ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ: Ο Τζιοβάνης δεν ψηφίζει ΑΚΕΛ - έτοιμος να ξεμπροστιάσει τους συντρόφους του

Α. Δημητρίου: Ερευνήστε και τον Πρίγκιπα Νικόλα για τις πολιτογραφήσεις

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

• Τσαλαπατημένος, προδομένος και πικραμένος εμφανίστηκε ο πρώην βουλευτής του ΑΚΕΛ ΧΡΙΣΤΑΚΗΣ ΤΖΙΟΒΑΝΗΣ στην διαδικασία της Ερευνητικής επιτροπής για τις πολιτογραφήσεις, θεωρώντας ότι του φόρτωσαν τα δεινά που επισώρευσε ένα ολόκληρο σύστημα στο σχετικό θέμα της παραχώρησης των πολιτογραφήσεων σε ξένους επενδυτές.

• Όσοι παρευρεθήκαμε στην διαδικασία της ερευνητικής, με την ΞΥΠ να εκπροσωπείται από κλιμάκιο με επικεφαλής τον Διοικητή, είδαμε ένα θηρίο να περιφέρεται στην αυλή του Συνεδριακού κέντρου, όπου και γίνονται οι ακροάσεις της ερευνητικής για τα χρυσά διαβατήρια. Κατά την κοινοβουλευτική του δράση ο κ. Τζιοβάνης παρουσιαζόταν μειλίχιος, χαμηλών τόνων, αλλά η όλη κατάσταση τον μετέτρεψε σε θηρίο που είναι έτοιμο να υπερασπιστεί τον εαυτό του με κάθε τίμημα.

• Σε αντίθεση με τον τέως Πρόεδρο της Βουλής ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΥΛΛΟΥΡΗ που ήλθε - είδε και απήλθε, με εμφανή τα σημάδια της ταλαιπωρίας στην ύπαρξη του και αφημένος πλέον στους δικηγόρους για τα περαιτέρω. Η ψυχοσύνθεση των ανθρώπων είναι πάντα διαφορετική και ο καθένας αντιμετωπίζει τα γεγονότα με την δική του οπτική γωνία.

• Πάντως, κοινή υπεραπιστική γραμμή και των δυο είναι ότι το βίντεο του Al Jazzera είναι πλαστό και προϊόν μοντάζ, το οποίο κατασκευάστηκε για να ενοχοποιήσει τόσο τους ιδίους όσο και το Κυπριστάν. Όπως πληροφορείται η ΞΥΠ, το βίντεο έτυχε σχετικής επεξεργασίας από ειδικούς που μετακάλεσε η υπεράσπιση και τους ετοίμασαν ολόκληρη έκθεση που θα παρουσιαστεί στο δικαστήριο περί της πλαστότητας του βίντεο.

• Πέραν από τα ποινικά που είναι θέματα της Δικαιοσύνης, ο Χριστάκης Τζιοβάνης εμφανίστηκε λυπημένος, θιγμένος και προδομένος από την στάση των συντρόφων του. Όπως πληροφορείται η ΞΥΠ είναι έτοιμος να ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΕΙ τους συντρόφους του και να μην μείνει με το στόμα κλειστό για να θυσιαστεί. Ξέρει πολλά, εισέφερε αρκετά στο κόμμα (χμ, οι οικονομικοί διευθυντές του ΑΚΕΛ γνωρίζουν το μέγεθος) και νοιώθει ότι τον εγκατέλειψαν στην δύσκολη στιγμή, χωρίς καν να τον υπερασπιστούν ως σύντροφοι παρά τον χρησιμοποίησαν σαν αποδιοπομπαίο τράγο.

