ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ: Τα εκατομμύρια των rapid,η Αστυνομία της Σκέψης και η ασυδοσία του Οδυσσέα

Ο Καραγιάννης πάει για καριέρα παρουσιαστή και η κλίκα των Ελλαδιτών επιδημιολόγων

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

• Άφθονο ρέει το χρήμα. Δώστε να πάρουν οι άνθρωποι. Κάποια στιγμή δεν πρέπει να μας πληροφορήσει και κάποιος πόσα στοιχίζει η εκστρατεία με τα ράπιτ – τεστ; Ποιος παίρνει όλο αυτό το χρήμα και με ποιες διαδικασίες; Αν υπολογιστεί ότι γίνονται 40 χιλιάδες τεστ την ημέρα στο Κυπριστάν κάνετε εσείς που είστε καλοί στα μαθηματικά πόσα στοιχίζει τον μήνα και πόσα συνολικά μέχρι τώρα.

• Έστω και δυόμιση - τρία Ευρώ το ένα να στοιχίζει, όπως διαδίδουν για να μην υπάρξουν αντιδράσεις, σκεφτήκατε πόσα τσεπώνουν κάποιοι; Ε, βλέπετε έτσι διατάζουν οι εξουσιαστές - επιδημιολόγοι και υπακούουν άπαντες. Χωρίς πλάνο, χωρίς αρχή και τέλος αλλά δώσε ράπιτ καθημερινά σε όλους και για τους πάντες.

• Και σε μια εποχή που η έξοδος των πολιτών και η κοινωνική συναναστροφή περιορίστηκε στον χώρο που διενεργούνται τα ράπιτ και οι κουβέντες που ανταλλάζει με τους υπόλοιπους θαμώνες της ραπιτ - καφετέριας, η μανία για τις διαγνωστικές εξετάσεις μετατράπηκε σε εμμονή. Να φανταστείτε, είμαστε πρώτοι στην Ευρώπη και το παινευόμαστε ως επιτυχία. Μάλλον ως χρήμα στις τσέπες κάποιων εισαγωγέων θα έπρεπε να προσδιορίζεται η όλη κατάσταση.

• Οι μύτες πλέον των πολιτών έγιναν κέντημα και αρκετοί κάνουν δυο - τρία ράπιτ την βδομάδα για να περνάει και η ώρα, αλλά και γιατί τους εξαναγκάζουν. Φυσικά και τα ΜΜΕ με την διασπορά της τρομολαγνείας κατάντησαν οι καλύτεροι πλασιέ των ράπιτ. Οι δε ντελάληδες είναι οι επιδημιολόγοι που την αράζουν και διατάζουν, ανεξαρτήτως κόστους και ταλαιπωρίας των πολιτών. Εξάλλου πληρώνουν από την τσέπη τους. Α, μπα. Δηλαδή για να καταλάβουμε αυτή η ιστορία με τα τεστ θα συνεχιστεί επ’ άπειρον; Δεν υπάρχει χρονικός προσδιορισμός;

• Γράψαμε επανειλημμένα και επιμένουμε . «Η βιομηχανία του κορωνοιού ανθεί και η οικονομία καταστρέφεται.» Ακούσατε ότι το 2020 χάθηκε 1.1 δισεκατομμύρια Ευρώ από την οικονομία; Ε, φανταστείτε πού πήγαν. Γιατί έτσι θέλει η Αστυνομία της Σκέψης, όπως πλέον θα ονομάζουμε την κλίκα των Ελλαδιτών επιδημιολόγων, με την συνδρομή του Υπουργού Υγείας που επιμένει να τους υπακούει πειθήνια και κάποιων ΜΜΕ που διασπείρουν την τρομολαγνεία.

• Άσε που στην πορεία όταν αποσαφηνιστεί και διαλυθεί ο ΙΟΣ ΤΗΣ ΦΟΒΙΑΣ που ενέσπειραν και θα ξεκαθαρίσουν τα πράγματα, η κλίκα των επιδημιολόγων θα τα ρίχνει στον Υπ. Υγείας για τις αποφάσεις. Ήδη του λένε, όταν διαμαρτύρονται οι βασανισμένοι πολίτες, ότι ο στενομάκρουλος ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΙΩΑΝΝΟΥ πήρε αυστηρότερα μέτρα απ’ αυτά που του εισηγηθήκαμε. Και φυσικά έχουν περιθωριοποιήσει εντέχνως, όσους είχαν διαφορετική άποψη, όπως ο καθηγητής ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΝΟΣ. Ο δε Καραγιάννης μάλλον πάει για καριέρα παρουσιαστή με τις συνεχόμενες εμφανίσεις του σε τηλεοπτικά παράθυρα.

• Τελικά οι φαρμακοβιομηχανίες ελέγχουν τον πλανήτη και μαζεύουν τα χρήματα χωρίς καμία Κυβέρνηση να τους αντιστέκεται. Μα γιατί να τους αντισταθεί, αφού οι μεγάλες χώρες παίρνουν μερίδιο λόγω των εργοστασίων που δραστηριοποιούνται στην επικράτεια τους, ενώ να μην ξεχνούμε και τις ευπρόσδεκτες και αγαπημένους – για αρκετούς πολιτικούς, ανεξαρτήτως ιδεολογίας και τοποθετήσεως - ΜΙΖΕΣ. Οπόταν το πάζλ συμπληρώνεται και άσε τους πολίτες να αγχώνονται και να ταλαιπωρούνται. Κι αν πεθάνουν ορισμένοι όπως λένε, ωσάν να είναι Θεοί, δεν πειράζει, γιατί είμαστε πολλοί στον πλανήτη.

• Προσέξατε ότι τώρα που εμοβολιάστηκαν οι ηλικιωμένοι και για να μην αμφισβητηθεί η επάρκεια - δεινότητα των εμβολίων ρίχνουν με ψίθυρο ότι στις εντατικές βρίσκονται και νέοι άνθρωποι; Η αστυνομία της σκέψης που αντιγράφει τα πάντα από τους συναδέλφους τους στο εξωτερικό συνέβαλε και σ’ αυτό τον τομέα. Ρίχνουν και τον άλλο παρουσιαστή τον διαφανοκέφαλο ΧΑΡΗ ΧΑΡΙΛΑΟΥ του ΟΚΥΠΥ να μας πει ότι προετοιμάζονται για τρίτο κύμα και ολοκληρώθηκε η τρομοκρατία. Καλά το τρίτο κύμα τι διαφορά θα έχει από το προηγούμενο και ποια διαφορετική προετοιμασία χρειάζεται; Παραμύθια για να δικαιολογούν τους μισθούς τους.

• Όσο δε για φάρμακο άκρα του τάφου σιωπή. Τα εμβόλια έγιναν στο άψε- σβήσε για φάρμακο να θεραπεύονται οι άνθρωποι …τίποτε

Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Η Ελεγκτική Υπηρεσία του Κυπριστάν θα είναι η μοναδική δημόσια υπηρεσία στον πλανήτη – πλην ενδεχομένως της Ζιμπάμουε και της νήσου Άου - άου- που διαθέτει εκπρόσωπο τύπου, ο οποίος αν και βρίσκεται σε κλίμακα Α8, βγαίνει στα τηλεοπτικά κανάλια και αντιπαρατίθεται με Υπουργούς και άλλους πολιτικούς προϊσταμένους του. Φανταστήκατε δηλαδή Γερμανό δημόσιο υπάλληλο να έβγαινε στην τηλεόραση και να καταφερόταν εναντίον της Μέρκελ ή έστω του ΥΠΕΣ της χώρας; Αυτή είναι η νέα μορφή Δημοκρατίας που εισήγαγε- λάνσαρε σαν παγκόσμια ευρεσιτεχνία το Κυπριστάν. Η επονομαζόμενη ασυδοσία του Οδυσσέα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση

X