ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ: Οδηγός για αναγνώριση υποψηφίων βουλευτών

Για να μην διερωτάστε, γιατί ξαφνικά γίνατε αγαπητοί, ελκυστικοί, έξυπνοι

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

• Θα πάρουν τα βουνά και τα λαγκάδια - στην κυριολεξία αλλά και εκείνα του διαδικτύου που ορίζονται ως Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης - για να μας βρουν όπου κι αν είμαστε. Έμαθαν προ πολλού τις διευθύνσεις μας (άσε την επίτροπο προσωπικών δεδομένων να γκρινιάζει), για να μας ευχηθούν χρόνια πολλά στην γιορτή και τα γενέθλια μας. Απευθύνονται σ’ εμάς με το μικρό μας.

• Κι επειδή το κυνηγητό των ψήφων, λόγω βουλευτικών εκλογών, βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη , για να μην διερωτάστε, γιατί ξαφνικά γίνατε αγαπητοί, ελκυστικοί, σέξι, έξυπνοι σε διάφορους, σας ενημερώνουμε για την οδυνηρότερη, για όλους εμάς τους ψηφοφόρους, παρασπονδία. Την προσπάθεια να μας πείσουν γνωστοί και άγνωστοι ότι αυτοί θα μας σώσουν απ’ όλα τα δεινά, ακόμη κι απ ‘αυτή την πεθερά, για όσους έχουν την τύχη ακόμη να τους συντροφεύει. Εν ολίγοις αποκαλύπτουμε τις… πολιτικές σπονδές των υποψηφίων για λίγους ψήφους.

• Ρίχνουν κανένα υπονοούμενο-υπόσχεση ότι θα βρουν δουλειά του μιτσί όταν αποστρατευτεί. Μας προειδοποιούν με οργίλο ύφος, να μην ξεχάσουμε να τους καλέσουμε στο γάμο της κόρης. Παίρνουν ύφος τεθλιμμένης χήρας/ου όταν τους λέμε ότι πέθανε ο πεθερός που ήταν (σε όλες τις περιπτώσεις πολύ καλός) και μας προτρέπουν να τους ειδοποιήσουμε πότε θα γίνει το μνημόσυνο του για να παραστούν έστω κι αν παραβούν τα μέτρα.

• Κάνουν κομπλιμέντο στη καλοδιατηρημένη σύζυγο. Μας επαινούν για τη πρόοδο στη δουλειά. Μας καθησυχάζουν για την ομάδα και έχοντας εσωτερική πληροφόρηση υπόσχονται ότι θα πάρουμε το πρωτάθλημα ή έστω το Κύπελο ή αν δεν γίνεται θα πάμε γενικώς καλά..

• Για να γελάσουμε ρίχνουν και κανένα σαχλοαστειάκι για την συμπαθητική κοιλίτσα μας. Φυσικά και βρίσκουν γοητευτικότατη την φαλακρίτσα, αφού τέτοια είχε και ο Τέλης Σαβάλλας.

• Μετά απ’ αυτό αναφωνείς… τα χάπια μου. Έλα όμως που κι αυτά είναι πανάκριβα, αφού δεν είναι δα και όλα στο ΓΕΣΥ.

• Α, φυσικά και θ’ ακούσουμε για την ποιότητα των ψηφοδελτίων. Καλύτερη ομάδα ο ένας, δυνατότερη ο άλλος, σταθερή ο επόμενος, με προοπτική ο παρακάτω. Ρε μπας και αντί για βουλευτικές εκλογές θα έχουμε... πυγμαχικούς αγώνες; Ναι αλλά να μην δεχθούμε εμείς τις γροθιές ως...θεατές του αγώνα.

• Όσο δε για προγράμματα και την πολιτική τους σε κοινωνικά θέματα, ας μην είμαστε πλεονέκτες. Ε, Κυπραίε ψηφοφόρε σαν πολλά να ζητάς για μια ψήφο που θα δώσεις.

• Ζήτω ο ευρωττοππουζοκυπραίος υποψήφιος βουλευτής και οι επιτελάρχες του. Ζήτω εμείς που θα τους χαστουκίσουμε για να μην νομίζουν ότι έχουν να κάνουν με αναλώσιμα υλικά.

• Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Κάποιος να πληροφορήσει όσους μετά μανίας βγαίνουν στις τηλεοράσεις για να προωθήσουν το ρωσικό εμβόλιο (καλημέρα πνευμονολόγε ΧΑΡΗ ΑΡΜΕΥΤΗ) ότι οι Ρώσοι δεν υπέβαλαν καν αίτηση στον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων. Πως θέλουν δηλαδή να γίνει; Να αγνοήσει η Κυπρούλα τους Ευρωπαίους και να παραγγείλει το εμβόλιο που δεν είναι εγκεκριμένο; Κι αν παρουσιαστούν παρενέργειες ιατρέ μου, αναλαμβάνετε εσείς; Όταν δε λέτε ότι δέστε το Ισραήλ και άλλους τι έκαναν, μας σοκάρετε. Γίνατε και σιωνιστές τώρα όλοι εσείς οι εχθροί του Ισραήλ και εκθειάζετε τους Εβραίου; Όσο δε για τους άλλους είναι ο Πρόεδρος της Ουγγαρίας ΒΙΚΤΟΡ ΟΡΜΠΑΝ. Μα δεν τον λέγατε ακροδεξιό, φασίστα την περίοδο που ανήγειρε τείχος για να αποκόψει τους πρόσφυγες. Αυτές οι αλά καρτ επιλογές πράξεων πολιτικών κατά το δοκούν και αν προωθούνται τα συμφέροντα είναι που τραυματίζουν την αξιοπιστία.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση

X