ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ: Όταν ο Οικολόγος Χασαπόπουλος έκανε μπούλινγκ στους Κτηνιάτρους για τον CYPRA

Επεδείκνυε ιδιαίτερο ζήλος για να αναλάβει η εταιρεία CYPRA την όλη διαχείριση

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

• Ε, μα κάθε μαγαζί που σέβεται τον εαυτό του και θέλει να ικανοποιήσει όλες τις προτιμήσεις κάθε πελάτη θα έχει παντός είδους προϊόντα. Όλων των ειδών και ποιοτήτων. Έτσι και οι ντελάληδες των ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ διαφημίζουν ότι στο ψιλικατζίδικο τους διαθέτουν και το άλλοτε πρωτοπαλίκαρο του Γ. Ελεγκτή, τον ΑΝΤΡΕΑ ΧΑΣΑΠΟΠΟΥΛΟ, που κατέρχεται με το ψηφοδέλτιο των πρασίνων ως υποψήφιος βουλευτής.

• Επιλέγοντας Χασαπόπουλο, τον διαχειριστή της σελίδας των θαυμαστών του Οδυσσέα Μιχαηλίδη, θέλουν να περάσουν το μήνυμα ότι εκπροσωπούν τον ίδιο τον Γ. Ελεγκτή, μέσω του μέχρι πρότινος εξ απορρήτων του. Αν δε οι ΔΗΚΟικοί,επιμένουν ότι δεν εκπροσωπεί ο Χασαπόπουλος τον δικό τους αγαπημένο Οδυσσέα, τότε ισχύει η λαϊκή ρήση της θυμοσοφίας «εγιώ στραώνω τζιαι πουλώ εσού άμπλαμπε τζιαί γόραζε». Παρακαλώ οι κουλτουριάρηδες ( ναι ρε έχουμε και τέτοιους) αναγνώστες μας, να μην νοιώσουν ανατριχιαστικά σοκ από την έκφραση που ορίζει το απόλυτο χωρκαθκιό.

• Λοιπόν στην Ερευνητική επιτροπή για τον CYPRA,ο πρώην Διευθυντής των Κτηνιατρικών Υπηρεσιών ΑΝΤΡΕΑΣ ΠΑΠΑΕΥΣΤΑΘΙΟΥ, ανέφερε σύμφωνα με το ρεπορτάζ του καλού συναδέλφου ΑΓΓΕΛΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ στον Φιλελεύθερο, ότι ο κ. Χασαπόπουλος εκφόβιζε όσους λειτουργούς των Κτηνιατρικών Υπηρεσιών μετείχαν στις συνεδριάσεις της Κεντρικής Επιτροπής Αλλαγών και Απαιτήσεων (ΚΕΕΑ) , εκεί όπου ασχολούνται με προσφορές του δημοσίου, γιατί δεν είχε γνώση του αντικειμένου.

• Χρησιμοποιώντας δε την γνωστή τακτική επισήμανε ο κ. Παπαευσταθίου ότι «ο Χασαπόπουλος με απειλές και φωνασκίες προσπαθούσε να επιβάλει την θέση του και μας προειδοποιούσε ότι παρανομούμε και ότι θα μας κλείσει φυλακή». Και ο πρώην Διευθυντής των Κτηνιατρικών Υπηρεσιών εξήγησε ότι δέχονταν τεράστιο πόλεμο από τον πρώην στενότερο συνεργάτη του Γ. Ελεγκτή και εξήγησε «ότι υπήρχε ιδιαίτερος ζήλος από τον κ. Χασαπόπουλο για να αναλάβει η εταιρεία CYPRA την όλη διαχείριση».

• Αυτά από τον πράσινο Χασαπόπουλο την περίοδο της παντοκρατορίας του. Σημειώνεται ότι τα ίδια κατέθεσε στην Επιτροπή Ελέγχου της Βουλής και ο νυν Διευθυντής των Κτηνιατρικών Υπηρεσιών ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΠΙΠΗΣ, που αναφέρθηκε στο μπούλινγκ που δεχόταν από το πρωτοπαλίκαρο του Γ. Ελεγκτή και ενίοτε και από τον ίδιο τον Οδυσσέα Μιχαηλίδη.

