ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ: Στήνουν σκηνικό για να λοιδορήσουν τον Γ. Εισαγγελέα

Στο θέατρο που ονομάζεται «Κοινοβουλευτική Επιτροπή Ελέγχου»

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

• Οι συνήθεις ύποπτοι που πρωταγωνιστούν στις παραστάσεις και στο θέατρο που ονομάζεται «Κοινοβουλευτική Επιτροπή Ελέγχου» ετοιμάζονται να πρωταγωνιστήσουν στο έργο «λοιδορήστε τον Γενικό Εισαγγελέα ΓΙΩΡΓΟ ΣΑΒΒΙΔΗ», για να αποκομίσουν πολιτικά οφέλη ανεξαρτήτως των επιπτώσεων στους θεσμούς και στην κοινωνία.

• Προφανώς, στην θεατρική παράσταση θα πρωταγωνιστήσει ο επικεφαλής του προεκλογικού αγώνα του ΔΗΚΟ, Γενικός Ελεγκτής ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ, ο οποίος θα συνεπικουρείται από τον Πρίγκιπα Νικόλαο, την ΕΙΡΗΝΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΟΥ, τον ΓΙΩΡΓΟ ΠΕΡΔΙΚΗ και υπό την ψηλή διεύθυνση του αρχιμαέστρου (διαθέτει και ορχήστρα το θέατρο) ΖΑΧΑΡΙΑ ΚΟΥΛΙΑ.

• Για 100η φορά η Επ. Ελέγχου της Βουλής θα ξεπεράσει τον εαυτό της και θα συζητήσει πάλι περί πολιτογραφήσεων. Κι επειδή η προεκλογική εκστρατεία βρίσκεται στο φόρτε της, αλλά η νυν Επιτροπή με την παρούσα σύνθεση πνέει τα λοίσθια, επέλεξαν να χτυπήσουν αδιακρίτως. Έτσι κάλεσαν τον Γενικό Εισαγγελέα για να τον βομβαρδίσουν, να του επιτεθούν και να μιλήσουν πάλι περί σκανδάλων και παρεμβάσεων του Γιώργου Σαββίδη, με την γνωστή ερμηνεία γνωμάτευσης του για πολιτογραφήσεις που έγιναν το τελευταίο διάστημα.

• Αλλά ο Γ. Εισαγγελέας γνωρίζει τι θα υποστεί στην συνεδρία, οπόταν και προφανώς δεν θα παραστεί παραπέμποντας στην συσταθείσα προς τούτο Επιτροπή Νικολάτου που διερευνά τα περί πολιτογραφήσεων. Εκεί να δείτε οργή. Θα ξεσκίσουν ότι φορούν οι πρωταγωνιστές της θεατρικής σκηνής, γιατί ο Γ.Ε αποφεύγει τον κοινοβουλευτικό έλεγχο, αγνοεί το Κοινοβούλιο και όλα τα συναφή, χιλιοειπωμένα και πασίγνωστα. Μια ακόμη παράσταση που ενδεχομένως να οδηγηθεί και πάλι σε φαρσοκωμωδία.

• Κάποιοι όπως πληροφορείται η ΞΥΠ έψαχναν και τους κανονισμούς της Βουλής για να αναγνώσουν την σχετική παράγραφο περί μη παρουσίας πολιτειακού αξιωματούχου σε συνεδρία Επιτροπής όταν κληθεί. Και κατέληξαν ότι μέχρι και σύλληψη προνοεί για όσους κλητευθούν και δεν παραστούν σε συνεδρία Κοινοβουλευτικής Επιτροπής. Καλά διατάξτε και σύλληψη του Γ. Εισαγγελέα γιατί σας παρακούει ρε μάγκες να ολοκληρωθείτε και να γράψετε ιστορία.

• Όλα αυτά εξελίσσονται στο παρασκήνιο με τους γνωστούς θεατράνθρωπους της Επ. Ελέγχου, τα οποία στο σύνολο αποτελούν οδηγίες του εξ Ελλάδος επικοινωνιολόγου του ΗΚΟ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΙΔΗ που έριξε την φωτιά και χαχανίζει ενώ βλέπει να καίγεται η Κύπρος. Εκ του μακρόθεν έδωσε εντολές για να καούν τα πάντα και ότι ήθελε προκύψει. Τι τον ενδιαφέρει εξάλλου. Αυτός ζει στην χλιδή της Αθήνας παίρνει τις χιλιαδούλες και οι χαζοκούμπαροι υπακούουν πιστά. Για λίγες ψήφους να ΕΥΤΕΛΙΣΟΥΝ τα πάντα Να οδηγήσουν σε πόλωση και τοξικότητα και να λοιδορήσουν ανεξάρτητους αξιωματούχους του κράτους. Αν αυτή είναι η αποστολή τους τότε μάλλον καλά πάνε.

• Θα ήθελα να ήξερε δηλαδή. Δεν έχουν άλλο θέμα να κάνουν αντιπολίτευση Γιατί τους πήραν πρέφα οι πολίτες που μιλάνε μόνο για πολιτογραφήσεις. Τελικά θα μας κάνουν να πιστέψουμε ότι τα έκανε καλά όλα τα υπόλοιπα η Κυβέρνηση Αναστασιάδη και μόνο στις πολιτογραφήσεις υπάρχει θέμα…

• Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Ετοιμάζονται για το ταξιδάκι αναψυχής στην Γενεύη οι πολιτικοί αρχηγοί. Σε ξενοδοχεία πολυτελείας και σε χλιδάτα εστιατόρια να τρώνε τα στέικ τους, να πάνε τις εκδρομές τους, να αγοράσουν δωράκια στις συζύγους (φυσικά από το επίδομα που θα τους δώσει το κράτος) και θα επιστρέψουν οργισμένοι για την επιτυχία της πενταμερούς. Και τον λογαριασμό θα τον πληρώσουν και πάλι οι μακάκες – φορολογούμενοι.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση

X
X