ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ: Πνέουν τα μένεα ΑΚΕΛ-ΔΗΚΟ κατά Αδάμου για δημοσιοποίηση λίστας

Ο Νίκαρος με το διάγγελμα ανέδειξε την ρήση «με τους πολλούς ο χάρος εν γλυτζής».

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

 Ωχ Θεέ μου!!! Αυτό μπορεί να αναφωνήσει κάποιος παρακολουθώντας τις εργασίες της Βουλής για την δημοσιοποίηση της λίστας Γιωρκάτζη. Αποτελούσε τον ορισμό της εικονικής πραγματικότητας, αλλά και της χαζομάρας, ενώ σίγουρα θα προκαλούσε αισθήματα φόβου για την κατάσταση που περιήλθε η Εθνική αντιπροσωπεία μας. Καλά, αν μας αξίζουν αυτοί οι άνθρωποι να νομοθετούν τότε είναι που δυστυχώς δεν έχουμε σωτηρία. Η χαζομάρα και η αθλιότητα σε όλο της το μεγαλείο. Πλέον ανακαλύψαμε και τον απόπατο της πολιτικής… Πόσο πιο κάτω να πάνε.

• Μιλούσαν όλοι, λες και απευθύνονταν σε κάποιους άλλους. Κατηγορούσαν άλλους. Προειδοποιούσαν για περιπέτειες και όλα τα συναφή κάποιους τρίτους. Κατηγορούσαν για σκοπιμότητες περί της δημοσιοποίησης της λίστας, ωσάν να είχαν στο μυαλό τους τα Κοινοβούλια της Μαδαγασκάρης-Ζιμπάμπουε και της νήσου Άου-Άου. Και τελικά ψήφισαν υπέρ αυτού που κατηγορούσαν επί ώρες και δεν ήθελαν με τίποτε. Λες και τους το επέβαλαν και δεν είναι αυτοί που συνεδρίαζαν επί ώρες-μήνες-χρόνια και τελικά αποφάσισαν ότι θα πρέπει να δημοσιοποιηθεί η λίστα. Αν αυτό δεν είναι ο ορισμός της ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΑΣ, τότε παρακαλούμε τους ψυχιάτρους να αναδιατυπώσουν τα εγχειρίδια με τα οποία επεξηγούν την εν λόγω ασθένεια. Μπορεί και να την εμπλουτίσουν με αναφορές στο Κυπριακό Κοινοβούλιο.

• Α, και τα είχαν ΟΛΟΙ με τον Πρόεδρο της Βουλής ΑΔΑΜΟ ΑΔΑΜΟΥ. Ιδιαίτερα η συμμαχία ΑΚΕΛ-ΔΗΚΟ θεωρούσαν ότι οι χειρισμοί του κ. Αδάμου οδήγησε την κατάσταση προς μια κατεύθυνση και δεν είχαν άλλη επιλογή. Γνωρίζουν ότι με την δημοσιοποίηση της λίστας θα ΚΑΟΥΝ πολλοί, θα πνιγούν περισσότεροι και αρκετοί θα χάσουν την επανεκλογή τους. Η λίστα Γιωρκάτζη έπεσε στην πολιτική καριέρα ,επί δικαίων και αδίκων.

• Το κυριότερο όμως μετατοπίστηκε η συζήτηση περί διαφθοράς σε άλλο επίπεδο και δεν θα μπορούν να κατηγορούν την Κυβέρνηση. Αφού η λίστα περιλαμβάνει και δικούς τους βουλευτές, αξιωματούχους και οργανώσεις που πρόσκεινται στα κόμματα τους, τότε τους αφαιρεί την προοπτική να χτίσουν στο θέμα της διαφθοράς την επικοινωνιακή τους στρατηγική. Τους αγγίζει όλους, οπόταν δεν έχουν επιχειρήματα. Εξάλλου, δεν ήταν τυχαία η επιλογή της μέρας για το διάγγελμα του Νίκαρου. Προφανώς με οδηγίες των επικοινωνιολόγων χρησιμοποίησε το σωστό τάιμινγκ, για να αναδείξει την ρήση «με τους πολλούς ο χάρος εν γλυτζής» ή το περιβόητο που εκστόμισε ο Θεόδωρος Πάγκαλος, «όλοι μαζί τα φάγαμε».

