ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ: Ύβρις Κ. Κληρίδη κατά των θεσμών και του διαδόχου του Γ.Ε

Η συμμαχία ΑΚΕΛ-ΔΗΚΟ σας αποδέχεται για υποψήφιος στις Προεδρικές

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

• Περιγράφεται με σαφήνεια και επαρκώς μέσα από την κοσμοθεωρία των Αρχαίων Ελλήνων, η ΥΒΡΙΣ. Στην προκειμένη περίπτωση θα την χρησιμοποιήσουμε με συγκεκριμένο ορισμό από τους προγόνους μας, «σαν μια πράξη που θίγει την αξιοπρέπεια κάποιου ανθρώπου». Θα το επεκτείνουμε και θεσμού, που ο υπό αναφορά τέως Γενικός Εισαγγελέας ΚΩΣΤΑΣ ΚΛΗΡΙΔΗΣ υπηρέτησε για αρκετά χρόνια.

• Περάστε στην εικονική πραγματικότητα και σκεφτείτε δηλαδή τον κ. Κληρίδη σαν Γενικό Εισαγγελέα να εκδίδει σχετική γνωμάτευση επί τεράστιας μείζονος πολιτειακής κρίσης και να εμφανίζεται ο προκάτοχος του ΠΕΤΡΟΣ ΚΛΗΡΙΔΗΣ, να εκδίδει και ο ίδιος γνωμάτευση για να καθοδηγήσει τους εμπλεκόμενους. Ε, τότε ήταν που οι ιαχές του Κώστα Κληρίδη «ντροπή, ντροπή, ντροπή» θα ακούγονταν σε όλη την Λευκωσία.

• Τι γράφαμε χθες στο 24news για την σχετική «αιφνιδιαστική» παρέμβαση του τ. Γ. Εισαγγελέα για το θέμα των πολιτογραφήσεων υπό το τιτλάκι: «Πάσα τέως Γ. Εισαγγελέα στον Γ. Ελεγκτή»: «Αίφνης εμφανίστηκε-συμπτωματικά;;;- την μέρα της σχετικής συζήτησης και ο τέως Γενικός Εισαγγελέας ΚΩΣΤΑΣ ΚΛΗΡΙΔΗΣ να προβαίνει σε δήλωση για το συγκεκριμένο θέμα. Ως εκ του θαύματος ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης υιοθέτησε την πρόταση του Κώστα Κληρίδη, για έρευνα στο Υπουργείο Εσωτερικών και δεσμεύτηκε να μην δημοσιοποιήσει την έκθεση του, πριν δημοσιοποιηθεί η έρευνα της ερευνητικής επιτροπής.»

• Σε άλλες των περιπτώσεων ο τέως Γ.Ε χρειαζόταν αρκετό χρόνο για έκδοση σχετικών γνωματεύσεων κατά την διάρκεια της θητείας του και όποιος τολμούσε να τον ενοχλήσει, ενδεχομένως να δεχόταν και τα επίχειρα του κ. Κληρίδη, ο οποίος ήταν ιδιαίτερα αυστηρός σε ζητήματα τάξης και σεβασμού προς τους θεσμούς. Οι δε καθυστερήσεις της Νομικής υπηρεσίας είναι μνημειώδεις σε θέματα νομοθετημάτων με αποτέλεσμα αρκετές φορές να ωρύονται οι βουλευτές για τις καθυστερήσεις και να επιβάλλεται και πρόστιμο από την Ε.Ε στην Κύπρο.

• Αίφνης όλα ξεχάστηκαν και εισέβαλε στην πολιτική ζωή, εν το μέσω της απόλαυσης της παχυλής σύνταξης, για να βοηθήσει το φιλαράκι του ΓΕΝΙΚΟ ΕΛΕΓΚΤΗ και να καθοδηγήσει τους πάντες προς μια κατεύθυνση. Από ΑΥΤΟΚΛΗΤΟΥΣ ΣΩΤΗΡΕΣ χορτάσαμε κύριε τ. Γενικέ. Αν βρίσκεται στριμωγμένος ο αυτοκόλλητος σας φίλος ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ, αυτόν να συμβουλεύσετε και να μην επεμβαίνετε άκομψα, άκαιρα και αντιδεοντολογικά σε κρίσεις που χειρίζεται ο διάδοχος σας. Στο κάτω- κάτω αν επιθυμούσατε να δώσετε τα φώτα σας, παίρνατε τηλέφωνο τον διάδοχο σας Γ.Ε ΓΙΩΡΓΟ ΣΑΒΒΙΔΗ και του μεταφέρατε τις εισηγήσεις σας. Ούτε να ΤΣΑΛΑΠΑΤΗΣΕΤΕ τον θεσμό ούτε και να προσβάλλεται τον άνθρωπο, ότι δεν κάνει επαρκώς την εργασία του.

• Δηλαδή θα είστε πλέον ο ΚΑΘΟΔΗΓΗΤΗΣ των πάντων και θα παρεμβαίνετε σε όλες τις κρίσεις που εκκολάπτονται στο πολιτικό σκηνικό. Και γιατί δεν νουθετείτε το φιλαράκι σας τον Οδυσσέα να μην παρεμβαίνει σε όλα τα θέματα και να μην παρουσιάζεται σαν πολιτικός, υπέρ μιας συγκεκριμένης κατεύθυνσης; Εσείς δεν βάζατε όρια στις προσπάθειες κάποιων να επέμβουν στο έργο σας; Ου, δεν σηκώνατε μύγα στο σπαθί σας.

• Γράψαμε και την λέξη καθοδηγητής, που παραπέμπει σε ορισμό που χρησιμοποιείται από το ΑΚΕΛ, για όσους δασκαλεύουν τους νέους στην κοσμοθεωρία του κόμματος και θυμηθήκαμε τις πληροφορίες που μας κατέγραψε κορυφαίος κόκκινος πράκτορας, που κατοικοεδρεύει στην Εζεκία Παπαϊωάννου. Ότι βρίσκεστε στην λίστα του κόμματος για υποψήφιος στις Προεδρικές εκλογές. Βλέπετε η συμμαχία ΑΚΕΛ-ΔΗΚΟ σας αποδέχεται γιατί προσδοκούν ότι ελκύετε ψήφους από όλους τους χώρους.

• Μην μείνετε όμως και εσείς στην λίστα αναμονής κ. Κληρίδη μας και περιμένετε , ενώ θα σας χρησιμοποιούν κατά το δοκούν όλοι αυτοί. Ξέρετε, προειδοποιήσαμε κι άλλους ανάμεσα τους και το φιλαράκι σας τον Οδυσσέα Μιχαηλίδη, ότι αυτοί -για να ακριβολογούμε όλα τα κόμματα- χρησιμοποιούν συχνά-πυκνά την μέθοδο της ΣΤΥΜΜΕΝΗΣ ΛΕΜΟΝΟΚΟΥΠΑΣ. Απομυζούν τους ανθρώπους και μετά τους πετάνε στους καλάθους.

• Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Τελικά ο ΑΝΑΠΕΠΤΑΜΕΝΟΣ ΠΕΛΕΚΥΣ του Κώστα Κληρίδη που θα έπεφτε στα κεφάλια όσων κατέστρεψαν της οικονομία του τόπου αιωρείται ακόμη ή πλέον μπήκε κι αυτός στα αζήτητα των φρούδων υποσχέσεων;

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση

X