ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ: Θέλουν να διώξουν τις ξένες επενδύσεις ΔΗΚΟ - Οδυσσέας Μιχαηλίδης;

Όταν αποκαλούσαμε τον Νίκαρο …Νικούι…

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

• Σε Αμόκ, παραλήρημα έως και πολλαπλούς οργασμούς, περιερχόταν το πολιτικό σύστημα του τόπου, όταν αναφερόταν σε ξένες επενδύσεις. Σε όποιο πολιτικό στρατόπεδο κι αν βρίσκονταν θεωρούσαν τις ξένες επενδύσεις ως την πανάκεια για τα οικονομικά του τόπου. Θεωρείτο από σύσσωμη την πολιτική ηγεσία ως η μεγαλύτερη πηγή εισοδημάτων και εισροής ξένου συναλλάγματος στον τόπο. Μάλιστα, όταν η Κυβέρνηση δεν απλοποιούσε τις διαδικασίες, δεχόταν επικρίσεις από την αντιπολίτευση και μάλιστα ιδιαίτερα σφοδρές.

• Αν δε σ’ όλα αυτά προσθέσουμε και τα ταξιδάκια των βουλευτών σε ξένες χώρες για να πείσουν τους επενδυτές να κοιτάξουν και προς το Κυπριστάν, τότε θα συμπληρωθεί το πάζλ της στρατηγικής που χαράχθηκε με την σύμφωνη γνώμη όλων των κομμάτων και με την εμπλοκή – ενίοτε και περισσότερο από τα θεσμοθετημένα- του συνόλου των βουλευτών.

• Όλοι δε πανηγύριζαν όταν επιστρέφοντας από το ταξίδι στο εξωτερικό με όλα πληρωμένα από τους φορολογούμενους και με το επιπρόσθετο επίδομα στην τσέπη για τα προσωπικά έξοδα και έκαναν δηλώσεις στο Κοινοβούλιο για την συμβολή τους στην όλη προσπάθεια της Κυβέρνησης για προσέλκυση επενδυτών. ΟΛΑ δε τα κόμματα, μηδενός εξαιρουμένου, παρότρυναν τους κρατικούς φορείς να επιδοθούν στο κυνηγητό των επενδυτών για να φέρουν χρήμα στον τόπο. Ορισμένοι δε βουλευτές - για να μην πούμε και η συντριπτική πλειοψηφία- έκλειναν ραντεβού ή συνόδευαν τους ξένους επενδυτές σε Υπουργούς και άλλους κρατικούς αξιωματούχους για να επιταχυνθούν οι διαδικασίες προς αδειοδότηση των επενδύσεων.

• Αίφνης εμφανίστηκε ο εξ Ελλάδας ΣΥΡΙΖΑίος επικοινωνιολόγος ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΙΔΗΣ, που εμφύσησε στους ΔΗΚΟικούς και όλους τους συνεργαζόμενους, ότι θα πρέπει να επιδοθούν σε ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ των πάντων με κύριο σύνθημα την πάταξη κατά της διαφθοράς. Και φυσικά ανέλαβε ο κομάντο, ΓΕΝΙΚΟΣ ΕΛΕΓΚΤΗΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ να επιτεθεί σε όλα τα μέτωπα. Παντού πυροβολώντας με την συμπαράσταση και του εκφραστικού οργάνου στον τύπο, βάλλουν κατά δικαίων και αδίκων και ακολουθούν σαν στρατιωτάκια ο Πρίγκιπας και το κονκλάβιο με την συνδρομή και κάποιων παρατρεχάμενων, όπως οι Οικολόγοι.

