ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ: Ο Άντρος ζήτησε εκδίωξη Κοτζιά και τα ανταλλάγματα στους Τσίπρα-Παππά

Επέβαλε τον επικοινωνιολόγο ΣΥΡΙΖΑίο συνεργάτη του Γιώργο Χριστοφορίδη, ο οποίος καθοδηγεί το ΔΗΚΟ

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

• Εσείς οι ΑΚΕΛικοί να το δείτε που δεν ικανοποιείστε με τον ΑΝΤΡΟ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ και λέτε διάφορα παρασκηνιακώς για την πορεία του κόμματος και την ετσιθελική -δήθεν- παραμονή του στην θέση του Γενικού Γραμματέα. Μέχρι και συγκυβερνήτης στην Ελλάδα έφθασε η χάρη του και ικανοποιήθηκε το αίτημα του επί κυβέρνησης ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ, να εκδιωχθεί ο ΝΙΚΟΣ ΚΟΤΖΙΑΣ από την θέση του Υπουργού Εξωτερικών της Ελλάδας το 2017.

• Μιλάμε για φοβερή είδηση, αλλά καταβροχθίστηκε κι αυτή από τον κυκεώνα που προκαλείται ελέω ιού και χάνονται όλα στα αζήτητα, αφού η ΦΟΒΙΣΜΕΝΗ κοινωνία δεν έχει διάθεση να ακούσει ή να ασχοληθεί με οτιδήποτε άλλο πέραν από την πανδημία και τις επιπτώσεις της. Μέχρι και ο Άντρος ασχολείται με την πανδημία και σαν άλλος επιδημιολόγος υποδεικνύει πότε έπρεπε να γίνει lockdown και όλα τα συναφή. Δεν κατάλαβε προφανώς, ούτε αυτός αλλά και πολλοί άλλοι, ότι κυβερνήτες αυτή την εποχή στο Κυπριστάν είναι οι επιδημιολόγοι και η Κυβέρνηση και ο Νίκαρος απλώς… υπακούουν στα κελεύσματα τους.

• Κυβερνήτης όμως της μητέρας Πατρίδας του (δεν είναι τυχαίο που υποστηρίζει τον Παρνασσό Στροβόλου που του θυμίζει Ελλάδα) ενήργησε ο κ. Κυπριανού επί εποχής Τσίπρα, αφού αναφώνησε στεντόρεια «φύγε στον ΝΙΚΟ ΚΟΤΖΙΑ από ΥΠΕΞ και μάλιστα διόρισε και ως διάδοχο του, τον ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟ. Τόση δύναμη είχε ο Άντρος που κατάφερνε να έχει τόσες και τέτοιου είδους παρεμβάσεις. Και όλα αυτά γιατί θεωρούσε ο Γ.Γ. του ΑΚΕΛ , ότι ο σύντροφος του κατά τα άλλα Νίκος Κοτζιάς, στο Κραν Μοντανά, δεν υπάκουσε στις οδηγίες του ΑΚΕΛ και ακολούθησε άλλη πορεία, ζητώντας κατάργηση των Τουρκικών εγγυήσεων και επεμβατικών δικαιωμάτων των εισβολέων.

• Τσιπριδίζοντας λοιπόν ο Άντρος κατάφερε να εκδιώξει τον Κοτζιά λες και το πρόβλημα για το ναυάγιο των συνομιλιών ήταν ο πρώην Έλληνας ΥΠΕΞ και όχι οι εμμονές των Τούρκων σε συνέχιση εγγυήσεων , τουτέστιν να ελέγχουν ολόκληρο το νησί.

• Ε, όχι να μην τους υπακούν και οι σύντροφοι. Αμέσως ανέβηκε στο Μαξίμου και ζήτησε την απομάκρυνση του Κοτζιά, όπως και ο ίδιος ο πρώην ΥΠΕΞ της Ελλάδας περιγράφει στο υπό κυκλοφορία βιβλίο του «η λογική της λύσης». Και ο Τσίπρας υπάκουσε, αφού με τον Άντρο , τον συνέδεαν πολλά και διάφορα σε αρκετούς τομείς. Εξάλλου ο εξ απορρήτων του Τσίπρα, ο πρώην Υπουργός ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΠΑΣ, είναι πασίγνωστο ότι έχει στενότατους δεσμούς με την Κύπρο, αφού μέχρι και τον πρώην Οργανωτικό του ΑΚΕΛ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΖΑΝΕΤΤΟ επισκέφθηκε στις φυλακές όταν έκτιε την ποινή το για το σκάνδαλο της Δρομολαξιάς και μεσολάβησε για διάφορα , εξασφαλίζοντας και την σιωπή του Βενιζέλου… μέχρι πρότινος.

• Α, και να η διασύνδεση και η συνέχιση των στενών και διαρκών σχέσεων Τσίπρα-Παππά-ΑΚΕΛ. Γιατί ο Παππάς έχει μπίζνες στο Κυπριστάν και δεν θα αφήσει την κατάσταση ανεξέλεγκτη. Κατάφερε λοιπόν και ΕΠΕΒΑΛΕ στους εν δυνάμει συνεταίρους του ΑΚΕΛ στην Κύπρο, το κόμμα του Πρίγκιπα και του κονκλαβίου του, τον επικοινωνιολόγο ΣΥΡΙΖΑίο συνεργάτη του ΓΙΩΡΓΟ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΙΔΗ, ο οποίος ΚΑΘΟΔΗΓΕΙ το ΔΗΚΟ στην διαμόρφωση της πολιτικής του. Ε, τι δηλαδή θα απομακρυνόταν ο Κοτζιάς και δεν θα έπαιρναν ανταλλάγματα ο Τσίπρας και ο Παππάς; Α, πα, πα.

• Οπόταν ΣΥΡΟΜΕΝΟ το ΔΗΚΟ στο άρμα του ΑΚΕΛ θα συνεργαστούν στις Προεδρικές εκλογές, εκεί που είναι και το μεγάλο παιχνίδι και βεβαίως - βεβαίως θα έχει και τις ανάλογες προσβάσεις ο Παππάς.

• Είπαμε υπάρχουν μπίζνες στο Κυπριστάν και πρέπει να ελέγχουν την κατάσταση οι σύντροφοι ΣΥΡΙΖΑίοι. Ο Πρίγκιπας και οι κονκλαβιούχοι του τι κάνουν και δεν αντιδρούν θα διερωτηθήκατε. Καλά αυτοί ζουν το όνειρο τους και κάνουν διαμοιρασμό των γραφείων στο Προεδρικό. Βλέπετε ο ΧΡΥΣΗΣ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ θέλει γραφείο ευήλιο, ευάερο σε αντίθεση με τον ΑΘΩ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ που απλώς να είναι στο Προεδρικό και ας τον βάλουν και στην αίθουσα εκδηλώσεων.

• Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Τελικά η βιομηχανία του κορωνοιού έκανε τόσα πολλά κέρδη το 2020 που μάλλον θα πάρει το χρυσό βραβείο εφευρετικότητας - παραγωγικότητας της ΟΕΒ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση

X
X