ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ: Οικολόγοι: Η ουρά της συμμαχίας ΑΚΕΛ-ΔΗΚΟ

Προωθούν Θεοπέμπτου Πρόεδρο της Βουλής

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

• Αλλαγή πλεύσης φαίνεται να πραγματοποιείται με τον νέο Πρόεδρο των Οικολόγων ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ ΘΕΟΠΕΜΠΤΟΥ και την ηγεσία των πρασίνων, να θέλουν να συγκολληθούν στην συμμαχία ΑΚΕΛ-ΔΗΚΟ. Οι προθέσεις τους ξεκάθαρες και αυταπόδεικτες, αφού διαβλέπουν ότι το όποιο ποσοστό πάρουν στις βουλευτικές εκλογές, θα είναι απαραίτητο για τους σχεδιασμούς των δυο κομμάτων, τόσο για την ανάδειξη Προέδρου της Βουλής όσο και μετέπειτα για την Προεδρία της Δημοκρατίας.

• Το κλικ σας το δώσαμε. Τι να κάνουν ΑΚΕΛ-ΔΗΚΟ όταν στην αντίπαλη πλευρά ο ΔΗΣΥ και άλλοι βρουν τρόπο να υποδείξουν κάποιο που θα συγκεντρώνει την πλειοψηφία των βουλευτών για να αναδειχθεί ο δεύτερος της τάξει στην Κυπριακή Δημοκρατία; Θα υπερψηφίσουν την υποψηφιότητα Θεοπέμπτου, ο οποίος διατηρεί χαμηλό προφίλ και παρουσιάζεται ιδιαιτέρως συναινετικός.

• Έτσι και η συμμετοχή των τριών κομμάτων σε πρόσφατη εκδήλωση κατά της διαφθοράς που πραγματοποιήθηκε στην Πάφο παραπέμπει προς αυτήν την επιθυμία και πρόθεση των τριών κομμάτων. Η κομματική προπαγάνδα αρχίζει από την βάση και την συνήθεια που καλλιεργείται στους ψηφοφόρους.

• Στην φωτογραφία που σας παρουσιάζουμε σε δυο κοινά πανό με τα συνθήματα «τέρμα στην διαφθορά και την ασυδοσία» και «γιατί φοβούνται τον έλεγχο;;; όλα στο φως» αναγράφονται οι διοργανωτές της κοινής εκδήλωσης: ΑΚΕΛ-ΔΗΚΟ- Οικολόγοι. Στην οποία συμμετείχαν και στελέχη των τριών κομμάτων που πάσχισαν για την επιτυχία της εκδήλωσης. Ο επαρχιακός κομματικός στρατός ενεργοποιήθηκε για την επιτυχία της εκδήλωσης, με τα αποτελέσματα της συμμετοχής, να μην ήταν αντάξια των προσδοκιών.

 

• Ξέρετε, πάντα οι Παφίτες είναι καθοδηγητικοί και ανοίγουν δρόμους. Ε, μην μου πείτε ότι το πανό έγινε από τοπικούς παράγοντες και για την συγκεκριμένη εκδήλωση. Μα σοβαρά -όπως θέλουν να παρουσιάζονται- κόμματα , όπως το ΑΚΕΛ-ΔΗΚΟ δεν υπογράφουν μαζί με άλλους εκδηλώσεις, γιατί έτσι έτυχε και ετοίμασε κάποιος χωριανός κάποια πανό και επιγραφές. Εξάλλου την υπογραφή τους δεν την βάζουν όπου λάχει και το όνομα ενός κόμματος σε πανό εκδήλωσης που απευθύνεται στην κοινωνία, αποτελεί οιονεί σφραγίδα και πλαθκιά, όπως λένε και στην Πάφο…

• Καλά και αν συμμετείχε και ο ΔΗΣΥ ή το ΕΛΑΜ ή η ΕΔΕΚ και πάλι θα αναγραφόταν το όνομα του κόμματος στο πανό της εκδήλωσης; Οπόταν, παρασκηνιακώς, αλλά μεθοδευμένα, μπήκε και το τρίτο μέλος της παρέας στην συνεργασία των ΑΚΕΛ-ΔΗΚΟ, που και να θέλουν να το κρύψουν, δεν τους αφήνει η σιγουριά τους για την επιτυχία, αλλά και η πίεση των γεγονότων.

• Τέλος πάντων, σας πληροφορήσαμε για την τριμερή που είναι υπό εκκόλαψη και πρέπει όλοι να γνωρίζουν ότι οι πράκτορες της ΞΥΠ, τους παρακολουθούν στενά και παντού. Και ας αναλογιστούν οι Οικολόγοι αν είναι έτοιμοι να σηκώσουν το βάρος της εμπλοκής των κομματικών στελεχών-βουλευτών των συνεταίρων τους σε υποθέσεις διαφθοράς.

• Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΡΔΙΚΗΣ είναι έτοιμος να δεχθεί οι Οικολόγοι να φέρουν το ΑΧΘΟΣ των παρασπονδιών των μελλοντικών εταίρων τους; Εκτός κι αν διαφωνεί αλλά λόγω ιδιαζουσών συνθηκών στο Κίνημα… σιωπά.

• Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Αν θέλουν να συσπειρώσουν τον ΔΗΣΥ στο 100 % να συνεχίσουν να στέλνουν στα πάνελ τον ΑΘΩ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ οι ΔΗΚΟικοί. Το μένος κατά Κυβέρνησης- ΔΗΣΥ και το στυλ του προσφέρει πολλά στον Φούλη και τους συνοδοιπόρους του. Που μάλλον οι ίδιοι δυσκολεύονται να καταφέρουν χρησιμοποιώντας τις οποιεσδήποτε μεθόδους προπαγάνδας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση

X