ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ: Οι Πρόεδροι ΑΛΚΗΣ-ΑΡΗ στην ΕΔΕΚ και το φλερτ στον Ματσάκη

Τι λέει το ΑΚΕΛ για την έκθεση του Γ.Ε για WARGAMING;

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

 • Ο ιός την δουλειά του και τα κόμματα την δική τους. Ε, δεν τους παίρνει ο χρόνος να περιμένουν πότε θα τελειώσει η ιστορία με το απαγορευτικό και τα άλλα μέτρα για να προχωρήσουν στον προεκλογικό. Ακάθεκτοι και χωρίς να σκέφτονται τις όποιες παρενέργειες, τρέχουν να προλάβουν ενώ τα κομματικά μαγειρεία βρίσκονται σε πλήρη λειτουργία.

• Κι εμείς με τους ΞΥΠ άδες -κάτι από μουλάδες θυμίζει αλλά δημοσιογραφική αδεία επιτρέψετε μας- αλωνίζουμε στα ενδότερα των κομμάτων για να σας φέρουμε το παρασκήνιο. Κυρίως να φωτίσουμε πλευρές των ζητημάτων που παραμένουν αθέατες. Όπως στην προκειμένη, που προκλήθηκε αναστάτωση στους πυγμάχους της ΕΔΕΚ, οι οποίοι ενίοτε και λόγω της γροθιάς που είναι το έμβλημα τους ανταλλάσσουν και μεταξύ τους, κάποια δεξιά και αριστερά ντιρέκτ, αναλόγως της κατεύθυνσης. Ε, είναι πασίγνωστο ότι στους σοσιαλιστές υπάρχουν δυο τάσεις. Οι αριστερίζοντες και όσοι κινούνται στις παρυφές του Εθνικισμού με δόσεις σοσιαλισμού.

• Λοιπόν, πρόσφατα η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου έριξε καμπάνα σε ΑΡΗ Λεμεσού και ΑΛΚΗ Λάρνακας, μετά την ενημέρωση από την UEFA για ύποπτη στοιχηματική δραστηριότητα στον μεταξύ τους αγώνα για το Πρωτάθλημα Β' Κατηγορίας στις 30 Οκτωβρίου 2020.

• Το θέμα έχει όμως και πολιτικό ενδιαφέρον αφού, ως γνωστόν, μέχρι πρότινος επενδυτής της ομάδας της Λάρνακας είναι ο οικονομικός διευθυντής της ΕΔΕΚ, Γιώργος Κουττούκης, παρά το ότι τις τελευταίες μέρες φαίνεται διατεθειμένος να αποχωρήσει από την Αθάνατη, εντούτοις οι διαδικασίες ακόμη βρίσκονται σε εξέλιξη και όλα είναι πιθανά. Εξάλλου όπως σημειώσαμε και πριν λίγες μέρες δεν μπορεί το ΑΚΕΛ, η πονεμένη- βασανισμένη ΑΛΚΗ να γίνει παράρτημα της ΕΔΕΚ. Οπόταν υπάρχει σχέδιο σε δράση.

• Πρόεδρος της ομάδας του ΑΡΗ Λεμεσού είναι ο Λύσανδρος Λυσάνδρου, που φέρεται ως υποψήφιος για τις βουλευτικές με την ΕΔΕΚ στην Λεμεσό. Η πρόταση κατατέθηκε στον κ. Λυσάνδρου και οσονούπω αναμένεται η απάντηση του, αφού βεβαίως σταθμίσει όλες τις παραμέτρους…

• Η εν λόγω εξέλιξη με τα ποδοσφαιρικά προκαλεί σοβαρούς πονοκεφάλους στο Μαρίνο Σιζόπουλο, ο οποίος ενώ προσπαθεί να κλείσει τα τραύματα μετά την αντιπαράθεση με τον Δημήτρη Παπαδάκη, έρχεται τώρα και η τιμωρία της ΚΟΠ να δώσει βήμα στα κακόβουλα σχόλια και να πλήξει την εικόνα του κόμματος.

• Πολλοί μέσα στο κόμμα εκφράζουν τη δυσφορία τους, αφού δικαιολογημένα διερωτούνται ποια εικόνα θα εκπέμπει Κίνημα Σοσιαλδημοκρατών εάν ο Λύσανδρος Λυσάνδρου είναι υποψήφιος βουλευτής και ο Γιώργος Κουττούκης συνεχίσει να είναι οικονομικός διευθυντής και να παριστάνει μάλιστα τον άνθρωπο πίσω από τον πρόεδρο. Καιρός ο Μαρίνος Σιζόπουλος να πάρει σκληρές αποφάσεις προτού να είναι αργά.

• Σε μια άλλη εξέλιξη έντονο φλερτ δέχεται από διάφορα κόμματα ο ιατροδικαστής ΜΑΡΙΟΣ ΜΑΤΣΑΚΗΣ. Φαίνεται ότι ο πρώην Ευρωβουλευτής του ΔΗΚΟ προσχωρεί προς την ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ για να συναντήσει και την συνάδελφο του ιατρό- Πρόεδρο του κόμματος ΕΛΕΝΑΡΑ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ. Αν και δεν αποφάσισε οριστικά ο κ. Ματσάκης εντούτοις την ερχόμενη Τρίτη 8 Δεκεμβρίου ενδεχομένως να βρίσκεται στο πάνελ της Αλληλεγγύης όταν και θα παρουσιαστούν από το κόμμα τα ψηφοδέλτια του. Ελπίζουμε να μην χρειαστεί και η ιδιότητα του ως ιατρός μετά τις βουλευτικές εκλογές για την Αλληλεγγύη…

Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Οι εκθέσεις της Ελεγκτικής Υπηρεσίας προφανώς δεν είναι αλα καρτ και να τις χρησιμοποιεί οποιοσδήποτε κατά το δοκούν. Δεν μας είπαν στο ΑΚΕΛ την γνώμη τους για την έκθεση του Οδυσσέα Μιχαηλίδη για την WARGAMING. Ναι γιατί στην εταιρεία-κολοσσό τα πλείστα διευθυντικά στελέχη ανήκουν στο ΑΚΕΛ και ορισμένοι μάλιστα εξ αυτών υπήρξαν και σημαίνοντα- πρωτοκλασάτα στελέχη του κόμματος με πλούσια δράση και προσφορά. Και από τους 400 εργαζομένους η συντριπτική πλειοψηφία είναι ΕΔΟΝόπουλα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση