ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ: Οι χαλαροί ΟΚΥΠΥδες, ο Τσουρούλης και η Θεολόγου θαυμάστρια των «Ως δαμέ»

Οι λαλίστατοι και ευαίσθητοι συντεχνιακοί ιατρών - νοσηλευτών γιατί δεν μιλούν για εμβολιασμό;

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

• Για να υποχρεωθεί ο Τσουρούλης να πιάσει πρώτη φορά στην καριέρα του μαρκούτζι και να κάνει ρεπορτάζ στην εντατική του Νοσοκομείου Λεμεσού, για να τρομοκρατήσει τους τηλεθεατές, φαίνεται ότι αρχίσατε να μην τους υπακούτε. Το τραγικό είναι ότι μετά την τρομοκρατία, με τις εικόνες των βασανισμένων ανθρώπων (άθλιοι αυτοί του ΟΚΥΠΥ που επιτρέπουν να εισέρχονται κάμερες στις εντατικές) και τους ιατρούς - νοσηλευτές που περιέγραψαν με μελανά χρώματα την κατάσταση, ο εκτελεστικός διευθυντής του νοσοκομείου, μας ομολόγησε ότι μόνο 40 % των νοσηλευτών και 90% των ιατρών, εμβολιάστηκαν.

• Τότε τι λες; Αδιέξοδο, ερωτηματικά και πανικός. Αφού αντίκρισαν τόσο τρόμο (ιατροί-νοσηλευτές), γιατί δεν εμβολιάστηκαν για να μην πάθουν ότι και οι ασθενείς που κούραραν στις εντατικές; Εκτός κι αν φοβούνται τα εμβόλια… Περιμένουμε ακόμη κάποιο να μας κατατοπίσει. Να μας δώσει μια λογική εξήγηση να καταλάβουμε κι εμείς οι αδαείς.

• Αντί ο Τσουρούλης και οι άλλοι μαρκουτζοφόροι να μας απειλούν καθημερινά με τα ρεπορτάζ τους, καλύτερα να κάνουν μια εκπομπή έρευνας και να μας πληροφορήσουν επαρκώς για την στάση ιατρών - νοσηλευτών. Κι γι’ αυτό με το δικαίωμα τους να μην κάνουν το εμβόλιο, να τους παραπέμψουμε στον καθηγητή πνευμονολογίας ΘΕΟΔΩΡΟ ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟ, ο οποίος ανέφερε προς τους λειτουργούς υγείας «ότι τα δικαιώματα τους τελειώνουν εκεί που αρχίζουν τους ασθενείς».

• Να δουλεύω σε νοσοκομείο, όπου ο βασικός λόγος είναι να παρέχω υπηρεσίες υγείας και με την άμυαλη συμπεριφορά μου να θέτω σε κίνδυνο την υγεία αυτών των ανθρώπων, αυτό με ξεπερνάει». Αυτά είπε ο Βασιλακόπουλος. Σ’ εμάς οι γιατροί όταν βγαίνουν είναι για να τρομοκρατήσουν. Δηλαδή να κολλήσουν τους ασθενείς με βεβαρυμμένο ιστορικό δεν ενδιαφέρει καθόλου τον ΟΚΥΠΥ του Κυπριστάν;

• Φαίνεται ότι οι ΟΚΥΠΥδες έχουν άλλες έγνοιες τώρα. Ευκαιρίας δοθείσης και πανδημίας μετά των συνεπειών της επιτρέποντος, όπου η προσοχή είναι στραμμένη αλλού, έριξαν και την απαίτηση ότι θέλουν να καλύψει το κράτος τα όποια ελλείμματα, και πέραν των 5 χρόνων, όπως προνοεί η νομοθεσία στα πλαίσια του ΓΕΣΥ, για αυτονόμηση δημοσίων νοσηλευτηρίων. Όπερ μεθερμηνευόμενο κακοδιαχείριση και τεράστια ελλείμματα που θα πληρώσουν οι φορολογούμενοι. Δηλαδή να συνεχιστεί απρόσκοπτα το φαγοπότι. Ε, σ’ αυτή τους την προσπάθεια δεν θέλουν να ανοίξουν άλλα μέτωπα, με τους φωνακλάδες συντεχνιακούς ιατρών - νοσηλευτών. Αλήθεια οι λαλίστατοι και ευαίσθητοι ΚΟΥΜΑΣ και ΠΕΤΕΛΗΣ που φώναζαν για όλους και όλα, στο κρίσιμο και σημαντικό ζήτημα του εμβολιασμού γιατί ΚΡΥΦΤΗΚΑΝ; Πέστε μας την άποψη σας. Οι συντεχνίες δεν είναι μόνο για συνδικαλιστικά θέματα που ασχολούνται και εκπλήρωση επιθυμιών των κομμάτων τους σε συγκεκριμένες χρονικές στιγμές…

• Πάντως ο Πρωθυπουργός της Ιταλίας ΜΑΡΙΟ ΝΤΡΑΓΚΙ έβγαλε διάταγμα στο οποίο αναφέρεται ότι όσοι εκ των ιατρών - νοσηλευτών των νοσοκομείων δεν εμβολιαστούν θα παίρνουν άδεια ή θα μετατίθενται σε άλλα πόστα.

• Όσον αφορά τις εκ διαμέτρου απόψεις που διατυπώθηκαν από τον «ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟ» αδελφό, να αναφέρουμε ότι κανείς δεν μηδενίζει το έργο ιατρών - νοσηλευτών και τους εκθειάζουμε και δια ζώσης εκεί και όπου πρέπει. Αλλά και οι θεοί κρίνονται για ορισμένες πράξεις τους. Βάζουμε κι εμείς ταπεινά τις απόψεις μας και κρινόμαστε – ενίοτε και βάναυσα – από τους αναγνώστες.

• Περνάμε και σε μια ανάρτηση της βουλεύτριας και επικεφαλής των Ανεξάρτητων - Κυνηγών, ΑΝΝΑΣ ΘΕΟΛΟΓΟΥ, που εντόπισε η προσφάτως στρατολογηθείσα πράκτορας της ΞΥΠ, υπό το ψευδώνυμο ΘΕΟ, μέσω της οποίας αποδεικνύεται ότι η υψηλή της Βουλής είναι ΘΑΥΜΑΣΤΡΙΑ των «Ως δαμέ.» Μάλιστα σε έντονο ύφος τους καλεί να συνεχίσουν και να πατήσουν στον λαιμό την Κυβέρνηση, αν θέλουν πνίξουν τον φασισμό.

• Ουάου σκληράδα η Αννούλα μας. Η ανάρτηση της παραπέμπει σε οργισμένη ΕΔΟΝίτισσα, παρά σε βουλεύτρια που υπηρετεί την Δημοκρατία. Εκτός κι αν θεωρεί ότι μετά την Κυβέρνηση του Νότου που θέλουν οι Ως δαμέ, θα προχωρήσουν και σε Βουλή του Νότου και προετοιμάζει το έδαφος.

• Οι κυνηγοί τι κάνουν που συμπράττουν με Θεολόγου; Εκτός κι αν μόνη τους έγνοια είναι τα περάσματα, το θήραμα και οι χαρτούτσιες.

• Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: ΚΟΥΙΖ: Ποιος πολιτικός κρύφτηκε ή και τον έκρυψαν πίσω από εταιρείες και δεν φάνηκαν τα πάρε - δώσε του με τον Συνεργατισμό;

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση