ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ: Η Ζέτα ανατρέπει το πολιτικό παιχνίδι

Κορυφαίο κοινωνικό μέτρο η αύξηση στους χαμηλοσυνταξιούχους

Πιστολέρο

Πιστολέρο

pistolerop20@gmail.com

• Ποιες πολιτογραφήσεις, σφαγεία και σφαγείς, Γενικός Λογιστής και Γενική Λογίστρια, πολιτικές κόντρες, καταρτισμός ψηφοδελτίων, προεκλογικός αγώνας και όλα τα συναφή που κυριαρχούν στην δημόσια σφαίρα προς προσέλκυση ψηφοφόρων και παραπλάνηση των πολιτών. Το πολιτικό παιχνίδι εν όψει εκλογών θα το αλλάξει στην προκειμένη μια γυναίκα αφήνοντας τους υπόλοιπους να κραυγάζουν στα πάνελ.

• Η Υπουργός Εργασίας ΖΕΤΑ ΑΙΜΙΛΙΑΝΙΔΟΥ με κίνηση που θα ζήλευε και ο Ρονάλντο θα πετύχει αρκετά γκολ στο ματς και εν πολλοίς θα καθορίσει την εξέλιξη του πολιτικού παιχνιδιού. Τα υπόλοιπα που θα υποσχεθούν στην προεκλογική περίοδο οι πολιτικοί θα έχουν την δική τους θέση αλλά θα είναι πάντα υπό την σκιά των εξαγγελιών της Γεωργίας, κατά κόσμο Ζέτας.

• Λοιπόν οι πληροφορίες λένε ότι οι χαμηλοσυνταξιούχοι, μια ευαίσθητη ομάδα του πληθυσμού θα ενισχυθεί στον μέγιστο βαθμό με το σύνολο των συντάξεων να ανεβαίνει στα 700 Ευρώ μηνιαίως. Μάλιστα, δηλαδή η σύνταξη τους μαζί με την επονομαζόμενη μικρή επιταγή που έφθανε γύρω στα 550-580 Ευρώ, ανεβαίνει για ΟΛΟΥΣ τους μονήρεις συνταξιούχους. Αντίστοιχη θα είναι η αύξηση και σε ζευγάρια χαμηλοσυνταξιούχων Ακόμη δε το συνολικό ποσό που δικαιούνται θα το πάρουν και αναδρομικά για όλο το 2019. Αυτή είναι κίνηση υψηλής πολιτικής που θα σαρώσει τα πάντα.

• Αυτή η τομή δεν θα επιβαρύνει συνταρακτικά τα ταμεία Κοινωνικών ασφαλίσεων και θα δώσει στους βασανισμένους απόμαχους… ανάσα ζωής. Θα μπορέσουν έστω και λίγο να αναπνεύσουν και να νοιώσουν ότι η Πολιτεία που προσέφεραν τόσα πολλά σε καιρούς χαλεπούς τους ανταποδίδει πίσω το ελάχιστο ώστε να μπορέσουν να ζήσουν αξιοπρεπώς.

• Να δούμε τι θα αναφωνήσει και ο συμπαθητικός- μαχητικός Σκαρπάρης ( ΕΚΥΣΥ- ΠΕΟ): Μάλλον θα χειροκροτήσει γιατί μιλάμε για ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΤΡΟ, από τα πλέον σημαντικά που πάρθηκαν από εγκαθιδρύσεως Κυπριακής Δημοκρατίας.

• Όσον αφορά την πολιτική σημασία είναι αυτονόητη. Ποιοι ψηφίζουν στις εκλογές; Η πλειοψηφία βάσει των στατιστικών που προσέρχονται στις κάλπες είναι ηλικιωμένοι και συνταξιούχοι που ζυμώθηκαν στα προβλήματα και γνωρίζουν ότι με την ψήφο μπορούν να αλλάξουν πολλά, ενώ με την αποχή… τίποτε. Έτσι και στην προκειμένη θα κινηθούν αναλόγως, ενώ θα αλλάξουν και την οπτική τους έναντι των κομμάτων. Αυτά αναμένεται να ανακοινώσει η Ζετούλα και με ταχυδακτυλουργικές κινήσεις ανέτρεψε τα πάντα και οδηγεί την συζήτηση στα πραγματικά προβλήματα της κοινωνίας.

Απίστευτο αλλά Κυπριστανικό: Η 90χρονη και ο συνομήλικος της Σαίξπηρ ήταν οι μόνοι που έκαναν το εμβόλιο στην Αγγλία; Γιατί δεν είδαμε πλάνα από νεότερους και κυρίως από πολιτικούς που πρέπει να πρωτοστατήσουν, να εμβολιάζονται . Περιμένουμε κι εμείς τον Νίκαρο , τον Υπουργό Υγείας να κάνουν σε ζωντανή μετάδοση το εμβόλιο, για να παραδειγματιστεί και ο υπόλοιπος πληθυσμός

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πιστολέρο: Τελευταία Ενημέρωση