ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ: ΣΥΡΙΖΑίος συνεργάτης Τσίπρα-Παππά καθοδηγεί το ΔΗΚΟ

Οι πρώην συντηρητικοί ΔΗΚΟικοί έγιναν θηρία και βγήκαν από τα κλουβιά για να κατασπαράξουν

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

* Συνταγή πόλωσης, βαθέως διχασμού, έντονων αντιπαραθέσεων, αποδόμηση της Κυβέρνησης με το πιασάρικο θέμα της διαφθοράς και χρησιμοποίηση όλων των δυνατών μέσων, για να διαφανεί η νέα τάξη πραγμάτων που επικρατεί στο ΔΗΚΟ, χρησιμοποίησαν οι εξ Αθηνών επικοινωνιολόγοι του κόμματος ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ και ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΙΔΗΣ. Κι επειδή ο Παναγόπουλος έχει δουλειές με φούντες, από Πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ έως και διεύθυνση μεγάλων εταιρειών, ανάθεσε την εργασία  -project- το λέει όταν μιλάει με τους φίλους του στα καφέ της Γλυφάδας και Κολωνακίου στον ΓΙΩΡΓΟ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΙΔΗ.

* Μπορεί στο βασανισμένο Κυπριστάν, που γνώρισε στην αιματοβαμμένη ιστορία του αρκετούς ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ και προπαντός πλειάδα από ΣΩΤΗΡΕΣ που θα τον οδηγούσαν στην γη της επαγγελίας, να μην είναι γνωστός ο κ. Χριστοφορίδης, αλλά στην Ελλάδα θεωρείται από τους ανθρώπους που δρουν στο παρασκήνιο με ειδικότητα στα κοινωνικά δίκτυα επονομαζόμενα και social media.

* Οι γνωρίζοντες την πολιτική κατάσταση στο κλεινόν άστυ, μάλλον τον συνάντησαν σε αρκετές συζητήσεις στα τηλεοπτικά πάνελ, σε κόντρες με αντιπάλους, όπως το περίφημο περούκα-γκέιτ, αλλά κυριότερο του επίτευγμα είναι ότι θεωρείται εξ απορρήτων του τέως Πρωθυπουργού ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ και του ισχυρού άντρα της απελθούσας Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ΝΙΚΟΥ ΠΑΠΠΑ, όπου υπηρέτησε μαζί τους στο Μέγαρο Μαξίμου, στο οποίο μπαινόβγαινε σαν να ήταν το εξοχικό του...

* Όσοι παρακολουθούσαν -είτε λόγω ενασχόλησης με την πολιτική, είτε ελέω δημοσιογραφικής επαγγελματικής διαστροφής- τον τρόπο δράσης του επιτελείου Τσίπρα που ήταν εγκατεστημένο στο Μαξίμου, σίγουρα γνωρίζουν ότι οι μετέχοντες σ’ αυτό ήταν ταχύτατοι στις αντιδράσεις και στις ανακοινώσεις τους και έστω κι αν διαφωνούσες μαζί τους, παρακολουθούσες με προσοχή τα λεγόμενα τους ή όπως ονομάζεται από κάποιους αντιπάλους, την προπαγάνδα τους.

* Αν τελικά η προπαγάνδα οδήγησε σε ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ-ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΗΤΤΑ του ΣΥΡΙΖΑ, το οποίο ταλανίζεται από αναρίθμητα εσωτερικά προβλήματα αυτό είναι κάτι που θα διαφανεί στον χρόνο αν θα μεταφερθεί σαν ιός και κολλήσει το ΔΗΚΟ που ακολουθεί κατά γράμμα τις οδηγίες του επικοινωνιολόγου-καθοδηγητή.

* Οπόταν αντιληφθήκατε και προσδιορίσατε την αλλαγή στην πολιτική στάση, τόσο του Πρίγκιπα ΝΙΚΟΛΑ όσο και των άλλων μελών του κονκλαβίου-πριγκιπάτου. Το μένος και η επιθετική πολιτική μπορεί να μην ήταν το ρεπερτόριο των Χρύση Παντελίδη-Άθου Αντωνιάδη-Γιώργου Σολωμού-Χριστιάνας Ερωτοκρίτου, αλλά ο μετρ του είδους Γιώργος Χριστοφορίδης, κατέφυγε με την επαγγελματική του επάρκεια στα κατώτερα αισθήματα των ΔΗΚΟικών και τα ανέδειξε, υποσχόμενος νίκες και αξιώματα. Εξ ου και σοκάρονται οι πάντες και κυριολεκτικά δεν αναγνωρίζουν τους κονκλαβιούχους.           

* Προφανώς ο κ. Χριστοφορίδης όντας καθηγητής στην επικοινωνία και θητεύοντας στο πλάι Τσίπρα-Παππά και του τρόπου που πολιτεύονται οι Ελλαδίτες αδελφοί μας, είχε να αντιμετωπίσει μια πανεύκολη εργασία και να περάσει όπως ήθελε τα μηνύματα του. Οι πρώην συντηρητικοί ΔΗΚΟικοί έγιναν θηρία και βγήκαν από τα κλουβιά για να κατασπαράξουν ότι βρήκαν μπροστά τους. Σαν καταπιεσμένοι σύζυγοι που ξέφυγαν από τον γάμο τους.

* Τσιπριδίζοντες και Παππαδίζοντες ασυστόλως μετέφεραν το πνεύμα της Ελλαδικής πολιτικής στο Κυπριστάν. Και για τον Χριστοφορίδη ήταν απλούστατο να το εφαρμόσει. Βρίσκοντας στα κοινωνικά δίκτυα ποιος ήταν ο δημοφιλής αξιωματούχος με ακολούθους και σελίδες στήριξης σαν τους λαϊκούς αοιδούς, αλλά και το θέμα που οριζόντια κατατρώει τα σωθικά της κοινωνίας και έστησαν το προεκλογικό τους παιχνίδι. Χρησιμοποιούν τον ΓΕΝΙΚΟ ΕΛΕΓΚΤΗ στο παιχνίδι τους και το θέμα της διαφθοράς και τα υπόλοιπα τα περνούν στο ντούκου λες και το Κυπριστάν δεν έχει άλλα προβλήματα καθημερινότητας.

* Πλέον λοιπόν το ΔΗΚΟ μπήκε σε άλλη εποχή. Θα κυριαρχείται από την αντιπαλότητα και την πρόθεση για διχασμό και πόλωση. Αν το ακροατήριο του που αποτελείται από βολεμένους δημοσίους υπαλλήλους, φιλήσυχους κεντρώους ενίοτε και φοβισμένους πολίτες θα διαφανεί λίαν προσεχώς αν επηρεαστούν και τρέξουν να καταφύγουν σε άλλους χώρους. Εξάλλου ο Χριστοφόρίδης πείραμα κάνει. Αν κάτσει που λένε και στην Αθήνα καλώς. Διαφορετικά πάει πιο κάτω. Και ποιος αποβάλει τα εντερικά του απόβλητα (άλλη λέξη χρησιμοποιείται για λόγους ευπρέπειας όμως…) για το ΔΗΚΟ.

* Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Τι είπαν Τσίπρας και Παππάς στον Χριστοφορίδη μόλις έμαθαν τα κατορθώματα του περί καταψήφισης του προυπολογισμού και την χώρα να πλέει σε αχαρτογράφητα νερά; «Ρε συ μ… (η συνήθης προσφώνηση των Ελλαδιτών) θηρίο ανήμερο είσαι ρε συ Γιώργο, αφού κατάφερες να οδηγήσεις ολόκληρη την χώρα βάσει του σχεδίου σου. Γίγαντας είσαι μεγάλε…

ΥΓ1: Επειδή το βιογραφικό του φίλου μου δημοσιογράφου Γιώργου Χριστοφορίδη είναι πλούσιο και ενδιαφέρον που διανθίζεται με υποψηφιότητες από το ΣΥΡΙΖΑ έως ΑΝΕΛ και πλειάδα παρεμβάσεων και εργασιών στα ΜΜΕ, ανατρέψετε στο διαδίκτυο για τα περαιτέρω.
ΥΓ2: Έχουμε και πολλούς κοινούς φίλους με τον Γιώργαρο οπόταν τον καφέ που χρωστάει από παλαιόθεν, θα τον απολαύσουμε στην μητέρα Πατρίδα…οσονούπω.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση

X