• Οπωσδήποτε δεν ψηφίζει ΑΚΕΛ και μάλιστα, όπως λένε οι αδιαμφισβήτητες πληροφορίες της ΞΥΠ, θα ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ το κόμμα της αριστεράς στην επαρχία Αμμοχώστου, αλλά και σε ολόκληρη την επικράτεια με όσα μέσα διαθέτει. Ο Τζιοβάνης αποτελεί κλασικό παράδειγμα της μεθόδου που χρησιμοποιεί το ΑΚΕΛ για χρόνια και η στήλη την οριοθέτησε και διαθέτει τα πνευματικά δικαιώματα. Ορίζεται από την έκφραση ΣΤΥΜΜΕΝΗ ΛΕΜΟΝΟΚΟΥΠΑ. Όπερ μεθερμηνευόμενο απομυζούν τους χυμούς των ανθρώπων και αφού τους χρησιμοποιήσουν κατάλληλα, τους πετούν στον κάλαθο των αχρήστων εκεί όπου έριξαν και προηγουμένως αρκετούς άλλους. Μετά διερωτούνται γιατί δεν κερδίζουν την πρωτιά και πέφτουν σε κάθε εκλογική διαδικασία τα ποσοστά τους. Μα νομίζετε οι ψηφοφόροι είναι κάφροι και δεν βλέπουν ότι είστε αδίστακτοι και μόνη σας προτεραιότητα είναι το κόμμα, τσαλαπατώντας κάθε δικό σας άνθρωπο που δεν μπορεί στην συγκεκριμένη στιγμή να προσφέρει; Η συντροφικότητα ορίζεται στο ΑΚΕΛ και παίρνω-παίρνω χωρίς να προσφέρω, παρά μόνο ψίχουλα που απομένουν από το φαγοπότι του βαθέως κόμματος.

• Α, μην ξεχάσουμε και το άλλο που προκύπτει από την χθεσινή διαδικασία και τα παραλειπόμενα του. Ο Δικηγόρος του Τζιοβάνη, ποινικολόγος ΑΝΤΩΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ έβαλε και μια άλλη παράμετρο στην μάχη για απόδειξη της αθωότητας του. Την ανισότητα στις ενέργειες του κράτους για όσους αναφέρονται στο πόρισμα Νικολάτου. Προφανώς οι αναφορές και μιλώντας για μεγάλα δικηγορικά γραφεία συνδεδεμένα με πολιτικούς αρχηγούς που συμμετείχαν στις πολιτογραφήσεις και κατέχουν τις αρχηγίες πολιτικού κόμματος, παραπέμπουν σαφώς στον Πρίγκιπα Νικόλαο.

• Όπως αποκαλύψαμε και χθες στην σελ. 255 στο ενδιάμεσο πόρισμα Νικολάτου επισημαίνεται ότι εγείρεται και θέμα ηθικής τάξης για βουλευτές - δικηγόρους, που προέβησαν σε πολιτογραφήσεις ως πάροχοι και συμμετείχαν στις συζητήσεις στην Βουλή για τροποποιήσεις της νομοθεσίας που χρησιμοποιούσαν. Πλέον η επιμονή έως και εμμονή του Πρίγκιπα και του ΔΗΚΟ για δημοσιοποίηση του πορίσματος, κατέστη ο ορισμός της έκφρασης ΜΠΟΥΜΕΡΑΝΓΚ για τον ΝΙΚΟΛΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ. Φώναζε - φώναζε κατά την σχετική ρήση αλλά είχε ακάλυπτα τα νώτα του. Και τώρα ας τα βγάλει πέρα με τους δικηγόρους και όσους θα ζητούν ίση μεταχείριση. Γιατί λέει ο Δημητρίου, να ψάχνουν τον Τζιοβάνη ενώ τον Νικόλα κατά την ρήση που λέμε στα χωριά μας και ενδεχομένως να προκαλεί αλλεπάλληλα ανατριχιαστικά σοκ στην Πριγκιπική οικογένεια και την αυλή της, «να τον τζιέφκουν ;»

• Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Κάποιοι πάνσοφοι στο Κυπριστάν, που παρουσιάζονται σαν οι κατέχοντες την μοναδική αλήθεια περί της επιδημίας και αυτοχρίστηκαν επιδημιολόγοι, απαξίωναν έως και ειρωνεύονταν τον καθηγητή του Στάνφροντ Ιωαννίδη, για την θέση του ότι το σκληρό λοκντάουν επιφέρει μόνο περισσότερους θανάτους από άλλες ασθένειες και τεράστια ψυχικά προβλήματα. Ο καθηγητής Ιωαννίδης όμως είναι αυτός που αξιολογεί και κατατάσσει τους επιστήμονες σε παγκόσμια κλίμακα για το ερευνητικό τους έργο και καλά κάνουν τα καθηγητούθκια του Κυπριστάν να απολογηθούν…

• ΥΓ: Συγχώρεσε Μας Χριστέ μου που εσύ Σταυρώνεσαι για την σωτηρία μας κι εμείς περί άλλων τυρβάζουμε.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση

X