ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ: Στο Ντουμπάι τα μαύρα χρήματα των Κυπρίων και η Βουλή στην Αραδίππου

13 υποψήφιοι βουλευτές προέρχονται από τον Δήμο Αραδίππου

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

• Νέα κόλπα επιστράτευσαν οι επιχειρηματίες για να ξεγελούν τις φορολογικές αρχές του τόπου και να κρύβουν χρήματα. Βρήκαν νέο προορισμό και συνδυάζουν τις καταθέσεις τους σε τράπεζες της χώρας με πάρτι αφού στο ΝΤΟΥΜΠΑΙ τα υγειονομικά πρωτόκολλα είναι χαλαρότερα. Λοιπόν η ΞΥΠ έκανε σχετική έρευνα και αποκαλύπτει την δράση των επιχειρηματιών που μετά το κλείσιμο από την Ευρώπη και την Ελβετία των διόδων φοροδιαφυγής , ανακάλυψαν το εμιράτο για να αποθηκεύουν - καλύπτουν τα χρήματα τους.

• Μετά από πληροφορίες κορυφαίου πράκτορα της ΞΥΠ, διαπιστώσαμε ότι το Ντουμπάι έγινε πλέον η Ελβετία των Κυπρίων αλλά και Ελλαδιτών, αφού το εν λόγω εμιράτο δεν συμμορφώνεται με την απόφαση των Ευρωπαίων, αλλά και των Ελβετικών τραπεζιτών να δίνουν στοιχεία στις φορολογικές αρχές των χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης ώστε να γίνονται οι νενομισμένοι έλεγχοι. Αυτό είναι το κλειδί της όλης υπόθεσης και όχι οι καταθέσεις των Κυπρίων. Προφανώς το Ντουμπάι δεν συμμετέχει στο σύστημα αυτόματης ανταλλαγής πληροφοριών (γνωστό και ως CRS) που αποτελεί το όπλο κατά της πάταξης της φοροδιαφυγής.

• Οπόταν με αυτό τον τρόπο τα πάντα καλύπτονται. Άσε που και ένα ταξιδάκι στο Ντουμπάι που είναι ένα από τα επτά εμιράτα και θεωρείται η μεγαλύτερη πόλη των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, μπορεί να συνδυασθεί με αρκετή διασκέδαση. Οι Κύπριοι ξέρουν να κρύβονται και δεν αντιγράφουν – σ’ αυτό τον τομέα - τους αδελφούς Ελλαδίτες που κάποιοι εξ αυτών θα διατυμπανίσουν για τα πάρτι τους στο Ντουμπάι, σε κανάλια - σάιτ και άλλα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπως έκανε ο ΠΕΤΡΟΣ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ και η ΙΩΑΝΝΑ ΛΙΟΛΙΟΥ.

• Σπαζοκεφαλιά πάντως είναι για τις φορολογικές αρχές η διαφυγή των χρημάτων στο Ντουμπάι, η οποία καλύπτεται μέσω της σύστασης εταιρειών στο εμιράτο, οι οποίες και κάνουν άψογα την δουλειά τους για όσους επιθυμούν να κρύψουν χρήματα. Ωστόσο, μαθαίνουμε από τους πράκτορες μας που διερευνούν το θέμα, ότι οι Αρχές της Κύπρου και Ελλάδας βρήκαν κάποια μέθοδο για να αποκαλύψουν όλους εκείνους που μετακόμισαν τα εκατομμύρια τους στο Ντουμπάι και δεν πληρώνουν το κράτος. Ας ανησυχούν, γιατί έχει και ο Φόρος τα δικά του τσακάλια.

• Πάμε όμως στα πιο γήινα. Θα πρέπει τουλάχιστον να κατέχει το παγκόσμιο ρεκόρ πολιτικοποιημένου δήμου. Αναλογικά με κατοίκους και υποψηφίους βουλευτές σίγουρα κατατάσσεται στους Δήμους που έχουν στην επικράτεια τους και τους περισσότερους υποψηφίους Μιλάμε ότι μπορεί και να γίνει εισήγηση να μεταφερθεί το Κοινοβούλιο στον Δήμο Αραδίππου. Θα γλιτώσουμε τα έξοδα διακίνησης - οδοιπορικά, αφού στον εν λόγω Δήμο κατοικοεδρεύει πληθώρα βουλευτών, αλλά και υποψηφίων που θέλουν να ακολουθήσουν τους συγχωριανούς τους στον Ναό της Δημοκρατίας.

• Και αναφερόμαστε σε Δήμο που έχει πληθυσμό 20 χιλιάδες κατοίκους και φαίνεται ότι το νερό που πίνουν θα είναι τέτοιας σύνθεσης που τους καθοδηγεί προς την πολιτική.

• Προσέξτε λοιπόν ποιοι είναι οι 13 υποψήφιοι Αραδιππιώτες. Αρχίζουμε με όσους έλκουν την καταγωγή τους από τον εν λόγω Δήμο και μετέπειτα στους ερωτικούς ή άλλους μετανάστες- βουλευτές.

• ΑΚΕΛ: Ευανθία Σάββα( νυν βουλευτής) - Πανίκος Ξιούρουππας. Ο Αντρέας Πασιουρτίδης(βουλευτής) είναι κάτοικος του Δήμου

• ΔΗΣΥ: Πρόδρομος Αλαμπρίτης - Μάκης Γεωργίου. Υποψήφιος αλλά στην εκλογική περιφέρεια Αμμοχώστου είναι και ο Νίκος Γεωργίου.

• ΔΗΚΟ: Σκεύη Ζαχαρίου

• ΕΔΕΚ: Γεωργία Μιτσήγιωργη

• Οικολόγοι: Πανίκος Σταυριανός – Πανίκος Πίτσιλλος.

• Υποψήφιοι θα είναι εκ νέου οι βουλευτές- κάτοικοι Αραδίππου Ζαχαρίας Κουλίας( ΔΗΚΟ)- Νίκος Κέττηρος ( ΑΚΕΛ) και Γιώργος Προκοπίου ( ΔΗΠΑ- Συνεργασία Δημοκρατικών Δυνάμεων).

• Θα γραφτείτε στο Γκίνες Αραδιππιώτες, ενώ παρόμοια θέση ενδεχομένως να κατέχουν και οι Τρούλοι της Επαρχίας Λάρνακας με αρκετούς υποψήφιους βουλευτές.

Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Στις καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση συμπεριλαμβάνεται και ακόμη μια από ηθοποιό γα βάναυση συμπεριφορά Ελλαδίτη σκηνοθέτη. Και ο εν λόγω σκηνοθέτης ανήκει στην ίδια συνομοταξία της κλίκας που κατοικοεδρεύει στο Κυπριστάν και ανήκουν οι επονομαζόμενοι από την στήλη « φίλοι Λιγνάδη». Όλοι αυτοί οι ψευτοκουλτουριάρηδες που μας το έπαιζαν υπεράνω και τελικά αποδείχθηκαν ότι πλέουν στο βούρκο. Άντε σας έδωσα φώτα και καθοδήγηση αστυνομικοί συντάκτες και λοιποί απασχολούμενοι με τις υποθέσεις. Η κυριαρχία των Κύπριων φίλων του Λιγνάδη παίρνει τέλος και όταν αποκαλυφθούν θα τρομάξουν αρκετοί…

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση

X
X