ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ: Κόλλησαν ιό και διασωληνώθηκαν οι σχέσεις Φούλη-Υπουργών

Δεν εισακούεται ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ ο δε Νίκαρος… εσιώπα

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

• Υποβόσκουσα έως και εκρηκτική μπορεί να χαρακτηρισθεί η κατάσταση των σχέσεων Υπουργών της Κυβέρνησης με τον ΔΗΣΥ στην κρισιμότερη περίοδο προ των εκλογών και εν μέσω υγειονομικής κρίσης. Κι όλα αυτά γιατί κόλλησαν ιό της αντιπαράθεσης και της διαφορετικής αντιμετώπισης των παρενεργειών της πανδημίας.

• Προς τούτο υποχρεώθηκε και ο ΦΟΥΛΗΣ να κοινοποιήσει δημόσια την διαφωνία του αλλά και να δώσει εισηγήσεις για να μην συνεχιστεί η ταλαιπωρία των πολιτών στα ράπιτ- τεστ και τους εμβολιασμούς. Και όλα αυτά τα είπε ενώπιον και του πολιτικού του αντιπάλου, του Γ.Γ του ΑΚΕΛ ΑΝΤΡΟΥ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ, στο ένθετο του δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1, «δρόμος προς την κάλπη» και στην καλή συνάδελφο Έλλη Κοτζαμάνη.

• Ο ποικιλόχρωμος πράκτορας της ΞΥΠ επιμένει ότι ο Φούλης δεν εισακούεται από την Κυβέρνηση αν και είναι ο πρώτος αποδέκτης των όποιων επιπτώσεων των μέτρων, ελέω και των επικείμενων βουλευτικών εκλογών. Οπόταν επιθυμεί τα συγκοινωνούντα δοχεία, Κυβέρνηση-ΔΗΣΥ, να έχουν αρτιότερη συνεργασία και κυρίως να εισακούονται οι εισηγήσεις τους, αφού αυτοί κατεβαίνουν στην κοινωνία και ζητούν ψήφους από τους βασανισμένους και ταλαιπωρημένους πολίτες.

• Προς τούτο στις εισηγήσεις του ο Φούλης που είπε δημόσια στον ΑΝΤ1 και απευθυνόμενους στους Υπουργούς, επισήμανε ότι είναι απαραίτητη η εμπλοκή όλων των κρατικών υπηρεσιών ώστε να καταστήσουν τους χώρους που διενεργούνται τα ράπιτ τεστ και οι εμβολιασμοί ανεκτούς-φιλικούς στους πολίτες και να μην ταλαιπωρούνται κάτω από τον καυτό ήλιο του Κυπριστάν.

• Αν και θα έπρεπε όσοι έχουν το γενικό πρόσταγμα να σκέφτονται και τις παρενέργειες των διαταγών που δίνουν, καλά είναι έστω και σήμερα να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα. Οι ουρές χιλιάδων ανθρώπων για αναμονή, μάλλον παραπέμπουν σε Ουγκάντα - Μαδαγασκάρη και την νήσο Άου-άου και όχι σε Ευρωπαϊκή χώρα.

• Εξάλλου ξοδεύονται τόσα εκατομμύρια στην βιομηχανία του κορωνοιού, τουλάχιστον ας μην συνδέεται και με ταλαιπωρία πολιτών. Όσο δε για εκείνους που από το κλιματιζόμενο γραφείο τους δίνουν διαταγές και μετά αντί να πουν συγνώμη για την απρονοησία τους, κουνούν το δάκτυλο στους πολίτες γιατί προσέτρεξαν όλοι την ίδια ώρα, καλά είναι να κινηθούν επί τόπου και να λύσουν προβλήματα. Η ενασχόληση μόνο με αριθμούς παραπέμπει σε αλαζονεία της εξουσίας.

• Όσον αφορά την διαμάχη Κυβέρνησης - ΔΗΣΥ ας βρει τον τρόπο ο ΝΙΚΑΡΟΣ να λύσει τα προβλήματα. Η σιωπή του αν δεν είναι εσκεμμένη κάπου παραπέμπει. Εκτός κι αν είναι κουρασμένος και άφησε τα πάντα στον αυτόματο πιλότο και ότι ήθελε προκύψει… Γιατί αν το κυβερνών κόμμα δεν συγκεντρώσει τα ποσοστά που πρέπει για να μπορεί να ψηφίζει τα κρατικά νομοσχέδια και να υλοποιεί τις εξαγγελίες της, η Κυβέρνηση τότε μάλλον θα πρέπει να διασωληνωθεί. Και το θέμα είναι ότι δεν θα υπάρχουν ούτε τα κατάλληλα μέσα για να της παρέχεται οξυγόνο που είναι απαραίτητο στην επιβίωση της.

• Κι επειδή αρκετοί διερωτούνται πότε θα καταφέρει ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ να κάνει εφαρμογή για το κορωνοπάσο, να σας επισημάνουμε ότι δεν θα χρειαστεί να κουραστεί το παλικάρι και να προσθέσει και άλλα κωμικοτραγικά στοιχεία στην ζωή του Κυπριστάν, γιατί όπως λένε και οι επιστήμονες - πράκτορες της ΞΥΠ θα καταργηθεί το αμέσως προσεχές χρονικό διάστημα. Άντε να κρατήσει ακόμη μια-δυο βδομάδες προτού περάσει στην ιστορία. Εξάλλου οι εμβολιασμοί προχωρούν ταχύτατα και δεν θα υπάρχει άλλος λόγος για να συνεχιστεί η ύπαρξη του, προκαλώντας επιπρόσθετα προβλήματα.

• Είπαμε ότι ζυγώνει ο καιρός της κάλπης και δεν σηκώνει άλλες ταλαιπωρίες ο βασανισμένος ψηφοφόρος, αν φυσικά κάποιοι θέλουν να πάει να ψηφίσει και να δώσει την ψήφο του στον ΔΗΣΥ. Εκτός κι αν δεν θέλουν κάποιοι. Λέμε τώρα. Άβυσσος τα πολιτικά και οικονομικά παίγνια

• Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Πέστε μου ο Μάντης Κάλχας στα διαλείμματα από την έκδοση των χρησμών, αφού ήταν κορυφαίος στις προβλέψεις για τα μελλούμενα, έτρωγε παττίχα; Μην προτρέξετε να με στολίστε με κοσμητικά επίθετα. Γιατί ο Κύπριος συνονόματος του που αρθρογραφεί στον Φιλελεύθερο είναι λάτρης της παττίχας. Σε σημείο που κάποιοι να του δώσουν και το σχετικό προσωνύμιο, που συνεπάγεται για όσους έχουν προτίμηση στο εν λόγω έδεσμα…

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση

X
X