• Κι αν δεν γνωρίζετε κάποιοι να ρωτήστε δημόσιους υπαλλήλους που δεν παίρνουν αποφάσεις και μπλοκάρουν τα πάντα με ζημιές εκατομμυρίων για το δημόσιο, γιατί ακριβώς φοβούνται το μπούλινγκ του Γ. Ελεγκτή που κατάντησε ο ΜΠΑΜΠΟΥΛΑΣ. Καλά ο νέος Γενικός Γραμματέας της ΠΑΣΥΔΥ ΣΤΡΑΤΗΣ ΜΑΤΘΑΙΟΥ, που έχει και ιδία γνώση από τέτοιου είδους περιστατικά, αφού ήταν μέχρι πρότινος Πρόεδρος της ΚΕΕΑ γιατί δεν προστατεύει τα μέλη του; Φοβάται κι αυτός και σιωπά μέχρι νεωτέρας ; Εκτός κι αν νομίζει ότι η ΠΑΣΥΔΥ είναι μόνο για να κάθεσαι στην καρέκλα και να απολαμβάνεις μισθό και σύνταξη και να ασχολείσαι μόνο με προαγωγές, κενές θέσεις και άλλου είδους αιτήματα που ικανοποιούνται μόνο με χρήμα. Το ψυχικό ταρακούνημα και το μπούλινγκ που δέχονται τα μέλη σου δεν μπορείς και δεν θέλεις να το πολεμήσεις, γιατί και συ φαίνεται να βολεύεσαι , για να μην πούμε, φοβάσαι τον Γ. Ελεγκτή.

• Έχουμε και άλλα από το μαγαζί των Οικολόγων. Αυτά είναι από το τμήμα μόδας και Κυπριακού. Η υποψήφια στην Αμμόχωστο ΘΕΑΝΩ ΚΑΛΑΒΑΝΑ, που αν την βάλεις στο ίδιο πάνελ με τον ΓΙΩΡΓΟ ΠΕΡΔΙΚΗ, θα διαπιστώσεις ότι η συνάφεια των θέσεων τους στο Κυπριακό είναι αντίστοιχη με όσες πιθανότητες διαθέτουμε σαν διαφανοκέφαλοι, να είμαστε μανεκέν σε επίδειξη νέων τάσεων κομμωτικής, κατηγορούσε όσους βρίσκονται στις λίστες ΠΕΠ που αποκαλύπτει η Βουλή. Μα καλό μου κορίτσι, ξέχασες ότι στην λίστα Γιωρκάτζη συμπεριλαμβανόταν ο Πρόεδρος σου ΠΑΜΠΟΣ ΘΕΟΠΕΜΠΤΟΥ και στην λίστα Οδυσσέα άλλο στέλεχος των Οικολόγων, η τέως Επίτροπος Περιβάλλοντος; Αυτοί είναι σε άλλο τμήμα του ψιλικατζίδικου και δεν επηρεάζουν την δράση σας;

• Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Όταν Φίλοι μου την μέρα που οι αναγνώστες μετά ΜΑΝΙΑΣ, αγοράζουν την εφημερίδα κατέγραψε 10 κείμενα προς υποστήριξη του Γ. Ελεγκτή, με το Οικονομικό ένθετο να είναι εξ ολοκλήρου αφιερωμένο στην έκθεση του για τον Φόρο Εισοδήματος, τότε δίκαια παίρνετε τον τίτλο του εκφραστικού του οργάνου. Αν δε εντάξετε σαν αρθρογράφο και τον εκπρόσωπο τύπου του ΜΑΡΙΟ ΠΕΤΡΙΔΗ θα είστε ολοκληρωμένοι. Ξέρετε θυμίζετε κάποιο που τρώει ΠΑΤΤΙΧ(α) με ΣαΛΕπι

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση