ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ: Ο ερωτιδέας βουλευτής, ο ήπιος Αρχηγός και το προσκύνημα στην ΘΥΡΑ 9

Όλοι θέλουν να σπάσουν το απαγορευτικό και να χτυπήσουν την πόρτα της ΘΥΡΑΣ 9

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

• Ως γνήσιος αριστερός-ιδεολόγος θέλησε να τα μοιραστεί όλα και η κοπέλα τον παρεξήγησε. Κάπως έτσι εξελίχθηκε η υπόθεση, αν προτιμάτε η υπεράσπιση, του πρώην βουλευτή-Ευρωβουλευτή του ΑΚΕΛ, που κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση κοπέλας που τον επισκέφθηκε στο διαμέρισμα του. Ξέρετε το κόμμα της αριστεράς επιλέγει τους πολιτειακούς αξιωματούχου του με προσοχή και επιμέλεια. Σε καμία περίπτωση δεν επιθυμεί να εκτεθεί το κόμμα.

• Όπως μας λέει και ο κόκκινος σύντροφος της ΞΥΠ αναστάτωση προκάλεσε στο κόμμα η αποκάλυψη για τον ερωτιδέα βουλευτή με τις περιπλανήσεις και μάλιστα οι συνάδελφοι της Επαγρύπνησης, παρέθεταν σωρεία πληροφοριών για την δράση του δραστήριου και εμβληματικού για το ΑΚΕΛ πρώην βουλευτή – Ευρωβουλευτή.

• Βλέπετε τα περί ηθικού πλεονεκτήματος του κόμματος της αριστεράς, πήραν πάλι ροζ χρώμα και χάθηκε το μομέντουμ, η χρονική στιγμή, η συγκυρία που δόθηκε στο ΑΚΕΛ για να εξασκήσει αντιπολίτευση με σφοδρότητα και να χτίσει υπόθεση στα επεισόδια του Σαββάτου. Το ΑΚΕΛ θα διεξάγει την έρευνα του και όπως μας έλεγε ο κόκκινος σύντροφος, δεν θα αργήσει η στιγμή που θα αρχίσουν οι αποβολές ή και παραγκωνισμοί.

• Ωστόσο υπάρχει και η άλλη πλευρά που πληροφορήθηκε πράκτορας της ΞΥΠ. Να πρόκειται για ΚΟΡΥΦΑΙΑΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑΣ σε βάρος του συγκεκριμένου πολιτευτή, γιατί διέθετε τεράστιο έρεισμα στην βάση του κόμματος και ενδεχομένως να διεκδικούσε και κάτι περισσότερο στο προσεχές μέλλον, εντός του κόμματος. Όπως π.χ να είναι υποψήφιος Γενικός Γραμματέας και άλλα συναφή… Πάντως στο ΑΚΕΛ, ούτε πως τα γραφεία τους βρίσκονται στην Εζεκία Παπαϊωάννου δεν ομολογούν, αφού τρέμουν μπας και σηκωθεί από τον τάφο ο Πάπης (παρατσούκλι του αείμνηστου Γ. Γ) και αρχίσει τα χαστούκια στους επίγονους του.

• Πάμε και στον Αρχηγό Αστυνομίας ΣΤΕΛΙΟ ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ. Πλεονέκτημα να είσαι ήπιος, ψύχραιμος και ηθικός. Και όλα αυτά τα διαθέτει σε περίσσευμα ο Αρχηγός, καθότι και ιός ιερέα. Αλλά, υπάρχει και η αντίθετη όψη. Ε, δεν μπορούν να φωνάζουν, να ωρύονται καλύτερα και να απευθύνονται σε ψηλούς τόνους, οι βουλεύτριες του ΑΚΕΛ, ΣΚΕΥΗ ΚΟΥΚΟΥΜΑ-ΕΙΡΗΝΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΟΥ και ΕΛΕΝΗ ΜΑΥΡΟΥ, και εσύ συνονόματε μου να τους ακούς σαν να είναι ο Άγιος Στυλιανός ο Παφλαγόνας (Μεγάλη η χάρη του).

