ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ: Σας χουφτώνει ο Γ. Ελεγκτής… θα το ανεχτείτε Γ. Εισαγγελέα, Νίκαρε;

Είτε αυτός θα κυβερνά είτε εσείς

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

• Στην αργκό, λέγεται κανονικό χούφτωμα που παραπέμπει σε επίδειξη ισχύος έναντι αδύναμων ανθρώπων, που δεν μπορούν να αντιδράσουν με αντίστοιχο τρόπο για να υπερασπιστούν την ύπαρξη τους. Αν υπάρχει κάποιος δηλαδή που δεν αντιλαμβάνεται ότι οι πράξεις του Γενικού Ελεγκτή ΟΔΥΣΣΕΑ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ συνιστούν ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ προς τους κατέχοντες αξιώματα που συναναστρέφονται μαζί του και παραπέμπει σε έμμεσο και ενίοτε άμεσο ξεφτιλισμό τους, τότε χάθηκε και σ’ αυτό τον τομέα το μέτρο.

• Έγινε ολόκληρος σάλος στην Επιτροπή Ελέγχου της Βουλής και καταδείχτηκε πέραν πάσης αμφιβολίας ότι συγκάλυπτε ο Οδυσσέας την Γενική Λογίστρια και τον σύζυγο της- σφαγέα στο CYPRA και αντί να σωπάσει, προχώρησε σε μια κίνηση αντιπερισπασμού, να δημοσιοποιήσει έκθεση του περί των πολιτογραφήσεων ανθρώπων που διαχειρίζονται το καζίνο.

• Κι αφού προηγήθηκε προσπάθεια να γεφυρωθούν οι απόψεις μεταξύ Γενικού Εισαγγελέα και Γ. Ελεγκτή ακόμη και με συνάντηση μετά φαγητού την οποία διευθέτησε και μεσολάβησε ιδιώτης δικηγόρος. Ο Οδυσσέας δεν καταλαβαίνει από τέτοια και δεν μασάει με οτιδήποτε και με οποιονδήποτε, παρά μόνο ενεργεί στην βάση των δικών του σχεδιασμών και τα υπόλοιπα τα ακούει… βερεσέ. Οπόταν πριν ο πετεινός λαλήσει, τα ισοπέδωσε όλα και παραβίασε μάλιστα και την συμφωνία με τον Γ.Εισαγγελέα, ώστε να μην παρέμβουν στην διαδικασία που βρίσκεται σε εξέλιξη από ανεξάρτητη επιτροπή, η οποία εξετάζει τα περί πολιτογραφήσεων.

• Όμως όλοι αυτοί ανέχονται να τους προκαλεί και μάλιστα το έσχατο, να τους υποδεικνύει ότι αν είναι μάγκες να προσφύγουν στο Ανώτατο Δικαστήριο για να διευκρινιστούν τα ζητήματα. Το σκέφτονται ακόμη δηλαδή; Ε, φανταστείτε όταν ανέχεστε τέτοιου είδους προκλήσεις με ποιο τρόπο αντιπαρατίθεστε στους ξένους κολοσσούς προς αντιμετώπιση των συμφερόντων του τόπου. Για σας το λέμε Νίκαρε. Έστω κι αν είναι αβέβαιο το αποτέλεσμα της προσφυγής στο Ανώτατο δεν έχεις άλλη επιλογή. Είτε αυτός θα κυβερνά είτε εσείς.

• Σ’ αυτή δε όλη την ιστορία καλά είναι να μην ΣΙΩΠΟΥΝ οι Υπουργοί και κυρίως να ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ, φοβισμένοι σαν ανθρωπάκια που δεν τσακώνονται με τον γείτονα, γιατί θα τους βρίσει. Είστε πολιτικοί ξυπνήστε και μιλήστε. Δεν μπορείτε δηλαδή να αρθρώσετε λέξη και να τοποθετείτε στο σχετικό θέμα ενισχύοντας την θέση του Γ. Εισαγγελέα και της Κυβέρνησης; Όταν επιτίθεται ο Οδυσσέας και εσείς δέχεστε πυρά και βέλη ομαδικώς, προς αντιμετώπιση του πρέπει να προτάξετε την πυγμή σας. Δηλαδή κρύβεστε στα γραφεία περιμένοντας να πάρετε τον μισθό και γύρω σας δεν συμβαίνει τίποτε; Είστε ομάδα και έχετε υποχρέωση να αντιπαρατίθεστε σε όποιους χτυπούν συναδέλφους σας και πάνε εναντίον σας.

• Αλλά και η ΠΑΣΥΔΥ και ο νέος Γενικός Γραμματέας της ΣΤΡΑΤΗΣ ΜΑΤΘΑΙΟΥ, ας πει όσα ψιθυρίζουν όλοι οι υψηλόβαθμοι κρατικοί αξιωματούχοι, που τρέμουν τον Οδυσσέα και δεν παίρνουν αποφάσεις με τέτοιο μπαμπούλα στο κεφάλι τους, να τ κάνει μπούλινγκ. Εξάλλου κ. Ματθαίου, ως μέχρι πρότινος Πρόεδρος της καίριας, Κεντρικής Επιτροπής Ελέγχου Αλλαγών και Απαιτήσεων (ΚΕΕΑΑ), γνωρίζεις καλά την δράση του Οδυσσέα και κυρίως την ΣΥΜΜΑΧΙΑ με την Γ. Λογίστρια- πρώην προϊσταμένη σου, που σε διόρισε Πρόεδρο της ΚΕΕΑΑ- για να ελέγχουν όλες τις αποφάσεις με τις ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ. Υπερασπίσου τα μέλη σου και μην περιμένεις μόνο τις συνδρομές τους. Εκτός κι αν είχες και εσύ πάρε- δώσε με τον Οδυσσέα και τώρα άκρα του τάφου σιωπή. Ε, κάτι ξέρουμε κι εμείς από παρασκηνιακά παιχνίδια. Τυχαία έχουμε την ΞΥΠ;

• Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Πέστε μου εσείς που γνωρίζετε βγαίνουν και πολιτικές σερβιέτες με φτερά; Ενδεχομένως να τις χρειαστούν σε ποσότητες στο Προεδρικό…

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση

X