ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ: Κατήγγειλε την πατρίδα του στο εξωτερικό ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης

Τα παρεπόμενα των ομιλιών στην Βουλή

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

• «Εξ οικείων τα βέλη» ή «και συ τέκνον Βρούτε» είναι δυο ρήσεις που περιγράφουν την δράση του Γενικού Ελεγκτή ΟΔΥΣΣΕΑ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ, ο οποίος κατάγγειλε την πατρίδα του στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στον Διεθνή Οργανισμό Ανώτατων Ελεγκτικών Υπηρεσιών, γιατί δεν του δίνουν τους φακέλους των πολιτογραφήσεων. Αν προτιμάτε ο κ. Μιχαηλίδης θυμίζει κάποιο υιό, που η μάνα του και ο πατέρας του, δεν του δείχνουν ορισμένες αποδείξεις για αγορές που έκαναν και πηγαίνει στον Αστυνομικό σταθμό και τους καταγγέλλει για κλοπή.

• Προφανώς και αδιαμφισβήτητα όταν ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙΣ κάποιον θέλεις και να τον τιμωρήσουν και να πληρώσει το τίμημα. Και εκτός των άλλων δέχεσαι να βάλουν στο εδώλιο την μάνα σου και τον πατέρα σου. Η πατρίδα δεν είναι για όλους μάνα και πατέρας; Ε, βέβαια και κάποιοι που επωφελούνται με ψηλά αξιώματα και παίρνουν παχυλούς μισθούς όπως ο Γενικός Ελεγκτής, θα έπρεπε να σκέφτονται πολλές φορές να καταφέρονται εναντίον εκείνων που τους δίνουν ψωμί και ζουν σαν βασιλείς.

• Λογιστές-Ελεγκτές είναι χιλιάδες που διαθέτει ο τόπος και Δόξα τον Θεό η Κύπρος διακρίνεται για την πληθώρα των υψηλά καταρτισμένων στο εν λόγω επάγγελμα, με αρκετά νέα παιδιά να παλεύουν για μια θέση στον ήλιο του… επαγγέλματος. Ε, δεν είχαν όλοι τους πατέρα ΔΗΚΟικό και δεν ήταν ενταγμένοι στην Αναγέννηση (φοιτητική παράταξη του ΔΗΚΟ) για να επωφεληθούν διορισμού σε θέσεις στο δημόσιο. Η πατρίδα σου σε ανέδειξε σε ύψιστο πολιτειακό αξίωμα και εσύ την καταγγέλλεις στο εξωτερικό;

• Δεν φτάνει που όλοι ασχολούνται μαζί σου και μετατρέπηκες σε αόρατο καθοδηγητή της πολιτικής σκηνής και εξαιτίας της επιμονής του κόμματος σου να μην ψηφίσει τους προϋπολογισμούς, για να σου δοθούν φάκελοι των ΚΕΠ, επισφραγίζεις με την εν λόγω καταγγελία την άποψη ότι ξέφυγες και βγήκες στο βάθρο. Και καλά αυτοί οι κομματάρχες πως δέχονται να ορίζει κάποιος το πολιτικό σκηνικό και αυτοί να παρακολουθούν σαν μαθητούδια; Στο κάτω- κάτω σου βρήκε και λύση ο Φούλης. Αν είσαι πεπεισμένος για το δίκαιο σου και δεν φοβάσαι ότι θα χάσεις την υπόθεση προσέφυγε στο ΑΝΩΤΑΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ να δικαιωθείς. Α, μπα, μάλλον ούτε σ’ αυτούς έχεις εμπιστοσύνη.

• Όσον αφορά τις πληροφορίες που μεταφέρει με επιμονή υψηλόβαθμος πράκτορας της ΞΥΠ ότι οι γείτονες σου -ηγετικά στελέχη του ΔΗΚΟ- διασταυρώνουν συχνά-πυκνά την διασταύρωση των φώτων της Γρίβα Διγενή και κατευθύνονται στο γραφείο σου που βρίσκεται στο διπλανό τετράγωνο για να σε συναντήσουν δεν είναι και τόσο επιλήψιμο. Εξάλλου ο ΧΡΥΣΗΣ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ που σε συνάντησε πρόσφατα έχει αδυναμία στον μυρωδάτο καφέ της Ελεγκτικής Υπηρεσίας.

• Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Εν ολίγοις τι συνέβηκε στην Βουλή την πρώτη μέρα συζήτησης του προϋπολογισμού. Η έκπληξη του ΧΡΙΣΤΟΥ του ΕΛΑΜ με την ψήφιση του προϋπολογισμού, η κοινωνική σύνταξη και το δικτατορικό τραπεζικό καθεστώς που ανέδειξε. Η αρχηγική εμφάνιση του ΓΙΩΡΓΑΛΛΑ της Αλληλεγγύης, με ομιλία διανθισμένη από ρήσεις των προγόνων μας. Τα σημεία πώλησης φρούτων που εισηγήθηκε ο Θεοπέμπτου των Οικολόγων και η έκπληξη του γιατί σιώπησαν όλα τα κόμματα μετά την αποκάλυψη των στοιχείων για δικηγορικά γραφεία που έκαναν πολιτογραφήσεις. Το κύκνειο άσμα του Λιλλήκα στο Κοινοβούλιο, ενός πολιτικού με τεράστια προσόντα που ενίοτε αδίκησε τον εαυτό του. Ο αντιομοσπονδιακός ΣΙΖΟΠΟΥΛΟΣ που τείνει να γίνει ρυθμιστής του σκηνικού. Ο ΛΕΩΝΙΔΟΥ του ΔΗΚΟ που εκπλήρωσε το όνειρο του να γίνει Πρόεδρος του ΔΗΚΟ έστω και για μια ομιλία. ΑΝΤΡΟΣ και ΦΟΥΛΗΣ προβληματισμένοι, με τον Στροβολιώτη να δοκιμάζει αν μπορεί για Πρόεδρος της Βουλής και τον Πάφιο να ετοιμάζεται για παρασκήνιο. Αν καταφέρει και περάσει και αυτός ο προϋπολογισμός τότε πιάστε τον…

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση