ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ: Χρύσης VS Χριστιάνα : 1-0 με ανύπαρκτο πέναλτι που έδωσε ο Πρίγκιπας

Προέτρεψαν τον διαιτητή οι VAR ίστες Παναγόπουλος- Χριστοφορίδης και για αποβολή Σολωμού

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

• Στον υπόγειο πόλεμο επικράτησης που εκτυλίσσεται στο ΔΗΚΟ, παρατηρήθηκε σημαντική εξέλιξη, που εν πολλοίς καθορίζει το σκηνικό του επόμενου διαστήματος. Συγκεκριμένα, τα κορυφαία στελέχη του ΔΗΚΟ, η Αναπληρωτής Πρόεδρος ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΥ και ο Διευθυντής του ιδρύματος «Τάσσος Παπαδόπουλος» και εκ των ηγετικών στελεχών του κονκλαβίου που περιστοιχίζει τον Πρίγκιπα, ΧΡΥΣΗΣ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ, αντιπαλεύουν ποιος θα επικρατήσει στην κατάληψη του δευτέρου τη τάξει αξιώματος στο ΔΗΚΟ. Εκτός φυσικά του άμεσου και προφανούς που είναι η κατάληψη βουλευτικής έδρας στην εκλογική περιφέρεια Λευκωσίας, όπου και θα συναγωνιστούν τα δυο στελέχη.

• Η αντιπαλότητα υψηλόβαθμων στελεχών είναι χαρακτηριστικό όλων των κομμάτων, αλλά στην προκειμένη πήρε ανεξέλεγκτες διαστάσεις, αφού το δέλεαρ -για τους ονειροπαρμένους ΔΗΚΟικούς- είναι η μελλοντική διαδοχή του Πρίγκιπα , όταν αυτός ανέλθει στην Προεδρία της Δημοκρατίας το 2023. Ειρήσθω εν παρόδω να σημειώσουμε ότι παρά την επιμονή του συμμάχου τους ΑΝΤΡΟΥ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ ότι δεν θα ψηφίσουν αρχηγός κόμματος, εντούτοις η στρατηγική τους συνεχίζει να είναι αταλάντευτη, πιστεύοντας ότι η υποψηφιότητα ΝΙΚΟΛΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ θα είναι αδήριτη ανάγκη για το ΑΚΕΛ, ώστε να ανέβει στην εξουσία. Η ιστορία περί της Ένωσης με την Ελλάδα και του εφικτού και ευκταίου του Μακαρίου που σιγόνταρε το κόμμα της αριστεράς, επαναλαμβάνεται για το ΑΚΕΛ, τώρα όμως σαν φάρσα.

• Στην υφέρπουσα κόντρα που προκαλεί αναταραχή στο ΔΗΚΟ, αφού τα στελέχη διαχωρίστηκαν σε δυο στρατόπεδα παρουσιάστηκε το τελευταίο διάστημα μια σημαντική εξέλιξη. Ο Πρίγκιπας σαν διαιτητής, σφύριξε ανύπαρκτο πέναλτι που καταδεικνύει την προτίμηση και τις προθέσεις του. Και εκτός του πέναλτι διέταξε και την αποβολή του καλύτερου αμυντικού της ομάδας της Χριστιάνας, του τέως πλέον Διευθυντή του Πολιτικού Γραφείου του Προέδρου του ΔΗΚΟ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΟΛΩΜΟΥ. Το επιχείρημα ότι είναι υποψήφιος βουλευτής, μάλλον δεν φτουράει, γιατί δεν θα οργώσει την Κερύνεια ο Σολωμού για να πάρει ψήφους, ούτε και χρειάζεται ψάξιμο για να βρει τους χίλιους Κερυνειώτες ΔΗΚΟικούς ψηφοφόρους της. Ε, καλά ο κ. Παντελίδης που είναι Πρόεδρος του ιδρύματος Τάσσου γιατί δεν παραιτήθηκε;

• Το δυστύχημα για την ομάδα της Χριστιάνας ότι το ανύπαρκτο πέναλτι που έδωσε ο διαιτητής Πρίγκιπας, επικυρώθηκε και από το VAR, το οποίο επανδρώνεται από τους καθοδηγητές- επικοινωνιολόγους του ΔΗΚΟ ΚΩΣΤΑ ΠΑΝΑΓΙΟΠΟΥΛΟ και ΓΙΩΡΓΟ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΙΔΗ. Οι επονομαζόμενοι και οιονεί Αρχηγοί του ΔΗΚΟ, αφού ότι διατάξουν από τα γραφείο τους στην Αθήνα, εκτελείται πάραυτα από όλο το κόμμα χωρίς μεμψιμοιρίες και ενδοιασμούς ,έδειξαν την προτίμηση τους προς τον Χρύση Παντελίδη με όλους τους απαραίτητους συνειρμούς.

• Η σύνδεση και το επιχείρημα για να δοθεί πέναλτι και αποβολή είναι ότι η σύζυγος του Γιώργου Σολωμού είναι κοινοβουλευτική συνεργάτιδα της Χριστιάνας Ερωτοκρίτου, οπόταν το κονκλάβιο θα στήριζε την Αναπληρωτή Πρόεδρο. Ακόμη ένα επιχείρημα που προέβαλαν οι VARίστες είναι ότι η Χριστιάνα πήρε το κορυφαίο κοινοβουλευτικό πόστο που είναι η Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής, οπόταν και θα έπρεπε να πάρει και κάτι ο Χρυσούλης.

• Να σημειώσουμε ότι υπέρ του Χρυσούλη τάσσεται αναφανδόν και ο συνεργάτης - εμπροσθοφυλακή του κόμματος ,αν προτιμάτε ο κομάντος του ΔΗΚΟ, Γενικός Ελεγκτής ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ. Και αυτήν ειδικά την περίοδο που ο Οδυσσέας επιδίδεται σε συνεχείς καταδρομικές επιχειρήσεις με προφανείς στόχους, απέκτησε ισχύ στο κόμμα του και ο λόγος και η άποψη του έχουν ειδικό βάρος. Για φανταστείτε την πολιτική του ΔΗΚΟ χωρίς τον κομάντο Οδυσσέα. Ανούσια και μονόχνωτη. Εξάλλου είναι τοις πάσι γνωστό ότι δυο- τρεις φορές την βδομάδα ο Χρυσούλης με τα πόδια κατευθύνεται από το στρατηγείο του ΔΗΚΟ στην Γρίβα - Διγενή, στο παρακείμενο κτήριο της Ελεγκτικής Υπηρεσίας και πίνουν το φρέντο εσπρέσσο τους, με τον κομάντο Οδυσσέα σχεδιάζοντας την επόμενη δολιοφθορά.

• Όσο για την Χριστιάνα, η ΞΥΠ ενημέρωσε καθηκόντως προ καιρού για την επιχειρούμενη πολεμική σε βάρος της με στοιχεία και ονόματα και διευθύνσεις , αλλά επαναπαύτηκε στις δάφνες της και κυρίως πίστεψε τα λογάκια του Πρίγκιπα. Ε, Χριστιάνα μου Πρίγκιπας είναι μαθημένος στα πούπουλα, δεν γνωρίζει τον πόνο του βασανισμένου- αγχωμένοι πολιτικού… Τελικά οι κονκλαβιούχοι επειδή βαρέθηκαν να τα βάλουν μόνο με τους αντιπάλους, ρίχνουν και κανένα καβγά μεταξύ τους προς εκτόνωση.

• Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Η λεηλασία των ανθρώπινων ψυχών σε τρυφερή ηλικία και γεμάτη όνειρα δεν μπορεί να ξεπληρωθεί από την φυσική δικαιοσύνη όποια και αν είναι η τιμωρία. Ιδιαίτερα όταν αφορά ταλαντούχα νεαρά κορίτσια που σε χώρους ευγενούς άμιλλας – όπως είναι ο στίβος- προσπαθούσαν να δώσουν το δικό τους στίγμα στην κοινωνία. Η ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ που τα πάντα βλέπει θα είναι αμείλικτη και τον ΚροΚόδειλο που τόλμησε να ενοχλήσει αθώα πλάσματα θα του επιβάλει τεράστια ποινή. Να αρχίσει να προετοιμάζεται …

• ΥΓ. Ταρακουνήθηκαν στον ΑΝΤ1 και δια του κορυφαίου αστυνομικού τους συντάκτη ΘΗΣΕΑ ΙΩΑΝΝΟΥ έδωσαν συνέχεια στο δημοσίευμα μας για τους φίλους του ΔΗΜΗΤΡΗ ΛΙΓΝΑΔΗ στην Κύπρο. Αυτούς που τον υποδέχθηκαν μετά βαΐων και κλάδων και του έδωσαν ένα κάρο χρήμα για να ανεβάσει παράσταση στην κατεχόμενη Σαλαμίνα και να διχάσει την κοινωνία. Τρέμετε φίλοι του Λιγνάδη στην Κύπρο γιατί θα σας αγχώνουμε σταδιακά και καθημερινά. Και εκτός από χρήμα του προσφέρατε και κάτι άλλο στην πολύμηνη παραμονή του στο νησί;

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση

X