ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ: Στην θαλπωρή της αγκαλιάς του Κάρογιαν οι αντιρρησίες-πλατφορμιστές του ΔΗΚΟ

Οι έδρες που θα καταλάβει η ΔΗΠΑ θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην εκλογή Προέδρου της Βουλής-Δημοκρατίας

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

• Χριστούγεννα μαζί με τον φίλο τους ΜΑΡΙΟ ΚΑΡΟΓΙΑΝ θα κάνουν οι επαναστάτες ΔΗΚΟικοί που δραπέτευσαν από το παλάτι-κονκλάβιο του Πρίγκιψ ΝΙΚΟΛΑΟΥ. Ήδη οι πλατφορμιστές, υπό την επωνυμία «συνεργασία δημοκρατικών δυνάμεων», θα ενσωματωθούν στην ΔΗΠΑ και θα προσθέσουν το προσωνύμιο τους σαν ουρά στο όνομα του κόμματος, ώστε να διατηρήσουν εν μέρει την αυτονομία τους, αλλά και παράλληλα να μπορούν να είναι δεκτικοί σε άτομα από όλους τους κομματικούς χώρους.

• Η ανακοίνωση, αναμένεται οσονούπω και προβλεπόταν λαμπρή, αλλά ο ιός του διαβόλου, που παρεισέφρησε στις ζωές μας και διέκοψε τις εκδηλώσεις αγάπης και χαράς των ανθρώπων, περιορίζει τις δυνατότητες. Έτσι, η Δημοκρατική Παράταξη και η συνεργασία δημοκρατικών δυνάμεων, θα ενωθούν εις σάρκαν μια σε κλειστό οικογενειακό κύκλο και θα δώσουν την τεράστια μάχη των βουλευτικών εκλογών, αποτελώντας το κλου της αναμέτρησης.

• Ε, βεβαίως η πορεία και η δράση τους, αλλά και το ποσοστό που θα πάρει η ΔΗΠΑ και θα αφαιρέσει πρωτίστως από το ΔΗΚΟ, αποτελούν ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ, τόσο για τον Κάρογιαν, όσο και για τους δραπέτες ΒΟΤΣΗ-ΜΟΥΣΙΟΥΤΤΑ-ΠΡΟΚΟΠΙΟΥ κ. ά, οι οποίοι άφησαν την σιγουριά του κόμματος που μεγάλωσαν και ανδρώθηκαν για να αναπνεύσουν καθαρό αέρα , όπως οι ίδιοι διατείνονται. Έτσι οι καταπιεστικές σχέσεις πρέπει να τερματίζονται με οποιοδήποτε κόστος.

• Το ποσοστό και οι έδρες που θα καταλάβει η ΔΗΠΑ στις βουλευτικές εκλογές θα παίξουν καθοριστικό ρόλο και στην εκλογή του Προέδρου της Βουλής, αλλά προφανώς και στην μάχη των μαχών, τις Προεδρικές εκλογές του 2023. Το ρίσκο των δραπετών θα αποτελέσει και φάρο για άλλους-ονόματα δεν λέμε, υπολήψεις δεν θίγουμε- που περιμένουν να δουν το πείραμα των ΔΗΚΟικών και αναλόγως θα πράξουν.

• Τώρα όσον αφορά τα ψηφοδέλτια της ΔΗΠΑ, πέραν αρκετών πρωτοκλασάτων και δευτεροκλασάτων πρώην ΔΗΚΟικών θα ενσωματωθούν όπως πληροφορούμαστε και νέοι άνθρωποι με καθαρό στίγμα στην κοινωνία, που θα δώσουν διαφορετικό αέρα στο ψηφοδέλτιο και δεν θα θυμίζουν τα στεγανά του ΔΗΚΟ. Μια τέτοια επιλογή είναι και ο Πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης (ΚΟΠΕ) ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΡΑΣΙΑΣ, που όπως θυμάται ο χρονογράφος-πράκτορας της ΞΥΠ, ήταν και εξαιρετικός βολεϊμπολίστας αγωνιζόμενος σε ΑΠΟΕΛ- ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ Νεαπόλεως, μαζί με θρύλους της εποχής. 

• Α, να μεταφέρουμε και μια μετεγγραφή του ΔΗΚΟ αφού στο ψηφοδέλτιο του κόμματος στην Λάρνακα θα συμπεριληφθεί και ο διεθνολόγος ΠΕΤΡΟΣ ΖΑΡΟΥΝΑΣ. Εκεί όπου το άλογο με το όνομα ΧΡΗΣΤΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ καλπάζει και λόγω βουλευτικής ιδιότητας, δύσκολα θα χάσει την μάχη.

• Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Η βιομηχανία του κορωνοιού πάντως ανθεί και τείνει να γίνει η πλέον βαριά του νησιού, όταν οι υπόλοιπες… καταστρέφονται. Έτσι είναι η ελεύθερη αγορά. Χρησιμοποιείς όλα τα μέσα για το κέρδος ανεξαρτήτως των επιπτώσεων στους ανθρώπους (ουάου, πάλι μου βγήκε αυτό το γιαλαντζί αριστερό, κάτι που συμβαίνει συχνά τελευταίως και πρέπει να το ψάξουμε). Μα 9 χιλιάδες τεστ την ημέρα αντιλαμβάνεστε πόσο χρήμα κινείται.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση

X