ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ: Κόλλησε κορωνοϊό ο ΔΗΣΥ και οι πολιτικά κατευθυνόμενοι… επιδημιολόγοι

Ο Φούλης δίνει αντιπυρετικά αλλά δεν αρκούν

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

• Έχει όλα τα συμπτώματα της ασθένειας και μάλιστα χρειάζεται να εισαχθεί στο νοσοκομείο έστω και για προληπτικούς λόγους. Φαίνεται ότι ήταν στενή επαφή του κρούσματος που λέγεται Προεδρικό, οπόταν και κόλλησε τον κορωνοϊό ο ΔΗΣΥ. Τι να κάνουν οι Συναγερμικοί εκτός από τον περιορισμό και την αναμονή ότι θα περάσει η ασθένεια σύντομα και κυρίως δεν θα επηρεάσει ζωτικά όργανα.

• Κι όμως αυτή την περίοδο το κυβερνών κόμμα νοιώθει κατάπτωση και καταπόνηση εξαιτίας των συμπτωμάτων της ασθένειας την ίδια ώρα που ετοιμάζεται για να τρέξει στον σημαντικότερο αγώνα της πενταετίας, που ονομάζονται βουλευτικές εκλογές. Τι να κάνει και ο Φούλης; Πόσα αντιπυρετικά να δώσει στον οργανισμό; Ο ΔΗΣΥ πάσχει και βεβαίως γιατί κόλλησε την ασθένεια από την Κυβέρνηση.

• Παλινωδίες, οπισθοδρομήσεις χωρίς ίχνος στρατηγικής οδήγησαν την κατάσταση σε σημείο που δεν μπορεί να διορθωθεί στο μικρό διάστημα που απομένει μέχρι τις βουλευτικές του Μαΐου. Εξόργισαν την κοινωνία, την πόνεσαν και την οδήγησαν σε απόγνωση. Κυρίως γιατί φαίνεται ότι δεν τους ενδιαφέρει. Κάθονται στα γραφεία και δίνουν διαταγές χωρίς να σκέφτονται τις ψυχολογικές και άλλες επιπτώσεις.

• Εξαρχής δεν υπήρξε στρατηγική και ο καθένας έβγαινε για να πει ότι του κατέβει. Έγιναν οι επιδημιολόγοι - σταρ της τηλεόρασης και ο Υπουργός Υγείας και η Κυβέρνηση παρακολουθούσαν απαθείς. Χωρίς στρατηγική κατεύθυνση, αλλά ότι ήθελε ο καθένας έλεγε και χάρασσε και την δική του γραμμή. Επέλεξαν ΜΕΤΡΙΟΤΗΤΕΣ για να τους συμβουλεύουν, που η μοναδική τους έγνοια είναι να τα αρπάξουν και να κάνουν το σόου τους. Κρύφτηκαν όλοι πάλι στην κρίσιμη στιγμή.

• Δεν υπάρχει επιστροφή πλέον, ούτε για τον ΔΗΣΥ. Και οι υποψήφιοι βουλευτές ακολουθούν την τακτική «ο σώζων εαυτό σωθείτο», αφού δέχονται τα καταιγιστικά πυρά των πολιτών. Έκτιζαν για χρόνια την στρατηγική τους ως γνήσιοι υπερασπιστές της θρησκείας. Και την δεδομένη στιγμή και μάλιστα για δεύτερη συνεχή χρονιά, συμπεριφέρθηκαν σαν ΑΘΕΟΙ, πολέμιοι του κυριότερου πυλώνα που στήριζαν την πολιτική τους. Δηλαδή ο Νίκαρος και ο στενομάκρουλος Υπ. Υγείας κοιμούνται ήσυχοι που τσαλαπάτησαν με βία το θρησκευτικό αίσθημα του λαού; Και δη των πιστών Συναγερμικών. Εκτός και αν δεν τους αφορούν τα ποσοστά του ΔΗΣΥ στις βουλευτικές εκλογές και στο Προεδρικό, περί άλλων τυρβάζουν.

• Όσο για τους επιδημιολόγους βγάλαμε τα συμπεράσματα μας εδώ και καιρό. Αππώθηκαν λόγω της προβολής που έτυχαν, παρουσιάστηκαν κατώτεροι των περιστάσεων, μετριότητες χωρίς την απαραίτητη επιστημοσύνη και κυρίως εσχάτως παρεισέφρησαν στις αποφάσεις τους και πολιτικά κριτήρια. Οδηγούν κατευθείαν το κράτος στο βάραθρο και αυτοί καμώνονται ότι δεν έχουν ευθύνες. Διαλύουν τα πάντα και κρύβονται. Τσιούτηδες, Κωστρίκκηδες, Καραγιάννηδες, Πανάδες και Κολιοί ας εμφανιστούν να αναλάβουν και τις ευθύνες τους. Φτάνει πια να κρύβονται και να μας το παίζουν περισπούδαστοι επιστήμονες που θα μας σώσουν.

• Γιατί δηλαδή να μην σκεφτούμε, όπως καταγράφεται και σε έκθεση της ΞΥΠ ότι είναι ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟΙ οι επιδημιολόγοι για να οδηγήσουν την Κυβέρνηση και τον συγχυσμένο Υπ. Υγείας σε λανθασμένες αποφάσεις; Ξέρετε όλοι προσδοκούν και θέσεις. Πολιτικές θέσεις και κυρίως αυτές στα πανεπιστήμια. Όλα είναι πιθανά και ο επηρεασμός για να τους δοθεί μια ανώτερη βαθμίδα στο Πανεπιστήμιο είναι τεράστιο δέλεαρ. Ας το ψάξουν. Προφανώς και δεν απαλλάσσουμε την Κυβέρνηση από τις ευθύνες της, γιατί αυτοί έχουν την κύρια ευθύνη και κυρίως οι μεγάλοι ηγέτες έχουν ως ένα εκ των κυριότερων προσόντων τους να επιλέγουν τους κατάλληλους και ικανότερους…

• Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Ανήκει κι αυτός στην κατηγορία των βολεμένων σωτήρων όπως τους κατονόμασε η στήλη. Και φαίνεται ευδοκιμούν στην αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην Κύπρο. Τα παίρνουν χοντρά και μας το παίζουν αφ’ υψηλού παντογνώστες. Όπως και ο υποψήφιος με τους Ανεξάρτητους ΑΝΤΡΕΑΣ ΚΕΤΤΗΣ, επικεφαλής του γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Κύπρο που κατηγόρησε σκληρά την Κυβέρνηση και παρέπεμψε και σε Βατερλό. Ξέρετε παθαίνουν εκλάμψεις οι άνθρωποι και κατηγορούν όσους υπηρετούν… Δηλαδή θέλει ο κ. Κεττής όταν τελειώσουν οι εκλογές και θα επιστρέψει στην εργασία του να πιστέψει κάποιος ότι είναι αμερόληπτος; Και είδαμε και την Ε.Ε πως συμπεριφέρθηκε στην Κύπρο. Οι εκπρόσωποι της είναι εντελώς αμέτοχοι;

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση