ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ: Στα δικαστήρια για να κλείσουν ΚΙΣΑ-ΜΚΟ

Στο δρόμο του Κενεβέζου για την λίστα Γιωρκάτζη

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

• Η τελευταία πράξη της ενεργής Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης (ΜΚΟ) υπό την επωνυμία ΚΙΣΑ, που απασχόλησε για αρκετά χρόνια την δημόσια σφαίρα και ενίοτε καθοδηγούσε πολιτικές κόντρες και συζητήσεις, αλλά και κυριαρχούσε σε θέματα μεταναστών και λοιπών αλλοδαπών, φαίνεται να παίζεται αυτό το διάστημα. Μετά από σχετική επιστολή που θα έχουν στα χέρια τους από το Υπουργείο Εσωτερικών, με την οποία θα τους δίνεται η σχετική ειδοποίηση ότι δεν τήρησαν τις πρόνοιες της σχετικής νομοθεσίας και ως εκ τούτου τίθενται ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ, θα πρέπει η Κίνηση για Ισότητα, Στήριξη και Αντιρατσισμό να κατεβάσει ρολά και αφού προηγουμένως κάνουν και μια βόλτα μαζί με άλλες ΜΚΟ από το Δικαστήριο.

• Όπως πληροφορείται η ΞΥΠ γύρω στις 2800 ΜΚΟ - Σωματεία και ιδρύματα που δεν τήρησαν την νομοθεσία, θα οδηγηθούν στο δικαστήριο για να επισημοποιηθεί το κλείσιμο τους, σε μια εκ των μεγαλύτερων μεταρρυθμίσεων που έγινε στον τόπο τα τελευταία χρόνια στον εν λόγω τομέα. Μετά την παραπομπή τους στο Δικαστήριο θα αφαιρεθούν από τα μητρώα του Εφόρου σωματείων- ιδρυμάτων - ΜΚΟ και καθίστανται παράνομα/ες.

• Σημειώνεται ότι αρκετές εκ των ΜΚΟ λειτουργούσαν ως βιτρίνες για διαφθορά και άλλου είδους παρανομίες, κάτι που καθιστά την εν λόγω μεταρρύθμιση και σαν μια εκ των σημαντικότερων μέτρων κατά της διαφθοράς. Όπως πληροφορήθηκε κορυφαίος πράκτορας της ΞΥΠ αρκετές ΜΙΚΟ ενεργούσαν και σαν πλυντήρια ξεπλύματος βρόμικου χρήματος και ορισμένες υπό τον μανδύα της προστασίας πονεμένων ανθρώπων μετέρχονταν παράνομες μεθόδους αποκομίζοντας αρκετά χρήματα.

• Η λειτουργία τους πλέον μπαίνει σε υγιείς βάσεις και ξεκαθαρίζει το σκηνικό για να σπάσει ο κάδος των πλυντηρίων και να τερματιστεί η λεηλασία του ανθρώπινου πόνου, προς ίδιον όφελος ορισμένων που ήταν επικεφαλής των ΜΚΟ. Αν και δόθηκε μεταβατική περίοδος και αργότερα παράταση προς συμμόρφωση με τις πρόνοιες της νομοθεσίας, εντούτοις αρκετές ΜΚΟ μετά από τριάμισι χρόνια δεν κατέθεσαν ισολογισμούς, ούτε παρουσίασαν άλλα στοιχεία που απαιτούνται από την νομοθεσία , όπως μέλη Δ.Σ - πρακτικά Γενικών Συνελεύσεων, προκαλώντας απορία για τον τρόπο λειτουργίας τους. Ως εκ τούτου διαλύονται και πλέον κάθε κατεργάρης στον πάγκο του. Για τα υπόλοιπα θα πρέπει να ενημερωθούμε από το δικαστηριακό ρεπορτάζ, αν προκύπτουν και παράνομες ενέργειες.

• Πάμε σε άλλο καυτό θέμα της επικαιρότητας. Τον δρόμο και σε όσους (Πολιτικά Εκτεθειμένα Πρόσωπα) βρίσκονται στην λίστα Γιωρκάτζη, έδειξε ο Πρέσβης της Κύπρου στην Ελλάδα ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΕΝΕΒΕΖΟΣ. Έπιασε εξ απίνης τους πάντες και χρησιμοποιώντας την μέθοδο του αιφνιδιασμού δημοσιοποίησε τα προσωπικά του δάνεια και υποχρεώσεις τα οποία και εξυπηρετούνται. Ως εκ τούτου γλίτωσε από τον λάκκο των λεόντων και την δημόσια διαπόμπευση που θα παρατηρηθεί οσονούπω με την δημοσιοποίηση της λίστας Γιωρκάτζη.

• Για να προσδιορίσουμε και το οσονούπω, μάλλον θα γίνει την ερχόμενη Πέμπτη μετά την συνεδρία της Ολομέλειας της Βουλής, η οποία και θα δώσει έγκριση στον Πρόεδρο του σώματος, για να δημοσιοποιήσει την περιβόητη και περιλάλητη λίστα Γιωρκάτζη. Οπόταν, όσοι πιστοί προσέλθετε στον δρόμο που χάραξε ο Κενεβέζος. Αν προσδοκείτε ότι δεν θα ανακοινωθεί η λίστα και θα καλυφθείτε, μάλλον κάνατε λάθος επιλογή, στην στρατηγική σας. Και μετά τρέξτε να δικαιολογηθείτε στους πολίτες, όταν στην κατάσταση που βρίσκεται η αιμάσσουσα αλλά και αιμοδιψής κοινωνία, δεν ακούει κανένα και δεν μπορεί να σκεφτεί καθαρά…

• Οπόταν καλύτερα να δημοσιοποιήσετε τα στοιχεία σας και να δικαιολογήσετε την κατάσταση σας, γιατί δεν είναι δα και ντροπή να έχεις δάνεια, παρά να κρυφτείτε και να χτυπηθείτε ανελέητα. Ενδεχομένως να είναι πλέον αργά και η λίστα Γιωρκάτζη να αποτελέσει και ΜΠΟΥΣΟΥΛΑ και κριτήριο για την ψήφο στις επικείμενες βουλευτικές εκλογές. Τρεις μήνες πριν τις εκλογές κανείς δεν προλαβαίνει να ξεχάσει.

• Προφανώς η τεκμηριωμένη-επικαιροποιημένη παρουσίαση της λίστας δηλαδή όσων επωφελήθηκαν από τις Τράπεζες, μειώθηκαν τα δάνεια, απαλείφθηκαν οι τόκοι και άλλα συναφή να διαπομπευτούν. Αλλά μην καταστρέψουμε και όσους χρωστούν… Και σ’ αυτό θα κριθεί και ο Πρόεδρος της Βουλής ΑΔΑΜΟΣ ΑΔΑΜΟΥ αν έχει πρόθεση να πληροφορήσει επαρκώς και με σαφήνεια την κοινωνία χωρίς να περιπέσει σε πολιτικά παιχνίδια.

• Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Αίφνης μειώθηκαν οι νοσηλευόμενοι, τα περιστατικά , τα κρούσματα και ανακοινώθηκε η μερική άρση των μέτρων. Για πειραματόζωα ψάχνετε; Εκτός κι αν ο ερασιτεχνισμός δεν έχει όρια, όπως να τους λες πηγαίνετε βόλτα στο Τρόοδος και μετά να τους μπλοκάρετε. Έλεος δηλαδή…

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση

X