ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ: Ποιος θα πληρώσει τις 700 χιλιάδες στον Λίλλη;

«Το ΑΚΕΛ είναι όπως τον βόα που αγκάλιασε τον Νικόλα και το ΔΗΚΟ»

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

• Ωχριούν μπροστά στα σφαγεία, τα διαβατήρια και τα δικηγορικά γραφεία όσα θα τους προσάψει ο ΝΙΚΟΣ ΛΙΛΛΗΣ με τις επικείμενες αγωγές του στα δικαστήρια. Και το θέμα είναι ότι με τα ξεκάθαρα στοιχεία που διαθέτει, θα αρπάξει τις 700 χιλιάδες Ευρώ. Και από πού θα τα πάρει και ποιος θα τα δώσει; Έλα ντε. Θα τα βγάλει από το ταμείο του το ΑΚΕΛ ή θα τα δώσει ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΖΑΝΕΤΤΟΣ.

• Δύσκολα τα πράγματα για το κόμμα, αφού δεν μπορούν να αποσιωπηθούν όσα θα λέγονται στα δικαστήρια για τις συναλλαγές στελεχών του ΑΚΕΛ με τον Λίλλη. Αν δεν ληφθεί υπόψη ότι για τις 600 χιλιάδες Ευρώ υπάρχει δεδικασμένο και καταγράφεται ευκρινώς στην απόφαση του Κακουργιοδικείου στην γνωστή υπόθεση Δρομολαξιάς, το οποίο παραπέμπει μάλιστα και σε ΕΚΒΙΑΣΜΟ, τότε η αστική αγωγή του Λίλλη θα έχει τεράστιες πιθανότητες επιτυχίας.

• Όσο δε για τις υπόλοιπες 100 χιλιάδες Ευρώ υπάρχει και η γνωστή επιταγή που είδε το φως της δημοσιότητας. Άσε που οι πληροφορίες λένε ότι ο Λίλλης έχει κι άλλες αποδείξεις είσπραξης εισφορών από το ΑΚΕΛ με το ποσό να ανεβαίνει σε δυσθεώρητα ύψη και να προκαλεί αναταραχή… Οπόταν κατά που λένε και στα χωριά μας/σας σύντροφοι «σχέρι …πούγκα σας». Μιλάμε για τεράστιο ποσό και θα προκληθούν εσωκομματικές αναταραχές για την διαχείριση των χρημάτων, πέραν από όσα θα ακουσθούν στο δικαστήριο εν μέσω προεκλογικής περιόδου και θα στρέψουν την προσοχή των ψηφοφόρων προς άλλες κατευθύνσεις.

• Κι εκεί δεν θα μπορούν να λένε ότι ξέχασαν και δεν θυμούνται Βενιζέλος και Άντρος, που πήγαν τα χρήματα. Μύλος η υπόθεση και το ηθικό πλεονέκτημα πάει τσαλαπατήθηκε για να μην πούμε ότι πλέον βρίσκεται στα καταγώγια αφού πήρε άλλους δρόμους.

• Πάμε και σε κάτι αλληλένδετο που απασχολεί η επικαιρότητα. Αν δεν θέλουν τον Πρίγκιπα ΝΙΚΟΛΑ να του πουν ευθέως και να μην τον βασανίζουν το παιδί. Έτσι για να μην επιβεβαιωθεί το ρηθέν από πολιτικό υψηλού βεληνεκούς ότι το «ΑΚΕΛ είναι όπως τον βόα που αγκάλιασε τον Νικόλα και το ΔΗΚΟ»

