ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ: Προετοιμάζει τον διάδοχο ο Αρχιεπίσκοπος και οι διαπλεκόμενοι του Συνεργατισμού

Η ιστορία της Κύπρου περιστρέφεται γύρω από τα Φακελάκια και τους φακέλους

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

• Χαρούλες και οι Ιεράρχες. Θα κάνουν εκλογές και όποιος αντέξει. Να δείτε προεκλογικό να πάθετε πλάκα. Θα υπάρχουν και στο προεκλογικό των παπάδων κτυπήματα κάτω από την ζώνη; Αφού δεν φοράνε ζώνη τότε τα κτυπήματα επιτρέπονται… παντού.

• Τι σας αποκάλυψα… Η ΞΥΠ Αρχιεπισκοπής κατέγραψε διάφορες κινήσεις του Μακαριωτάτου και Σεβασμιοτάτου Αρχιεπισκόπου Κύπρου ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ Β’ από τις οποίες διαφαίνεται ότι προετοιμάζει τον διάδοχο και φυσικά σε ποιο θα παραδώσει την Ποιμαντορική ράβδο. Προφανώς μετά τις βουλευτικές εκλογές του Μαΐου θα έχουμε εξελίξεις και στο μέτωπο της διαδοχής του Προκαθημένου της Εκκλησίας.

• Όσο για τον διάδοχο, πρέπει οπωσδήποτε να κατάγεται από την Πάφο. Είδατε εσείς Πάφιο να μην δίνει την σκυτάλη σε συμπολίτη του και να προωθεί χωραίτες ή Λεμεσιανούς; Μην χάσει και τα προνόμια της η Πόλη που φιλοξένησε τον Απόστολο Παύλο… μετά ξύλου.

• Τελικά η ιστορία της Κύπρου περιστρέφεται γύρω από τα Φακελάκια και τους φακέλους των ερευνών για την διασπάθιση του δημοσίου χρήματος. Και υπάρχουν και τα ππούλια(γραμματόσημα) για αποστολή των φακέλων. Ποια; Μα εμείς οι πολίτες.

• Τι μαγική λέξη. Κακοδιαχείριση μας λένε και καθάρισαν. Μαζί της και τα εκατομμυριάκια των φορολογούμενων.

• Προσέξτε όμως τι θα συμβεί στην αυριανή συζήτηση για τον αείμνηστο Συνεργατισμό στην Βουλή. Οι κατά τ’ άλλα λαλίστατοι έως και φαφλατάδες πολιτικοί δεν θα ανοίξουν το στόμα τους να μιλήσουν για την διαπλοκή των κομμάτων, όπως περιγράφεται στο πόρισμα Αρέστη. Έστω να διαμαρτυρηθούν γιατί μπαίνουν όλοι στο ίδιο σακί... Ουφ αυτές οι λερωμένες πολιτικές φωλιές. Βρομάνε πολύ και θα μας κολλήσουν και καμιά ασθένεια...

• Ούτε σατανιστές να ήταν... Μα πριν θάψουν τον Συνεργατισμό να τσακώνονται για ευθύνες. Οι διαπλεκόμενοι της διαπλοκής...

• Σύνθημα που βλέπουμε στους τοίχους της Λευκωσίας, αφιερωμένο στους πολιτικούς μας: «Μην κρύβεται τον ΗΛΙΟ πίσω από τις πολυκατοικίες»

• Πάντως μπορεί και να χαρακτηρισθεί ως βουλευτής παντός καιρού και επιστητού. Τορναρίτης on air. Δηλαδή ο ιπτάμενος Νικόλαος, όπως λέγαμε για τον Γιόχαν Κρόιφ (ιπτάμενος Ολλανδός…)

• Ο Αδάμου πήρε παράσημα της προεδρίας και εμφανίζεται στα Μ.ΜΕ. Εκτός και αν νομίζετε ότι προωθείται λόγω ομορφιάς...

• Ευτυχισμένοι όμως και ιδιαίτερα ευχαριστημένοι και οι συναγερμικοί από την οικονομική πολιτική της Κυβέρνησης. Από το Υπουργείο δημόσιας τάξης όμως; Πανευτυχείς. Αν είχαν ακόμη κανένα υπουργιλίκι να ελέγχουν οι Προεδρικές θυγατέρες δεν θα ήταν και καλύτερη η οικονομική πολιτική της Κυβέρνησης;

• Ο νόμος κοιμάται μας είπαν οι οικολόγοι του Περδίκη. Και οι πολιτικοί ροχαλίζουν.

• Δεν είναι ώριμη η Τουρκία να μπει στην Ευρωπαϊκή ένωση κατά τους Γάλλους. Κι εμείς αντί να τους ευχαριστούμε, ψάχνουμε αν οι Γαλλίδες κάνουν πλαστική μύτης.

• Πάντως αν το σκεφτείτε ψύχραιμα η παλαιότερη εισήγηση του τέως Μητροπολίτη Κιτίου για εκλογή με κλήρωση, μπορεί να γίνει εφαρμόσιμη σε άλλες εκλογές. Όπως π.χ. στις βουλευτικές εκλογές. Φυσικά αντί οι κλήροι να μπουν στο Άγιο Δισκοπότηρο, να μπουν σε βόθρο λυμάτων.

• Το άσχετο με αρκετή δόση σχετικότητας για την κυπριακή πολιτική ζωή. Αχ ελβετικές τράπεζες εσείς τα κάνετε όλα...

• Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Δεν φτάνει που μας βασανίζουν κάνουν και πλακίτσες τα παιδάκια. Όπως τον ένα εκ των συμβούλων του Υπ. Υγείας που παίζει με την ψυχολογία των ανθρώπων , ο καθηγητής φαρμακολογίας ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΕΤΡΟΥ που διερωτήθηκε μέσω του λογαριασμού του αν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έφερε εμβόλια από το Ισραήλ. Θα ταίριαζε μια βαριά έκφραση της Κυπριακής αργκό , αλλά λόγω ευγένειας δεν θα σου την πούμε μάγκα. Φαίνεται σε επηρέασε και σένα η υπερπροβολή και υπέστης το σύνδρομο του παρουσιαστή, που πρώτο σύμπτωμα είναι το καβάλημα του καλαμιού. Εσύ που είσαι και γνώστης προφανώς ξέρεις ότι δεν ανακαλύφθηκε φάρμακο γι’ αυτή την ασθένεια…

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση