ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ: Ο αχταρμάς και η ανορθογραφία των ψηφοδελτίων του ΔΗΚΟ

Ο Βαρωσιώτης Χρύσης αποποιήθηκε την επαρχία του και το παίζει Λευκωσιάτης Γαρνιτούρα η συνύπαρξη Ζαχαρία Κουλία-Παύλου Μυλωνά με τον Πέτρο Ζαρούνα

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

• Ότι θέλει ο πελάτης φτάνει να δώσει την ψήφο του. Ε, μα δεν είναι πολυκατάστημα το ΔΗΚΟ και προσφέρει αγαθά σε τιμή ευκαιρίας και παντός είδους προϊόντα. Μάλλον πρόκειται για κόμμα που θα πρέπει να έχει ιδεολογική κατεύθυνση και καθαρότητα θέσεων. Έλα όμως που τα ψηφοδέλτια του παραπέμπουν σε αχταρμά που βρίσκει ο καθένας ότι επιθυμεί ή ενίοτε και αντιπαθεί. Από ακραίους εθνικιστές έως και συγκεκαλυμμένους αριστερούς. Αυτά τα κομματικά ΣΥΝΟΝΘΥΛΕΥΜΑΤΑ, δεν ευδοκίμησαν ποτέ, παρά μόνο επέφεραν ήττες και εκμηδενισμό από τον πολιτικό χάρτη. Αν θέλετε και πρόσφατο παράδειγμα στην πολιτική ζωή , ψάξτε την ανθρωπογεωγραφία της Συμμαχίας Πολιτών, που οσονούπω κατεβάζει την ταμπέλα και την δίνει στην ΕΔΕΚ και θα αντιληφθείτε τι συμβαίνει στα πολιτικά πειράματα με όλων των ειδών υλικά να χρησιμοποιούνται.

• Ο αχταρμάς των ψηφοδελτίων του ΔΗΚΟ είναι αντανάκλαση της πολιτικής που ακολουθεί το κόμμα επί Πρίγκιπα ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ. Κι όλα αυτά, είτε για σκοπούς επιβίωσης μετά και την απόσχιση βουλευτών-στελεχών, είτε γιατί πρέπει να πλησιάσουν προς το ΑΚΕΛ, για να πείσουν ότι μπορούν να συμμαχήσουν για να εκλεγεί Πρόεδρος της Βουλής ο Πρίγκιπας και για τις Προεδρικές εκλογές κάποιος ΔΗΚΟικός.

• Όπως περιέγραφε και κορυφαίος πράκτορας της ΞΥΠ, με μακρά εξειδίκευση στα θέματα ΔΗΚΟ -ε, βέβαια για να αναλύσεις το κόμμα αυτό πρέπει να διαθέτεις παντός είδους γνώσεις, όπως ιστορικές, ιντριγκαδόρικες, ψυχολογικές- η ύπαρξη του ΔΗΚΟ καταδεικνύει πέραν πάσης αμφιβολίας ότι όλα γίνονται στην πολιτική. Η αλλαγή πλεύσης από δεξιά προς αριστερά και ξανά πίσω και ξανά μπροστά και λίγο κέντρο και λίγο επανάσταση, με μια τζούρα Τσε, με επευφημίες υπέρ των τραπεζών, αλλά και να σώσουμε τους φίλους μας που έχουν εκκρεμότητες με τις Τράπεζες, όμως με γαρνιτούρα την συνύπαρξη ΖΑΧΑΡΙΑ ΚΟΥΛΙΑ- ΠΑΥΛΟΥ ΜΥΛΩΝΑ με τον ΠΕΤΡΟ ΖΑΡΟΥΝΑ. Προσέξτε μαγική εικόνα. Να τους βάλεις στο πάνελ της παρουσίασης των υποψηφίων του ΔΗΚΟ είναι σίγουρο ότι θα παρακολουθήσεις και σκηνές απείρου κάλλους όταν θα μιλήσουν περί του Κυπριακού.

• Μην ξεχνάμε ότι στον μπαξέ υπάρχει και ΓΙΩΤΑ ΚΟΥΦΑΛΙΔΟΥ και ηθοποιός η ΕΛΕΝΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ για κάθε περίσταση... Α, και τον ΓΙΩΡΓΟ ΣΟΛΩΜΟΥ, μέλος του κονκλαβίου που περισφίγγει τον Πρίγκιπα, οποίος είναι υποψήφιος στην επαρχία Κερύνειας, αλλά με την σκλαβωμένη κωμόπολη δεν έχει καμία σχέση, καθότι δεν είναι εκ καταγωγής Κερυνειώτης. Προφανώς δεν ικανοποιεί τους ΔΗΚΟικούς Κερυνειώτες που μετά από την Ρήνα Κατσελλή και τον Σοφοκλή Φυττή, τους δίνουν επιλογή Λευκωσιάτη ως εκπρόσωπο τους.

• Πάμε παρακάτω. Ο Πρίγκιπας δεν μπορεί να μην στηρίξει τον ΜΙΧΑΛΗ ΔΑΜΙΑΝΟ στην επαρχία Λευκωσίας καθότι το παιδί είναι γαμπρός του πρώτου συνεταίρου του Τάσσου, Νίκου Παπαευσταθίου. Έλα όμως που είναι και ο αρχηγός του κονκλαβίου, ο ΧΡΥΣΗΣ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ. Ο οποίος υποτίμησε τους συνεπαρχιώτες του και ιδιαίτερα τους χωριανούς του Παραλιμνίτες για να το παίξει Λευκωσιάτης και να γίνει μέλος των επονομαζόμενων τζακιών. Αυτός είναι ο πατριωτισμός που ξεδιπλώνεις καθημερινά στα κανάλια και δεν δέχεσαι μύγα στο σπαθί σου; Η κατεχόμενη Αμμόχωστος η επαρχία σου ποιο θα έχει υπερασπιστή; Όσο για την ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΥ. Παλεύει εν μέσω κονκλαβίου και κροκόδειλων με απροσδιόριστο αποτέλεσμα

Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Φανταζόμαστε πήρατε μια πρώτη γεύση από την ανορθογραφία των ψηφοδελτίων του ΔΗΚΟ. Μπορεί να περιγραφεί και με μια ρήση της λαϊκής κυπριακής θυμοσοφίας « που σου νέφκω που πάεις Πρίγκιπα μου». Αυτά μαθαίνουν Κάρογιαν και Φούλης και υπομειδιούν έως και χαχανίζουν.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση