ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ: Ο ρωσόφιλος στο ΔΗΚΟ και η ΕΔΕΚ όπου σε βρω κι αν βρεθούμε

Το του ΔΗΚΟ ψηφοδέλτιο είναι άχρωμο-άοσμο

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

• Θέλετε να σας λέμε κόμματα; Αναιρούν καθημερινά τον λόγο ύπαρξης τους και γενικότερα καταδεικνύουν ότι πάνε στις εκλογές εν μέσω νεφελωδών προσεγγίσεων για να μην χαρακτηρίσουμε τα ούτω καλούμενα κόμματα του κέντρου ότι βρίσκονται σε ΠΕΡΙΔΙΝΗΣΗ. Προφανώς, αν δεν αναποδογυρίσουν την κατάσταση, δεν συμμαζέψουν τα εσωκομματικά τους και δεν ανανήψουν πάραυτα στις εκλογές, θα δεχθούν σκληρά μηνύματα που δύσκολα θα μπορέσουν να αντέξουν.

• Αρχίζουμε με το Πριγκιπάτο του ΝΙΚΟΛΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ που έτρεξε στα γρήγορα και με την πονηράδα που διακατέχει το κονκλάβιο που τον περιτριγυρίζει, ανακοίνωσε τα ψηφοδέλτια, ωσάν να πήρε το Τσάμπιονς Ληγκ της πολιτικής. Εκ πρώτης το ψηφοδέλτιο είναι ΑΧΡΩΜΟ-ΑΟΣΜΟ χωρίς κάτι το ιδιαίτερο και σίγουρα χωρίς να θυμίζει τα αντίστοιχα του παρελθόντος, όπου ανάμεσα στους 56 υποψηφίους συμπεριλαμβάνονταν και κάποιες ισχυρές προσωπικότητες.

• Ανάμεσα στους αριστίνδην υποψηφίους είναι και ο Πρόεδρος του κόμματος «εγώ ο πολίτης» ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΥΝΤΟΥΡΗΣ, καλλιτεχνικός διευθυντής και μαέστρος συμφωνικής ορχήστρας νέων Κύπρου, που αντιπροσωπεύει εν πολλοίς τους ρωσόφωνους-ρωσόφιλους που κατοικοεδρεύουν στο νησί. Για να καταλάβουμε δηλαδή, ανάμεσα στα μέλη του κόμματος του κ. Κουντούρη δεν υπάρχουν και μέλη που πολιτογραφήθηκαν βάσει του προγράμματος που δαιμονοποιεί ο Πρίγκιπας και όλοι οι συνεργάτες του και στηρίζουν την πολιτική τους προς καταψήφιση του προϋπολογισμού; Ο κ. Κουντούρης και το κόμμα του συμμερίζονται την πολεμική του Νικόλα και των βραχιόνων του( καλημέρα ΟΔΥΣΣΕΑ μέρες να σε ακούσουμε);

• Αμ, ο αριστίνδην υποψήφιος στην Αμμόχωστο ΠΑΜΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΧΩΜΙΟΥ έγραφε στο τουίτερ του ότι «ο κ. Παπαδόπουλος, Πρόεδρος του ΔΗΚΟ, ζει στον δικό του κόσμο αναφορικά με τις εξελίξεις στο Κυπριακό. Δεν διαπιστώνει τίποτε θετικό». Τελικά ο καθένας ζει στον κόσμο του και η ομάδα των υποψηφίων στον δικό της. Κι έτσι για να μην απογοητεύονται και να βασανίζονται οι υποψήφιοι του ΔΗΚΟ, να τους μεταφέρουμε ότι δεν έχουν ΚΑΜΙΑ πιθανότητα εκλογής και όλοι μάχονται για να πάρουν θέση στα έδρανα, όσοι ανήκουν στο κονκλάβιο του Πρίγκιπα ή έστω στις παρυφές του.

• Α, θα καταγραφεί στα κατάστιχα της παγκόσμιας πολιτικής ιστορίας η απόφαση του Πολιτικού Γραφείου της ΕΔΕΚ. Μιλάμε για παγκόσμια πρωτοτυπία και είναι ν’ απορεί κάποιος για τον τρόπο προσέγγισης των πολιτικών καταστάσεων από κάποια κόμματα. Εκτός κι αν πιστεύουν ότι κανείς δεν καταλαβαίνει τίποτε και μπορούν να επιδίδονται σε οποιαδήποτε κομματική μανούβρα χωρίς κόστος. Ξέρετε ποια ήταν η απόφαση του Π.Γ. στο ΚΟΡΥΦΑΙΟ ζήτημα που απασχολεί την Βουλή και εν γένει την Πολιτεία, τους κρατικούς προϋπολογισμούς;, Εν ολίγοις «όπου σε βρω κι αν βρεθούμε». Δηλαδή ο καθένας να ψηφίσει ότι γουστάρει χωρίς συνοχή και ομοθυμία. Ο Σιζόπουλος και ο συνοδοιπόρος του Γιώργος Λιλλήκας θέλουν να υπερψηφίσουν τους προϋπολογισμούς και οι βουλευτές Κωστής Ευσταθίου και Ηλίας Μυριάνθους να ταχθούν εναντίον.

• Κι όλα αυτά γιατί δεν κατάφεραν να διατυπώσουν ΚΟΙΝΗ ΘΕΣΗ και να παραταχθούν συντεταγμένα στην Βουλή, για να θυμίζουν οι ΠΥΓΜΑΧΟΙ (εκ της γροθιάς που είναι το έμβλημα τους) ότι αποτελούν κόμμα με αρχές και αξίες. Κι ότι κτίζουν εν όψει προεκλογικού αγώνα το χαλούν με την αλγεινή εικόνα που θα παρουσιάσουν στο Κοινοβούλιο την μέρα ψήφισης του ύψιστου ζητήματος των προϋπολογισμών.

• Προφανώς και ο Πρόεδρος της ΕΔΕΚ ΜΑΡΙΝΟΣ ΣΙΖΟΠΟΥΛΟΣ προσπαθεί να ισορροπήσει ανάμεσα σε αντίρροπες δυνάμεις, αλλά χρειάζεται άμεση τακτοποίηση των εσωκομματικών θεμάτων, γιατί μου φαίνεται ότι θα τα βρουν μπροστά τους όταν κατέβουν στην κοινωνία και θα εκπλαγούν έως και σοκαριστούν. Εκτός και αν στην ΕΔΕΚ ακολουθούν το παράδειγμα των άλλοτε συνεταίρων τους ΔΗΚΟικών, με κονκλάβιο που να ελέγχει το κόμμα και ο Πρόεδρος να τους παρακολουθεί παγιδευμένος. Εγερτήριο πυγμάχοι ρίξτε τα μαλλιά σας πίσω για να μην εμφανιστείτε κουρεμένοι στις εκλογές και να ψάχνετε τους παρπέρηδες..

• Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Θυμάστε που μας έλεγαν οι επιδημιολόγοι-κυβερνήτες και ακολουθούσαν σαν αρνιά οι κυβερνώντες ότι οι θυσίες με τα απαγορευτικά γίνονται για να γλιτώσουμε τους παππούδες και τις γιαγιάδες; Η στρατηγική τους προφανώς απέτυχε ΠΑΤΑΓΩΔΩΣ, αφού καθημερινά πεθαίνουν ηλικιωμένοι που δεν κατάφεραν να προστατεύσουν με ΣΚΛΗΡΑ ΜΕΤΡΑ στα γηροκομεία. Οπόταν μας έμεινε η οικονομική καταστροφή αλλά και η ψυχολογική εξαθλίωση των πάντων με επισώρευση άλλων ασθενειών. Α, για να μην είμαστε και άδικοι κάναμε σταρ και τους Καραγιάννη, Κωστρίκκη, Νικολόπουλο και την ξανθιά Πανά. Περισσότερες φορές τους βλέπαμε παρά τους παρουσιαστές ειδήσεων…Έκαναν και τις μελέτες τους με εμάς όλους τα πειραματόζωα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση

X