• Θέλετε και παραδείγματα; Αποφασίζει το ΔΗΚΟ να καταψηφίσει τον προϋπολογισμό, γιατί η Κυβέρνηση δεν δίνει έγγραφα πολιτογραφήσεων στον Γενικό Ελεγκτή. Και έκτισε προς τούτο ολόκληρη εκστρατεία και εν πολλοίς ρίχνει πολιτική ζαριά ο Πρίγκιπας. Και αποφασίζει το ΑΚΕΛ δια μέσου της Κεντρικής Επιτροπής περί καταψήφισης του προϋπολογισμού, αλλά ούτε κουβέντα για τα περί παραχώρηση εγγράφων στον Γ. Ελεγκτή. Ακολούθησαν φυσικά ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ πρακτική και ως κόμμα της αντιπολίτευσης καταψηφίζει τον προϋπολογισμό γιατί δεν συμφωνεί με την νεοφιλελεύθερη πολιτική της Κυβέρνησης. Εντάξει αλλά αν θέλεις να στηρίξεις κάπιοιον στα δύσκολα βρίσκεις τρόπο να πεις και μια κουβέντα…Εκτός κι αν διαφωνείς ( όπως και συμβαίνει προφανώς) με τα επιχειρήματα και την στρατηγική του Αφήνοντας εκτεθειμένους τους συνεργάτες τους ΔΗΚΟικούς, αφού τους υποδεικνύουν ότι άλλο προϋπολογισμός και διαφορετική η διαμάχη για μη παραχώρηση εγγράφων στον Γ.Ε. 

• Το δε άλλο. Αποκάλυψε ο ΠΟΛΙΤΗΣ περί του δικηγορικού γραφείου του Πρίγκιπα που συμμετείχε στις πολιτογραφήσεις και προς επιβεβαίωση δημοσίευσε και η ΧΑΡΑΥΓΗ τον κατάλογο που συμπεριλαμβάνει το γραφείο του Νικόλα. Λες και σιγόνταραν οι σύντροφοι τους Πολίτες. Ούτε οι αντίπαλοι σας έτσι… Ε, μα αυτά κάτι δείχνουν Πρίγκιπα-κονκλάβιο και εκεί στο Πριγκιπάτο, καλά είναι να ανανήψετε εγκαίρως. Γιατί ο βόας θα σας περισφίγγει και θα καθιστά δύσκολη την αναπνοή και την επιβίωση σας.

• Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Φανταστείτε δηλαδή το σκηνικό να διαδραματιζόταν επί διακυβέρνησης Χριστόφια. Να έστηναν καραούλι οι αστυνομικοί έξω από τις Εκκλησίες για να καταγγείλουν πιστούς, γιατί διέπραξαν το έγκλημα να εκκλησιαστούν. Τότε είναι που θα φώναζαν ΔΗΣΥ και λοιποί εθνικόφρονες, ότι οι άθεοι κομμουνιστές πολεμούν την θρησκεία. Τώρα τι θα πουν; Σώπασαν όλοι και κρύβονται πίσω από τον ιό. Και μάλιστα υπό την συνοδεία της κρατικής τηλεόρασης που ήθελε να μπει και στους ναούς να καταδείξει τους παραβάτες και εγκληματίες. Όλα αυτά με ΑΡΧΗΓΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ, υιό ιερέα και Υπουργό Δικαιοσύνης που παρουσιάζεται και ως θρησκευόμενη. Άτε ρε ουστ. Τα κάνατε όλα σωστά και σας έφταιξαν 10 άνθρωποι που πήγαν Εκκλησία. Στα καταστήματα που στοιβάζονται δεν τους βλέπετε;

• Υ.Γ. Κάποιος να πει στον πνευμονολόγο που βγαίνει σε όλα τα κανάλια καθημερινά ότι μπορεί να κάνει καριέρα σαν παρουσιαστής κοινωνικών εκπομπών με δακρύβρεχτες διηγήσεις. Φαίνεται αυτό ήταν το όνειρο σας κ. ΧΑΡΗ ΑΡΜΕΥΤΗ μας… Ποτέ δεν είναι αργά. Εξάλλου μπορεί κάποιος να κάνει και δεύτερο επάγγελμα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση

X