ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ: Χωρίζουν οι δρόμοι Κυνηγών και Ανεξάρτητων της Θεολόγου

Το ΑΚΕΛ θα περικόψει από την ονοματοδοσία του τις περιβόητες και περιλάλητες Νέες δυνάμεις

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

• «Είναι μια ώρα δύσκολη του χωρισμού η ώρα/βαρύς ο πόνος και βουβός/σαν βουρκωμένος ουρανός» άδει περιπαθώς και μετά πόνου ο αξεπέραστος Τόλης Βοσκόπουλος και περιγράφει την κατάσταση που βρίσκονται Κόμμα των Κυνηγών και κίνημα Ανεξάρτητοι της βουλεύτριας ΑΝΝΑΣ ΘΕΟΛΟΓΟΥ. Ο δεσμός κυνηγών και Ανεξαρτήτων κράτησε μόνο λίγο διάστημα και πρέπει πλέον να επιλέξουν ποιο δρόμο να ακολουθήσουν, που σε οποιοδήποτε ενδεχόμενο θα είναι κακοτράχαλος -οδυνηρός και θα αφήσει τα σημάδια του.

• Το θέμα ξεκαθάρισε οριστικά και αμετάκλητα μετά την γνωμάτευση του Γενικού Εισαγγελέα ότι δεν μπορούν να κατέλθουν στις εκλογές, ως Ανεξάρτητοι- κόμμα Κυνηγών ( ΚΕΚ) , και ισχύει για άλλους πολιτικούς σχηματισμούς που πρέπει να κόψουν την ουρά τους. Όπως το ΑΚΕΛ που θα περικόψει τις περιβόητες και περιλάλητες Νέες δυνάμεις, που εκκόλαψαν πλήθος πολιτικών αστέρων ( Λιλλήκας- Χαραλαμπίδου- Αδάμου- Παπαγεωργίου- Σταυριανός) , και η ΕΔΕΚ την επονομαζόμενη Κοινωνική συμμαχία που προήλθε από την ένταξη της Συμμαχίας πολιτών στους σοσιαλιστές και την Πορεία αλλαγής που ενσωματώθηκε στους Οικολόγους.

• Όπερ μεθερμηνευόμενο απορροφούνται όλες οι ουρές και λοιπές προσθήκες από τα κόμματα και αποχαιρετούν αυτό τον μάταιο πολιτικό κόσμο ( καλημέρα σε όσους εκ των Συμμάχων του Λιλλήκα μας επιτέθηκαν και έλεγαν ότι φαντασιωνόμαστε ότι θα κατεβάσουν την ταμπέλα και θα απορροφηθούν από την ΕΔΕΚ του Σιζόπουλου)., μετά οδυρμών.

• Επανερχόμενοι στους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ της Θεολόγου δεν έχουν και πολλές επιλογές. Είτε θα διαλυθούν και θα ενσωματωθούν στους Κυνηγούς, ή θα υποχρεώσουν τους σιηπεττάρηδες να διαλυθούν αυτοί και να εκχωρήσουν τα δικαιώματα τους στην ψηλή Αννούλα του χιονιά της Βουλής. Δύσκολες καταστάσεις που δεν προβλέφθηκαν ή έστω αφέθηκαν να αιωρούνται και πλέον όλα του γάμου δύσκολα.

• Όπως μας λένε πράκτορες της ΞΥΠ που βρίσκονται κοντά στους κυνηγούς, δεν υπάρχει περίπτωση αυτοί να υποχωρήσουν και να διαλύσουν το κόμμα τους. Μάλιστα θεωρούν ότι τα ψηλά ποσοστά που τους δείχνουν οι δημοσκοπήσεις προέρχονται από την συσπείρωση που πέτυχαν με τις μάχες και την οργάνωση τους για αρκετά χρόνια που πυροβολούσαν στα βουνά και τα λαγκάδια.

• Ωστόσο, κάποιος αντιλαμβάνεται ότι σε περίπτωση εισόδου των κυνηγών στην Βουλή θα παίρνουν και την ανάλογη χορηγία και θα ανοίξουν τον δρόμο και για άλλες ομάδες ανθρώπων να συστήσουν κόμματα. Οπόταν μπορεί σε λίγα χρόνια να δούμε τους φιλοτελιστές, τους ορειβάτες, τους vegetarian, vegan (ουάου ο Ξιουρής που το Παλαιχώρι – Πολιτικό που ξέρει και τέτοιους είδους διατροφικές συνήθειες που μέχρι πρότινος γνώριζε μόνο την σούβλα και τα όσπρια) να δημιουργούν κόμματα. Είμαστε οι μοναδικοί Ευρωπαίοι με στυλ αφρικάνικο τότε είναι που θα γίνουμε ορίτζιναλ Ευρωττοπουζοκυπραίοι.

• Να διαλυθούν οι Ανεξάρτητοι θα είναι πλήγμα για την ΑΝΝΑ ΘΕΟΛΟΓΟΥ, που έκανε υπεράνθρωπες προσπάθειες και περιμάζεψε αρκετούς ανθρώπους, που ξέφυγαν από το κομματικό μαντρί και θέλησαν να τιμωρήσουν τα κόμματα, είτε και βρήκαν δίοδο για να εκφράσουν τις πολιτικές τους θέσεις μέσω ενός κινήματος που τους έδινε την ευκαιρία. Όμως καθυστέρησαν και επαναπαύτηκαν στις δάφνες των δημοσκοπήσεων και πλέον όλα είναι μάταια. Ότι κάνουν θα είναι λάθος. Η δυναμική που ανέπτυξαν θα ξεφουσκώσει, θα απογοητευτούν κάποιοι άνθρωποι και ορισμένοι άλλοι θα προσχωρήσουν σε άλλα κόμματα.

• Πάντως η ΞΥΠ ρωτούσε συνεχώς τους Ανεξάρτητους. Είστε κόμμα και θα κατέλθετε στις εκλογές με το κόμμα των κυνηγών, που αυτή η ενέργεια προσδιορίζεται ως συνασπισμός κομμάτων και χρειάζεστε 10 % για να μπείτε στο Κοινοβούλιο; Απαντούσαν είμαστε κίνημα και μας προσέφεραν ένα φυτό βασιλιτζιάς για να ευωδιαστούμε και να σιωπήσουμε. Καλώς και τώρα τι;

• Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Όταν ο αγώνας δικαιώνεται στο ταλαιπωρημένο - δαιδαλώδες Κυπριστάν , όπως αυτός της Επιτρόπου Διοικήσεως για τον μικρό Στυλιανό, είναι αξιομνημόνευτος και μέσω αυτού γράφεται ιστορία στο πολύπαθο, ταλαιπωρημένο από αγκυλώσεις, ωχαδερφισμό νησί μας . Η ατάκα της Μαρίας Στυλιανού- Λοττίδη μετά το πόρισμα του Γ. Εισαγγελέα που αποδίδει ευθύνες σε δημόσιους λειτουργούς, περικλείει – απεικονίζει την κατάσταση στο Κυπριστάν: «Ο θάνατος του Στυλιανού έδωσε το έναυσμα για αφύπνιση ενός συστήματος που πιάστηκε κοιμώμενο. Για να επέλθει κάθαρση πρέπει να προηγηθεί τιμωρία.»

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση