ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ: Όταν Πρίγκιπας - Ειρήνη - Περδίκης κατηγορούν τον Οδυσσέα σαν ανεπίτρεπτο μάγκα...

Που επεμβαίνει χωρίς να ρωτηθεί…

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

• Άσματα των εφηβικών του χρόνων ερμηνεύει όλο αυτό το διάστημα ο Γενικός Ελεγκτής με τους λειτουργούς της υπηρεσίας του να τον βρίσκουν ιδιαίτερα συγχυσμένο ενίοτε και προβληματισμένο για την στάση των φίλων και υποστηρικτών του. Ο Οδυσσέας μας λοιπόν ακούει με προσοχή και συνοδεύει στην ερμηνεία του τον αξεπέραστο ΣΤΕΛΙΟ ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗ στο άσμα «με προδώσαν οι φίλοι μου», και άδει περιπαθώς το κόσμημα που ερμήνευσε ο τεράστιος ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ, που μας άφησε χθες για την πραγματική ζωή, «αμφιβολίες το μυαλό μου βασανίζουνε πολλές / αμφιβολίες τρελές».

• Ε, μα είναι ιδιαίτερα επώδυνο να σε χαρακτηρίζουν ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΟ ΜΑΓΚΑ, που κινείται χωρίς όρους εντολής και διεξαγάγει έρευνα για τα δάνεια των Πολιτικά Εκτεθειμένων Προσώπων και τα παρουσιάζει στο Κοινοβούλιο που τα επικυρώνει με την ψήφο του. Όσο κι αν θέλουν να το ξεπεράσουν, να το παραμερίσουν να το προσπεράσουν το θέμα είναι πάρα πολύ απλό.

• Η Βουλή του Κυπριστάν με ψήφισμα της προσέδωσε αυτά τα κοσμητικά επίθετα στον Γενικό Ελεγκτή και μάλιστα παρά κάτι ΟΜΟΦΩΝΑ - πλην της ψήφου του ΖΑΧΑΡΙΑ ΚΟΥΛΙΑ. Όλοι εκείνοι που έκτισαν ολόκληρο προεκλογικό αγώνα στις έρευνες του Γ. Ελεγκτή χαρακτήρισαν ανεπίτρεπτη την ενέργεια του και κυρίως ότι αναμίχθηκε χωρίς να του δώσει ΚΑΝΕΝΑΣ όρους εντολής.

• Και όλα αυτά με τις ψήφους ΔΗΣΥ - ΔΗΚΟ - ΑΚΕΛ - ΕΔΕΚ - Οικολόγοι - Συνεργασία Δημοκρατικών δυνάμεων - ΕΛΑΜ- Θεολόγου. Κάποιοι εξ αυτών με μπροστάρηδες το ΔΗΚΟ ανακήρυξαν τον Γ. Ελεγκτή ως τον πρωταγωνιστή για πάταξη της διαφθοράς και επέμεναν ότι οι θέσεις του και οι έρευνες του γίνονταν στα πλαίσια των καθηκόντων του και ήταν επιτρεπτές. Τώρα ανατίναξαν ολόκληρο το ΑΦΗΓΗΜΑ τους.

• Έτσι για να μην σας παραπλανούν και κυρίως να μην πιστεύετε ότι τα κόμματα έχουν ΙΕΡΟ και ΟΣΙΟ. Μόνο το συμφέρον τους και οι ψήφοι τους απασχολούν. Ε, βέβαια κούρδισαν, που λέμε στην καθομιλουμένη τον Οδυσσέα και τα έβαλε με όλους και όλα, γιατί τους βόλευε την συγκεκριμένη χρονική στιγμή και μετέπειτα τον εξέθεσαν ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΑ, με εκφράσεις που δεν χρησιμοποίησαν για κανένα πολιτειακό αξιωματούχο στο παρελθόν.

• Αυτά παθαίνουν Οδυσσέα μου όσοι ακούν τις κομματικές σειρήνες και συμπαρασύρονται σε κυκεώνα. Πραγματικοί σου φίλοι είναι εκείνοι που σε προειδοποίησαν για την ποιότητα των ανθρώπων, όπως η ΞΥΠ, που σου περιέγραψε ως υπηρεσία, ότι κάποια στιγμή θα σε αφήσουν εκτεθειμένο και θα σε πετάξουν σαν ΣΤΥΜΜΕΝΗ ΛΕΜΟΝΟΚΟΥΠΑ όπως πολλούς άλλους.

• Ε, μα όταν σε χαρακτηρίζουν με ψήφισμα της Νομοθετικής εξουσίας ότι είσαι ανεπίτρεπτος και επεμβαίνεις σε θέματα χωρίς όρους εντολής ο Πρίγκιπας ΝΙΚΟΛΑΣ και οι άλλοι ΔΗΚΟικοί, η ΕΙΡΗΝΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΟΥ και οι ΑΚΕΛΙκοί ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΡΔΙΚΗΣ και οι Οικολόγοι τότε δεν αντιλαμβάνεσαι ότι κάποια στιγμή θα σε εγκαταλείψουν και θα σε συμπαρασύρει το κύμα; Και σου υπόσχονται Προεδρίες και αρλούμπες.

• Εμείς μέσω κορυφαίων πρακτόρων που κινούνται στην ΞΥΠ γνωρίζουμε το κλίμα στην υπηρεσία με αρκετούς έμπιστους λειτουργούς σου να διαμαρτύρονται και να φωνάζουν για την στάση των φίλων σου και να σου υποδεικνύουν ότι αυτοί δεν έχουν μπέσα. Δεν αντιδράς αλλά ξέρουμε ότι είσαι καταβεβλημένος από όσα συνέβησαν στην Βουλή.

• Έστω και την υστάτη Οδυσσέα φαντάζομαι αντιλήφθηκες που σε οδηγούν και κάνε στροφή διαφορετικά θα είναι αργά…

• Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Κοκκινίζει και λίγο ο Κόκκινος ο υφυπουργός που έκανε 9 ώρες για να επανέλθει η πύλη εμβολιασμού. Μόνο οι εξαγγελίες στα κανάλια δεν αρκούν…

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση

X