ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ: Νέες δυνάμεις - Ποια θα είναι η νέα Ειρήνη Χαραλαμπίδου;

Σοφοκλέους προς ΔΗΚΟ: «Θυμίζετε Σικελιανή μαφία και μετατρέψατε την πολιτική ζωή σε Σικάγο του ‘60»

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

• Ανεξαρτήτως των προσεγγίσεων, επιθυμιών και λοιπών προσωπικών αντιλήψεων η ΕΙΡΗΝΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΟΥ συνέστησε με την πολιτική της στάση σχολή στο Κοινοβούλιο. Στην ίδια σχολή και μάλιστα διευθυντής είναι και ο Γενικός Ελεγκτής. Και φαίνεται ότι το ΑΚΕΛ, που αρέσκεται να προωθεί τέτοιου είδους συμπεριφορές, ετοιμάζει να εντάξει στους κόλπους του, εκκολαπτόμενες ΝΕΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, που υπό προϋποθέσεις (ε, ναι πρέπει να περάσεις εξετάσεις…) κάποιες θα προσχωρήσουν στην εν λόγω σχολή. Εξάλλου, είναι τοις πάσι γνωστό, ότι δεν επιθυμούν ούτε το πορτρέτο της Ειρήνης να βλέπουν οι ΑΚΕΛικοί, αλλά «ανάγκα και οι Θεοί πείθονται», που έλεγαν και οι πρόγονοι μας.

• Οι ψήφοι που ελκύει η Ειρήνη δεν μπορούν να αναπληρωθούν με κανένα τρόπο, οπόταν σιωπούν στο ΑΚΕΛ και ανέχονται τα πάντα. Άλλη μια πενταετία μάλλον θα την έχουν στα έδρανα τους και ενίοτε να ψηφίζει κατά των αποφάσεων του κόμματος, κάνοντας την δική της πολιτική προσέγγιση και οι σύντροφοι με επικεφαλής τον ΑΝΤΡΟ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ, να σιωπούν και να ανέχονται, όταν για τους υπόλοιπους τηρείται αυστηρή πειθαρχία.

• Κι όμως το πάθημα με την Ειρήνη δεν φαίνεται να τους γίνεται πάθημα. Εξ ου και στα ψηφοδέλτια θα εντάξουν και άλλες γυναίκες υπό την σκέπη των νέων δυνάμεων, προφανώς προσδοκώντας να προσελκύσουν ψήφους από απάτητες για το ΑΚΕΛ πολιτικές περιοχές και να αυξήσουν τα ποσοστά τους. Για να δούμε, αν κάποια εξ αυτών γίνει νέα Ειρήνη Χαραλαμπίδου ή θα συστήσει άλλη σχολή που και πάλι θα προκαλέσει κοκκινίλες στο σώμα του ΑΚΕΛ.

• Αναφερόμαστε σε τρεις κυρίες που συμπτωματικά έχουν και άμεση σχέση με την δημοσιογραφία και τα ΜΜΕ. Πρόκειται για τις:

• ΘΕΑΝΩ ΚΑΛΑΒΑΝΑ, αρθρογράφο και της «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ» - εκπρόσωπο τύπου του επιτελείου Σταύρου Μαλά στις Προεδρικές εκλογές, όπου και συνυπήρξε με την Ειρήνη και έδωσαν την μάχη τους.

• ΓΙΑΝΝΑ ΙΑΚΩΒΟΥ: Δημοσιογράφος στο ΡΙΚ, παρουσιάστρια εκπομπής «Κύπριοι του κόσμου».

• ΘΕΟΔΩΡΑ ΚΥΡΙΑΚΟΥ: Δημοσιογράφος στο ειδησεογραφικό σάιτ «FAMAGUSTA NEWS”.

• Ενδεχομένως μάλιστα οι κυρίες να είναι υποψήφιες για την εκλογική περιφέρεια Αμμοχώστου, δίνοντας πέραν από τα τετριμμένα περί γυναικείου αρώματος και άλλη διάσταση στο ψηφοδέλτιο της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

• Στην Αμμόχωστο όπου με το ΑΚΕΛ θα κατέλθει και το πρώην στέλεχος του ΔΗΚΟ, ΑΝΤΡΕΑΣ ΣΙΑΜΑΡΟΥ, με καταγωγή από το ηρωικό Τρίκωμο, τη γενέτειρα του Αρχηγού της ΕΟΚΑ. Στο ψηφοδέλτιο του ΑΚΕΛ, που όπως αποκαλύψαμε, ο υιός του ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΖΑΝΕΤΤΟΥ και επαρχιακός γραμματέας Αμμοχώστου, θα πρέπει να παραιτηθεί από το αξίωμα του για να διεκδικήσει βουλευτική έδρα. Ακόμη το σκέφτεται και ο Βενιζέλος ετοιμάζεται νέες αποκαλύψεις μέσω του βιβλίου του που θα κάνουν τον Άντρο και τους λοιπούς συντρόφους να τρέμουν.

• Πάμε τώρα στο πονεμένο θέμα των προϋπολογισμών. Αμάν. ΜΙΧΑΛΗΣ ΣΟΦΟΚΛΕΟΥΣ με πολυβόλο κατά ΧΡΥΣΗ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ. Ο βουλευτής ΔΗΣΥ Λευκωσίας, ζώστηκε τ’ άρματα (φαίνεται και εκπαιδευμένος πολεμιστής) με συνεχείς ριπές κατατρόπωσε τον επικεφαλής του κονκλαβίου του ΔΗΚΟ, με αναφορές για συμπεριφορές τύπου Σικελιανής μαφίας που μετέτρεψαν την πολιτική ζωή σε αντίστοιχη του Σικάγο του ‘60’-70.

• Η μονομαχία διεξήχθη στον ΑΝΤ1 και ο Σοφοκλέους πολυβόλησε τον Παντελίδη, αναφέροντας ότι η στάση του ΔΗΚΟ στην ψήφιση των προϋπολογισμών, συνιστά ωμό εκβιασμό προς την Κυβέρνηση και τελικά θα την πληρώσουν συνταξιούχοι - δημόσιοι υπάλληλοι - λήπτες δημοσίου βοηθήματος - λήπτες ΕΕΕ που δεν θα πάρουν τα χρήματα τους.

• Ακόμη, χαρακτήρισε εκτός θέματος την επιχειρηματολογία του ΔΗΚΟ για καταψήφιση των προϋπολογισμών αναφέροντας ότι έχουν το παγκόσμιο ρεκόρ να χρησιμοποιούν ανεξάρτητο θεσμό κράτους για να κρύβονται και εκχώρησαν τον αντιπολιτευτικό τους ρόλο στον Γενικό Ελεγκτή.

• Οι απαντήσεις του Χρύση καθιερωμένες που τις ξανακούσαμε από όλους τους ΔΗΚΟικούς και υπαγορεύτηκαν από τον εξ Ελλάδας επικοινωνιολόγο που πίνοντας τον καφέ του στην Κηφισιά, δίνει διαταγές και τα στρατιωτάκια εκτελούν. Συγκαλύπτουν την διαφθορά Κυβέρνηση-ΔΗΣΥ επειδή δεν δίνουν τους φακέλους περί πολιτογραφήσεων στον Γ. Ελεγκτή.

• Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Το φιάσκο με τους προϋπολογισμούς θα δώσει άλλο ένα 2 % στο κόμμα που συστάθηκε και λειτουργεί χωρίς πολιτικούς και γραφεία. Ναι, το επονομαζόμενο και ΑΛΑ (Άκυρο- Λευκό- Αποχή). Κι επειδή δεν μπορούμε ούτε να πούμε τον περιβόητο στίχο, «ΑΛΑ άνοιξε κι άλλη μπουκάλα/ και την κοινωνία τώρα/ τηνε παίζω ένα παρά» που άδει περιπαθώς η αξεπέραστη ΒΙΚΥ ΜΟΣΧΟΛΙΟΥ, περιοριζόμαστε στις ειδεχθείς αντιστοιχίες με τα κόμματα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση

X