• Πολυβόλησαν, διέβαλαν και λοιδόρησαν κατά σειρά όλους τους ξένους επενδυτές. Αρχίζοντας από το καζίνο μετά στην WARGAMING και τώρα την μαρίνα Αγίας Νάπας. Και φυσικά θα ακολουθήσουν και άλλοι. Χτυπώντας στο ψαχνό και στον αδυσώπητο πολιτικό πόλεμο που ξέσπασε, όπως τον περιέγραψε και ο επενδυτής της μαρίνας στην Αγ.Νάπα έμπλεξαν τους πάντες. Γιατί τους έδωσαν ένα κομμάτι γη ή γιατί ο άλλος δεν δούλευε στην Κύπρο να πληρώνει φόρους και του έδωσαν διαβατήρια. Αυτά είναι τα μεγάλα ατοπήματα που κατηγορούμε τον Αιγύπτιο που έφερε τα εκατομμύρια του και έδωσε δουλειές σε χιλιάδες ανθρώπους και αφήνει στον τόπο αρκετά χρήματα υπό μορφή φορολογιών και χρημάτων που εισπράττονται από τους τουρίστες που φθάνουν στην Αγία Νάπα. Εκτός κι αν νομίζουμε ότι έρχονται στον τόπο γιατί είμαστε ο πιο όμορφος και έξυπνος λαός στον κόσμο. Επενδύουν και θέλουν να κερδίσουν χρήματα. Αυτός είναι ο κανόνας και αν δεν τον καταλαβαίνουμε τότε ας μετατραπούμε σε Μαδαγασκάρη και να μην το παίζουμε Ευρωττοπουζοκυπράιοπι.

• Κανείς δεν μιλά γιατί όλοι ΤΡΕΜΟΥΝ τον Γ. Ελεγκτή που κατάντησε ο μπαμπούλας. Όταν θα κλαίμε επί ερειπίων ως κράτος με την φυγή των ξένων επενδυτών, το πολιτικό σύστημα να μην αποδίδει σε κάποιο λογιστή, όπως είναι ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης την οικονομική καταστροφή. Αυτοί θα φταίνε και θα γραφτούν στην ιστορία του τόπου ως οι καταστροφείς της οικονομίας και της Κύπρου Αλλά θα μου πείτε τους νοιάζει ο τόπος και οι πολίτες; Α, μπα. Ψήφους να πάρουν από το αιμοδιψές ακροατήριο και τα υπόλοιπα ότι ήθελε προκύψει. Εξάλλου θα λείψουν τα χρήματα από το Πριγκιπάτο;

• Για να ξηγηθούμε και να μην αφήνονται σκιές. Εμείς δεν φοράμε χρωματιστά γυαλιά και ήμασταν από τους πρώτους, όταν οι άλλοι σιωπούσαν - συμπεριλαμβανομένου και του εκφραστικού οργάνου του Γ. Ελεγκτή - που αποκαλούσαμε τον Νίκαρο σαν ΝΙΚΟΥΙ, γιατί άφηνε τις προεδρικές θυγατέρες να του προκαλούν προβλήματα στην διακυβέρνηση του τόπου. Και είναι αίσχος και αδικεί τον εαυτό του, αν λόγω της πατρικής αγάπης αφήνει να γίνονται διάφορα παρατράγουδα. Τα υπόλοιπα είναι φληναφήματα. Αφού είσαι εκατομμυριούχος Νίκαρε γιατί δεν σταματάς όλες αυτές τις ιστορίες με τις θυγατέρες και τα παρεπόμενα τους; Φτάνει πια μας κουράσατε…

• Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Φανταστήκατε να επέλεγαν επί διακυβέρνησης του αείμνηστου ΔΗΜΗΤΡΗ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ και Προεδρίας του Δ.Σ του ΡΙΚ, του ΑΚΕΛικού ΜΑΚΗ ΣΥΜΕΟΥ τους διαόλους για να μας εκπροσωπήσουν στην Γιουροβίζιον; Οι εθνικόφρονες του ΔΗΣΥ και λοιπών κομμάτων -πλην του ΕΛΑΜ που εκφράστηκε και τώρα- θα έριχναν στην πυρά όλα τα γαλάζια στηθόδεσμα και σλιπάκια και θα προκαλούσαν αναταραχή έως και διαδηλώσεις για τους άθεους κομμουνιστές. Τώρα έστειλαν στο διάολο την αξιοπιστία τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση

X