• Δεν είπαμε να φωνάζεις. Αλλά να τους υπενθυμίσεις το σχήμα σου, τον βαθμό σου και το αξίωμα σου και να τους υποδείξεις ότι πρέπει να σέβονται τον Αρχηγό Αστυνομίας. Να ωρύονται μεταξύ τους, στο ΑΚΕΛ, στο σπίτι τους ή όπου αλλού θέλουν, αλλά να μην τα βάζουν δημοσίως με τέτοιο τρόπο με τον Αρχηγό Αστυνομίας. Οι θεσμοί πρέπει να τυγχάνουν σεβασμού και όποιος δεν το κατανοεί καλύτερα να του υποδεικνύεται με σαφή τρόπο ενίοτε και αιχμηρό.

• Πάμε και στο καυτό της υπόθεσης. Κάθονται και το απολαμβάνουν τα παιδιά της ΘΥΡΑΣ 9. Όλοι, μηδενός εξαιρουμένου επιθυμούν να έχουν σχέσεις με τα παιδιά που αποσκίρτησαν από την ΟΜΟΝΟΙΑ, μετά που έγινε εταιρεία Παπασταύρου και με κόπους και μόχθους δημιούργησαν δική τους ομάδα, δεχόμενοι ανελέητο πόλεμο γιατί ξέφυγαν από τα πλοκάμια του ΑΚΕΛ. Ε, αυτούς όλους δεν τους ελέγχει πλέον το ΑΚΕΛ και αποτελεί ανοιχτή κομματική πληγή. Δεν παίρνει ούτε και ένα ψήφο. Έτσι επιχειρούν οι βουλευτές να πάνε στο οίκημα της ΘΥΡΑΣ 9 στην Παλλουριώτισσα για να ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΟΥΝ. Το απολαμβάνουν τα παιδιά εκεί αφού οι όποιες κατηγορίες σε βάρος τους ξεχάστηκαν γιατί πλέον είναι πολυπόθητοι ψήφοι.

• Έτσι και το Σάββατο που ήταν η επίσημη φωτογράφιση των υποψηφίων βουλευτών του ΑΚΕΛ στο παρακείμενο οίκημα της ΠΕΟ, κάποιοι εκ των βουλευτών επιχείρησαν να σπάσουν το απαγορευτικό και να εισέλθουν στο οίκημα των παιδιών της ΘΥΡΑΣ 9. Κάποιοι έφαγαν πόρτα, αλλά ακόμη δεν διασταυρώσαμε τις πληροφορίες, αν ένας εκ των βουλευτών που έχει ιδιαίτερες σχέσεις κατάφερε να εισχωρήσει στο άβατο.

• Το δεδομένο είναι όμως ότι πάντα ο καιρός έχει γυρίσματα και όλοι θέλουν τώρα την στήριξη της ΘΥΡΑΣ 9. Πριτς – κάτι άλλο θα τους πουν αλλά δεν γράφετε - δεν θα πάρετε ψήφο από εμάς ΑΚΕΛικοί. Μέχρι και προσκύνημα θέλουν να το κάνουν το οίκημα και να ανάβουν κεράκι , αλλά οι Θυραεννιώτες αφαίρεσαν τα μανουάλια.

• Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Πάντως αυτό που εκστόμισε η Ειρήνη Χαραλαμπίδου στην Βουλή περί των φωτογραφιών τους που εκμεταλλεύονταν αποκομίζοντας χρηματικό όφελος πρέπει να ανησυχήσει τους ΑΚΕΛικούς υποψηφίους της Λευκωσίας. Το κορίτσι πουλά σε όλους τους τομείς. Αν έρθει και πρώτη σε σταυρούς προτίμησης θα τρέχετε. Θα κάμει το λεγόμενο( δημοσιογραφική αδεία) κόμμα στο κόμμα…

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση

X