ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ: Δάκτυλος Αβέρωφ για Τ.Α και παιχνίδι με Πρίγκιπα

Τεστ για συνεργασία ΔΗΣΥ- ΔΗΚΟ και εκβιασμός προς ΑΚΕΛ

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

• Όλα θα παραπέμπονται στις Προεδρικές εκλογές; Αλλοίμονο δηλαδή να μην συσχετίζονται τα πάντα με την κατάληψη της εξουσίας. Αν δε οι συσχετισμοί αποβαίνουν για καλό της κοινωνίας δεν θα είναι και άσχημο αφού όπως προστάζει και η ρήση με τα χλωρά καίγονται και τα ξηρά. Οπόταν οι αναγνώστες μας επειδή είναι ψαγμένοι και πάντα αναζητούν την αλήθεια πίσω από τις λέξεις και τις πράξεις ανθρώπων, θα τους ενημερώσουμε και περί του παρασκηνίου για την μεταρρύθμιση της Τοπικής αυτοδιοίκησης. Δεν θα επαναλάβουμε ότι η κοινωνία έχει πολλά προβλήματα για να ασχολείται με πολιτικά παίγνια και εμάς τους λοιπούς αθκιασερούς, αλλά δέστε το σαν διάλειμμα…

• Λοιπόν στην σύσκεψη πρακτόρων της ΞΥΠ, αναλύθηκαν όλες οι πληροφορίες και φαίνεται ότι πίσω από την αλλαγή στις θέσεις των κομμάτων για την μεταρρύθμιση της τοπικής αυτοδιοίκησης, βρίσκεται η αλεπού της πολιτικής, που ονομάζεται ΑΒΕΡΩΦ ΝΕΟΦΥΤΟΥ. Με την συζήτηση όπως εξελισσόταν η μεταρρύθμιση οδηγείτο ξεκάθαρα στον ευτελισμό και στην αναμενόμενη κατακραυγή των πολιτών, αφού ουσιαστικά δεν θα άλλαζε κάτι και απλώς θα γινόταν ανακατανομή των Δήμων στην βάση καθαρά ΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΚΡΙΤΗΡΙΩΝ.

• Όπερ μεθερμηνευόμενο, κάθε κόμμα θα διατηρούσε την κυριαρχία σε Δήμους με ημέτερα ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ και το συνεπαγόμενο ρουσφέτι, ενώ οι μακάκες φορολογούμενοι θα πλήρωναν περισσότερα για να κάνουν το βίτσιο τους ορισμένοι χώρκατοι και λοιποί αππωμένοι αστοί. Κι εμείς φωνάζουμε και κανείς δεν το λαμβάνει υπόψη ή το προσπερνούν αδιάφορα. Τα 700 εκατομμύρια Ευρώ που είναι τα χρέη των Δήμων ποιος θα τα επωμιστεί; Καλά, γνωρίζουμε την απάντηση, αλλά το επισημαίνουμε για να αντιληφθείτε ότι η δημιουργία ΥΔΡΟΚΕΦΑΛΩΝ ΔΗΜΩΝ θα προκαλούσε περαιτέρω προβλήματα και η μεταρρύθμιση στην Τοπική αυτοδιοίκηση θα μετατρεπόταν σε… ΑΠΟΡΥΘΜΙΣΗ.

• Αίφνης ήρθε η θεία έμπνευση και αφού οι πλανήτες ευθυγραμμίστηκαν και οι συγκυρίες υπαγόρευαν, εμφανίστηκε ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ και ανέλαβε δράση. Αφενός προώθησε την μεταρρύθμιση με δημιουργία μόνο ΠΕΝΤΕ ΔΗΜΩΝ που προφανώς θα αγκαλιαζόταν από την κοινωνία λόγω των εξοικονομήσεων και λοιπών μεταρρυθμίσεων και αφετέρου θα έκανε το δικό του παιχνίδι ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ.

• Συνεννοήθηκε και με το άλλοτε (;;;) αυτοκόλλητο φιλαράκι του ΠΡΙΓΚΙΠΑ ΝΙΚΟΛΑΟ ντε Στρακκέ (αυτό το Στράκκα είναι πολλά χωρκάτικο για βασίλειο) και προχώρησαν στην ανακατωσούρα και στην νέα τάξη πραγμάτων για την Τ.Α. Αφετέρου λοιπόν έδωσε πάσα στον Πρίγκιπα για να ΕΚΒΙΑΣΕΙ και επί πραγματικών δεδομένων το ΑΚΕΛ, ότι δηλαδή σε περίπτωση που δεν τον ψηφίζουν για την Προεδρία της Δημοκρατίας, αμέσως θα στραφεί προς τις πορτοκαλιές, παπουτσοσυκιές και λοιπές παραγωγικές δυνάμεις της Αργάκας. Πλέον δεν είναι ΑΟΡΙΣΤΗ η απειλή, αλλά συμβαίνει εν ώρα μάχης και με πραγματικά πυρά. Έτσι για να καταλάβουν οι σύντροφοι και η ηγεσία τους ΣτεφΣτεφ, Λουκαίδης και Άριστος ότι ο Πρίγκιπας είναι αποφασισμένος για όλα Εξ ου και ο βουλευτής της ΔΗΠΑ ΜΑΡΙΝΟΣ ΜΟΥΣΙΟΥΤΤΑΣ μίλησε για πισωγύρισμα και σκάσιμο του λάστιχου της μεταρρύθμισης. Α, Μαρίνε μου και αυτοί δεν είναι μωρά με τα πάμπερς που καταβροχθίζουν, αλλά και ολόκληρους πληθυσμούς άμα λάχει.

• Έτσι ο Φούλης μεταφέρει το μήνυμα στους ψηφοφόρους του ότι έχει στο τσεπάκι την συνεργασία με το ΔΗΚΟ, κάτι που δεν μπορούν να πράξουν κατά ανάλογο τρόπο οι άλλοι (ονόματα δεν λέμε διευθύνσεις δεν καταγράφουμε). Μ’ αυτό τον τρόπο ρίχνει στο τραπέζι και το θέμα της συνεργασίας με το ΔΗΚΟ και προφανώς γνωρίζει ότι ενδεχόμενη ευτυχής κατάληξη του θέματος της τοπικής αυτοδιοίκησης θα είναι ΠΙΛΟΤΟΣ και ΠΡΟΠΟΜΠΟΣ για τα επόμενα βήματα. Εξάλλου κερδίζει και τον απαραίτητο πολύτιμο χρόνο και παίζει ακόμη ένα χαρτί στην σκακιέρα των Προεδρικών εκλογών. Αν του βγει καλώς, διαφορετικά θα ανασυνταχθεί για τα περαιτέρω.

• Θα πείτε υπάρχει και το ενδεχόμενο να μην ψηφιστεί η μεταρρύθμιση και να αντιδράσουν τα άλλα κόμματα, ιδιαίτερα το ΑΚΕΛ. Ε, και. Θα επωμιστούν και το βάρος της απόρριψης και το μπάχαλο που θα δημιουργηθεί, αφού η κατανομή των Δήμων όπως προγραμματιζόταν βάσει των νομοθετημάτων, θα προκαλούσε ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ στους πολίτες και θα δημιουργούσε άλλο ΕΝΑ ΤΕΡΑΣ που θα καταβρόχθιζε δημόσιο χρήμα. Ε, μην μου πείτε ότι η αυθύπαρκτη παραμονή π.χ του Δήμου Αραδίππου ή της Δερύνειας συνιστούσε υγιή μεταρρύθμιση. Αν θέλουν βασίλεια να κάνουν τις τελετές στα σπίτια τους πληρώνοντας τα έξοδα και να μην τα φορτώνουν στους πολίτες.

• Α, μην το ξεχάσουμε. Το κατασκεύασμα που ονομάζεται ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ, που πλέον μοιάζει ανεμοδαρμένο, συνέπλευσε χωρίς να το καταλάβει, στο παρασκηνιακό παιχνίδι Φούλη-Πρίγκιπα. Στην δικαιολογία που επικαλέστηκαν ΔΗΣΥ-ΔΗΚΟ για να ζητήσουν την αναβολή της συζήτησης στην Κοινοβουλευτική Επιτροπή Εσωτερικών, που προνοούσε την μη κατάθεση τροπολογιών επί των νομοθετημάτων, προστέθηκαν κατά λάθος και οι πράσινοι.

• Παράπλευρες απώλειες είναι ο ακριβής ορισμός για το συμβάν αλλά αποτυπώνει την κατάσταση στους Οικολόγους, όπου ο καθένας κάνει ότι νομίζει και ότι ήθελε προκύψει. Λειτουργούν ως τα τρια ΟΥ (κΟΥτΟΥρΟΥ).

• Σας περιγράψαμε ευκρινώς το πολιτικό παρασκήνιο και αναμείνατε επί της οθόνης γιατί θα ακολουθήσουν φωνές, κραυγές και απειλές βασιλιάδων που χάνουν τους Θρόνους. Όλοι ας μην ξεχνούν ότι ΒΙΑΣΑΝ την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ αναβάλλοντας τις δημοτικές εκλογές του Δεκεμβρίου, οπόταν ας μην καμώνονται τις κλαίουσες μωρές παρθένες. Για δε την ζαριά των Φούλη και Πρίγκιπα θα μιλήσουμε οσονούπω. Όσο δε για όσους εκ των ΣΥναγερμικών και ΔΗΚΟικών - ιδιαίτερα στελεχών - αντιδρούν, καλά είναι να σωπάσουν αναμένοντας τις εξελίξεις. Διαφορετικά θα τους συμπαρασύρει το ρεύμα…

• Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Που χάθηκαν οι ευαισθητούληδες περί ανθρωπίνων δικαιωμάτων, φεμινιστικές οργανώσεις ΜΚΟ, ΚΙΣΑ, Ειρήνη Χ., Ατταλίδου και λοιποί να ζητήσουν παραιτήσεις μετά το διπλό ΕΙΔΕΧΘΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑ των Ρωσίδων κοριτσιών; Επειδή ήταν Σύριος παράνομος μετανάστης ο φονιάς, δεν τους αφορούσε; Αλλά και τα Μέσα Μαζικής Εξημέρωσης και ιδιαίτερα τα κανάλια θα έστηναν πανηγύρια με πορικά και συζητήσεις αγανακτισμένων. Τώρα δεν μίλησαν για τις ειδεχθείς γυναικοκτονίες.

• ΥΓ: Κάτι θα σας ανακοινώσουμε και αύριο περί των Προεδρικών εκλογών. Θα προκαλέσει αναταραχή σε κάποιο κόμμα αλλά εμείς προειδοποιούσαμε από τον Σεπτέμβριο…

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση

X