ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ: Ο μυστικός πόλεμος υποψηφίων στο ΑΚΕΛ με την προώθηση των εκλεκτών και η φράξια που καραδοκεί

Οργανώθηκαν όσοι δεν έχουν την εύνοια του κόμματος και του βαθέος ΑΚΕΛ που διοικεί

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

• Κάποια στιγμή οι πολιτικοί επιστήμονες σε συνεργασία με άλλους ειδικούς θα πρέπει να ενδιατρίψουν στο φαινόμενο «εσωκομματική λειτουργία του ΑΚΕΛ». Πρόκειται για ιδιαίτερες καταστάσεις που μπορεί να συνταχθούν σε σχετικό εγχειρίδιο και να διανεμηθούν σε όλες τις χώρες για να λάβουν σχετικές γνώσεις περί του παράξενου, όντως αυτού φαινομένου.

• Κυριότερο στοιχείο είναι η μετατροπή των ανθρώπων σε μηχανές παραγωγής πολιτικής, ενίοτε και χρημάτων πάντα για τις ανάγκες του κόμματος. Όταν σου παραχωρεί το κράτος μισθό και εφάπαξ και είσαι υποχρεωμένος να τον καταβάλεις στο κόμμα και εκείνοι να ορίσουν πόσα χρειάζεσαι παράγεις απλώς χρήμα. Κι όλα αυτά για να συντηρείται τεράστιος κομματικός στρατός προς όφελος του βαθέως κράτους.

• Υποταγμένοι στο κόμμα - ακόμη και επιφανείς βουλευτές - δεν εκδηλώνουν και δεν δημοσιοποιούν καμιά από τις επιθυμίες και φιλοδοξίες τους, αν δεν πάρουν την έγκριση του κόμματος. Έστω κι αν υπάρχει κάποιος άνθρωπος που δεν γουστάρουν δεν μπορούν να το δημοσιοποιήσουν, αλλά θα υποταχθούν γιατί ζητάει το κόμμα. Φυσικά όποιος δεν είναι του κόμματος, δεν είναι και τόσο ικανός για να γίνει φίλος τους. Κι αν κάποιες φορές συναναστρέφονται με «εχθρούς» το κάνουν για να αντλήσουν πληροφορίες, ενώ κάποια επιφυλακτικότητα θα την έχουν πάντα…

• Στα πλαίσια αυτά και ο μυστικός πόλεμος που μαίνεται αυτή την περίοδο στο κόμμα , με στόχο να προωθηθούν υποψήφιοι που πρόσκεινται προς συγκεκριμένους πόλους. Όλα φυσικά γίνονται με μυστικότητα. Κυρίαρχος όμως και με ξεκάθαρο μάλιστα τρόπο, επιβάλει τις απόψεις του είναι 3-4 τύποι, οι οποίοι με ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ ΔΙΟΙΚΟΥΝ το κόμμα.

• Με το δικό τους μηχανισμό και με εκτελεστικό όργανο, τον Γενικό Γραμματέα ΑΝΤΡΟ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ, προωθούν εκείνους που συμπλέουν με τα δικά του πιστεύω και σκέψεις, χωρίς να αναλογίζονται ικανότητες, ισορροπίες και προσωπικές φιλοδοξίες.

• Ρωτήστε και υποψηφίους βουλευτές να σας πουν τον πόνο τους. Μια χλαπακιάκάνουν όσους δεν υπηρετούν τα συμφέροντα τους. Έστω και αν ήταν πολιτικοί τους φίλοι έστω και αν ήταν από τους βουλευτές που στήριζαν το κόμμα και την Κοινοβουλευτική ομάδα για χρόνια. Τι, έπαθαν οι άνθρωποι. Τους καθάρισαν χωρίς να πάρει κανείς πρέφα. Εν ριπή οφθαλμού που λένε…

• Και δεν σκέφτονται ότι με αδύνατη κοινοβουλευτική ομάδα ποιος θα τραβήξει το βάρος στα επόμενα χρόνια στο Κοινοβούλιο, όταν και θα χρειάζεται να πολεμήσουν για την εξουσία και τον Προεδρικό θώκο. . Κάτι έχουν όμως στο μυαλό τους και δεν μας το λένε καθαρά. Πάντως μετά τις εκλογές κάποιους θα πετάξουν σαν στημένες λεμονόκουπες και ιδιαιτέρως επιφανή στελέχη του ΑΚΕΛ.

• Οι επιλογές των διοικούντων το ΑΚΕΛ ή του βαθέος κόμματος είναι ξεκάθαρες ανά επαρχία και δόθηκαν ήδη οι σχετικές οδηγίες που είναι πασιφανείς για όσους διακινούνται στην Εζεκία Παπαϊωάννου, αλλά κυρίως στις επαρχίες. Ο κομματικός στρατός – ιδού η χρησιμότητα του εξ ου και ο τεράστιος αριθμός του - βρίσκεται σε πλήρη επιχειρησιακή ετοιμότητα και μετέρχεται των γνωστών μεθόδων για ικανοποίηση των επιθυμιών της ηγεσίας.

• Έλα όμως που οργανώθηκαν όσοι δεν έχουν την εύνοια του κόμματος και του βαθέος ΑΚΕΛ που διοικεί και ετοιμάζουν την δική τους αντίδραση. Σε πρώτο στάδιο οργανώνονται για να αλληλοβοηθηθούν στις εκλογές και να καταφέρουν παρά την πολεμική και τις αντιξοότητες να κερδίσουν βουλευτική έδρα και μετέπειτα θα οργανωθούν για τα περαιτέρω. Και όταν λέμε περαιτέρω εκεί είναι τα ωραία για το ΑΚΕΛ. Στο συνέδριο όπου θα εκλεγεί και η νέα ηγεσία του κόμματος θα εκδηλωθούν ξεκάθαρα υπέρ ενός εκ των υποψηφίων.

• Στο ΑΚΕΛ αυτό λέγεται και ΦΡΑΞΙΑ , αλλά όπως μου κατέγραψε στην έκθεση του ο κόκκινος σύντροφος, δεν έχουν όλοι τα κότσια να αντέξουν μέχρι τέλους και να υλοποιήσουν τον ακριβή προσδιορισμό της (φράξιας) αφού κάποιοι θα εκμεταλλευτούν την κατάσταση και τελικά θα λακίσουν.

• Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Όταν ο Πρόεδρος της συντεχνίας των γιατρών περιλάλητος Κούμας μας λέει ότι δεν εμβολιάζονται οι γιατροί γιατί θέλουν να έχουν δικαίωμα επιλογής εμβολίου και μας κατηγορεί ότι δεν φωτίζουμε ότι και ηλικιωμένοι μόνο 80% δέχτηκαν το εμβόλιο, τότε δεν έχουμε σωτηρία. Δηλαδή υπάρχει εμβόλιο που οι γιατροί δεν θέλουν αλλά οι αδαείς πολίτες ας το κάνουν. Κατά δεύτερο θέλει να συγκρίνονται οι ιατροί με τους ηλικιωμένους; Τελικά ο Ιπποκράτης μάλλον κόλλησε …

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση