη ή η Ατταλίδου, που συμπεριφέρεται σαν βουλευτής Νέων Δυνάμεων του ΑΚΕΛ, να το δικαιολογήσουμε, λόγω ταμπεραμέντου.

• Προσέξετε την αλληλουχία των γεγονότων. Η Επ. Εσωτερικών θα συνεδριάσει αύριο πρωί στην παρουσία και του Νουρή για την τοπική αυτοδιοίκηση και αμέσως μετά ακολουθεί το θέμα για μεταναστευτικό. Όταν έρθει η στιγμή της συζήτησης ο ΥΠΕΣ, όπως μαθαίνουν οι πράκτορες της ΞΥΠ θα πάρει τους φακέλους του και θα ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ, αφού δεν μπορεί να συζητάει με παράνομους. Οπόταν μπάχαλο. Χαμός και ότι ήθελε προκύψει.

• Δεν ξεχάσαμε μια άλλη ουσιώδη παράμετρο που αποκάλυψε ο Διοικητής της ΞΥΠ με ερωτήσεις στο Κοινοβούλιο προς την κ. Χαραλαμπίδου. Μιας γνωμάτευσης της Προέδρου της Βουλής ΑΝΝΙΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, που κατά την κ. Χαραλαμπίδου την κάλυπτε για να προσκαλέσει την ΚΙΣΑ και τον Δώρο Πολυκάρπου, τον Πρόεδρο, Γραμματέα και όλα τα συναφή αξιώματα της οργάνωσης σε συνεδρία της Επ. Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων. Οπόταν περιμένουμε και την Πρόεδρο της Βουλής να πάρει τα μέτρα της. Κυρίως να τοποθετηθεί επί του προκειμένου.

• Πλέον δεν έχει το τεκμήριο της προηγούμενης αναταραχής, ότι τάχα δεν γνώριζε πως θα χρησιμοποιηθεί η γνωμάτευση της. Αν θέλει με νομικίστικες προσεγγίσεις να δώσει ΑΛΛΟΘΙ στους παράνομους, τότε να προσκαλέσει στο Κοινοβούλιο και τους λαθρέμπορους που φέρνουν από τα κατεχόμενα διάφορα είδη προϊόντων. Να συμπληρωθεί το παζλ.

• Περιμένουμε Αννιτούλα μας, Πρόεδρε του Κοινοβουλίου να πάρεις θέση. Καλά τα φαντασμαγορικά σόου και τα οράματα και οι στόχοι ως δεύτερη τη τάξει στην Δημοκρατία, αλλά στα επίμαχα θέλουμε ν’ ακούμε την φωνή σου. Κι αν θες την άποψη μας. Αν δεν ευοδώσου οι παρασκηνιακές σου διεργασίες να παραστείς στην συνεδρία της Επ. Εσωτερικών. Εκεί να τοποθετηθείς γιατί οι Πρόεδροι στις κρίσεις ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΙ.

• Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Σοκαριστικό, ενοχλητικό, δημοσιογραφικά ανεπίτρεπτο είναι να επιχειρείς να αποδομήσεις κάποιο πολιτικό, επικαλούμενος τον τρόπο άσκησης των Θρησκευτικών καθηκόντων του. Ο ΠΟΛΙΤΗΣ κρίνει και δεν χρειάζεται να ΚΑΨΑΛίσεις κάποιος με τέτοιο τρόπο αν θέλεις να τον πολεμήσεις-αποδομήσεις. Πέστε του για οτιδήποτε πολιτικά θέματα και ενασχολήσεις του, αλλά να επιστρατεύσεις την παρουσία του στην Εκκλησία για να τον ειρωνευτείς, μάλλον εκπίπτει της δημοσιογραφικής δεοντολογίας και συμπεριλαμβάνεται στα πλαίσια του δημοσιογραφικού τραμπουκισμού. Αν εσείς είστε ΑΘΕΟΙ, αφήσετε τους υπόλοιπους να θρησκεύονται όπως τους προστάζει η ψυχή τους και η συνείδηση τους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση

X