• Η λίστα Γιωρκάτζη οριοθετείται ως το κουτί της Πανδώρας για την πολιτική ζωή του τόπου. Βγήκαν τόσα αίσχη και ειδεχθή συμπεράσματα που προφανώς η επόμενη μέρα δεν μπορεί να είναι όπως τις προηγούμενες. Πλέον τα πάντα είναι ισοπεδωμένα. Δεν υπάρχει απολύτως τίποτε. Μόνο χάος. Έτσι οι τρομεροί και φοβεροί πολιτικοί, με προεξάρχοντες τους συμμάχους ΑΚΕΛ-ΔΗΚΟ, που θέλουν να αποδείξουν ότι είναι διαφορετικοί από τους άλλους , κατάφεραν να περιπέσουν στην ανυποληψία. Κι όλα αυτά πάλι με επικεφαλής θεσμικού οργάνου δικό τους άνθρωπο, τον οποίον αυτοί είχαν στους κόλπους τους. Γιατί μην ξεχνάμε ότι ο κ. Αδάμου ήταν βουλευτής -Ευρωβουλευτής και τώρα Πρόεδρος της Βουλής υπό την σημαία του ΑΚΕΛ. Τώρα δεν υπάρχουν δικαιολογίες και φληναφήματα. Ούτε κατηγορίες κατά άλλων

• Η ιστορία θα καταγράψει. Επί Προεδρίας της Βουλής που κατείχε το ΑΚΕΛ, αναδείχθηκαν τα έργα και οι ημέρες και βουλευτών του κόμματος, όπως και άλλων και η Βουλή ως θεσμός πήγε στα βράχια και ξεφτιλίστηκε. Με την υποσημείωση ότι ο Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ δεν ήθελε να βγει στην φόρα το περιεχόμενο της λίστας.

• Α και θυμηθείτε τις πληροφορίες της ΞΥΠ που σας κατέγραψε προ τριμήνου ότι το ΑΚΕΛ δεν θέλει τον Αδάμου. Ε, κάτι ήξεραν. Αλλά και ο Αδάμου δεν το ξέχασε. Ήρθε η κατάλληλη στιγμή να τους ανταποδώσει με περισσότερα νομίσματα. Άσε που βάζει και υποθήκη για το μέλλον αφού σε κάποιους μπορεί να είναι απαραίτητος (χμ) για τις Προεδρικές του 2023.

• Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Διαβάζοντας την περιβόητη λίστα θα πάθετε σοκ. Μα τόσα εκατομμύρια που έπαιρναν δάνεια πως μπορούσαν να τα ξοφλήσουν με τους μισθούς τους ως βουλευτές και πολιτειακοί αξιωματούχοι;

• ΥΓ: Η πιο ευτυχισμένη γυναίκα της Κύπρου αυτή την εποχή είναι η τέως Διοικήτρια της Κεντρικής Τράπεζας ΧΡΥΣΤΑΛΛΑ ΓΙΩΡΚΑΤΖΗ. Έγινε πρωταγωνίστρια και απολαμβάνει το καφεδάκι της βλέποντας τους να σφάζονται στο Κοινοβούλιο και αυτή να χαχανίζει. Σαν πολέμαρχος ολκής τους έριξε την βόμβα της και εξαφανίστηκε. Οι μεγαλύτερες επιπτώσεις προέρχονται πάντα από την γυναικεία εκδίκηση… Αμάν τι τους έκανε το Τταλλάκι.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση

X