ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ: Τα προνομιακά εμβόλια των αρχηγών και ο Άντρος εκθειάζει αυτούς που κατηγορεί

Για να μαντρίσετε τ’ αρνιά στο μαντρί μετατρέπεστε σε σύγχρονοι ΙΑΝΟΙ

• Μάλιστα αυτοί είναι καθοδηγητές του λαού. Αυτούς να εμπιστευόμαστε τυφλά και να μην έχουμε αμφιβολία για την επόμενη μέρα. Α, και ο βασανισμένος στενομάκρουλος Υπουργός της Υγείας αν ήθελε να επιλύσει το πρόβλημα με την αποστροφή των πολιτών στο εμβόλιο της ASTRAZENECA είχε την τεράστια ευκαιρία αλλά δεν την αξιοποίησε.

• Ε, ναι να δημιουργήσει βίντεο με τον εμβολιασμό των πολιτικών αρχηγών με το εμβόλιο ASTRAZENECA και μαζί τους και τους επιδημιολόγους, να εμβολιάζονται να δεις αν δεν διαλυόταν η καχυποψία των πολιτών για όσα ακούνε περί των εμβολίων. Τώρα τι λέμε κι εμείς οι αθκιασεροί δημοσιογράφοι. Αυτά κάνουν ΗΓΕΤΕΣ και όχι φοβισμένοι πολιτικοί αρχηγοί που έμαθαν μια ζωή να κρύβονται για να περάσουν και πέρασαν κι αυτή την στάση ζωής στην κοινωνία.

• Κρύφτηκαν, πήγαν στα μουλωχτά και έκαναν όλοι τους εμβόλιο της PFIZER. Όλοι οι μάγκες που κατακρίνουν καθημερινά το εμβολιαστικό πρόγραμμα κατέδειξαν ότι για να είσαι ηγέτης πρέπει κυρίως να είσαι μάγκας και μπεσαλής. Κι αυτό είναι σημαδιακό γιατί έτρεξαν οι πολιτικοί αρχηγοί κρυπτόμενοι να εμβολιαστούν γιατί θα μεταβούν στην Γενεύη για να βρουν λύση στο Κυπριακό. Μάλλον παράλυση θα καταφέρουν του προβλήματος μας.

Όλοι οι μάγκες που κατακρίνουν καθημερινά το εμβολιαστικό πρόγραμμα κατέδειξαν ότι για να είσαι ηγέτης πρέπει κυρίως να είσαι μάγκας και μπεσαλής

• Οι φωνασκούντες καθημερινά ΑΝΤΡΟΣ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ, Πρίγκιπας ΝΙΚΟΛΑΟΣ ,ΜΑΡΙΝΟΣ ΣΙΖΟΠΟΥΛΟΣ, ΠΑΜΠΟΣ ΘΕΟΠΕΜΠΤΟΥ έτρεξαν να βάλουν το εμβόλιο της PFIZER, έστω κι αν η αγχωμένη κοινωνία περιμένει καθημερινά καθοδήγηση και καθησυχασμό για να πειστεί ότι όλα τα εμβόλια είναι ασφαλή. Και γιατί κρύφτηκαν και δεν πήγαν φανερά να κάνουν το εμβόλιο και να κάνουν και σχετικές δηλώσεις. Εδώ πάνε σε μνημόσυνα και μετά το «αιωνία η μνήμη αξιομακάριστοι και αδελφοί ημών» τρέχουν να κάνουν δηλώσεις και τώρα λούφαξαν;

• Οι πράκτορες της ΞΥΠ με την σχετική παρακολούθηση και τις ανάλογες εκθέσεις μας κατατόπισαν περί των προνομιακών εμβολιασμών των πολιτικών αρχηγών. Στήθηκαν ολόκληρες επιχειρήσεις για κάλυψη- απόκρυψη- διαφυγή χωρίς να τους πάρει κανείς πρέφα. Που να ξέρουν ότι εμείς παρακολουθούμε τους πάντες και τέτοιου είδους ενέργειες τις καταγράφουμε προς ενημέρωση του κοινού. Για άλλη μια φορά κατώτεροι των περιστάσεων και χωρίς να διαθέτουν ψήγματα αρετών πραγματικού ηγέτη.

• Πάμε και παρακάτω. Έστησαν δια μέσου της Επιτροπής Ελέγχου της Βουλής, που αποτέλεσε το μοναδικό προπαγανδιστικό όχημα ΑΚΕΛ- ΔΗΚΟ σ’ αυτή την προεκλογική εκστρατεία, εκεί όπου εκπορεύεται το σύνολο του αντιπολιτευτικού λόγου για ΑΚΕΛ- ΔΗΚΟ , υπόθεση με τις πολιτογραφήσεις στελεχών που εργάζονται στην Μαρίνα Αγίας Νάπας. Πάντα φυσικά με μπροστάρη τον κορυφαίο επικοινωνιολόγο, από καταβολής ΔΗΚΟ τον Γενικό Ελεγκτή . Και τι δεν είπαν για την παραχώρηση πολιτογραφήσεων στους εργαζόμενους στην Μαρίνα Αγίας Νάπας. Αφήνοντας στην άκρη και χωρίς να λαμβάνουν υπόψη ότι πρόκειται για επενδυτές που έφεραν στην Κύπρο εκατομμύρια.

• Μάλιστα σε κάποια στιγμή της συνεδρίας της Επ. Ελέγχου ρώτησε ο Πρόεδρος της ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΚΟΥΛΙΑΣ τον Γ. Ελεγκτή αν αυτοί αγόρασαν σπίτια όπως προνοούν οι κανονισμοί ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης χαμήλωσε – τους συνήθως ψηλούς τόνους για να ακούνε όσοι πρέπει και να παίρνουν γραμμή- και είπε ότι πήραν οικίες πέραν του μισού εκατομμυρίου Ευρώ. Εκτός φυσικά από τα 300 τόσα εκατομμύρια που θα επενδύσουν οι άνθρωποι για να ενισχύσουν τον ποιοτικό τουρισμό μέσω μαρίνας .

• Καλά δεν είναι ο Άντρος, ο Πρίγκιπας και όλη η πολιτική ηγεσία που νυχθημερόν εκλιπαρούν για επενδύσεις από ξένους ως την μόνη σωτηρία στην χώρα μας που δεν διαθέτει βαριά βιομηχανία; Τότε γιατί ταξίδευαν σε όλο τον κόσμο με έξοδα των φορολογουμένων για να προσελκύσουν επενδύσεις όπως διαλαλούσαν όταν επέστρεφαν από ταξίδια της Βουλής;

• Απεγνωσμένα ο Διευθύνων Σύμβουλος της μαρίνας Αγίας Νάπας ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΡΑΜΟΝΤΑΝΗΣ τους παρακαλούσε να τους αφήσουν έξω από πολιτικές αντιπαραθέσεις. Κι όμως αυτοί ακάθεκτοι έστηναν ολόκληρο παιχνίδι. Προσέξετε όμως την τραγική ειρωνεία και την υποκρισία. Την ίδια ώρα που ο εκπρόσωπος τύπου του ΑΚΕΛ κατακεραύνωνε για τις πολιτογραφήσεις εργαζομένων στην Μαρίνα Αγίας Νάπας και επηρέαζε προφανώς και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο Καραμοντάνη, ο Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ στα πλαίσια της προεκλογικής εκστρατείας επισκεπτόταν βιομηχανία της εταιρείας Καραμοντάνη στην Λεμεσό. Ουπς, Άντρο μου. Μάλιστα, εκθείαζε την εταιρεία για την διορατικότητα της και τις επενδύσεις που έκανε στον τόπο και προσέφερε χιλιάδες θέσεις εργασίας. Φαντάζομαι ότι εξαιρείται την δραστηριότητα τους στην Μαρίνα Αγίας Νάπας. Συγχυστήκατε και καταδείξατε εμμέσως, αλλά σαφέστατα ότι για να ρίξετε στάχτη στα μάτια του κόσμου και να μαντρίσετε πάση θυσία τ’ αρνιά στο μαντρί είστε άξιοι να μετατραπείτε σε σύγχρονοι ΙΑΝΟΙ.

Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Δεν προωθείται η μεταρρύθμιση της τοπικής αυτοδιοίκησης γιατί φωνάζουν οι Δήμαρχοι που δεν θέλουν να χάσουν τα βασίλεια τους. Και τα 600 εκατομμύρια που χρωστούν οι Δήμοι ποιος θα τα πληρώσει; ΟΙ συνήθεις μακάκες που πληρώνουν για τα πάντα και σιωπούν.

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση