ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Με κούτες τα τασάκια στο Προεδρικό και ο υποψήφιος βουλευτής στο δικαστήριο

Η λεηλασία του ανθρώπινου πόνου με επισκέψεις μαρκουτζοφόρων στις εντατικές

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

• Κρίσιμη μέρα γα τον υποψήφιο βουλευτή που η δράση του ταλανίζει το κόμμα. Θα επισκεφθεί το Δικαστήριο της πόλης του και αναλόγως θα πράξουν στο κόμμα. Πάντως οι πληροφορίες της ΞΥΠ επιμένουν ότι συνεχίζει κανονικά τον προεκλογικό αγώνα και ουδέποτε αποσύρθηκε, παρά τα περί του αντιθέτου ρεπορτάζ που τον χαρακτηρίζουν τέως υποψήφιο βουλευτή ΔΗΣΥ Λάρνακας. Φανταστήκατε δηλαδή όλη αυτή η ιστορία να είναι μηχανορραφία εσωκομματικών αντιπάλων; Θα ξεπεράσουν και τον Μακιαβέλι.

• Τι ήταν τελικά αυτές οι κούτες που μετέφεραν τις προηγούμενες μέρες μυστικά στο Προεδρικό; Ακούγονται πολλά στους διαδρόμους του Προεδρικού περί των αντικειμένων που περιέχονται σ’ αυτά και οι αστυνομικοί επέτειναν το μυστήριο παίρνοντας τα απευθείας στο γραφείο του Νίκαρου, με εντολή να μην τα ανοίξει κάποιος εκτός από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

• Από το βάρος οι κουτοσμόπληδες αστυνομικοί εικάζουν ότι ήταν κάτι σαν πορσελάνες ή ακριβά δώρα, που θα κάνει προσεχώς ο Νίκαρος σε ξένους ηγέτες που θα φιλοξενήσει. Για να μην σας κρατάμε σε αγωνία, να σας πούμε ότι σχετική έρευνα έκανε ο πράκτορας της ΞΥΠ και σας ενημερώνει ότι πρόκειται για μεγάλο αριθμό και ποικιλιών… επιθετικών όπλων made in Nikaros, τα επονομαζόμενα και τασάκια. Ε, βλέπετε πόσα να ρίξει ο Νίκαρος στον Κόκκινο για την πύλη του ανεξήγητου που ταλαιπωρεί τους πολίτες. Όπως λένε και στο Προεδρικό έριξε τόσα πολλά που οι καθαρίστριες χρειάστηκε να καθαρίζουν μέρα – νύχτα.

• Α, και όσοι γνωρίζουν τον Νίκαρο να ξέρουν ότι αν δεν παραιτηθεί από μόνος του ο Υφυπουργός Καινοτομίας-Έρευνας και προσθέτουμε πλέον στο προσωνύμιο του και ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑΣ, θα είναι ο πρώτος στην λίστα στον ανασχηματισμό που θα γίνει αμέσως μετά τις βουλευτικές εκλογές. Όπερ μεθερμηνευόμενο Κόκκινε θα πας για μπάνια με την άνεση σου.

• Οι ΟΚΥΠΥδες που έχουν την ευθύνη για τα δημόσια νοσοκομεία σκέφτονται να διοργανώσουν διάφορα χάπενινγκ, όπως τα λένε σαν γνήσιοι αππωμένοι δημόσιοι υπάλληλοι, στις πρώτες βοήθειες και στους θαλάμους που νοσηλεύονται ασθενείς με κορωνοιό. Θα πωλούν πορικά, σιταροπούλα, σι-ντι με τον Καζαντίδη και την Πάολα και γενικά ότι προσφέρεται σε κάθε ευγενές πανηγύρι. Ανάμεσα σε διασωλημένους και λοιπούς βασανισμένους ανθρώπους αυτοί θα παίρνουν πόζες.

• Μπαίνουν οι κάμερες και οι εφορμούντες μαρκουτζοφόροι στους θαλάμους των ασθενών για να επιδοθούν σε ΛΕΗΛΑΣΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΠΟΝΟΥ και οι γιατροί-νοσηλευτές, σαν ηθοποιοί περιγράφουν τις σκηνές. Φαίνεται ζήλεψαν την δόξα των πρωταγωνιστών της σειράς GREY”S ANATOMY και θέλουν κι αυτοί να κάνουν το σόου τους. Εντάξει προβολή δεν χρειάζεται ο διαφανοκέφαλος εκπρόσωπος τύπου του ΟΚΥΠΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΧΑΡΙΛΑΟΥ που διευθετεί τα παναύρκα στις εντατικές, καθότι ήδη μετά τις πολλές εμφανίσεις του στα μίντια δέχθηκε προτάσεις για να παρουσιάζει απογευματινή εκπομπή στυλ Αννίτας Πάνια.

• Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: ΚΟΥΙΖ: Ποιές είναι οι αμοιβές των επιδημιολόγων; Όποιος γνωρίζει παρακαλούμε να επικοινωνήσει με την στήλη.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση

X