ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ: Τα συνθηματικά των φίλων του Λιγνάδη και ο Σταυρής ο θκιάζιος

Αμείβονταν πλουσιοπάροχα οι ψευτοκουλτουριάρηδες

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

• Και πύραυλο να βάλει στον επόμενο διαγωνισμό το κανάλι δεν μπορεί ν’ ανεβάσει...τηλεθέαση. Αν καταφέρει κανένα ταξίδι στο διάστημα μπορεί τότε κάτι να γίνει… Εξάλλου στο πρόσφατο παρελθόν σε παγκόσμια πρωτοτυπία το κανάλι έβαλε αγγελίες και ζητούσε δημοσιογράφους, λες και έψαχνε καλουψιήδες. Ε, τότε υπέβαλαν αίτηση το Κοκούιν, ο Σταυρής ο θκιάζιος ο λαχειοπώλης, ο Ρωσοπόντιος ο Τσατσίδης και κάποιος Σριλανκέζος που νόμισε ότι θα κάνει και τον καφετζή.

• Ε, ποιος κουνάει την αχλαδιά. Ε, ποιου μπάζει η βάρκα του νερά; Ποιος τσαπίζει τον κήπο. Ποιος βάζει το βέλος στη φαρέτρα; Αυτά και άλλα πολλά ήταν τα συνθηματικά και τα μετέφερε στους μαθητές του ο περιβόητος διαμεσολαβητής – φίλος του Δημήτρη Λιγνάδη. Και η στήλη ήταν η πρώτη που μίλησε για τους φίλους του Λιγνάδη στο Κυπριστάν όταν οι άλλοι σιωπούσαν.

• Εμείς λόγω των καλλιτεχνών - πρακτόρων της ΞΥΠ ξέρουμε πολλά, όμως θα σας τα αποκαλύπτουμε σταδιακά και για να αγχώσουμε τα τέρατα που έπαιζαν με τις ζωές και τις φιλοδοξίες νέων ανθρώπων και παρουσιάζονταν σαν ευαίσθητοι - πολιτισμένοι και αμείβονταν πλουσιοπάροχα ενώ τους προέβαλαν και συνεχώς τα μίντια και οι πολιτιστικές εκπομπές. …Οι ψευτοκουλτουριάρηδες …

• Κάποιοι δε παρουσίασαν τον Λιγνάδη στο Κυπριστάν σαν τον μεσσία που ήρθε να μας φωτίσει. Κι αυτοί ζούσαν στο σκότος.

• *Το επίπεδο της αθλητικογραφίας στην Κύπρο ανέβηκε αισθητά το τελευταίο διάστημα και είναι γενικά παραδεκτό, ότι γίνεται μεγάλη προσπάθεια απ’ όλους τους ρεπόρτερ. Αλλά κάποια σύνδρομα του παρελθόντος εξακολουθούν να ταλανίζουν την αθλητικογραφία και να την οδηγούν σε επικίνδυνες ατραπούς. Αν προτιμάτε να της αφαιρούν από την αξιοπιστία της.

• Όπως τα σήριαλ που πλασάρουν σε κάθε μεταγραφική περίοδο με διάφορες μετεγγραφές ξένων ποδοσφαιριστών μεγάλης κλάσης σε κυπριακά σωματεία. Ονόματα πολλά και διάφορα μεταδίδονται από τα κανάλια σαν σίγουρες μετεγγραφές. Έπεσαν οι αθλητικογράφοι θύμα παραπληροφόρησης ή μπορεί και εσκεμμένης διάδοσης πληροφοριών με στόχο να πλήξουν το κύρος τους. Οι οποίοι πρέπει να καταλάβουν ότι είναι μεγάλη αρετή να διασταυρώνεις την είδηση και να μην γίνεσαι έρμαιο των παραγόντων.

• Δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα στο κόσμο. Αλλά εφόσον κάνεις αυτή την δουλειά θα πρέπει να είσαι εύστροφος και να έχεις ταχύτητα σκέψης ώστε να μπορείς σε λίγα δευτερόλεπτα να υποβάλεις καίριες ερωτήσεις. Θα μου πείτε αν κάποιος έχει αυτά τα προσόντα θα γίνει δημοσιογράφος; Αυτή είναι μια άλλη πονεμένη ιστορία. Εν πάση περιπτώσει οι δημοσιογράφοι, ιδιαίτερα των ηλεκτρονικών μέσων θα πρέπει κρατώντας το μαρκούτζι να σκέφτονται και λίγο προτού υποβάλουν τις ερωτήσεις τους. Γιατί όσες φορές τυγχάνει να τις ακούσουμε, τραβάμε τα εναπομείναντα μαλλιά μας. Γι’ αυτό προσέξτε να περάσουμε ακόμη λίγο προτού γίνουμε εντελώς διαφανοκέφαλοι. Αν μη τι άλλο για να μην εκτίθεστε και σ’ αυτούς που προσπαθείτε να στριμώξετε.

• Εμείς ξέραμε ότι οι αυτοκτονίες δεν προβάλλονται από τα Μ.Μ.Ε. Καλά τώρα τι ψάχνουμε. Ψύλλους στα κανάλια; Και για να καταδείξουν την ασπλαχνία τους περιέγραφαν με λεπτομέρειες την προσπάθεια που έκαναν κάποιοι ν’ αποτρέψουν το μοιραίο και την εμμονή του νεαρού να θέσει τέρμα στην ζωή του. Είπαμε ή είσαι ζόμπι ή δεν είσαι…Και τα κανάλια μας είναι ζόμπι με περιεχόμενο.

• Το τηλεοπτικό βίτσιο είναι σύμφωνα με την ψυχιατρική το πλέον επικίνδυνο. Μπορεί να σε οδηγήσει σε πράξεις που δεν δικαιολογούνται με την λογική. Ανακοίνωση σε ιατρικά συνέδρια για το εν λόγω βίτσιο θα γίνει με βάση αρκετούς επιστήμονες πολιτικούς που γυροφέρνουν στα κανάλια μας.

• ΚΟΥΙΖ: Μα οι ευαίσθητοι πολεμιστές του συνδέσμου ΛΟΑΤΚΙ γιατί δεν έβγαλαν κάποια ανακοίνωση για όσα συμβαίνουν σε Ελλάδα και Κύπρο; Δεν τους ενδιαφέρει η κατάσταση;

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση