ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ: Τα μπουμπούκια υποψήφιοι και αποβολή με αναστολή για Παρασκευά από Οικολόγους

Η θετική ψήφος των Οικολόγων για τα ψηλά κτήρια στην Λεμεσό

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

• Απ’ όλα τα φρούτα - φυτά έχει το πανέρι. Δεν είχαν επιλογές τα κόμματα και υποχρεώθηκαν να προσφύγουν σε φρούτα που ενδεχομένως να προκαλέσουν και στομαχικές διαταραχές, αλλά και σε ορισμένα φυτά, που η παρουσία τους δεν προσφέρει ευωδία, αλλά αναδύει παράξενες μυρωδιές που αποθαρρύνουν τους ψηφοφόρους. Αυτά είναι τα ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙΑ που κοσμούν ψηφοδέλτια και η παρουσίαση τους είναι η ευχάριστη έως και ευτράπελη νότα των εκλογών.

• Από μια πρόχειρη έρευνα που διενήργησε η ΞΥΠ, διαφαίνεται ότι υπάρχουν αρκετά μπουμπούκια στα ψηφοδέλτια, που είτε εμφανίστηκαν και δημόσια μέσω των κοινωνικών δικτύων, είτε κρύβουν επιμελώς το παρελθόν τους. Μπουμπούκι, όπως περιγράφεται στην άψογη ελληνική γλώσσα, πέραν από άνθος στα πρώτα στάδια του χαρακτηρίζεται κάποιος που είναι γνωστός για την κατακριτέα του συμπεριφορά και το βεβαρυμμένο του παρελθόν, οπόταν και χρειαζόταν ψάξιμο για να τους εντοπίσουμε. Έχουμε, όμως οργανωμένη διάρθρωση και εξαίρετους πράκτορες, όπως την Άλεξ των Αγγέλων του Τσάρλι, που μας ενημερώνουν με λεπτομέρεια.

• Λοιπόν, κάποιος εκ των υποψηφίων έχει παρελθόν με ουσίες και οινοπνεύματα και ως εκ τούτου μόνο ιδανικός δεν είναι για ψηφοδέλτιο. Δίπλα του άλλος με ιδιαίτερες επιθυμίες που φτάνουν και στα όρια της παραβίασης προσωπικής ζωής νεαρών ατόμων. Δεν παραλείπουν να συμμετέχουν στα ψηφοδέλτια και ορισμένοι που φέσωσαν όσους μιλούν ελληνικά στην περιοχή τους και μάλιστα επαναστατούν και παρουσιάζονται θιγμένοι από τις πολιτικές κοιτίδες που εγκατέλειψαν.

• Δεν λείπουν και παλικάρια που το παίζουν μάγκες και προύχοντες, αλλά δεν καταβάλουν τις δόσεις τους στα Δημαρχεία και μάλιστα μετέρχονται και απειλών σε βάρος όσων τους αμφισβητούν. Και περνάμε σε πιο κυριολεκτικά και ονομαστικά με δυο κορίτσια που επέλεξαν να δημοσιοποιήσουν τις θέσεις τους. Η πρώτη υποψήφια με την ΕΔΕΚ στην Λεμεσό, Γεωργία (Γιούλα Σκανδάλη) που αναφέρει σε σχετική ανάρτηση της: «Μαγκιά κ. Θεοπέμπτου δεν είναι να υποτάσσεσαι στους όρους των Τουρκαλάδων, αλλά μαγκιά είναι να έχεις το κεφάλι σου στο στόμα του λύκου και να του λες άντε και γ…» Μπράβο η Γιούλα δυναμική. Αυτά άκουσε ο Τσαβούσογλου και φοβήθηκε τον Δένδια.

• Αλλά στην Λεμεσό έχουμε και αστέρι των Οικολόγων που διακρίνονται σ’ αυτές τις εκλογές για το ψηφοδέλτιο τους, που προσομοιάζει με ψιλικατζίδικο, την Δέσποινα Κουρρή που καταρρίπτει όλα τα επιχειρήματα του Προέδρου τους Πάμπου του Θεοπέμπτου, ότι βλέπουν μόνο πράσινα και γι’ αυτό μετατράπηκαν από κόμμα σε ιδεολογικό αχταρμά, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι «δεν υπάρχει οικολογία που δεν είναι ιδεολογικά προσανατολισμένη (χαλόου προφανώς πάτε στα αριστερά Πάμπο) και ότι η Εκκλησία δεν έχει καμιά δουλειά με την παιδεία (καλημέρα Έφη Ξάνθου και Γιώργο Περδίκη για τις απόψεις των υποψηφίων σας και την αντίθεση τους στην Εκκλησία)».

• Σας είπαμε τις προάλλες ότι ο Πάμπος Θεοπέμπτου έμαθε να τον χαϊδεύουν οι δημοσιογράφοι και οι άλλοι πολιτικοί και του κακοφαίνεται - συγχύζεται και χάνει την ψυχραιμία του, όταν τον επικρίνουν πάντα σε πολιτικά πλαίσια και όπως επιτάσσει ο προεκλογικός αγώνας. Έδειξε και στην ψεσινή εκπομπή του ΩΜΕΓΑ με τους καλούς συναδέλφους Μιχάλη Παυλίδη – Σωτήρη Παρούτη, ότι μόλις πιεστεί ή τον επικρίνουν, αλλάζει στυλ και απ’ αυτό το ήρεμο υφάκι που πλασάρει μετατρέπεται σε μαινόμενος πολιτικός. Ε, μα δεν μπορεί να είναι όλοι χειροκροτητές Πάμπε μου και κάνε κάτι με την πιτυρίδα.

• Στην εν λόγω εκπομπή έκανε και την αποκάλυψη των εκλογών, μέχρι φυσικά την επόμενη. Κατέδειξε ότι είναι γνήσιος Ευρωττοπουζοκυπραίος πολιτικός που δεν διαφέρει από κανένα από τους υπόλοιπους και διαθέτει επιπρόσθετα και αυτό που ονομάζομαι το στυλάκι του ειδικού.

• Προσέξτε απόφαση που αποκάλυψε σε ερώτηση του Παρούτη. Για την περίπτωση του Μιχάλη Παρασκευά - που χειρίστηκε ο ίδιος και ήταν η πρώτη του απόφαση ως Πρόεδρος κόμματος - του υποψηφίου των Οικολόγων στην Λευκωσία, που με ανάρτηση του κοσμούσε την Γιολίτη με αρκετά επίθετα, επιβλήθηκε η ποινή της αποβολής με αναστολή. Ναι, μην σοκάρεστε. Δηλαδή ο Παμπουίνος μας απέβαλε από πού τον Παρασκευά; Αφού δεν είναι καν μέλος των Οικολόγων. Δηλαδή στις επόμενες βουλευτικές εκλογές και αν θελήσει να είναι ξανά υποψήφιος θα τον αποβάλει αν διακοσμήσει και πάλι κάποιον άλλον Υπουργό. Μην μας τρελαίνεις Παμπουίνο μου.

• Α, και περιμένουμε να μας πληροφορήσεις για το ερώτημα πως και ως Επίτροποι Περιβάλλοντος, εσύ ο Παμπουίνος και η Ιωάννα Παναγιώτου των Οικολόγων, δεν αντιδράσατε στην ανέγερση ψηλών κτηρίων στην παραλία της Λεμεσού που προκαλούν οικολογικά προβλήματα όπως διακηρύσσεται, καθώς και ο δημοτικός σύμβουλος σας στην Λεμεσό που αυτός στο δημοτικό συμβούλιο ψήφισε υπέρ. Δεν ξέρουμε πέραν από κοκκίνισμα υπάρχει και πρασίνισμα;

• Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Γνήσιος παναυρκώτης θα γραφτεί στην ιστορία ο Πρόεδρος της Βουλής Αδάμος Αδάμου, που ανακίνησε θέμα αναβολής των βουλευτικών εκλογών, άνευ λόγου και αιτίας και χωρίς να το προνοεί το Σύνταγμα, γιατί ενδεχομένως ο ιός μέχρι τον Μάιο θαα επελαύνει όπως προέβλεψε. Φαίνεται ότι έκανε συμφωνία με τον ιό ότι τον Σεπτέμβριο θα εξαφανιστεί που ήθελε να μετατεθούν χρονικά οι εκλογές. Αχ, γλυκιά που είναι η καρέκλα της εξουσίας. Όλους τους μεθάει και τους παρασέρνει. Παλιοθήλυκο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση

X