ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ: Χασαπόπουλος-Μιχαηλίδης-Γεωργίου καταθέτουν στην Επιτροπή για CYPRA

Αν μπορεί να αποδειχθεί διασύνδεση με τον Mr CYPRA είναι μια άλλη υπόθεση

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

•  Α, ρε Φιλοποίμην Φίνο και θα μας παρουσίαζες αριστούργημα με τέτοιους πρωταγωνιστές. Με την αριστουργηματική παρέμβαση της Φίνος Φίλμ θα κατέγραφε ιστορία και σαν ασπρόμαυρη Ελληνική ταινία θα κατατασσόταν στις κορυφαίες της εποχής. Ε, μην μου πείτε ότι αυτό το τρίο δεν ξεχωρίζει. Προσέξτε και τίτλο που δίνουμε στην ταινία « Το πρωτοπαλίκαρο - ο αρχηγός και το φιλαράκι».

• Κάναμε και κάστινγκ και έχουμε και τους πρωταγωνιστές έτοιμους που θα υποδύονταν τους σχετικούς ρόλους, γιατί εμείς στην ΞΥΠ διαθέτουμε και ειδικούς περί κινηματογράφου και λοιπών καλλιτεχνικών δραστηριοτήτων. Λοιπόν, πρωτοπαλίκαρο και τον ΑΝΤΡΕΑ ΧΑΣΑΠΟΠΟΥΛΟ θα υποδυόταν ο αξεπέραστος Ντίνος Ηλιόπουλος, τον ΟΔΥΣΣΕΑ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ ο τεράστιος Μίμης Φωτόπουλος και τον ΓΙΩΡΓΟ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ή αλλιώς Mr CYPRA, o Γιώργος Κωνσταντίνου. Σε ρόλο γκεστ-σταρ η Γενική Λογίστρια ΡΕΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ που παραπέμπει σαφώς στην τρομερή Έλλη Λαμπέτη.

• Η παράσταση θα δοθεί στο ΑΚΡΟΠΟΛ, που στην προκειμένη είναι το Συνεδριακό κέντρο, ενώ η ταινία θα περάσει και από κριτική επιτροπή (διάβαζε Επιτροπή που εξετάζει τα διαδραματισθέντα στον CYPRA), κάτι σαν το Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης… Μιλάμε για τέτοιου βεληνεκούς ηθοποιούς που θα κονιορτοποιήσουν τους υπόλοιπους θεατράνθρωπους και θα σαρώσουν τα βραβεία.

• Η εμφάνιση του Ηλιόπουλου, α, συγνώμη του Αντρέα Χασαπόπουλου θα γίνει στην ερχόμενη Δευτέρα 10 Μαΐου, ανοίγοντας τον κύκλο της παρέας που θα ανακριθεί από την Επιτροπή. Στις προηγούμενες συνεδρίες της Επιτροπής ακούστηκαν διάφορα περί της δράσης του τέως πρωτοπαλίκαρου του Οδυσσέα Μιχαηλίδη, στην Ελεγκτική Υπηρεσία και εκεί ο Χασαπόπουλος, θα εξηγήσει γιατί τόση θέρμη υπέρ των δράσεων του Σίπρα. Η κατάθεση του κ. Χασαπόπουλου που τώρα βρίσκεται σε άλλη καμπάνια, αφού διεκδικεί βουλευτική έδρα με την σημαία των Οικολόγων, θα είναι καθοριστική για την εξέλιξη της υπόθεσης… Τώρα αν μπορεί να αποδειχθεί διασύνδεση με τον Mr CYPRA είναι μια άλλη υπόθεση που θα διαφανεί το επόμενο διάστημα.

• Ο μέγιστος Μίμης Φωτόπουλος, στην προκειμένη ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης θα καταθέσει την ερχόμενη Τετάρτη 12 του μηνός και εκεί θα διαφανεί αν ο Χασαπόπουλος, ενεργούσε από μόνος του ή με εντολές του προϊσταμένου του αρχηγού, στην ταινία που προαναφέραμε, Γενικού Ελεγκτή. Για να σας προλάβουμε η διαφορά Φωτόπουλου-Μιχαηλίδη είναι τα γυαλιά του Γ. ελεγκτή σε σχέση με τον ηθοποιό, αλλά υπάρχει εξήγηση. Μετά την φοβερή ερμηνεία του στην ταινία «κάλπικη λίρα» όπου παρίστανε κάποιο τυφλό και εκστόμιζε τις θρυλικές ατάκες, «κόσμο ακούω και κόσμο δεν βλέπω» και «ελεήστε τον αόμματο» είπε να αλλάξει εμφάνιση.

• Όσον αφορά τον Γιώργο Κωνσταντίνου ή αλλιώς Mr CYPRA, το φιλαράκι, θα πρέπει να επιστρατεύσει όλο το ταλέντο του ενώπιον της κριτικής Επιτροπής (Χάρης Πογιατζής- Λεμονιά Καουτζάνη- Κύπρος Μιχαηλίδης), που θα κληθεί να καταθέσει μάλλον την μεθεπόμενη βδομάδα και αφού προηγηθούν οι άλλοι δυο που θα πουν πολλά και θα ανοίξουν τα μάτια της επιτροπής.

• Κατά τ’ άλλα το πόρισμα της Επιτροπής θα δοθεί μετά τις βουλευτικές εκλογές, γιατί σε διαφορετική περίπτωση θα είχαμε κυκλοφοριακή συμφόρηση πορισμάτων, μετά και το αντίστοιχο που δόθηκε από την Επιτροπή για τις πολιτογραφήσεις. Πόσες Επιτροπές, πόσους θιάσους, πόσους ηθοποιούς να αντέξει αυτός ο τόπος.

• Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Δηλαδή στην πύλη εμβολιασμού της Γαλλίας – Γερμανίας μπαίνουν ένας-ένας και γι’ αυτό δεν πέφτει λόγω υπερφόρτωσης; Καλά δεν μας λυπάται ο Κόκκινος να μας ταλαιπωρεί και να μας λέει και ένα σωρό αρλούμπες; Αν δηλαδή ήσασταν στην ΙΒΜ και είχατε αυτό το πρότζεκτ, όπως το λέτε και παρουσιάζονταν αυτά τα προβλήματα τι θα λέγατε στο Δ.Σ που θα σας καλούσε; Μάλλον δεν θα λέγατε γιατί θα βρίσκατε την επιστολή απόλυσης στο γραφείο σας.

• Το άσχετο της ημέρας: Καλά χώρισε ο Μπιλ Γκέιτς και θα έπρεπε τα νεύρα του και την διατροφή της Μελίνας και των παιδιών του να τα πληρώσουμε όλοι εμείς;

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση

X