ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ: Ηττήθηκαν οι επικοινωνιολόγοι-ηγήτορες του ΔΗΚΟ

Ο Παναγόπουλος στον ΣΕΓΑΣ και ο Χριστοφορίδης θα τρέχει με την προανακριτική του φίλου του Παππά

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

• Κακός οιωνός για το ΔΗΚΟ. Οι επικοινωνιολόγοι που μέσω τηλεχειριστηρίου καθοδηγούν το κόμμα και την προεκλογική του εκστρατεία από τα πολυτελή τους γραφεία στην Αθήνα, δέχθηκαν προσωπικές ήττες που ρίχνουν και την ψυχολογία τους. Φυσικά η καθοδήγηση του ΔΗΚΟ είναι παιχνιδάκι για τους Ελλαδίτες επικοινωνιολόγους, αφού η συντριπτική πλειοψηφία της ηγεσίας και των υποψηφίων βουλευτών είναι ΥΠΑΚΟΥΑ ΑΡΝΑΚΙΑ και ότι πουν οι πάνσοφοι, το εκτελούν πάραυτα σαν κλασικοί χαζοκούμπαροι. Άσε που προδιαγράφεται και μια άλλη, βαριά ήττα, που θα τους ανατρέψει τα σχέδια και θα ανατινάξει τον προεκλογικό τους αγώνα στον αέρα.

• Λοιπόν οι ηγήτορες του ΔΗΚΟ αυτή την περίοδο είναι οι επικοινωνιολόγοι ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ και ο ΣΥΡΙΖΑίος ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΙΔΗΣ. Ποιος Πρίγκιπας, ποιος Χρύσης και όσοι κατοικοεδρεύουν στο Πριγκιπάτο. Κυρίαρχοι είναι οι δυο Ελλαδίτες στο πολιτικό σκηνικό του κόμματος και όσα διαβάζετε και ακούτε καθημερινά είναι απότοκο της δικής τους καθοδήγησης. Προσωπική πινελιά αναλόγως της ιδιοσυγκρασίας και του ταμπεραμέντου ενός εκάστου υποψηφίου βουλευτή περιορίζεται αμέσως και πετάγεται στον κάλαθο των πολιτικών αχρήστων του ΔΗΚΟ. Δηλαδή εκπροσώπους τους στην Βουλή όσοι επιλέξουν ΔΗΚΟ, δεν θα έχουν τους συγκεκριμένους που δίνουν την ψήφο , αλλά τους Παναγόπουλο- Χριστοφορίδη που καθορίζουν τα πάντα.

• Λοιπόν ο Παναγόπουλος, έχασε το κορυφαίο γι’ αυτόν αξίωμα της Προεδρίας του Συνδέσμου Ελλήνων Γυμναστικών Αθλητικών Σωματείων (ΣΕΓΑΣ) που του προσέδιδε κύρος, λάμψη και θέση στα Αθηναϊκά σαλόνια και ενίσχυε το βιογραφικό του, αφού ξέφευγε από την ετικέτα του απλού επικοινωνιολόγου. Ο ΣΕΓΑΣ είναι εμβληματική ομοσπονδία και εν όψει δε και Ολυμπιακών αγώνων και επιτυχιών των Ελλήνων αθλητών στίβου, θα τον έφερναν στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας με απίστευτη δημοσιότητα. Διάδοχος του η πρώην αθλήτρια του ακοντισμού και νυν βουλευτής του ΜΕΡΑ25 (κόμμα Βαρουφάκη) ΣΟΦΙΑ ΣΑΚΟΡΑΦΑ. Ε, τον επηρέασε ψυχολογικά αφού από την χρυσόσκονη του στίβου θα ασχολείται με τους Μιχαηλίδηδες, Κουλίες και άλλους.

• Ο δε ΣΥΡΙΖΑίος Γιώργος Χριστοφορίδης που τρέχει περισσότερο τον προεκλογικό αγώνα, παρακολούθησε με επιφύλαξη για το μέλλον, αλλά και οργή – θυμό, να παραπέμπεται σε προανακριτική εξεταστική επιτροπή της Βουλής των Ελλήνων, ο φίλος και κολλητός του, πρώην Υπουργός Επικρατείας ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΠΑΣ. Η οδυνηρή περιπέτεια του κ. Παππά, που να θυμίσουμε ήταν το δεξί χέρι του ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ, αφορά το παρασκήνιο του διαγωνισμού παραχώρησης τηλεοπτικών αδειών και των ισχυρισμών του εργολάβου ΧΡΗΣΤΟΥ ΚΑΛΟΓΡΙΤΣΑ, που κατέθεσε στον Εισαγγελέα ότι η Κυβέρνηση Τσίπρα, τον ωθούσε να αποκτήσει κανάλι για να έχουν πρόσβαση στα ΜΜΕ και προς τούτο, του έδωσαν και 3 εκατομμύρια Ευρώ μέσω Λιβανέζικης εταιρείας. Καλά ξεμπερδέματα. Αν κάποιος δε αναλογιστεί ότι ο κ. Χριστοφορίδης ήταν εκ των πυρήνων των αποφάσεων περί διαχείρισης ΜΜΕ και λοιπής προπαγάνδας στο Μέγαρο Μαξίμου επί ημερών Τσίπρα- Παππά, τότε όλα είναι πιθανά και κυρίως η αναταραχή και οι αποκαλύψεις που αναμένονται από την Προανακριτική… Αναμένουμε.

• Όσο για την άλλη ήττα επί Κυπριακού εδάφους θα περιμένουμε την εξέλιξη με την λίστα Οδυσσέα και την σχετική συζήτηση στην δική μας Βουλή που ενδεχομένως να επιφέρει και ρήγματα στο ΔΗΚΟ, αφού οι βουλευτές, όπως σας αποκαλύψαμε είναι ΔΙΧΑΣΜΕΝΟΙ και κυρίως βλέπουν πολιτικές σκοπιμότητες. Την δε κύρια ευθύνη την αποδίδουν στον Γενικό Ελεγκτή ΟΔΥΣΣΕΑ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ που έριξε την βόμβα στην Βουλή με τον κατάλογο των ΠΕΠ με δάνεια στον Συνεργατισμό και έφυγε σφυρώντας αδιάφορα, πίνοντας τον καφέ του με τον Πετρίδη, τον εκπρόσωπο τύπου και απολαμβάνοντας την Ρώμη να καίγεται. Θα καούν όμως και ΔΗΚΟικοί που θα του αποδώσουν αλλότρια κίνητρα.

• Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Οι βιομήχανοι του κορωνοιού βρήκαν και άλλο τρόπο να απομυζούν το κράτος. Με τεστ για παιδιά που δεν μπαίνει το ξυλάκι ή μπατονέτες, όπως το λέμε στο χωριό μας, βαθιά στο ρουθούνι. Ε, καλά γιατί δεν κάνει για μεγάλους αυτού του είδους η εξέταση; Αν δεν ήταν αναγκαίο τρύπημα των ρουθουνιών γιατί το κάνατε; Επιστημονικά δεν μας το εξηγήσατε; Εκτός κι αν η βιομηχανία του Κυπριστάν παράγει και νέα προϊόντα για παιδιά. Παγκόσμια πατέντα θα είναι γιατί δεν το ακούσαμε πουθενά στον πλανήτη…

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση

X
X